Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ST. LOUIS BLUES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

nuž s tou zmenou vlastníka, to zdá sa, nebude tak jednoduché, ako sa to ešte nedávno Checkettsovi zdalo, ale všetci dúfame, že to nakoniec dopadne dobre, teda v prospech hokeja v STL a všetkých fanúšikov Blues... :yes:

http://truehockey.com/articles/Cardinal ... g-in-Blues

Ja len doplním, že majoritným vlastníkom je momentálne fy Towerbook - 75% akcií klubu (práve o zakúpenie tohto balíka tu ide)
fy SCP vlastní niečo málo cez 10%
p. Stillman rovných 10% akcií klubu

Časopis Forbes nedávno ohodnotil tento klub na hodnotu 165,- mil. dolárov.
Columbus - St. Louis 3:4 (0:0, 3:1, 0:2, 0:1)

Góly CBJ:
1:0 - 21:43 - J. VORÁČEK (D.Brassard, R.Nash)
2:0 - 24:17 - R.Umberger (G.Clitsome, A.Vermette) v presilovke 5:4
3:0 - 28:07 - D.Mackenzie (J.Boll, E.Moreau)

Góly STL:
3:1 - 33:02 - A.Pietrangelo (A.Steen)
3:2 - 42:32 - I.Cole (A.Cracknell)
3:3 - 46:23 - C.Stewart (D.Backes, I.Cole)
3:4 - 60:54 - C.Stewart (C.Colaiacovo, K.Shattenkirk)

Celkom strely na bránu : 22-26
Vylúčenia a trestné minúty : 2/4 - 4/8.
Brankári : M.Garon 4/26 - Jaroslav HALÁK 3/22
Divákov : 11,508 at Nationwide Arena.

3 hviezdy zápasu :
STL 25 C.Stewart :good:
STL 23 I.Cole :thumbsup:
CBJ 24 D.Mackenzie

- tento dvojzápas síce nič nerieši v súvislosti s našou účasťou v PO (museli by sme v zostávajúcich 15 zápasoch 13x vyhrať, čo je naozaj dosť nereálne) ale aspoň sa patrí našim poďakovať za bojovnosť. V takej zostave som to od nich teda nečakal. Mať v zostave hráčov ako Cole (ktorý sa mi pozdáva čoraz viac) Porter, Henssick, Nikitin, Cracknell, Reaves a samozrejme Janssen, to chcelo veľa úsilia uspieť v tak náročnom dvojzápase. Potešil návrat ešte troška neistého Haláka, no najmä neskutočná palebná sila Stewarta :good: , ktorého som sa po tom trejde s COL aj troška zastával a tvrdil, že sme na tom až tak neprerobili. Som rád, že svojimi výkonmi o tom presviedča čoraz viac fans. Len tak ďalej chlapi, ja sa už pomaličky začínam tešiť na budúcu sezónu, ktorá nás dúfam poteší viac, ako tie predošlé. Ak budeme v optimálnom zložení a v lete ešte vhodne doplníme káder, budeme nesmierne silní. :yes:
a len tak mimochodom, dnes nás čaká dlho očakávaný a nesmierne zaujímavý súboj : STL - MTL :fan: :fan: :fan:
Tieto dva tímy sa stretávajú asi tak často, ako v Egypte sneží, ale tak... Posledný vzájomný súboj na ľade MTL skončil našim víťazstvom po predlžení 3:4. Ono z poslených 4 vzájomných zápasov, to až 3x skončilo remízou a raz sme prehrali tesne o gól, tiež pomerom 3:4 (to bolo ešte v roku 2007). Podobný výsledok očakávam aj dnes. Predpokladám, že to bude súboj obrán a najmä brankárov. Tak nech je parádny hokej a hlavne, nech sa nám už nik nezraní, bola by to pre nás katastrofa, aj tak už máme polovicu mužstva z farmy.

Dúfam, že Jaro sa na tento zápas nesmierne teší a potvrdí svoje kvality proti svojmu bývalému klubu, veľmi mu prajem, aby uspel. :yes: :good:
Walt píše:a len tak mimochodom, dnes nás čaká dlho očakávaný a nesmierne zaujímavý súboj : STL - MTL :fan: :fan: :fan:
Tieto dva tímy sa stretávajú asi tak často, ako v Egypte sneží, ale tak... Posledný vzájomný súboj na ľade MTL skončil našim víťazstvom po predlžení 3:4. Ono z poslených 4 vzájomných zápasov, to až 3x skončilo remízou a raz sme prehrali tesne o gól, tiež pomerom 3:4 (to bolo ešte v roku 2007). Podobný výsledok očakávam aj dnes. Predpokladám, že to bude súboj obrán a najmä brankárov. Tak nech je parádny hokej a hlavne, nech sa nám už nik nezraní, bola by to pre nás katastrofa, aj tak už máme polovicu mužstva z farmy.

Dúfam, že Jaro sa na tento zápas nesmierne teší a potvrdí svoje kvality proti svojmu bývalému klubu, veľmi mu prajem, aby uspel. :yes: :good:

dnesny zapas bol skvely. ale az od stavu 3:0 pre domacich. vtedy sme zacali konecne korculovat, hrat do tela a na hranici svojich moznosti. nenahneval by som sa, keby jaro zatiahol roletu na 10 zapasov. co je teda so steenom? je v poriadku? ak vyhrame tieto dva zapasy doma, bude to nadhera.
To si Tí rozhodcovia robia prdel snáď nie?
Prečo neplatil Coleov prvý gól a z kieho zadku vycucali delay game penalty pre neho pri PPG CBJ???!!!
Povedal by som, že takéto kiksy sa v NHL nedejú :hroza:
Walt píše: tento dvojzápas síce nič nerieši v súvislosti s našou účasťou v PO (museli by sme v zostávajúcich 15 zápasoch 13x vyhrať
v radiu dnes po tejto vyhre vraveli, ze este stale mozete pomyslat na playoff. Tak som sa dobre zasmial hned z rana :hehe:
No tak dnes ma jardo velky den, zapas proti MTL, co by hocikoho ineho zrejme mierne psychicky rozhodilo alebo premotivovalo, ale on ako klasicky flegmatik si z toho zrejme nic nerobi :) Tak podme Jaro, dnes to chce roletku a potom urobit nejaku dobru snuru, v marci sa ti zvykne darit :wave:
Nemám veľké oči. PO je stále neriešiteľná vec. Tieto zápasy s CBJ boli odmakané čo sa mi páči. Mužstvo v oklieštenej zostave dokázalo veľké veci. Vydrieť výhru so síce nie najsilnejším ale lepším teamom ako sme my v oboch prípadoch za nepriaznivého stavu zaslúži pochvalu. Po týchto zápasoch je teda na večnú škodu, že sme tú sezónu takto pokazili lebo hráči ukázali, že je v ich silách bojovať o dobrý výsledok.

Na dnešný zápas som aj ja veľmi zvedavý a snáď si ho pozriem. Nova Sport to vysiela. Verím, že nás Jaro podrží a pred vlastnými ubolenými fans uhráme ďalšiu cennú výhru.

Som rád, že sa Stewartovi darí, ja som ten trade ako jeden z mála vítal a zatiaľ nemám dôvod ľutovať. Tento hráč má na to aby v budúcich ročníkoch zabíjal. Ako som spomenul už minule pred bránou robí kvalitnú prácu na úrovni Walta čo nám dosť chýbalo, dvihla sa nám úspešnosť na PP a dnes v predĺžení ukázal, že to vie zobrať na vlastné ramená :good: .

Inak s tým posilňovaním kádra v lete som zostal nervózny. Od Maťa sa ku mne dostali hocijaké prevažne zlé správy. Ide o vlastníkov klubu a aby sme vlastne prežili. Ivan ak máš alebo budeš mať nejaké nové info o tejto záležitosti tak to uvítam nech mám dušu na mieste :) .
Zápas som si pozrel no mal som menšie výpadky kedy som si nechtiac zdriemol :roll: .

V 1. tretine sa hral dobrý hokej, lepšie začal MTL ale postupne sme prebrali iniciatívu my. Ako prvý však udreli Habs. Halpern šikovne doklepol a MTL viedol 0:1. Tento gól nás akoby prebral a ešte dokonca tretiny sme stihli vďaka Backesovi vyrovnať na 1:1. Bol to Davidov 24. gól a zároveň 50. bod :good: . 2. tretinu sme začali parádne Andyho kúskom - 2:1. Po tomto góle tá dynamická hra zmizla a zápas sa premenil viac na boj ako pekný zápas. Čistých šancí mali obe mužstva menej. Nakoniec sme o našom myslím si, že zaslúženom víťazstve definitívne rozhodli 1:30 pred koncom zápasu po McDonaldovej prihrávke skóroval D´Agostini. V závere ešte hostia skúsili powerplay no Oshie okamžite po odvolaní Pricea spečatil zápas na konečných 4:1 :good: .

Bol to zaujímavý zápas. Ústrednou postavou bol samozrejme Jaro Halák, ktorý nás tento krát naozaj podržal ( 27/28, 96,44% :thumbsup: ). Mužom zápasu bol ale podľa mňa Andy McDonald, ktorý naskočil po zranení v parádnej forme. Dnes to bolo 1+2. Škoda Andyho zranenia ktovie kam by to dotiahol ak by nemal dlhší výpadok. Ale určite má na to aby sezónu dokončil s priemerom bod na zápas :good: .

Chválim aj Jarovho veľkého rivala Pricea. Predviedol niekoľko skvelých zákrokov a nebyť jeho, možno by už bolo rozhodnuté skôr. Vynuloval Berglunda, Stewarta a ďalších. Dokázal, že do takého teamu akým je Montreal patrí právom :) .

Montreal nás síce prestrieľal ale viac čistých gólových šancí sme mali my. Preto hodnotím túto výhru ako zaslúženú.

No a na záver ešte jedná zlá správa, ktorá mňa osobne už ale vôbec neprekvapuje. Ďalšie kilo soli do rany. Steen a Jackman sú out na 4-6 týždňov. Sezónu im môže predĺžiť jedine účasť v playoff :? . Zdá sa, že chlapci sa nevzdávajú no, v obrane to do konca ročníka musia poriešiť bez skúseného borca a už aj tak slabší útok prišiel o jednu z kľúčových postáv. Alex mal nábeh na ďalšiu skvelú sezónu, škoda :-( . Makajme ďalej :!:
Pre Steena a Jackmana skonila sezóna?! :-O

http://blues.nhl.com/club/news.htm?id=5 ... L|STL|home
pekné a veľmi cenné víťazstvo, no to ako sme na tom teraz so zranenými hráčmi, už azda nemôže byť ani horšie, najbližší zápas možno pokojne označiť ako : DET - Peoria Blues :?

Aj tak si myslím, že tento team poriadne zabojuje, Jaro sa možno zblázni, hráči krídel nás troška podcenia a môže to byť celkom zaujímavé.
Bluesman píše:Pre Steena a Jackmana skonila sezóna?! :-O

http://blues.nhl.com/club/news.htm?id=5 ... L|STL|home
Podľa TSN pre Davida Perrona skončila sezóna taktiež. (Thak you BigJoe = BigDick)
Avšak: "I have not come to that conclusion...," Armstrong said Thursday. "
:arrow: http://www.stltoday.com/sports/hockey/p ... 78c22.html
Je zaujímavé, že práve Thornton sa včera vyjadril k zákroku Cháru na Paciorettyho.

Apeluje aby sa liga začala podobnými zákrokmi už konečne zaoberať a chce pre Zdena dodatočný trest. Že to hovorí práve tento zm*d, ktorý nám v novembri odpálil jednu z opôr ofenzívy :evil: .
adrislovakia píše:Ma niekto stream ?
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports
tak zázrak sa nakoniec nekonal a prehrali sme so silnejším súperom po sympatickom výkone 3:5.
Vôbec to nevadí, ja som vravel, že netreba mať v tejto zostave veľké oči, cez to všetko hrá náš team momentálne veľmi sympaticky a bojuje, čo sa mi veľmi páči. V zostave máme hráčov farmy, ako Hensick, Cracnell, Reaves, Nikitin, Porter, Cole, k tomu ešte "bitkára" Janssena a nedoliečeného Poláka, tak sa niet čo čudovať. Ale za bojovnosť dnes aboslútna poklona, dlho to bol vyrovnaný súboj :yes: :good:

a ešte sumár :

St. Louis - Detroit 3:5 (1:2, 0:1, 2:2)

Góly STL :
1:0 - 09:17 - A.Cracknell (R.Reaves, C.Janssen)
2:3 - 43:48 - D.Backes (A.Mcdonald, M.D'agostini)
3:3 - 46:19 - M.D'agostini (K.Shattenkirk)

Góly DETR :
1:1 - 11:51 - R.Salei (D.Cleary)
1:2 - 12:07 - D.Helm (J.Abdelkader, K.Draper)
1:3 - 38:35 - N.Kronwall (P.Datsyuk, J.Franzen) v presilovke 5:4
3:4 - 53:13 - P.Datsyuk (T.Holmstrom, N.Kronwall)
3:5 - 54:33 - J.Abdelkader (N.Kronwall, B.Stuart)

Celkom strely na bránu : 29-27 :thumbsup:
Vylúčenia a trestné minúty : 2/4 - 4/8.
Brankári : Jaroslav HALÁK 5/27 - J.Howard 3/29
Divákov : 19,150 at Scottrade Center. :cool:

3 hviezdy zápasu:
DET 55 N.Kronwall
DET 13 P.Datsyuk
DET 43 D.Helm
:clap: Taktiež veľký potlesk za výkon.

Môžeme byť maximálne spokojní, pretože chlapci ukázali že hrajú srdcom a snažili sa.
Gratulácia Cracknellovi k prvému gólu, Reavesovi k prvej asistencii a páni bodoval CAM JANSSEN!!! :cool:

Obrana si dnes vybrala slabšie chvíľky aj v podaní našich opôr, ale páči sa mi ten entuziazmus celého týmu. :)

Len taká zaujímavosť v pohľade na štatistiku pravdy +/-:
1. David Backes +21
2. Alex Pietrangelo +12
.
.
.
25. Tyson Strachan -10
26. Chris Stewart -11
27. Carlo Colaiacovo -11
28. B.J. Crombeen -21
pekný rozhovor som našiel na stránke bluenotezone.com s našim prospectom Jadenom Schwartzom :

http://bluenotezone.com/2011/03/14/pros ... -schwartz/
St. Louis Blues je na predaj..!

http://www.stltoday.com/sports/hockey/p ... 78c22.html

So Checketts will step out of the way and put his personal stake on the market with the hope of expediting a sale. Checketts and his investment firm, SCP Worldwide, own approximately 20 percent of the Blues. TowerBrook owns 70 percent. Local beer distributor Tom Stillman and other minority investors account for the other 10 percent.
That's one thing Checketts and TowerBrook agree on: it's time to sell. Checketts said all 100 percent of the team/lease is available.
"The whole kit and kaboodle," he said.
Checketts had money lined up to buy out his largest shareholder, but Checketts and TowerBrook couldn't agree on a price for the investment firm's 70 percent.

Vyjadrenie terajšieho majiteľa Davida Checkettsa :
"I'm very proud of what we accomplished here," Checketts said. "The Scottrade Center is filled for every game. Blues fans love their team. We have some terrific young players in place. We have an outstanding management team to take the franchise into the future.
I don't like being a 12-place team. But better days are ahead.
But I can no longer be a buyer. For I have to tell the world 'Folks, it's for sale.' And they ought to come in and look at it, because it is a respectable and healthy NHL team and in a great city. What I want to do now, what I have to do, is to make sure to find someone with the same passion and commitment that I do.
"

- nuž tak Checketts nesplnil čo pred časom sľúbil a tak nám zostáva veriť, že sa nájde "pán skvelý" a kúpi tento klub a dokáže s ním malý zázrak... Ja verím, že taký človek sa nájde a zažijeme znova skvelé časy. Čo iné, ako veriť, nám zostáva..? :ja_neviem:

a ešte tlačovka s Checkettsom :
http://www.stltoday.com/sports/hockey/p ... 2bc8b.html
Los Angeles - St. Louis 0:4 (0:1, 0:1, 0:2)

Góly STL:
0:1 - 16:30 - M.D'agostini (A.Cracknell, R. POLÁK)
0:2 - 39:53 - M.D'agostini (A.Mcdonald, D.Backes)
0:3 - 45:09 - A.Pietrangelo
0:4 - 52:39 - T.Oshie (C.Porter, A.Pietrangelo)

Celkom strely na bránu : 17-39 :shock:
Vylúčenia a trestné minúty : 5/16 - 3/12.
Brankári : J.Quick 4/39 - Jaroslav HALÁK 0/17 :thumbsup:

Divákov : 18,118 at Staples Center.

3 hviezdy zápasu :
STL 36 M.D'agostini
STL 46 Roman POLÁK
STL 41 Jaroslav HALÁK

- pekne sa na to pozerá, víťazstvo na ľade LA je troška prekvapivé, ale potešilo. Dnes si povieme škoda toho zápasu v ANA, ale v podstate je to už jedno. Dohrajme túto sezónu so cťou, počkajme si, čo prinesie leto, najmä v súvislosti s predajom klubu a potom sa uvidí. Zostáva nám len dúfať, že tento team získa silného vlastníka, pre ktorého bude tento klub srdcovou záležitosťou.
:-O waw

Toto som fakt nečakal. Neviem čo hráči nášho súpera robili, ale polovicu zápasu im naozaj hral len jeden a to Quick. Ten sa potom ako píše sidney pridal do kolektívneho výkonu, ale aj tak, dostal len 4 góly zo 40 striel, nie zlé, ale ten Pietrov ... :D

Gratulujem Jarovi k nule.
pozerám, že už sme to asi tiež v tejto sezóne zabalili, ako naši... :)
Ale tak hádam to ešte nebude tak zlé, chalani hrajú v rámci možností, tie zranenia nám určite nepomohli, ale tak čo sa dá robiť. Dnešný výsledok z beznádejne posledným tímom NHL potešil, vyhrali sme doma s EDM a čo je potešiteľné, darilo sa nám aj v presilovkách. Naviac diváci jasne ukazujú, že stoja za tímom aj keď sa nedarí a to je super - sú naozaj skvelí :good: , tu je sumár zápasu :

St. Louis - Edmonton 4:0 (0:0, 1:0, 3:0)

Góly STL:
1:0 - 38:28 - T.Oshie
2:0 - 42:12 - M.D'agostini (T.Hensick) v presilovke 5:4
3:0 - 48:30 - C.Stewart (T.Oshie, A.Mcdonald) v presilovke 5:4
4:0 - 55:07 - A.Cracknell (K.Shattenkirk)

Celkom strely na bránu : 30-12
Vylúčenia a trestné minúty : 8/25 - 10/29.
Brankári : Jaroslav HALÁK 0/12 - N.Khabibulin 4/30 :thumbsup:
Divákov : 19,150 at Scottrade Center. :thumbsup:

3 hviezdy zápasu :
STL 74 T.Oshie
STL 32 C.Porter
STL 26 B.Crombeen
Ja som to zabalil už po Johnsonovom trejde :D

Btw, najprv som sa čudoval, prečo medzi hviezdami nie je brankár s čistým kontom, potom som si to všimol.
Walt píše: Brankári : Jaroslav HALÁK 0/12
Minnesota - St. Louis 3:6 (2:2, 0:2, 1:2)

Góly MIN:
1:0 - 03:13 - M. ŽIDLICKÝ (A.Brunette, M.Koivu)
2:1 - 13:53 - A.Miettinen (A.Brunette, M.Koivu) v presilovke 5:4
3:6 - 57:52 - A.Miettinen (M.Koivu, A.Brunette)
Góly STL:
1:1 - 08:41 - M.D'agostini (K.Shattenkirk, A.Mcdonald)
2:2 - 18:57 - A.Cracknell
2:3 - 27:09 - C.Stewart (T.Oshie, R. POLÁK)
2:4 - 27:32 - D.Backes (A.Pietrangelo)
2:5 - 48:00 - A.Pietrangelo (D.Backes)
2:6 - 50:45 - P.Berglund (N.Nikitin)

Celkom strely na bránu : 16 - 47 :-O
Vylúčenia a trestné minúty : 5/10 - 1/2
Brankári : N.Backstrom 6/47 - T.Conklin 3/16
Divákov : 18,112 at Xcel Energy Center

3 hviezdy zápasu : :good:
STL 42 D.Backes
STL 27 A.Pietrangelo
STL 74 T.Oshie

- no paráda, hráme zrazu uvoľnene priamočiaro a konečne dávame góly, výsledok je pekný aj keď v podstate pre oboch aktérov nič nerieši. Samozrejme nás potešil. :yes:
inak zaujímavá je momentálne naša zostava, kde je viacero hráčov farmy. Potešiteľný je fakt, že väčšina z nich sa svojho postu v zostave zhostili vcelku dobre. Inak sa po menšom zranení zasa objavil v zostave Berglund. Naďalej zostáva na IR Sobotka - koelno, Steen - členok, Jackman - zlomený malíček a samozrejme Perron, ktorý sa už v tejto sezóne na ľade neobjaví.
Mimochodom tých zranení bolo toľko, že už iba dvaja hráči základnej zostavy odohrali doteraz všetkých 75 zápasov a to Backes a D Agostini.

McDonald - Backes - D Agostini
Oshie - Berglund - Stewart
Porter - Cracknell - Crombeen
Janssen - McRae - Reaves

Colaiacovo - Pietrangelo
Cole - Shattenkirk
Nikitin - Polák

G - Ty Conklin

- a ešte v súvislosti s novým majiteľom zatiaľ nič nové, ale jediným vážnym záujemcom je naďalej p. Stillman, ktorý doteraz bol čiastkovým vlastníkom s 10% vlastníctva. Jeho ponuka, ktorej znenie nebolo zverejnené zatiaľ nebola vedením SCP a Towerbrook Capital Partners akceptovaná. Celé to padá samozrejme na cene za akcie. V hre sa objavujú aj ďalšie mená, no skôr v špekulatívnej rovine, tak si ešte počkajme. Mám z toho taký pocit, že Stillman sa s nimi nakoniec dohodne. Bolo by to pre tento klub asi najlepšie riešenie.
Parádny prehľad v hre ukázal pri Berglundovom góle Nikitin, tá prihrávka nemala chybu, dosť dobré.

Z tých hráčov Peorie určite zaujal Cracknell, ktorému sa podarilo skórovať v posledných dvoch zápasoch a vyzerá veľmi nádejne. Tak isto ma zaujal aj Reaves, ktorý má aj pekné pästiarske súboje. Mladý výbušný a vie to aj zahrať, neviem aký pocit máte Vy, ale povedal by som, že Camovi už došla tá para ktorá bola priam hmatateľná v minulých sezónach. :|

Navyše, čo sa týka bodovania, táto sezóna maximálne vychádza najmä Backesovi 27+29=56 je fakt hodné kapitánskej pásky (okrem toho štatistika +/- :good: ), pretože je to zrejme náš hlavný líder, tak isto D´Agostinimu sa asi 19+21=40 pred sezónou nesnívalo :D a napokon Berglund (19+27=46) ten bodovo vyletel po tom, ako si už mnohí kládli otázky čo s ním :cool: Navyše Pietrangelových 41 bodov je tiež super ale ten to budúcu sezónu určite ešte navýši.

Finančná stránka ma moc nezaujíma, nerád to riešim, každopádne Tvoje update-y si rád prejdem Ivan. Nech sa to už dá čím skôr do poriadku. Ten tým je aj po tých trejdoch zrejme celkom OK, budúcu sezónu po návrate Perrona, väčšom počte Oshieho bodov a incoming forwardovi (hopefuly) ... maybe ... ...
nuž tak určite sa zhodneme na tom, že najviac asi prekvapil D Agostini. Jeho čísla neočakával asi ani ten najväčší optimista. Je dobré, že sa chytil a podáva pomerne slušné výkony. Otázne je, či sa udrží v TOP 6, ak budú všetci hráči fit. Dosť sa to rozoberalo aj na fóre a tam majú z neho tak isto dobrý pocit.
Skvele zapadli hráči z výmeny s COL a dobre sa nám ukazujú hráči z farmy, či naši mladíci. Do budúcna to ja osobne nevidím vôbec zle. Máme pomerne slušné prvé dva útoky a skvelú obranu, ktorá ak zostane pokope, tak to bude skvelé. So zdravým Jarom, chytajúcim v optimálnej pohode a forme budeme silní, o tom vôbec nepochybujem. Do značnej miery bude veľmi dôležité, ako sa nám podarí zložiť 3. lajnu, kde by mal byť istý len Steen na LW. V tejto súvislosti sa objavili špekulácie fans, že by toto miesto mohol pokojne zastať Oshie a na miesto RW k nim zaradiť Tarasenka, o ktorého príchode sa píše takmer ako o hotovej veci. D Agostini by mal obsadiť miesto RW v druhom útoku spolu s Berglundom na centri a Perronom na LW. (pochopiteľne hovoríme o dohadoch fans, nie trénera) Ale mne sa to takto celkom pozdáva. Do 4. útoku je adeptov pomerne dosť (Porter, Sobotka, Cracknell, McRae, Reaves, Crombeen, Della Rovere, Draženovič, Hensick)
No uvidíme čo nám leto prinesie, do začiatku ďalšej sezóny sa tých špekulácii dočítame ešte habadej...

Inak zaujímavý článok som našiel, venuje sa našim prospektom, sú tam všetci zaujímaví, oplatí sa prečítať :
http://www.hockeysfuture.com/articles/1 ... aduations/
5276 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS