Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
ST. LOUIS BLUES
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
dnes sa objavila zatiaľ nepodložená špekulácia (ale veľmi pravdepodobná) že naše rady posilní brankár Josh Harding a Ben Bishop predsa len zostane v Peorii. Či to tak bude, by malo byť jasné vraj už dnes, tak si počkajme.
No a vzhľadom na nestý zdravotný stav Perrona (o ktorom zatiaľ žiadne konkrétne info nemôžem nájsť) kde je celkom možné, že ďalšiu sezónu ani nezačne, sa živo diskutuje o tom, že Army má v hľadáčiku niekoho zaujímavého pre 2. - 3. lajnu. Ak by to bol hráč do 3. tak sa automaticky na Perronove miesto do 2. lajny posunie Steen. Tak som zvedavý, ako to u nás nakoniec dopadne...
No a vzhľadom na nestý zdravotný stav Perrona (o ktorom zatiaľ žiadne konkrétne info nemôžem nájsť) kde je celkom možné, že ďalšiu sezónu ani nezačne, sa živo diskutuje o tom, že Army má v hľadáčiku niekoho zaujímavého pre 2. - 3. lajnu. Ak by to bol hráč do 3. tak sa automaticky na Perronove miesto do 2. lajny posunie Steen. Tak som zvedavý, ako to u nás nakoniec dopadne...
tak vedenie sa nakoniec dohodlo aj s D Agostinim a to na 2 r. za 2.3 mil (1.5 a 1. zarátava sa 1.65 , takže zrejme obojstrnná spokojnosť, aj keď DAgo chcel zrejme viac. Reálne ale treba povedať, že viac chcieť ani nemohol. :frajer2:
- zostáva nám teda už iba podpis reavesa a Bishopa a niekoho šikovného dokúpiť, aby sme splnili platové minimum...
- zostáva nám teda už iba podpis reavesa a Bishopa a niekoho šikovného dokúpiť, aby sme splnili platové minimum...
Super, ten podpis D´Agostiniho sa mi začína páčiť, keďže Ivan správne pripomenul, že David Perron vobec nie je na ďalšiu sezónu istota. V podstate som s podpismi spokoný, jediné čo mi pridáva trošku vrásky na čele je len jednoročný kontrakt s Oshiem, ten sa ale v rozhovoroch vyjadril, že sa cíti ako Bluesman a že si nevie ani nechce predstaviť, že by hral za niekoho iného. K tomuto tvrdeniu sa za rok vrátim a uvidíme, či si za tým bude stáť, alebo to fakt boli ako zvyčajne len profesionálne kecy. Ja si ho ale v inom drese predstaviť neviem. Druhá vec, ktorá sa mi nie celkom páči, je že nám bude chýbať Janssen, šašek bude divákom chýbať.
Čo sa týka toho priestoru pod minimom, som si takmer istý, že vedenie musí mať niečo zaujímavé rozpracované a hlavnými indíciami je hlavne zmluva s malým ohodnotením (relatívne malým) pre D´Agostiniho a tiež len jednoročka pre Oshieho. Tam je ten priestor celkom slušný takže by som očakával niečo veľké. Nechajme sa prekvapiť.
Nicméně skúseného brankára zrejme budeme potrebovať. Aj keď dvojka Halák-Bishop by sa mi viac než páčila, všetci vieme, že prítomnosť skúseného chlapa v bránke nám može len a len pomocť.
Teším sa na ďalšie správy.
Čo sa týka toho priestoru pod minimom, som si takmer istý, že vedenie musí mať niečo zaujímavé rozpracované a hlavnými indíciami je hlavne zmluva s malým ohodnotením (relatívne malým) pre D´Agostiniho a tiež len jednoročka pre Oshieho. Tam je ten priestor celkom slušný takže by som očakával niečo veľké. Nechajme sa prekvapiť.
Nicméně skúseného brankára zrejme budeme potrebovať. Aj keď dvojka Halák-Bishop by sa mi viac než páčila, všetci vieme, že prítomnosť skúseného chlapa v bránke nám može len a len pomocť.
Teším sa na ďalšie správy.
Perron
Výhodný podpis D´Agostiniho potešil aj mňa. Takýchto poctivých ´´makačov´´ja môžem.
Ohľadom ďalších posíl. Skloňujú sa tu všelijaké mená na všetky posty. Osobne si myslím, že brankára zháňať nebudeme. Mám taký pocit, že sezónu odštartujeme s dvojicou Halák-Bishop s tým, že keď to nepôjde v priebehu sezóny niekoho dotiahneme. Neposiloval by som ani obranu, tá je podľa mňa nadpriemerná a dobre zmixovaná. A to máme v zálohe ešte Colea. Dúfam, že sa veci pohnú a ako Dano spomínal podarí sa nám uloviť niekoho zaujímavého do útoku. Na trhu sú celkom fajn hráči a niekedy aj tá zmluva pôsobí len ako zdrap papiera. Armstrong bol v priebehu sezóny na trhu dosť agresívny čo sa mi páči, takže verím, že nás príjemne prekvapí .
Výhodný podpis D´Agostiniho potešil aj mňa. Takýchto poctivých ´´makačov´´ja môžem.
Ohľadom ďalších posíl. Skloňujú sa tu všelijaké mená na všetky posty. Osobne si myslím, že brankára zháňať nebudeme. Mám taký pocit, že sezónu odštartujeme s dvojicou Halák-Bishop s tým, že keď to nepôjde v priebehu sezóny niekoho dotiahneme. Neposiloval by som ani obranu, tá je podľa mňa nadpriemerná a dobre zmixovaná. A to máme v zálohe ešte Colea. Dúfam, že sa veci pohnú a ako Dano spomínal podarí sa nám uloviť niekoho zaujímavého do útoku. Na trhu sú celkom fajn hráči a niekedy aj tá zmluva pôsobí len ako zdrap papiera. Armstrong bol v priebehu sezóny na trhu dosť agresívny čo sa mi páči, takže verím, že nás príjemne prekvapí .
Elliott..? to azda nemôžme myslieť vážne..?!
Už to že mu dali dvojcestnú zmluvu veľa nasvedčuje. Pravdepodobne sa veľmi rýchlo ukáže, ktorý z dvojice Bishop - Elliott bude na farme a kto bude robiť dvojku v A-teame. Aj by som sa stavil, že Bishop to zvládne lepšie a presadí sa.
Neviem, nemám z toho všetkého nejako extra dobrý pocit... problémy so získaním nového vklastníka sa podľa mňa jasne prejavujú. Finančná neistota, keď ideme s financiami na doraz je citeľná. Ťažko vydobité zmluvy s hráčmi a finančný strop udržiavaný na "hladine života" nuž neznie to veľmi optimisticky. Okrem skvelého podpisu Backesa sa tak ďaľším najlepším javí nový kontrakt s J. Davidsonom na ďalšie 4 roky..!
No a bývalý spoluvlastník pán Checketts sa už usmieva, bude "poradcom" pre team NBA Detroit Pistons.
A jeho sľuby domácim fans že do TD zoženie nového zaujímavého vlastníka tak zostali nesplnené. Naviac s posledných článkov nemám vôbec taký pocit, že by sa niekto zaujímavý hrnul kupovať náš klub. Teda okrem jedného, ktorý už vlastní necelých 10% akciíí klubu, no ten zasa nemá dostatok prostriedkov...
Čo už, ak sa pozerám na to množstvo podpisov, na aktivitu GM v BUF, či FLO, je mi z toho všetkého tak troška divne. My zasa, už akosi tradične zažijeme "pokojné leto".
Už to že mu dali dvojcestnú zmluvu veľa nasvedčuje. Pravdepodobne sa veľmi rýchlo ukáže, ktorý z dvojice Bishop - Elliott bude na farme a kto bude robiť dvojku v A-teame. Aj by som sa stavil, že Bishop to zvládne lepšie a presadí sa.
Neviem, nemám z toho všetkého nejako extra dobrý pocit... problémy so získaním nového vklastníka sa podľa mňa jasne prejavujú. Finančná neistota, keď ideme s financiami na doraz je citeľná. Ťažko vydobité zmluvy s hráčmi a finančný strop udržiavaný na "hladine života" nuž neznie to veľmi optimisticky. Okrem skvelého podpisu Backesa sa tak ďaľším najlepším javí nový kontrakt s J. Davidsonom na ďalšie 4 roky..!
No a bývalý spoluvlastník pán Checketts sa už usmieva, bude "poradcom" pre team NBA Detroit Pistons.
A jeho sľuby domácim fans že do TD zoženie nového zaujímavého vlastníka tak zostali nesplnené. Naviac s posledných článkov nemám vôbec taký pocit, že by sa niekto zaujímavý hrnul kupovať náš klub. Teda okrem jedného, ktorý už vlastní necelých 10% akciíí klubu, no ten zasa nemá dostatok prostriedkov...
Čo už, ak sa pozerám na to množstvo podpisov, na aktivitu GM v BUF, či FLO, je mi z toho všetkého tak troška divne. My zasa, už akosi tradične zažijeme "pokojné leto".
takže ešte pridám takú malú rekapituláciu, niekoho to hádam bude zaujímať a dokáže to oceniť :
FORWARDS :
Andy McDonald ($4.700m) / David Backes ($4.500m) / Alexander Steen ($3.362m)
Chris Stewart ($2.875m) / T.J. Oshie ($2.350m) / Patrik Berglund ($2.250m)
David Perron ($2.150m) / Matt D'Agostini ($1.650m) / Vladimir Sobotka ($1.300m)
B.J. Crombeen ($1.000m) / Philip McRae ($0.854m) / Chris Porter ($0.600m)
Evgeny Grachev ($0.816m) / Ryan Reaves ($0.550m)
DEFENSEMEN :
Barret Jackman ($3.625m) / Alex Pietrangelo ($3.166m)
Roman Polak ($2.750m) / Carlo Colaiacovo ($2.125m)
Ian Cole ($1.300m) / Kevin Shattenkirk ($1.300m)
Nikita Nikitin ($0.600m)
GOALTENDERS :
Jaroslav Halak ($3.750m) / Brian Elliott ($0.600m) / Ben Bishop ($0.803m)
CAPGEEK.COM TOTALS :
(these totals are compiled without the bonus cushion)
SALARY CAP: $64,300,000
CAP PAYROLL: $48,978,248;
BONUSES: $3,362,500
CAP SPACE (24-man roster): $15,321,752
- tak si urobte obraz sami...
FORWARDS :
Andy McDonald ($4.700m) / David Backes ($4.500m) / Alexander Steen ($3.362m)
Chris Stewart ($2.875m) / T.J. Oshie ($2.350m) / Patrik Berglund ($2.250m)
David Perron ($2.150m) / Matt D'Agostini ($1.650m) / Vladimir Sobotka ($1.300m)
B.J. Crombeen ($1.000m) / Philip McRae ($0.854m) / Chris Porter ($0.600m)
Evgeny Grachev ($0.816m) / Ryan Reaves ($0.550m)
DEFENSEMEN :
Barret Jackman ($3.625m) / Alex Pietrangelo ($3.166m)
Roman Polak ($2.750m) / Carlo Colaiacovo ($2.125m)
Ian Cole ($1.300m) / Kevin Shattenkirk ($1.300m)
Nikita Nikitin ($0.600m)
GOALTENDERS :
Jaroslav Halak ($3.750m) / Brian Elliott ($0.600m) / Ben Bishop ($0.803m)
CAPGEEK.COM TOTALS :
(these totals are compiled without the bonus cushion)
SALARY CAP: $64,300,000
CAP PAYROLL: $48,978,248;
BONUSES: $3,362,500
CAP SPACE (24-man roster): $15,321,752
- tak si urobte obraz sami...
hmm, tak obránca je to parádny (v - 191 cm, váha 98 kg), hráva na LD, čo je fajn, lebo pravú stranu máme poriešenú veľmi solídne (Pietro, Shatty, Polák), Huskins sa teda pobije o prvý alebo druhý pár u nás, čo by mohlo byť zaujímavé. Máme tam Jackamana, Colaiacova, Nikitina a v zálohe na farme bude Ian Cole. Čo ma neteší je fakt, že tento chlapík bol v minulej sezóne zranený a odohral iba 50 zápasov, kvôli problémom s ramenom, tak si počkajme. Verím ale, že Army by mačku vo vreci nekúpil, tak už hádam bude 100% v poriadku.Bluesman píše:Tak naše obranné rady vystuží ešte aj skúsený Kent Huskins. Tento podpis sa mi celkom páči, no som bez info o sume ktorú mu za jednoročné služby ponúkneme. Obrana je týmto pádom hotová a dovolím si povedať: viac než dobrá.
Čo som si pozrel, tak on k nám síce prišiel so SJ, ale tam došiel s ANA s ktorým v 2007 získal SC a dokonca hrával v lajne s McDonaldom.
Takže ak mám byť úprimný, ak bude naozaj zdravotne v poriadku, tak verím, že zapadne a bude prínosom.
Aj tak by to ale chcelo ešte niekoho do útoku. Ak Perron totiž nebude v pohode a nezačne sezónu, bude nám jeden schopný útočník chýbať. A hrávať s pozliepanými útokmi sa nemusí v prípade dvoch zranených hráčov vôbec vyplatiť. Minulá sezóna hovorí za všetko.
Zatiaľ mi tie lajny vychádzajú nejako takto :
McDonald - Backes - Stewart
Steen - Berglund - Oshie
Grachev - Sobotka - D Agostini
Porter - Reaves - Crombeen
Jackman - Pietrangelo
Huskins - Shattenkirk
Colaiacovo - Polák
(Nikitin, Cole)
Halák (Bishop, Elliott)
V NHL môžeš mať podpísaných v A-tíme a farmárskom AHL tíme max. 50 hráčov, tak asi napľňujete limit Na záskok sa hodí vždyWalt píše:podpísali sme 27 r. útočníka Bretta STERLINGA, hráča z AHL, ktorý odhral aj niekoľko zápasov aj v A-tíme PITS a ATL.
Dvojcesťák na jeden rok - tak neviem, zbierame to na čo máme, alebo o čom to je..? :ja_neviem:
Aktivita na trhu je pre mňa zatiaľ sklamaním aj keď som s tým rátal. Aspoň som dúfal v niečo iné.
Ozajstnou posilou sa mi zatiaľ javí len Huskins a aj to si myslím, že na obranu sme sa zamerať nemuseli. Vzhľadom na Elliottovu výkonnosť je pre mňa jeho príchod absolútne zbytočný a Sterling posilní akurát tak Peoriu.
Ozajstnou posilou sa mi zatiaľ javí len Huskins a aj to si myslím, že na obranu sme sa zamerať nemuseli. Vzhľadom na Elliottovu výkonnosť je pre mňa jeho príchod absolútne zbytočný a Sterling posilní akurát tak Peoriu.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé