čtv 07. črc 2011 15:15
Arnott a Langenbrunner sú pre vás skvelé posily, gratulujem!
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
UPDATE:Walt píše:už prenikli navonok info o tom, aké čísla budú mať noví hráči na dresoch u nás : (nie je to zatiaľ potvrdené)
Arnott - 44
Langebrunner - 15
Huskins - 40
Nichol - 45 (?) jeho 21 má Berglund, 12 zasa Shatty, takže zrejme siahne po 45, ktorú nosil v BUF
Elliott - 1 (?) jeho 30 má zhodou náhod Bishop, tak sa odhaduje že to bude práve 1
Sterling aj Grachev budú hrať v Peorii...
Bluesman píše:UPDATE:Walt píše:už prenikli navonok info o tom, aké čísla budú mať noví hráči na dresoch u nás : (nie je to zatiaľ potvrdené)
Arnott - 44
Langebrunner - 15
Huskins - 40
Nichol - 45 (?) jeho 21 má Berglund, 12 zasa Shatty, takže zrejme siahne po 45, ktorú nosil v BUF
Elliott - 1 (?) jeho 30 má zhodou náhod Bishop, tak sa odhaduje že to bude práve 1
Sterling aj Grachev budú hrať v Peorii...
Huskins - 6
Nichol - 12 (Shatty dostane 22.)
O Arnottovi, Elliotovi a Langerbrunerovi sa zatiaľ nevie.
UPDATE 2:Walt píše:ale že Huskins nevezme svoju 40 a siahne po Erikovej 6
To je fakt prekvapko pre mňa, som zvedavý, ako to vezmú fans v Scottrade...
Langs bude isto s 15, skôr Arnott si ešte zrejme nie je istý, no uvidíme zajtra.
Nesúhlasí fanúšik, ktorého obľúbený tím vlastnila rovná sedmička ľudí.Walt píše:Hulsizer ponúkol túto sumu a chce byť majoritný vlastník, ale podmienkou je aj to, že Checketts bude jeho spoločníkom a tých 10% ostane aj terajšiemu spoluvlastníkovi Stillmanovi, ktorého ponuku na kúpu klubu NHL zamietla.
Znie to veľmi rozumne, takto sa zabráni tomu, aby sa klub nemohol sťahovať inam...
sú tu ale menšie (a vlastne veľké) rodiely :ThrashersFan píše:Nesúhlasí fanúšik, ktorého obľúbený tím vlastnila rovná sedmička ľudí.Walt píše:Hulsizer ponúkol túto sumu a chce byť majoritný vlastník, ale podmienkou je aj to, že Checketts bude jeho spoločníkom a tých 10% ostane aj terajšiemu spoluvlastníkovi Stillmanovi, ktorého ponuku na kúpu klubu NHL zamietla.
Znie to veľmi rozumne, takto sa zabráni tomu, aby sa klub nemohol sťahovať inam...
Nie, nepochopil si ma. Myslel som to tak, źe to, že klub bude vo vlastníctve viacerých ľudí neznamená, že ten klub nebude prsťahovaný. To s tým nesúvisí. Samozrejme, situácia v Atlatne sa nedá vôbec porovnávať s tou so St. Louis, takže je zbytočné sa o tom baviť, ale jednoducho musel som na toto zareagovať, lebo hneď som si to spojil s ASG a proste to, čo oni odviedli ako majitelia je jedna z najväčších zrád v histórii profesionálneho športu.Walt píše:sú tu ale menšie (a vlastne veľké) rodiely :
- náš klub je v tomto meste od roku 1967 (teda 44 rokov), je tu teda istá tradícia
- klub nebol presťahovaný ani v čase veľkých problémov, ktoré sa vliekli od r. 1976, neskôr vtedy NHL zamietla klub presťahovať (rok 1982, kauza Bill Hunter)
- máme skvelú fanúšikovskú základňu, minulá sezóna bola vypredaná a do budúcna to našťastie vyzerá rovnako tak...
- Hulsizer ešte klub nevlastní a pochybujem, že ak mu to umožnia, že sa do zmluvy nazakomponuje klauzula o tom, že klub zostane v St. Louis
- tak čo sa týka záujemcov, mám tak troška pocit, že ten počet je troška prikrášlený, Stillman so svojou ponukou neuspel a je tak troška out. Ten tretí záujemca, ktorého zatiaľ nik nemenoval mi príde až príliš imaginárny a teda je to tak troška ťah, možno kvôli cene, ktorá sa údajne odhaduje na nejakých 190 mil. Jediným ako tak vážnym záujemcom sa zatiaľ javí Hulsizer, ktorý aj reálne má toľko peňazí. Otázkou teda je, či sa dokážu dohodnúť. Vzhľadom na fakt, že už si bol osobne pozrieť priestory Scottrade aj našej farmy v doprovode p. Checkettsa sa dá usudzovať, že ten záujem je vážny a dá sa očakávať že ak sa dohodnú na cene, bude to práve on, kto odkúpi tých 70% od spoločnosti SCP a stane sa tak majoritným vlastníkom klubu. Checketts by si mal ponechať svojich 20% a 10% vlastní p. Stillman. Počkajme si teda, ako to dopadne.Bluesfan píše:Zdravim.
Ako to vyzera s majitelmi? Vraj su traja zaujemcovia. V akej divizii budeme hrat, ked Winnipeg bude v centralnej? Aj ked ste to uz vsetko prediskutovali, nemam cas listovat, chodim len na skok a net je tu drahy .