tak ako poznamenal neis, je veľmi pravdepodobné, že sa Russel u nás chytí a tá zmena mu pomôže (ako napr. D Agostinimu). Vo väčšine prípadov dôjde u hráča v novom prostredí k oživeniu, tak by som bol rád, ak by to platilo aj v tomto prípade. Ťažko predpovedať kam ho Hitch zaradí, no ja by som ho najradšej videl v druhej obrannej lajne s Shattenkirkom. Každopádne za 1.3 mil na sezónu je to fajn hráč.
Mňa dnes napadla myšlienka, či to nateraz s výmenami bude stačiť, alebo nie..? Osobne predpokladám, že ešte k nám niekto pribudne a naopak nás ešte nejaký hráč (alebo dokonca hráči) opustia.
Momentálne to máme veľmi rozhádzané, čo sa týka zostavy. Dá sa povedať, že jedinou stabilnou sa javí 3 formácia (Steen - Arnott - Langebrunner) Ale či je to aj Hitchov názor, to ťažko odhadnúť... :ja_neviem:
Ak už som načal tú tému ďalšieho možného trejdu, myslím že momentálne by sme to s obráncami mali mať utrasené, ale citeľne nám chýba šikovný LW a možno strelecky disponovaný center do 2 formácie. Perron je dlhodobo mimo a aj keď je jeho návrat na spadnutie, bude otázne v akej forme sa prejaví. Grachev asi nebude Hitchovým koňom a je celkom pravdepodobné, že nakoniec skončí na farme. Sobotka zasa nie je hráčom do 2 lajny. McDonald je momentálne na IR s otrasom, ale po návrate by sa mal znova objaviť v prvej formácii.
Čoraz hlasnejšie sa pošuškáva, že vedenie dá do ponuky Berglunda, ktorý sa nám trápi už dlhšiu dobu, ani vlaňajšia sezóna mu nevyšla, tak sa to aj dá očakávať. Hráč je to ale skvelý, asi tiež potrebuje zmenu prostredia a možno s inými spoluhráčmi by predviedol čo v ňom naozaj je. (DAL ?
) Tento tím sa totiž skloňuje najčastejšie v súvislosti s ďalším trejdom, ale sú to zatiaľ iba dohady.
Tak sa nechajme prekvapiť, čo nám naše vedenie do budúcna ešte pripraví.