Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ST. LOUIS BLUES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Walt píše:DET - STL = 3:0

- niet čo dodať, ak nedáme ani gól, to sa vyhráva ťažko s akýmkoľvek súperom, nie to ešte s takým ako je doma DET momentálne.
- začínam mať pocit, že máme problém v poslednom období s koncovkou...
To ja si teraz len tak strelím, ale u Hitchcocka platí to isté čo u Lemairea. Ten "problém s koncovkou" je evidentný a tým síce nechcem naznačovať, že stále hráte zadňoura, ale rozhodne to so systémom a teda i naordinovaným štýlom hráčov súvislosť má. Chce to väčšiu vzorku a presne identifikovať problémy. Zápasy STL tak často momentálne nesledujem, takže ja to urobiť neviem, nemám ale pocit, že by ste v ofenzíve od jeho príchodu predvádzali strelecké hody. Držanie puku máte top3 v lige, čo je pre eventuélne premieňanie šancí veľmi dôležité, ale obaja vieme, že štatistiky zvyknú klamať. Nehovoria totiž celú pravdu. Tá je, že len držanie puku a početnosť streľby (aj keď so zvýšenou to spravidla prichádza) nestačí, podstatné je premieňanie.

Uvidíme ako to bude vyzerať v nasledujúcom mesiaci. Byť vami, som beztak s výkonmi nadmieru spokojný. Jediný tím, ktorý úspešne vymenil trénera.
ja neviem čo stále máte s tým systémom..? :ja_neviem: My momentálne hráme zlepšene v hre do zadu, no nemám pocit, že sme stiahnutý v ulite a čakáme na chybu súpera. Ofenzívne sme na tom myslím si slušne, len tá koncovka... :? Nedarí sa nám rozhodovať v predlženiach, veľmi zle riešime nájazdy, kde máme zatiaľ najhoršiu bilanciu v celej NHL..!
Ak to mám zhodnotiť zo svojho pohľadu, tak v momente, ako sa začne dariť strelcom, prídu aj lepšie výsledky, ktoré aj napriek tomu nie sú zlé. Dal som si tu námahu a pozrel ako sme na tom boli strelecky 10 zápasov naspäť :

NYR - 36 striel = výhra 4:1
NSH - 40 striel = prehra 1:2(ts) !
CBJ - 34 striel = výhra 6:4
COL - 39 striel = prehra 2:3 !
PHX - iba 18 striel..! = výhra 3:2!
DAL - 38 striel = výhra 5:3
NSH - 36 striel = prehra 2:3 !
DET - 2x po 31 striel = prehry 2:3 a 0:3

- prídu vám tieto čísla, ako prejav defenzívne hrajúceho tímu..? Okrem zápasu s PHX, (kde sme aj tak vyhrali), sme vždy hrali myslím si dostatočne ofenzívne. To je ale samozrejme môj názor. Ako iste niektorí radi pripomenú, čísla nie sú všetko...
Ja ale sporadicky zápasy našich sledujem a vidím, ako na ľade naozaj pôsobia. Práve preto som si dal tú námahu a zareagoval. Jednoducho sme sa príchodom Hitcha nestali defenzívnym strašiakom, len hráme viac s rozumom.
... takže aby sme tých starostí nemali málo, tak sa nám výrazne skomplikovala situácia s obráncami. Po tom čo Cole dostal 3-zápasový dištanc (podľa mňa veľmi prísny trest) zostalo trénerovi k dispozícii iba 5 zdravých zadákov (Pietrangelo, Colaiacovo, Polák, Jackman a Shattenkirk) :?
Vedeniu teda nezostane nič iné, len povolať na zajtrajší zápas s PHX niekoho z farmy. Mal by to byť niekt z trojice Syvret, Fairchild či Cundari. Podľa aktuálnych čísel by to mohol byť Fairchild, ktorý nazbieral 17 b (4g/13as). Syvret má 7b (3g/4as) avšak viac skúseností. Tak som zvedavý po kom tréner siahne, ale je o ňom známe že viac inklinuje k starším a skúsenejším hráčom.
- už nech sa uzdraví Huskins...
Walt píše:... takže aby sme tých starostí nemali málo, tak sa nám výrazne skomplikovala situácia s obráncami. Po tom čo Cole dostal 3-zápasový dištanc (podľa mňa veľmi prísny trest) zostalo trénerovi k dispozícii iba 5 zdravých zadákov (Pietrangelo, Colaiacovo, Polák, Jackman a Shattenkirk) :?
Podľa mňa je ten trest akurát, som sa práve čudoval, ako bolo možné, že Cole v zápase vôbec mohol pokračovať.
dnes v noci zápas : STL - PHX

- zostavu ani nedávam, zakaždým je to iné, ale v bráne Jaro :yes:

mimochodom čaká nás neskutočný mesiac, odo dnes až do 4.2. odohráme 12 zápasov, z toho iba dva vonku (11.1. v MTL a 24.1 v DET, zvyšok doma. Takže by sme mohli pozbierať slušnú dávku bodov..!
Zdravim tak ze po novom roku som tu zase inak vsetkym prajem stastny novy rok 2012

Dnes je na programe zapas nasich s Phoenixom
zostava vyzera takto:

Stewart - Backes - Perron
D´Agostini - Berglund - Oshie
Langenbrunner - Sobotka - Arnott
Grachev - Nichol - Crombeen

Colaiacovo - Pietrangelo
Jackman - Polak
Shattenkirk - Fairchild

Stav po prvej tretine ST. Louis - Phoenix 2:1

s prvou tretinou som bol celkom spokojny potom ako v piatej minute strelil Stewart svoj 8 gol sme sa ujali vedenia 1:0 v 16min. sa knemu pripojil aj Langenbrunner ked tecoval Jakmanovu strelu od modrej a usmernil puk do branky 2:0 potom ale prislo vylucenie Sobotku za hakovanie. V oslabeni sme mali sancu potom ako sa dostal sam pred brankara Smitha Backes ktori ale nedokazal dat gol a nasledne nato sa uplatnilo pravidlo nedas dostanes a presilovku hosti vyuzil Vrbata. Potesil ma aj Jaro ktory zatial podava velmi slusny vykon. :good:

Stav po druhej tretine ST. Louis - Phoenix 3:1

druha tretina bola dobra ked sa nam v 5min v podani Oshieho podarilo vyuzit presilovku a zvysit tak nas naskok o dva goly v tejto tretine nas podrzal aj Jaro ked zo 16 striel ktore nanho isli nepustil za svoj chrbat ani jednu. pekna hokej uz to len dotiahnut to do vytazneho konca a mame dalsiu nesmierne cennu vyhru doma a snou aj krasne dva body. :clap:

Konecny stav ST. Louis - Phoenix 4:1

posledna tretina z nasej strany bola ubranit vysledok a popripade pridat nejaky gol ktory sa aj podaril strelit pri Powerplay Berglundovi. Velmi dobry zapas zahral Jaro potom ako zneskodnil 34 z 35 striel a udrzal si uspesnost 97,1%. Z dnesnym vysledkom som spokojny som rad ze mame dalsie dva body a ze sme tak rychlo zabudli na prehru v Detroide :cool:
výhra potešila, ak by sme si udržali štandard vyhrávať doma, tak to po januári bude nesmierne zaujímavé... :wink2:
inak by ma celkom zaujímalo kde sa podeli Dano s Maťom... konečne zaujímavá sezóna, kde sa dá zmysluplne a pozitívne hodnotiť a prispievať a ich nikde... :?
http://www.nhl.cz/CZ/27513/bluesmanum_l ... itele.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ja budem len rád, ak to nebude Hulsizer, nemá žiaden vzťah na Blues, naopak Stillman so svojou skupinou áno a v tom vidím podstatný rozdiel. Hlavne nech sa táto situácia už konečne vyrieši. :yes:
inak som si nenechal včera večer ujsť príležitosť - pozrieť si opakovaný záznam na Nova Sporte STL - PHX. Bol som príjemne prekvapený hrou našich, bol to veľmi zaujímavý zápas, rýchly na oboch stranách veľa streleckých pokusov. Vynikli tak najmä brankári, Jaro predviedol jeden fakt dobrý výkon :good:
Páčila sa mi aj hra našej prvej lajny, kde najmä Backes s Perronom predvádzali skvelé kombinácie. Čo ale chcem vyzdvihnúť je hra 4. lajny v poslednej tretine. To bolo niečo, čo ma bavilo, chalani narýchlo poskladaní sa na ľade videli, rozumne napádali a nedovoľovali hráčom súpera vymaniť sa zo svojho pásma. Bolo to skvelé.
Z hráčov vyzdvihnúť niekoho by nebolo veľmi objektívne, výrazne nevynikol nikto, bol to skvelý kolektívny výkon. Možno Poláka s Jackmanom v hre pri našom oslabení. :good:
Čo však musím napísať, je fakt, že zápas moc nevyšiel Sobymu. Pričinil sa o dve zásadné chyby a pri prvej z nich sme v závere prvej tretiny v oslabení dostali gól na 1:2..! Celkovo sa mi v tom zápase nepáčil, nebol to on. :thumbsdown:
Toľko ešte môj postreh...
Dnesny zapas ST. Louis - Edmonton

zostava takmer totozna s tou z minuleho zapasu az na miesto Gracheva hra Porter cize to vyzera takto:

Perron - Backes - Stewart
Langenbruner - Sobotka - Arnott
Porter - Nichol - Crombeen

Colaiacovo - Pietrangelo
Shattenkirk - Polak
Jackman - Fairchild

Stav po prvej tretine ST. Louis - Edmonton 1:0

Prvu tretinu sme zasluzene vyhrali potom ako sme supera prestrielali pomerom 14 -3 nas zatial jediny ale dufam nie posledny gol padol po krasnej akcii Langenbrunera a Stewarta ked si medzi sebou vymienali puk a vysachovali brankara Dubnyka. V zavere tretiny sme mali aj trochu stastia ked jeden z hracou Edmontonu nastrelil tycku.

Stav po druhej tretineST. Louis - Edmonton 1:3

druha tretina v nasom podani cista katastrofa same vylucenia iked sa priznam neviem co take spravil Polak tomu simulantovy Hallovi ked dostal trest 5 + dokonca. Kriticka bola 6min kde sme behom 15 sekund dostali 2 goly Edmonton je druhym tymom na presilovkach co patricne aj dokazal ked 2 z 3 golov dali v presilovke. nasa hra v tejto tretine nic moc v tejto tretine nas super jednoznacne prestrielal pomerom 9 - 21 :ja_neviem: ostava len dufat ze to nasi chlapci este otocia

Konecny stav ST. Louis - Edmonton 4:3

Tak pani klobuk dolu to bolo neskutocne co nasi chalani dokazali naozaj. Hned na zaciatku tretej tretiny (v 19 sekunde) znizil stav na 2:3 stralou od modrej Pietrangelo to bola nasa prva vyuzita presilovka ked v zapäti nato sme hrali druhu ktoru sa nam taktiez podarilo vyuzit ked strelu od modrej tecoval Backes a vyrovnal tak stav stretnutia na 3:3. no a v 9min. zavrsil nas dokonalí zvrat D´Agostini ked nas nechytatelnou strelou spomedzi kruhou poslal do vedenia a konecneho vysledku 4:3. Je nutne ale podotknut ze v zavere pri nas stalo stastie ked jeden z hracov Edmontonu nastrelil tycku. fakt bravurne vystupenie.V našom podani asi najlepsie zvladnuta tretia tretina tohto rocnika :clap: no a este raz klobuk dolu :klobuk_dole:
veľká poklona a klobúk dole... :klobuk_dole:
takéto výsledky vždy potešia... :good:
Dnesny zapas: ST. Louis - Colorado

Dnes nas caka super s ktorym szatial nemame bohvieaku uspesnost z dvoch doterajsich stretnuti s ním mame bilanciu 0-1-1. Nutne je ale podotknut ze obi dva zapasy sme hrali vonku. teraz hrame doma takze dufam ze nasu bilanciu vylepsime.

Naša zostava:

Perron - Backes - Stewart
Sobotka - Langenbruner - Arnott
Reaves - Nichol - Crombeen

Colaiacovo - Pietrangelo
Jackman - Shattenkirk
Fairchild - Polak

Elliott

Stav po prvej tretine ST. Louis - Colorado 2-0

Tak s prvou tretinou zatial spokojnost nasi hraju dobre supera nepustaju do ziadnych velkych prilezitosti a ten stav no proste fasa - score otvoril uz v 4min. Berglund potom co tecoval Oshieho strelou spoza kruhou no a nas druhy gol zabezpecil tesne po nasej presilovke strelou od modrej Shattenkirk v 13min. zapas je zatial v nasej rezii hovori o tom aj pocet striel 10-2. Ostava len dufat ze nasi z tohto tempa nepolavia a dotiahnu pekne rozohraty zapas do vytazneho konca.

Stav po druhej tretine ST. Louis - Colorado 4-0

Druha tretina v nasom podani podobne dobra ako ta prva tiez sa nam podarilo strelit dva goly a navyse obidva v presilovkach ked jednu vyuzil v 2min Arnott strelou spomedzi kruhou a druhu v 10min. Backes ktory doklepaval puk pred brankou za Giguerou chrbat. Strely v tejto tretine vysoko v prospech nas 16-7. Nasi hraju tento zapas vo velmi dobrej forme, pripada mi to ako keby in ten zapas s Edmontonom poriadne pridal na psychike, uz len dotiahnut tento zapas do konca a vyvarovat sa chybam a zbytocnym vyluceniam.

Konecny vysledok ST. Louis - Colorado 4-0

posledna tretina sa odohravala v pokojnom tempe nasi uz hrali na udrzanie vysledku pricom este jeden gol mohol pridat D´Agostini ale puk sa mu sklzol a uz sa mu nepodarilo ho poslat do brany, Elliott udrzal uz 5 ciste konto v tejto sezone iked nanho islo len 15 striel. Pomer striel bol jasne v nas prospech 39-15. Co ma ale tesi najviac ze sme sa vdaka prehre Detroidu na lade Toronta dostali na celo Centralnej divizie (iked asi iba na chvilu) a v tabulke Vychodnej konferencie sa posunuli na druhe miesto :D
Pekný zápas v ktorom sme súperovi nedali takmer žiadnu šancu. Pomer striel a najmä stav po 2. tretine hovorí za všetko. Zo zápasu vyzdvihnem z našich Shattyho a Pietra. Táto dvojica je neskutočná. Obaja sú komplexní hráči rovnako platní vzadu aj vpredu :thumbsup: . Strelili sme 2 góly z PP a aj v tomto smere sme sa v posledných zápasoch zlepšili. A to nám chýbajú hráči, ktorí by na PP určite chodili. Steener s Andym.
Nuž, mužstvo nevyzerá, že by mala prísť nejaká kríza takže verím, že ešte poriadne dlho potiahneme takto fantasticky :good: .
Ako chrto spomínal, pohľad na tabuľku je krásny. Sme už na 2. mieste. Ale dnes to už môže byť inak, tak si to vychutnajme pretože je to zaslúžené :) .
paráda, týmto skvelým zápasom v ktorom sme mimochodom prestrieľali COL v pomere : 39 - 15 ! (čo tiež asi dosť naznačuje, ako sme na tom s tou defenzívnou hrou), sme sa dostali do rovnej polovice základnej časti. odohrali sme presne polovicu zápasov a tak by bolo azda vhodné priniesť menšiu bilanciu doterajšieho priebehu našich v základnej časti :
41 zápasov = 24 - 12 - 5 = 53 bodov (5. miesto celkovo a 3. miesto v Západnej konferencii) :good:
- naše skóre z týchto zápasov je : 107 - 89 (čo sa týka počtu strelených gólov, teda nic moc - z prvej 15-tky dala menej iba MIN, ale obranu máme 3. najlepšiu celkovo po BOS a NYR :good: )

Rozoberme si to ale troška z iného pohľadu...
- od príchodu Hitcha máme pod jeho taktovkou bilanciu : 18 - 5 - 5 z toho doma : 14 - 3 - 2 :good:
- mimochodom z posledných 10 domácich zápasov máme bilanciu : 9 - 0 - 1, čo je naozaj skvelé... :yes:
- určite veľa zavážil aj príchod ofenzívne naladeného Perrona, preskupenie prvých dvoch útokov tak dostalo silnejší charakter a začalo sa to prejavovať aj výsledkovo. Zdvihli sa herne aj Berglund so Stewartom. Celé to samozrejme ťahá prvý útok v zložení Steen - Backes - Oshie, no po zranení Steenera sa práve Perron zaradil do prvého útoku a bolo to poznať. Svoje odohrá D Agostini, Sobotka a celý tretí útok nie je len do počtu. Naviac si dovolím tvrdiť, že máme pomerne silný 4. útok. Kde ústrednou postavou je Nichol. tento chlapík je najlepším z našich na vhadzovania, je dobrý v osobných súbojoch, nebojí sa šarvátok a je naozaj komplexným hráčom - pre 4. lajnu u mňa nadštandard. V tomto útoku mu skvele sekundujú Grachev s Crombeenom, sporadicky si svoje zastal Reaves, či Porter. A aby som nezabudol spomenúť 3. lajnu, tak Arnott s Langebrunnerom absolútna poklona, pri nich mometálne Soby, to celé naozaj ako hodinky. Vemi dobre poskladaný útok, v ktorom sa po uzdravení McDonalda zrejme objaví Steen a až potom to bude to "pravé orechové".
Čo sa týka obrany, azda ani niet čo vytknúť, Colaiacovo s Pietrangelom hrajú ako z veľkej knihy, famóznu sezónu prežíva Shattenkirk, ktorý je zároveň našim najlepšie bodujúcim obráncom s 22 bodmi (6 + 16 a k tomu +15!) :klobuk_dole:
Po počiatočných problémoch Jackmana, ktorý sa hľadal a pôsobil dosť neisto s počiatku sezóny, je momentálne skvelý, najmä v oslabovkách je spoločne s Polákom našou veľkou istotou. Prínosom bol aj príchod Russela - momentálne na IR a samozrejme Huskinsa, ktorý je po operácii členku. Ten sa už dáva do poriadku a onedlho ho uvidíme v zostave našich. V piatok už ľahko trénoval. Na záver som si nechal Iana Colea. Skvelý hráč s dobrou postavou, som naozaj rád že ho máme. Zhostil sa úlohy 7D naozaj veľmi dobre. Myslím si že je našou veľkou nádejou do budúcna.
S brankármi ako inak spokojnosť. Jarovi sa sezóna nezačala podľa predpokladov a tak čoraz viac šancí dostával Elliott, ktorý prekvapil azda každého, kto NHL sleduje. Podával výkony, ktoré zniesli tie najlepšie kritéria. Jeho čísla sú skvelé : 94% úspešnosť a priemer 1,62 g na zápas ho radia na priebežné 2. miesto stabilne hrajúcich brankárov. 5x zaznamenal Shutout..! :respekt: Jaro po príchode Hitcha ožil, dostával šance a uchytil sa ich s prehľadom, čo je samozrejme dobré. Nakoniec si obaja gólmani odchytali rovnakú porciu zápasov.

Ako to celé zhrnúť na záver. Tie reči o zmene nášho herného štýlu na totálnu defenzívu sú našťastie len rečami... áno hráme o podstatne lepšie dozadu, máme skvelé oslabovky, ale zároveň hráme aj dostatočne agresívne a dopredu. Čo mňa osobne nesmierne teší. Z posledných 10 zápasov sme iba raz šli v počte striel na bránku súpera pod 30 a aj ten zápas sme nakoniec zvládli a vyhrali (s PHX 3:2). Treba vziať do úvahy aj ďalší faktor a tým sú zranenia. od začiatku sezóny sme ešte ani raz nehrali komplet. Jedinými hráčmi, ktorý zatiaľ odohrali všetky zápasy sú (Backes, Berglund, D Agostini, Polák a Jackam). V zostave sa objavilo viacero hráčov z farmy, ale zhostili sa toho na požadovanej úrovni.
Z hráčov nás zatiaľ bodovo najviac teší Backes, ktorý doteraz nazbieral najviac bodov : 29 (16 + 16), ten má na konte aj najviac striel - 122, za ním sú v tesnom závese Oshie a Steen - ktorý je našim najlepším v hodnotení +/- s +20..! :good:
Ak sa nám teda v dohľadnej dobre doliečia McDonald po otrase, Huskins, Russel a udržíme si tieto čísla, tak môžme veľmi smelo pomýšľať na PO a v ňom na skvelé zápasy v podaní našich. Tento tím je určite veľmi dobre poskladaný, veľmi vyvážený vo všetkých útokoch a ak si obaja brankári udržia tento štandard, môžme v tejto sezóne zažiť časy, ktoré tu už dlho neboli. :yes:

tak... LETS GO BLUES..! :fan: :fan: :fan:
ďalšie z noviniek v našom tíme :

- Ryan Reaves predlžil zmluvu s Blues o ďalšie dva roky, výška jeho ročného kontraktu by mala byť 600 tis. dolárov na sezónu.
http://bluenotezone.com/2012/01/09/blue ... extension/" onclick="window.open(this.href);return false;

- Jori Lehtera náš prospekt hrajúci KHL v Novosibirsku s Tarasenkom si zlomil nohu a podstúpi operáciu vo Fínsku, kde už odcestoval.

- Vladimir Tarasenko vraj počas sezóny prestúpi z Novosibirsku do Dynama Moskva (nepotvrdená informácia zatiaľ)

- Cade Fairchild D bol povolaný späť do Peorie, vzhľadom na to, že do zostavy bol späť zaradený Ian Cole, ktorému uplynul 3 zápasový dištanc za faul v zápase S DET.

- na zápas v MTL bude v bráne ako inak Jaro Halák, pre ktorého je to vlastne zápas tejto sezóny zatiaľ a veľmi sa na tento zápas teší. Veľmi rád si ten zápas pozriem, myslím si že to bude veľmi zaujímavý zápas.
Ivan pekné zhrnutie :good: .

Samozrejme, je pekné vidieť, že sa mužstvo zocelilo a aj keď nás rok čo rok prenasledujú zranenia sa s tým už mužstvo dokáže vysporiadať.
Zdá sa, že sme vychytali všetky muchy. Začali sme strieľať viac gólov, obrana je skvelá, brankári detto, tréner zapôsobil perfektne a prínos skúsených borcov, ktorí prišli pred začiatkom ročníka je neoceniteľný. Všetko toto nám chýbalo.

Ná zápas v MTL sa veľmi teším aj ja. Mužstvo, ktorému fandím proti mužstvu, ktoré mám rád :) . Vzal som si kvôli tomuto zápasu aj voľno v práci a verím, že sa Jaro skvele ukáže a my dokážeme zvíťaziť. Ideálne by bolo po predĺžení :-P .
St. Louis Blues - Montreal Canadiens

- dnes zápas na ktorý sa teší množstvo fans, zápas v Bell Centre Aréne pred úžasnými fans. Naši v skvelej forme, domáci po predošlých jasných víťazstvách nad WIN a TBL. S týmto súperom sa nestretávame často a aj preto sú tieto súboje o to zaujímavejšie. Domáci sa určite budú chcieť "revanšovať" za minuloročnú prehru u nás z marca (1:4). Naviac dnes zavíta do Montrealu Jaro Halák a postaví sa do brány. Pre Jara to tak bude o čosi emotívnejšie a je otázkou, ako sa s touto situáciou dokáže vysporiadať. Na zápas sa teší a je odhodlaný odviesť maximum, tak dúfam, že budeme svedkami skvelého zápasu, v ktorom očakávam remízu. Výhra našich v predlžení by bola čerešničkou na torte... :wink2:
Dnes sa vráti do zostavy aj suspendovaný obránca Cole, čím o niečo stúpne naša obranná sila. Verím že v tomto zápase si budeme dávať pozor najmä v hre dozadu a zo zabezpečenej obrany, pred pozorným Jarom vyrážať do protiútokov, z ktorých sa podarí streliť aspoň 2-3 góly (čo by v tomto zápase na remízu mohlo stačiť).
Zostavu aktualizujem večer, zápas si samozrejme pozriem a tu ešte vyjadrenie Jara pred týmto zápasom :

"It's going to be emotional ... I can't wait to go back in the building," he said. "It's always going to be on my mind. I can never forget about the great times that I had. But (St. Louis) is my home right now and I just want to win for us." :good:

- tak nech sa to dnes podarí (podobne ako 20.1.2010) , bolo by to úžasné... :yes: :fan:
Walt píše:dnes zavíta do Montrealu Jaro Halák a postaví sa do brány. Pre Jara to tak bude o čosi emotívnejšie
"Nikdy som doteraz nevidel toľko ľudí na tréningu v tejto sezóne. Je super vrátiť sa sem, i keď sa cítim zvláštne v kabíne hostí. Dúfam, že odohráme dobrý zápas," konštatoval pre London Free Press slovenský gólman.
Halák dostane v horúcej atmosfére montrealského štadióna príležitosť od trénera Kena Hitchcocka od úvodu a ako sa priznal, túžil po štarte v tomto, preňho mimoriadnom stretnutí. "Dúfal som, že si vyberie mňa. Dôveruje mi a verím, že pomôžem mužstvu k dvom bodom,"

Montrealský fanúšik sa nie vždy zachoval prívetivo k "odídencom", naposledy vybučali napríklad svojho exobrancu Ryana O'Byrnea z Colorada a Halák sa trochu obáva, ako ho prijmú v súťažnom zápase. Obávať sa však nemá veľmi čoho, pretože v metropole si ho pamätajú ako hlavného strojcu najväčšieho úspechu klubu od roku 1993. V pamätnom roku rekordér v počte Stanleyho pohárov získal svoj posledný primát. "Som rád, že na mňa ľudia v meste stále spomínajú," dodal slovenský gólman. (smesk)
z pochopiteľných dôvodov bude tento zápas médiami dosť sledovaný, z toho vyplýva aj ich predzápasový záujem... tu je ďalší z článkov :

http://sport.aktuality.sk/c/124220/jara ... montreale/" onclick="window.open(this.href);return false;

Útočník St.Louis David Perron neverí, že by sa Halák mohol dostať pod tlak pred publikom, ktoré mu v minulosti vyjadrilo nemalé sympatie:
"Je to veľké načasovanie. Myslím, že ide o niečo, do čoho sa viem vžiť. Hľadisko bolo poriadne hlučné, keď bol v bráne a víťazil v playoff. Pre mnohých to bude bežný zápas, no pre Jara to bude naozaj niečo špeciálne. Pokúsime sa o dva body najmä kvôli nemu."
- tak v to dúfame všetci David... :yes:

http://www.nhlpro.cz/clanek/21059-navra ... proti-habs" onclick="window.open(this.href);return false;
MTL - STL = 0:3 :cool:

góly : Arnott, Backes, Stewart
famózny Jaro, ktorý bol počas celého zápasu mužom na svojom mieste a nepripustil zdramatizovanie zápasu a nakoniec dostal od domácich zaslúžený standing ovations. :good: Viac ani netreba dodávať, menší súhrn neskôr.
Naozaj vydarený zápas v podaní našich, no bola to predovšetkým Jarova noc, fantázia... myslím že si to poriadne užíval po zápase :yes: :good:

http://www.nhlpro.cz/clanek/21064-comeb ... h-fanousku" onclick="window.open(this.href);return false;
Walt píše:Naozaj vydarený zápas v podaní našich, no bola to predovšetkým Jarova noc, fantázia... myslím že si to poriadne užíval po zápase :yes: :good:

http://www.nhlpro.cz/clanek/21064-comeb ... h-fanousku" onclick="window.open(this.href);return false;
Jj, diváci v Bell Centre mu po zápase připravili "standing ovations" - za to si rozhodně zaslouží :thumbsup:. Na tohle fandové v Montrealu dbají, svých bývalých miláčků si váží - v minulé sezóně obrovské ovace pro Saku Koiva, když u nás hrál poprvé Anaheim (i přesto, že jsme jako včera tehdy prohráli).
Jinak musím říct, že Blues byli lepším mužstvem a zaslouženě vyhráli. My jsme letos prostě tragédi... :-( .
mne sa zda, ze pri jarovom prvom dotyku s pukom fans habs piskali :bee: ale kazdopadne za ten zaver :good: :thumbsup: vidiet, ze jaro chyta najlepsie, ked ma poriadnu motivaciu. Uz aby sme ho zase videli v playoff.
5276 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG