Úplne presne si vytihol to, čo si myslím, presne! Ja len dúfam, že nebudete ľutovať. Každopádne to, že EJ nenaplnil bodový potenciál draftovej jedničky je síce možné, overall ale nič nepokazil a to aj napriek váźnemu zraneniu. Taktiež tie reči celkom nechápem. V jednom ale s Bluesfanom súhlasím. Oba tímy získali niečo, čo im chýbalo. V čom ale stále, opakujem, vidím výhodu pre Colorado - dostali dvoch preverených hráčov, vy dve budúcnosti so zábleskami, ale nekompletnou hrou.Bluesman píše:Veď ja to chápem, ja nejdem nikoho obviňovať ani nič, v pohode, bola to zmena a vedenie určite (dúfam) vie čo robí, takže je to ok.
Jednej veci nechápem, ako E.J. nenaplnil potenciál? To sa pýtam úplne všetkých, lebo to tu píše každý. E.J. začal hrať veľmi defenzívne, nasadzovaný proti 1. útokom súpera, líder väčšiu časť sezóny najlepšej obrany v lige.
V čom konkrétne sa nepresadil Johnson u nás? Že nebodoval alebo v čom to je?
Sme v prdeli, lebo nedávame góly ale obrana je dobrá. Góly sme mali čakať od iných hráčov, ale zrejme máš pravdu. Zmenu to chcelo a z útočnákmi by sme veľa vody nenamútili. Beriem. Takže sme sa zbavili základného kameňa dobrej obrany ... to Stewart má čo robiť aby sa stal tým istým v útoku.
No ale každopádne už to nechajme, čas ukáže že čo a ako. Hlavne ma už nepresvedčia drístami o mladých perspektívnych ... blabla bla ...
Už to chce výsledky.
Dúfam len, že vás to nakoniec nebude mrzieť, zatiaľ to mne rozhodne ako vyrovnaný trejd nepripadá. Maximálne needs-wise.