Takže máme tu ďalší podpis z kategórie úžasných. Scott Nichol na 1 rok. Čo sa týka peňazí neviem zatiaľ nič.
Hráč má 36 rokov, jeho štatisticky najlepšia sezóna bola 2009-10, keď trhal rekordy, zaznamenal neuveriteľných 19 bodov za 4 góly a 15 asistencií. Názor si teda utvorte sami.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
ST. LOUIS BLUES
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Nuž uvidíme. Určite pochopíš, keď ti poviem a trúfnem si to povedať aj za ostatných, že toto nám nestačí. Bojovníkov tam máme dosť. Jediné plus je, že nás teda nebude veľa stáť a že je skúsený. Ale aj to už by som asi radšej videl toho Langenbrunnera, ten ešte aspoň ako tak niečo uhrá. Čo už, situácia v klube zrejme nič iné ani nedovoľuje .
Dnes sme ešte stihli podpísať brankára Bena Bishopa, ide o dvojcestnú zmluvu s platom 600,- tis. dolárov (v AHL 105,- tis.)
- je to totožná zmluva, akú dostal Elliott, čiže hra o tímovú dvojku bude absolútne košer a otvorená, čo sa mi páči.
- pokiaľ ide o to angažovanie Scotta Nichola, tak tu si myslím, že vedenie siahlo za rozumný peniaz po skúsenom a pomerne slušnom hráčovi, ktorý by mal vyplniť miesto centra v 4. útoku, nakoľko so Sobotkom sa už ráta v tom treťom. Práve miesto centra v 4. lajne bolo jeden veľký otáznik a týmto ťahom, by to malo byť vyriešené. Veľké body sa teda od neho čakať nebudú, ale ako správne poznamenal Pain, je to hráč so skvelými číslami na buly a dobrou defenzívnou hrou. Takže do 4. lajny je absolútne super. Pokiaľ ho nezradí zdravie, verím, že bude prínosom.
- no a čo sa týka podpisov, myslím že môžme tak maximálne očakávať re-podpis Reavesa a to by bolo asi tak všetko. Prípadné ďalšie podpisy, budú o hráčoch na posilnenie farmy, toľko môj názor.
- je to totožná zmluva, akú dostal Elliott, čiže hra o tímovú dvojku bude absolútne košer a otvorená, čo sa mi páči.
- pokiaľ ide o to angažovanie Scotta Nichola, tak tu si myslím, že vedenie siahlo za rozumný peniaz po skúsenom a pomerne slušnom hráčovi, ktorý by mal vyplniť miesto centra v 4. útoku, nakoľko so Sobotkom sa už ráta v tom treťom. Práve miesto centra v 4. lajne bolo jeden veľký otáznik a týmto ťahom, by to malo byť vyriešené. Veľké body sa teda od neho čakať nebudú, ale ako správne poznamenal Pain, je to hráč so skvelými číslami na buly a dobrou defenzívnou hrou. Takže do 4. lajny je absolútne super. Pokiaľ ho nezradí zdravie, verím, že bude prínosom.
- no a čo sa týka podpisov, myslím že môžme tak maximálne očakávať re-podpis Reavesa a to by bolo asi tak všetko. Prípadné ďalšie podpisy, budú o hráčoch na posilnenie farmy, toľko môj názor.
Tou dobrou správou dňa je, že sme podpísali Bishopa. K ostatným podpisom sa moc nevyjadrujem, pretože na to nemám moc chuť. Ono ten tým by bol celkom v pohode, keby bolo keby a v nasledujúcej sezóne by sa skĺbili tieto viac, či menej pravdepodobné náhody:
1. Halák si obháji post jednotky, ustáli výkony na vysokej úrovni a v neposlednom rade, prestane si dávať vlastné a dostávať trápne góly.
2. Obrana splnila papierové predpoklady a bola by rocksolid minimálne ako v poslednej sezóne, keď patrila k najlepším v lige.
3. Perronova zdravotná situácia sa rapídne zlepší a bude čoskoro naplno makať.
4. Budú sa nám vyhýbať zranenia.
5. Nenastanú neželané negatívne vonkajšie vplyvy, spojené s otázkou vlastníctva klubu.
6. Útok bude pravidelne výdatnejšie bodovať.
Ja osobne považujem čísla 3 a 4 za utópiu, 1, 5 a 6 dúfajme ... viac menej istý by som si bol len tou 2kou.
1. Halák si obháji post jednotky, ustáli výkony na vysokej úrovni a v neposlednom rade, prestane si dávať vlastné a dostávať trápne góly.
2. Obrana splnila papierové predpoklady a bola by rocksolid minimálne ako v poslednej sezóne, keď patrila k najlepším v lige.
3. Perronova zdravotná situácia sa rapídne zlepší a bude čoskoro naplno makať.
4. Budú sa nám vyhýbať zranenia.
5. Nenastanú neželané negatívne vonkajšie vplyvy, spojené s otázkou vlastníctva klubu.
6. Útok bude pravidelne výdatnejšie bodovať.
Ja osobne považujem čísla 3 a 4 za utópiu, 1, 5 a 6 dúfajme ... viac menej istý by som si bol len tou 2kou.
ja chcem veriť tomu, že táto partia bude zdravšia, zrelšia - teda herne aj psychicky vyspelejšia, zohratejšia, strelecky efektívnejšia a že sa do posledného zápasu základnej časti pobije o to PO. Nič iné už neberiem...
Vstup do minulej sezóny ma presvedčil, že na to máme. A teraz nie sme o nič horší, práve naopak...
Vstup do minulej sezóny ma presvedčil, že na to máme. A teraz nie sme o nič horší, práve naopak...
Ja som trošku pesimista a zatiaľ nemám dôvod myslieť si niečo iné. Štart do sezóny bol síce super ale bol to len štart. Vancouver ho mal zasa katastrofálny a dotiahli to do finále. Podľa mňa ide o kvalitu teamu a keďže sa ten team oproti minulému ročníku, kedy PO uhrať nedokázal nejak výrazne nezmenil, tak idem do sezóny s obavami. Ale zasa si uvedomujem, že toto mužstvo už viackrát ukázalo, že má na to, hrať dobrý hokej a zúčastniť sa PO za predpokladov, ktoré Dano dobre spomenul plus sa musí utužiť kolektív ako v sezóne 08/09. Stagnujeme ale musíme bojovať.
tak predsa sa to podarilo... šušká sa to nahlas už od včera. Langebrunera sme mali na lane už na začiatku roka, keď nakoniec skončil v DAL.
Môj názor je, že bude platným hráčom, je to skvelý krídelník s vodcovskými schopnosťami a obrovskými skúsenosťami. V minulej sezóne, keď to s NJ šlo z kopca bol na tom podľa mňa dosť mizerne, ale svoj potenciál stále má. Jeho neskoršie nezhody s trenérom Devils vyústili do zákonitej výmeny. Je dvojnásobným držiteľom SC, bol kapitánom Devils aj repre USA. Myslím si, že si u nás pri tých našich mladíkoch skvele zahrá a s chuťou zaspomína na staré dobré časy...
Súčasťou dnešnej "podpisovej akcie" je aj Jason Arnott, skvelý center, ktorý si tak isto zahral slušnú porciu zápasov za diablov, myslím že bol v lajne s Eliášom. Mne sa jeho hra pozdávala. Je rovnako veľmi skúsený a verím, že jeho skúsenosti sa nám veľmi zídu. Kde ho ale tréner zaradí si netrúfnem odhadnúť. Jedine že by Sobotka šiel na LW a Arnott bude centrom v 3. lajne.
Keďže zdravotný stav Perrona je stále jeden veľký je aj jeho štart do novej sezóny zatiaľ neistý. Tréner špekuluje že na miesto Perrona dá univerzálneho Oshieho a Langebrunner by mal zastať miesto RW v 2. útoku, takže by to mohlo vyzerať asi takto :
McDonald - Backes - Stewart
Oshie - Berglund - Langebrunner
Steen - Arnott - D Agostini
Sobotka - Nichol - Crombeen
(Cracknell, McRae, Reaves)
Jackman - Pietrangelo
Huskins - Shattenkirk
Colaiacovo - Polák
(Nikitin, Cole)
Halák (Elliott, Bishop)
- myslím si, že teraz tá zostava pôsobí celkom slušne...
Môj názor je, že bude platným hráčom, je to skvelý krídelník s vodcovskými schopnosťami a obrovskými skúsenosťami. V minulej sezóne, keď to s NJ šlo z kopca bol na tom podľa mňa dosť mizerne, ale svoj potenciál stále má. Jeho neskoršie nezhody s trenérom Devils vyústili do zákonitej výmeny. Je dvojnásobným držiteľom SC, bol kapitánom Devils aj repre USA. Myslím si, že si u nás pri tých našich mladíkoch skvele zahrá a s chuťou zaspomína na staré dobré časy...
Súčasťou dnešnej "podpisovej akcie" je aj Jason Arnott, skvelý center, ktorý si tak isto zahral slušnú porciu zápasov za diablov, myslím že bol v lajne s Eliášom. Mne sa jeho hra pozdávala. Je rovnako veľmi skúsený a verím, že jeho skúsenosti sa nám veľmi zídu. Kde ho ale tréner zaradí si netrúfnem odhadnúť. Jedine že by Sobotka šiel na LW a Arnott bude centrom v 3. lajne.
Keďže zdravotný stav Perrona je stále jeden veľký je aj jeho štart do novej sezóny zatiaľ neistý. Tréner špekuluje že na miesto Perrona dá univerzálneho Oshieho a Langebrunner by mal zastať miesto RW v 2. útoku, takže by to mohlo vyzerať asi takto :
Jackman - Pietrangelo
Huskins - Shattenkirk
Colaiacovo - Polák
(Nikitin, Cole)
Halák (Elliott, Bishop)
Fíha, ejha, ale toto.
Takéto veci sa nám tu začali diať. Podpísami sme mládež, čakali sme na niečo zaujímavé a prišlo to. Arnott by mohol hrať rolu Walta, Langerbruner má skúseností na rozdávanie. Som s týmto týmom viac než spokojný, takže za seba možem povedať, že to, na čom bude stáť úspech, či neúspech tohto kádra bude s najvačšou pravdepodobnosťou brankár.
Už aby bol október.
Takéto veci sa nám tu začali diať. Podpísami sme mládež, čakali sme na niečo zaujímavé a prišlo to. Arnott by mohol hrať rolu Walta, Langerbruner má skúseností na rozdávanie. Som s týmto týmom viac než spokojný, takže za seba možem povedať, že to, na čom bude stáť úspech, či neúspech tohto kádra bude s najvačšou pravdepodobnosťou brankár.
Už aby bol október.
I like itWalt píše:takže by to mohlo vyzerať asi takto :
Jackman - Pietrangelo
Huskins - Shattenkirk
Colaiacovo - Polák
(Nikitin, Cole)
Halák (Elliott, Bishop)
Musím uznat, že ta sestava vypadá hodně dobřepetrik píše:I like itWalt píše:takže by to mohlo vyzerať asi takto :
Jackman - Pietrangelo
Huskins - Shattenkirk
Colaiacovo - Polák
(Nikitin, Cole)
Halák (Elliott, Bishop)
už prenikli navonok info o tom, aké čísla budú mať noví hráči na dresoch u nás : (nie je to zatiaľ potvrdené)
Arnott - 44
Langebrunner - 15
Huskins - 40
Nichol - 45 (?) jeho 21 má Berglund, 12 zasa Shatty, takže zrejme siahne po 45, ktorú nosil v BUF
Elliott - 1 (?) jeho 30 má zhodou náhod Bishop, tak sa odhaduje že to bude práve 1
Sterling aj Grachev budú hrať v Peorii...
Arnott - 44
Langebrunner - 15
Huskins - 40
Nichol - 45 (?) jeho 21 má Berglund, 12 zasa Shatty, takže zrejme siahne po 45, ktorú nosil v BUF
Elliott - 1 (?) jeho 30 má zhodou náhod Bishop, tak sa odhaduje že to bude práve 1
Sterling aj Grachev budú hrať v Peorii...
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé