Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ST. LOUIS BLUES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

bernie píše:ak sa aj skutocne presunie bude to riadna kravina, medzi CHI/STL a DET je obrovska rivalita...nemali by sa presuvat..
Mne by DET nechýbal. Hlavne nech nám nevezmú z divízie CHI. Ak pojde DET od nás preč, zvýši sa tým rapídne naša šanca na PO, z pozície víťaza divízie, resp sa budeme o túto pozíciu biť len s jedným tímom.

BTW centrálna divízia by odchodom DET mala len dva tímy. :twisted: CHI a STL
nuž tak potom čo sa Jannsen porúčal do NJ, zostála nezodpovedaná otázka čo s Reavesom a už je na svete jeho zmluva :
- je na 1 rok s kontraktom v NHL 525 000,- dolárov a v AHL 105 000,- dolárov. Ide teda o klasickú dvojcetnú zmluvu.

To som zvedavý, koľko si v A-tíme zahrá..? Takého hráča po odchode Janssena v tíme potrebujeme :box:
bernie píše:ak sa aj skutocne presunie bude to riadna kravina, medzi CHI/STL a DET je obrovska rivalita...nemali by sa presuvat..
Veru, zápasy medzi Detroitom a Chicagom majú vždy špeciálny náboj :yes:
Nuž rozdeliť to by bola obrovská škoda. Má to svoje pre aj proti. Jeden z dvojiche CHI/DET by nám z pohľadu rivality chýbal ale možno by sa zvýšili šance na PO ako Dano spomenul. Možno to NHL zváži a odpáli Nashville :D .
mne osobne by bolo najmenej ľúto za Colambasom, zápasy s nimi ma nikdy nedostali do varu, naopak NSH by mi asi aj chýbal, je to sympatický team.
tak Ty Conklin sa nakoniec podľa predpokladov dohodol s DET : tá zmluva je myslím si fajn :yes:

http://truehockey.com/articles/Conklin- ... th-Detroit" onclick="window.open(this.href);return false;
Mňa aj tak celkom mrzí, že sme Conksa ešte nepodpísali. Verím mu o mnoho viac ako Elliottovi a to ani nehovorím, že bolo v sezóne pár zápasov, kedy sme videli v bráne radšej Conksa ako Jara.
Bluesfan píše:Mňa aj tak celkom mrzí, že sme Conksa ešte nepodpísali. Verím mu o mnoho viac ako Elliottovi a to ani nehovorím, že bolo v sezóne pár zápasov, kedy sme videli v bráne radšej Conksa ako Jara.
Ani si nevieš predstaviť, akú mám radosť, že ho podpísal práve Detroit. Celkovo mi to zlepšilo náladu o 200 %. Conklin je určite výborný brankár, určite lepší ako Elliott, čas ukáže, či ste urobili chybu. Ja si myslím, že áno. :wink2:
Na NHL.cz píšu, že David Perron sa tento týždeň podrobí lekárskym vyšetreniam, ktoré dokáže či je spôsobilý pre návrat do NHL alebo či ešte bude môcť vôbec pokračovať s hokejom.

Nemám v povahe priať iným nešťastie ale keby niekto surovo zostrelil Thorntona už v 1. zápase nesmierne by ma to potešilo. :nasraty:
Stále mi to "nedá spať"...veď to ani taká rana nebola, doslova do neho nakorčuľoval, ani lakeť...koľko horších sme videli a so žiadnymi podobnými následkami. Chudák Perron, tak sľubný hráč a tak skončí...? Hádam nie.

Žeby karma za jeho samotný draft? :hmm: Aby som bol úprimný, na nejaké detaily si nespomínam, ale jeden fanatik do draftov mi raz niečo s Blues a Perronom vysvetľoval. :ja_neviem: Vy už budete vedieť čo to bolo. Žeby cesta ako ste k tomu picku prišli? Hmm...
Tiež sa čudujem, že to nevyzeralo až tak zle. Perron zrejme doplatil na to, že je tintítko. Hlavu mu ale Thornton trafil a to ma najviac hnevá.

No ak mám byť úprimný ja neviem či sme sa dostali k Perronovi nejakým divným spôsobom. V kolónke je uvedené, že sme ho brali v 1. kole ako 26. v poradí v drafte 2007. Ja som niečo počul, že si ho klub vytypoval v zápasoch tej super série CAN-RUS. Ak sa Blues k nemu dopracovali inak, potom o tom vážne nič neviem :hmm: .
Nie nie, cez pick, to nespochybňujem. Skôr myslím, že niečo s tým, ako ste sa k nemu dostali (picku). Marí sa mi niečo s Tkachukom, ale už fakt neviem čo. Možno nejaká reťaz trejdov. Hovorím, na to sú už iní blázni, čo sa v tom vŕtajú. Ale zaprisahal by som sa, že niečo také som počul. To je jedno, to bola len taká "zaujímavá poznámka".

Držím mu palce.
Ivan o tom bude možno vedieť viac. Zaujíma to aj mňa.
Nie nie, Perron nemá s Tkachukom nič spoločné. V tej dobe boli s našími pickmi veľké čachry a nik sa v tom asi len tak nevyzná. :ja_neviem:
Tkachuk šiel do Atlanty mimo iného za ich 1st. round ale ten sme nejako menili do Calgary za ich picky (tam sme vytiahli Ellera myslím) a Perrona sme v prvom kole draftovali za 1st. round od San Jose, ten sme zas získali za Billa Guerina.

A ešte viem že niekedy vtedy prebehla aj tá výmena Wideman-Boyes s Bostonom. :wink2:

Nemaľujme čerta na stenu a dúfajme, že bude všetko OK.
Takže Guerin! :D No nevadí, hlavne, že mi niečo cinklo.
Report: Perron won't be ready to start season.
To jsou hodně bad news. Začátek loňský sezony měl dobrej, snad mu ten otřes nezničí kariéru.
Doba návratu : Neurčitá...
dosť smutná správa vyšla včera : "Dave Scatchard retires due to concussion."

Dave Scatchard :
"Just to be clear the retirement is due to concussions.Thank you all for your well wishes and I appreciate the support. I have a blessed life"

- v tejto chvíli ma napadlo, ako to nakoniec skončí v situácii s Perronom..?
Walt píše:
- v tejto chvíli ma napadlo, ako to nakoniec skončí v situácii s Perronom..?
Dúfam, že nedopadne ako Scatchard :? Tie hnusné zranenia. Kemp určite nestihne ? :cry:
aspoň čo to k Perronovi, ale v podstate nič nové...

The update on David Perron is really no update at all. Perron, who the team announced will not be ready to start training camp because of post-concussion syndrome, has not been cleared to workout. He was in St. Louis recently, but the visit was only for the Blues to get a look at him.
"We asked him to come in and see our training staff, nothing more than to see our strength and conditioning coach and see where his body makeup is at after not doing anything for a while," Armstrong said. "There were no tests done or anything like that. It was just after we said that he won't be participating in (training camp). We made some decisions on what he'll do over the next month or so, which is all subject to change based on his ability to feel better and get to a point where he feels comfortable increasing his activities. I don't want to say it was a 'social' visit ... it was just we hadn't seen him in a while."

- z toho je už asi každému jasné, že sezónu určite nezačne a obávam sa, že možno si v nej ani nezahrá...
tak najvyšší už rozhodol, myslím si že to vidí veľmi ružovo, ale ak sa už rozhodol, nehodno protestovať... :D

http://www.hokejportal.sk/?q=clanok/taj ... cupu/34897" onclick="window.open(this.href);return false;
Tak toto áno. Odkaz samotného Pána Boha. :D

Takže milá konkurencia :fucker: .
Walt píše:tak najvyšší už rozhodol, myslím si že to vidí veľmi ružovo, ale ak sa už rozhodol, nehodno protestovať... :D

http://www.hokejportal.sk/?q=clanok/taj ... cupu/34897" onclick="window.open(this.href);return false;
lol. :D Ale tak vám by som doprial, to je jasné.
mne to skor pripomina blesk tampy
Tak, stale mi ten tim pride taky nemastny neslany. IMO na postup to zase nebude.
5276 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS