Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ST. LOUIS BLUES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Bluesman píše:Veď ja to chápem, ja nejdem nikoho obviňovať ani nič, v pohode, bola to zmena a vedenie určite (dúfam) vie čo robí, takže je to ok.

Jednej veci nechápem, ako E.J. nenaplnil potenciál? To sa pýtam úplne všetkých, lebo to tu píše každý. E.J. začal hrať veľmi defenzívne, nasadzovaný proti 1. útokom súpera, líder väčšiu časť sezóny najlepšej obrany v lige.
V čom konkrétne sa nepresadil Johnson u nás? Že nebodoval alebo v čom to je?

Sme v prdeli, lebo nedávame góly ale obrana je dobrá. Góly sme mali čakať od iných hráčov, ale zrejme máš pravdu. Zmenu to chcelo a z útočnákmi by sme veľa vody nenamútili. Beriem. Takže sme sa zbavili základného kameňa dobrej obrany ... to Stewart má čo robiť aby sa stal tým istým v útoku.

No ale každopádne už to nechajme, čas ukáže že čo a ako. Hlavne ma už nepresvedčia drístami o mladých perspektívnych ... blabla bla ...
Už to chce výsledky.
Úplne presne si vytihol to, čo si myslím, presne! Ja len dúfam, že nebudete ľutovať. Každopádne to, že EJ nenaplnil bodový potenciál draftovej jedničky je síce možné, overall ale nič nepokazil a to aj napriek váźnemu zraneniu. Taktiež tie reči celkom nechápem. V jednom ale s Bluesfanom súhlasím. Oba tímy získali niečo, čo im chýbalo. V čom ale stále, opakujem, vidím výhodu pre Colorado - dostali dvoch preverených hráčov, vy dve budúcnosti so zábleskami, ale nekompletnou hrou.

Dúfam len, že vás to nakoniec nebude mrzieť, zatiaľ to mne rozhodne ako vyrovnaný trejd nepripadá. Maximálne needs-wise.
Adri stream som bohužiaľ ani ja nenašiel :-( . Celkom slušná prestrelka je z toho.
adrislovakia píše:ma niekto stream na dnesny zapas ? please
mas? lebo ja stale nemam ....
Strašne som nasratý. Búchame ich po 2. tretinách 8:3 čo v histórii Blues nemá obdobu :D a ja nemám stream :-( .

Stewart 2 strely 2 góly !!!! :clap: .
Shattenkirk 1A

A navyše parádny zápas zrejme hrajú Oshie, Pietro, Backes, Steener, Cola a Mac :good: . Každý z nich má po 3 body okrem Colu.

Mohla by padnúť 10. a Stewart by mohol šupnúť hattrick aby Vás, milí pesimisti uviedol na správnu mieru :) .
Stewart prvá hiezda, dva góly v prvom zápase ... fajn, len tak ďalej :)

Parádna práca, taký zápas sme potrebovali ako soľ. Ak sa bude Stewartovi dariť v presilovkách aj ďalej, ešte môžeme z toho niečo ušiť.

Priznám sa na rovinu, že toto som nečakal, ale netreba sa tešiť predčasne, dnes hrali chalani proste skvele. Uvidíme ako si povedieme v ďalších zápasoch, hlavne by som chcel body proti divízii!

Zatiaľ to vyzerá tak, že vedenie dosiahlo čo chcelo. Ale kľud, ďalší zápas môžeme takto prehrať a sme tam kde sme boli.

Btw, ako sa Roman Polák dopracoval k -2? :D
Tak poďme na to.

V prvom rade som veľmi rád, že debatu o výmene s Coloradom ukončilo samotné mužstvo :) .
Musel to byť nádherný zápas, škoda, že stream nabehol až v poslednej tretine a aj to len na chvíľu.
Prehrávať 0:2 a otočiť to na 9:3 je super. Symbolické je, že hneď v 1. Stewartovom zápase sme dokázali streliť 9 gólov, čo u nás nemá obdobu. Narážam tým na fakt, že k nám prišiel veľmi dobrý útočník :!: Podľa highlights súdim, že chlapci zobrali ten zápas takto : :bavme: . Súkali jeden krajší gól ako druhý, kopa hráčov si maximálne vylepšila štatistiky :). Backes, Pietro, Andy, T.J., Steener proste všetci boli skvelí. Stewart dal 2 góly z presilovky :!: Dúfam, že aj tu nám jeho príchod pomôže. Shatt a Pietro to dirigovali na modrej. Chris dal góly presne tak ako si to aj Army predstavoval. Svojou postavou dokáže odviesť pred bránou súpera kopec roboty. Presne to, čo nám od odchodu Tkachuka tak veľmi chýbalo. Toto je ten najlepší spôsob odpovedať na otázku, či udalosti, ktoré máme čerstvo za sebou boli krok späť. Viem, že podľa 1. zápasu sa to súdiť nedá ale aj tak. Nie, nebol to krok späť. Je to jasný signál, že playoff chceme hrať už tento rok :taptap: .

A keď to aj nevyjde. Už teraz sa teším na budúcu sezónu. Verím, že zapracujeme do mužstva už aj Lehteru a Tarasenka :twisted: .

No a na záver nedá mi. Číslo 12 nosia v STL len dobrí hráči, tak veľa šťastia Kevin :) .
nebudem reagovať na príspevky vyššie, bolo by to zbytočné, vidím že všetci nemôžme mať rovnaký názor, takže ak ja dokážem tolerovať ten cudzí, verím že to bude platiť aj naopak, tak to už pri rozumnej komunikácii chodí...
Dnešný zápas naznačil, že náš team je na tom psychicky dobre, nové posily (lebo ja ich tak jednoznačne vnímam) zapadli a ukázali, že tento ťah by mohol byť želaným prínosom.
Na margo Brewera a EJ-a len toľko, stojím si za tým, čo som už písal. Brewer mňa určite nepresvedčil, naviac aj dosť laboroval. Aj tá poznámka, že "zabreweroval" nevznikla náhodou, užili sme si s ním pri live prenosoch dosť.
EJ je skvelý defenzívny obránca, to nepopieram, len mám pocit, že na tento trejd sme nemohli ponúknuť Winchestra, to by nešlo. Aj preto som to vyhodnotil, ako dobrý počin pre obidva tímy. :yes:

St. Louis - Anaheim 9:3 (4:3, 4:0, 1:0)

Góly STL:
1:2 - 10:24 - A.Mcdonald (T.Oshie, D.Backes)
2:2 - 10:31 - T.Oshie (A.Steen, C.Colaiacovo)
3:2 - 14:28 - C.Colaiacovo (D.Backes, A.Steen) v presilovke 5:4
4:3 - 18:24 - A.Mcdonald (A.Pietrangelo, B.Jackman)
5:3 - 27:50 - D.Backes (B.Boyes)
6:3 - 32:54 - T.Oshie (P.Berglund, A.Pietrangelo)
7:3 - 35:21 - C.Stewart (A.Mcdonald, A.Pietrangelo) v presilovke 5:4 :thumbsup:
8:3 - 37:10 - C.Stewart (K.Shattenkirk) v presilovke 5:4 video :thumbsup:
9:3 - 47:21 - A.Steen v oslabení 4:5 video :good:

Góly ANA:
0:1 - 02:20 - J.Ruutu (B.Mcmillan)
0:2 - 06:41 - T.Selanne
3:3 - 16:42 - R.Getzlaf (Ľ. VIŠŇOVSKÝ, T.Marchant)

Celkom strely na bránu : 23 -25.
Vylúčenia a trestné minúty : 6/18 - 9/40.
Brankári : T.Conklin 3/5 , B.Bishop 0/20 :thumbsup: - T.Pielmeier 5/12 C.Mcelhinney 4/11
Divákov : 19,150 at Scottrade Center.

3 hviezdy zápasu:
STL 25 C.Stewart
STL 74 T.Oshie
STL 30 B.Bishop

- tak dobre sa na takéto výsledky pozerá... :frajer2:
- verím že sme urobili prvý krok k zlepšeným výsledkom a bojom o vytúžené PO, ktorému som ja zatiaľ neprestal veriť.
Ten súhrn vyzerá, ako keby to nebolo STL ale VAN :D

Super, ako vravím, zadarili sa nám presilovky, čo ma trochu zarazilo je Conklinových 2/5 :sad2: Jeden deň 1.000, druhý deň .400 to sa mi nepáči :( Ale Bishop, akože skvelý výkon, tomu sa naozaj veľmi teším, bolo by super, keby sa prebojoval do týmu čím skôr.

A ešte k Pietrangelovi ... ja toho chlapca milujem, to je naša budúcnosť ... len nech sa mu vyhýbajú zranenia!!! Momentálne je na tom bodovo rovnako ako Chára napríklad.
Bluesman píše:Ten súhrn vyzerá, ako keby to nebolo STL ale VAN :D

Super, ako vravím, zadarili sa nám presilovky, čo ma trochu zarazilo je Conklinových 2/5 :sad2: Jeden deň 1.000, druhý deň .400 to sa mi nepáči :( Ale Bishop, akože skvelý výkon, tomu sa naozaj veľmi teším, bolo by super, keby sa prebojoval do týmu čím skôr.

A ešte k Pietrangelovi ... ja toho chlapca milujem, to je naša budúcnosť ... len nech sa mu vyhýbajú zranenia!!! Momentálne je na tom bodovo rovnako ako Chára napríklad.
presne tak, Pietro je naša budúcnosť v obrane, spoločne so Shattenkirkom budú ofenzívne tikadlá dobrej obrany. Ak sa chytia Nikitin a Ian Cole, myslím si, že to pri borcoch ako Jackman, Polák či Colaiacovo z nich vyrastú skvelí obráncovia.
Aj preto verím, že strata EJ, (ktorý bol zasa mojou srdcovkou) bude takto znesiteľnejšia.
Ja som bol za to aby sa tá zmena urobila. Lebo sme stagnovali už dlho. Tak sa teraz z tej zmeny teším lebo aj ja ich vnímam ako posily. Nechcem sám sebe hádzať polená pod nohy a pýtať sa dookola, chytia sa? oľutujeme to? čo ak toto? čo ak hento? Jednoducho ma to nebaví. Prišli k nám skvelí hráči, ktorých sme potrebovali tak nemám dôvod myslieť si niečo zlé. Ak sa niečo ozaj posere tak vtedy ma môžte zbombardovať. Nie je na tom nič zlé ak sa z toho snažím zobrať pozitíva a tešiť sa, že sa konečne niečo udialo a nemyslieť na negatíva pretože tých už bolo dosť.

Ideme ďalej. Zajtra musíme bodovať aj s Chicagom aby sme sa dostali na koňa.
tabuľka vraví jasne : 5 bodov a 2 zápasy k dobru - na 6. miesto, kde je momentálne LAK, to sa predsa dá :yes:
tak na dnešný zápas som nesmierne zvedavý, bolo by veľmi dobré, ak by sme jastrabom doma "naložili" a posunuli sa tak v tabuľke o kúsok bližšie k PO.
Dnes to bude dúfam zasa súboj ako sa patrí. Mali by sme nastúpiť v podobnej zostave, ako naposledy, teda asi takto :

McDonald – Backes – Stewart
Steen – Berglund – Oshie
Sobotka – McRae – Boyes
Winchester – D’Agostini – Crombeen

Jackman – Pietrangelo
Nikitin – Polak
Colaiacovo – Shattenkirk

G - ?

- škoda, že ešte nie je fit Perron, bolo by to veselšie. Sobotka na centri so Steenom a Boyesom a Perron na LW v druhej lajne.
Ja sa tiež veľmi teším na ten zápas, dám pokus o jeho vzhliadnutie, dúfam, že mi stream nepokazí náladu. :? :evil:

Čo sa týka tej zostavy tak to nieje až také zlé, bude sa na čo pozerať, začalo sa dariť Oshiemu a Berglund konečne ukazuje čo v ňom je, čiže naša druhá formácia to vie dobre potiahnuť.
Plus by bolo pekné potvrdiť stúpajúcu formu v presilovkách a dať min jeden - dva góly v početnej výhode. Na druhej strane bude zaujímavé sledovať PK tými, ako sa to teraz rozhodí.

Ak by sa v obrane Nikitin usadil na stálo bolo by to veľmi pekné, pretože ten chlapec mi príde silný na modrej. Vie vystreliť aj pod tlakom a to sa mi páči. Pietrangelo sa bude môcť naďalej presadzovať v rozohrávke a hrať ofenzívnejšie keďže Jackmanovi sa za červenú väčšinou moc nechce :D

Na toho Shattenkirka si posvietim tiež. Tu by mohlo platiť niečo podobné ako u Jackman - Pietro dvojice.

Čo sa týka brankára, ja to cítim tak, že by som bremeno naložil na Bishopa. V zápase proti CHI by sa ukázalo ako zvládne tlak derby, ale mám tušenie, že to bude predsa len Conks.

Priznám sa, že mám dobrý pocit z toho, že Jaro zrejme chytať nebude. :oops: :ja_neviem:

Mimochodom, sezónu dohráme opäť bez C?
ste rozbehnuti, indiani v dostatocnej vykonnostnej prdeli, vcera s polovicnymi tucnakmi ltt, dnes nemaju narok, po 1.tretine to inak vyzerat nemôze...
dnes tp vypada velmi slubne ......
2:0 po prvej tretine, zatiaľ paráda, tá PP vyšla zasa na výbornú, hráme rozumne a dobre pokrývame útočníkov už v strednom pásme, fakt sa na našu hru pozerá zatiaľ dobre...
Boysieho gól po tom, čo tu šancu vlastne vypracoval nemal chybu :good:
Walt píše:2:0 po prvej tretine, zatiaľ paráda, tá PP vyšla zasa na výbornú, hráme rozumne a dobre pokrývame útočníkov už v strednom pásme, fakt sa na našu hru pozerá zatiaľ dobre...
Boysieho gól po tom, čo tu šancu vlastne vypracoval nemal chybu :good:
Ted uz to neni takova parada :arrow: 3:2 pro Chickenhawks :-O
no v druhej tretine došlo k nepochopiteľnému poľaveniu našich, ako by sa uspokojili so stavom, hrali sme menej dôrazne, nenapádali tak súpera v strednom pásme a dovolili sme im prevziať iniciatívu, čo sa vypomstilo. Naviac sme dostali aj dosť lacné góly, ktoré si Bishop len tak neprišije... 4 góly za 15. minút, to je zlá vizitka, po tak sľubnom začiatku. :thumbsdown:
Len škoda, že nemohol ani za 1. 1 ide na vrub Shattenkirkovi, 2 Jackmanovi a k 3. prišli ako slepé kura k zrnu. :evil:

Po 1. tretine je to pre mňa nepochopiteľné, poľaviť z tak dobre rozohraného zápasu a dostať bezzubého súpera vlastnými chybami na koňa. Obrana Hawks sa mi nejaví ako nepriepustná a v útoku je nebezpečný len Kane. Tak to prosím ráčte otočiť :!: -
3:5. Nemám slov. Kvalitne po.ebaný zápas...
Fakt škoda, mali sme to dobre rozbehnuté.
V druhej tretine mi vypadol stream a kým som rozbehol vlc, tak sme prehrávali 4:2, čiže ani jeden gól som nevidel.

Ale opäť sa zdá byť našim hlavným problémom brankár. Veľká škoda Bishopa fakt som mu veril a v 1. tretine vyzeral perfektne, škoda toho ... :(
:hroza: hokej dokaze byt obcas pekne kruty....stacilo par minut a bez problemov rozbehnuty zapas dokonale pojebabrany....Bishop, Jackman :eek2:
tieto body nám budú sakra chýbať, ale hlavu hore, ešte nie je nič stratené... občas ešte viazla súhra s novými hráčmi, najmä Stewrt s McDonaldom sa občas hľadali, ale to príde. Ja som to dnes až tak tragicky nevidel, vybuchol nám a riadne Bishop a pár individuálnych chýb tiež dopomohlo jastrabom k tomuto výsledku, no čo už, aj takto sa dá prehrať. Inak ten gól čo rozhodca neuznal podľa mňa platiť mal. :thumbsdown:
Bluesman píše:Fakt škoda, mali sme to dobre rozbehnuté.
V druhej tretine mi vypadol stream a kým som rozbehol vlc, tak sme prehrávali 4:2, čiže ani jeden gól som nevidel.

Ale opäť sa zdá byť našim hlavným problémom brankár. Veľká škoda Bishopa fakt som mu veril a v 1. tretine vyzeral perfektne, škoda toho ... :(

ja som to pozeral na sport1 a davali to aj na stv3 ....

dobry zapas.... ale skoda bodov. bishopovi to dneska nevyslo. myslim, ze jaro by v takomto zapase obstal bez problemov, tak isto ako proti bufalu alebo anaheimu. obrovske chyby obrancov. inak opat pekny pohyb a dynamicka hra - na co som ja velmi alergicky. myslim, ze sme v strielani golov do prazdnej branky v NHL na poslednom mieste - nepremiename tutove sance. naozaj tutove sance. 2,3 razy cez zapas. otazka - aky ma budget STL na sezonu - predpokladam, ze jeden z najnizsich ....?
Ja Vám neviem chlapi :hmm: . Na Bishopa tie góly v žiadnom prípade nezvaľujem. Opakujem hanbiť sa môže predovšetkým Jackman a 1. gól padá na Shattenkirka. Reči typu chýbal nám Jaro si nechajme na pozajtra. Z neho je tento ročník celkom slušné sito a nemá bohvie akú formu. A hovoriť si čo ak by tam bol nám body z tohto zápasu nevrátia takže je to aj tak zbytočné.

Zbabraný zápas ale iďeme ďalej, čo iné nám zostáva.
5276 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS