tak to áno, ale ak si pozrel niektoré z posledných zápasov, musel si aj ty zaregistrovať, že hráme lepšie a živšie, v tíme vládne taká zdravá drzosť a chalani si veria na každého. No a ak ich podrží takými výkonmi aj Chris môžme v pohode poraziť aj DET. Ja si to osobne myslím, už v poslednom vzájomnom zápase sa im proti nám nehralo najlepšie. Pred chvíľkou som si znova pozeral tabuľku, je to neskutočné, strácame na 6. CBJ 4 bodíky a to je dosť optimistický pohľad.
JJ máš pravdu, hlavne mám pocit, že počas zápasov preberáme iniciatívu a hráme svoju hru, konečne sa nemusíme prispôsobovať súperovi, ale opačne a tak to bolo aj s DET, veľmi dobre v dvojiciach niekedy všetci útočníci napádajú a sťažujú rozohrávku, pekne dostupujú a hlavne neprepadajú, stíhajú sa vrátiť a neviem, súper je pod tlakom a odovzdáva puky. Naopak keď sa už usadia u nás v pásme tak tam to ešte má chybičky, vedie nás dostať pod tlak. Podľa mňa čo sa týka obrany je to dosť dobré, naopak dávame málo gólov, ale našťastie aj málo dostávame, tak nám to na body stačí.
Dúfam že DET dáme