Neviem ci jaro potrebuje byt pod tlakom alebo co...lebo odkedy je "jasna" jednotka tak to flaka, cest zaciatku sezony a potom par dobrym vykonom neskor...Ale mozno sa coskoro pod ten tlak dostane, Allen chyta fantasticky v Peorii, a uz pos STL chodia vtipky ze v MIN chytal zle lebo nedaleko bol ubytovany Allen a Jaro sa ho boji
V kazdom pripade, ako povedal Army, nie je cas rozmyslat s kym hrame, potrebujeme 9-10 zapasovu snuru vyhier ak chceme realne rozmyslat o PO...A Halak sa bude musiet prebrat a zacat chytat tak ako sa od neho ocakava, musi byt rozhodujucim faktorom, ale v nas prospech, nie v prospech superov...
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
ST. LOUIS BLUES
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
St. Louis - Vancouver 3:2 (2:1, 1:0, 0:1)
Góly STL:
1:0 - 05:10 - A.Mcdonald (N.Nikitin, A.Pietrangelo) v presilovke 5:4
2:1 - 12:17 - A.Steen video
3:1 - 37:29 - P.Berglund (A.Pietrangelo, A.Mcdonald) v presilovke 5:4
Góly VAN:
1:1 - 10:15 - H.Sedin (S.Salo, A.Burrows)
3:2 - 41:47 - J.Hansen (R.Torres, C.Ehrhoff)
Celkom strely na bránu : 34-25
Vylúčenia a trestné minúty : 1/2 - 5/10.
Brankári : Jaroslav HALÁK 2/25 - R.Luongo 3/34
Divákov : 19,150 at Scottrade Center.
3 hviezdy zápasu:
STL 27 A.Pietrangelo
STL 10 A.Mcdonald
VAN 33 H.Sedin
- tak takéto výsledky zápasov sa čítajú omnoho krajšie A zdá sa, že aj Jaro si vzal naše slová k srdcu
Góly STL:
1:0 - 05:10 - A.Mcdonald (N.Nikitin, A.Pietrangelo) v presilovke 5:4
2:1 - 12:17 - A.Steen video
3:1 - 37:29 - P.Berglund (A.Pietrangelo, A.Mcdonald) v presilovke 5:4
Góly VAN:
1:1 - 10:15 - H.Sedin (S.Salo, A.Burrows)
3:2 - 41:47 - J.Hansen (R.Torres, C.Ehrhoff)
Celkom strely na bránu : 34-25
Vylúčenia a trestné minúty : 1/2 - 5/10.
Brankári : Jaroslav HALÁK 2/25 - R.Luongo 3/34
Divákov : 19,150 at Scottrade Center.
3 hviezdy zápasu:
STL 27 A.Pietrangelo
STL 10 A.Mcdonald
VAN 33 H.Sedin
- tak takéto výsledky zápasov sa čítajú omnoho krajšie A zdá sa, že aj Jaro si vzal naše slová k srdcu
Vyzerá to ako celkom dobrý zápas, súdiac podľa highlightov a štatistík sme boli aktívnejším tímom. Pietrangelo ukázal že je to skvelý hráč, stal sa prvou hviezdou zápasu a víťazný gól ... za ten mal dostať aj Berglundov bod )) Plus veľmi sa mi páčil aj ten Steenov, opäť raz bol odmenený za svoju aktivitu.
Čo nás tiež môže tešiť, že sme premenili dve presilovky
Jaro zrejme nad sebou zapremýšľal, alebo mal konečne šťastie skôr, každopádne takto by to malo vyzerať, len tak ďalej.
Nie žeby som v sebe ešte živil nádeje na PO, v tomto som pomerne skeptický, ale hrať treba do konca, tak makaj makaj.
Patrika Berglunda som sa vždy zastával a jeho hra sa mi stále páčila, momentálne patrí medzi našich najproduktívnejších hráčov ... má ešte niekto voči nemu výhrady? :frajer2: :smile03:
Čo nás tiež môže tešiť, že sme premenili dve presilovky
Jaro zrejme nad sebou zapremýšľal, alebo mal konečne šťastie skôr, každopádne takto by to malo vyzerať, len tak ďalej.
Nie žeby som v sebe ešte živil nádeje na PO, v tomto som pomerne skeptický, ale hrať treba do konca, tak makaj makaj.
Patrika Berglunda som sa vždy zastával a jeho hra sa mi stále páčila, momentálne patrí medzi našich najproduktívnejších hráčov ... má ešte niekto voči nemu výhrady? :frajer2: :smile03:
Včerajšia výhra s Vancouverom potešila. Konečne bojovný výkon podtrhnutý Halákom v bráne. Žiadnu vedu však z toho nerobím. Ide o 1 výhru, ktorá zatiaľ aj tak nič nerieši. Uvidíme ďalej. Nebaví ma dookola si vravieť ´´snáď´´chcem výsledky. Ale snáď o to PO ešte zabojujeme .
Najbližší zápas s Buffalom je televízny, takže si to nenechám ujsť.
Najbližší zápas s Buffalom je televízny, takže si to nenechám ujsť.
a posiel aj Erik Johnson a Jay Mc Clement do ColoradaBluesfan píše:Takže prvá výrazná zmena v teame. Do Tampy odchádza náš doterajší kapitán Eric Brewer, získali sme za neho 18. ročného Brocka Beukebooma a voľbu v 3. kole draftu 2011 !!!
Z tohto mi vychádza len jedno. Nikitin sa chytil a usadil do 1. teamu.
Sakra Blues co to děláte? Udělat během jednoho dne takové dva dobré trady? Nestydíte se náhodou?
Zbavení se Brewera byl povedený tah a především to zboží, které jste za něho dostali je myslím dosti dostatečné. Jako dobrá výměna a potvrzení tedy toho, že tento tah nebyl zbytečný se ukázal ihned po další výměně s Coloradem.
Sice jste se zbavili Johnsona a tím pádem mladého, oboustranného obránce, ale Erik zatím nedokázal naplnit ten potenciál, který v něm dřímá.
K tomu všemu si myslím, že spíše potřebujete přímo ofenzivně laděného beka a Johnson přeci jen vyniká lépe v té defenzivní činnosti. A tu máte zajištěnou Polákem a Jackmanem. A plus mladý Cole čeká na pořádnou šanci.
Získali jste Shattenkirka, který si s ofenzivou rozumí jedna radost a to vy jste potřebovali. A ke všemu je to mladík, který toho dle mého dokáže ještě hodně.
Nabízí se otázka jestli ještě nepřijde jedna výměna. Colaiacovo by určitě ještě do TDL mohl tým opustit.
Každopdáně ať zůstane nebo ne tak vaše obrana je přesně taková, kterou bych rád v mém oblíbeném týmu chtěl.
McClement je sice elitní defenzivní centr, ale jeho ztráta vás mrzet nemusí. Za prvé centrů máte dostatek a do týmu jste přivedli Stewarta. Mladé křídlo, které se herně v této sezóně sice trápí, ale právě tahle změna by ho mohla znovu nakopnout. A vy mladých křídelníků nemáte nazbyt.
Prostě mi tady vychází, že váš GM udělal ohromnou práci. Doplnil tým přesně o typy hráčů, které potřebujete a obětoval za to hráče, které vám na druhou stranu tolik chybět nebudou.
A ta domluva s těmi drafty též zaslouží velkou pochvalu.
Jednoduše vynikající. Být fanouškem jsem nadšen.
Zbavení se Brewera byl povedený tah a především to zboží, které jste za něho dostali je myslím dosti dostatečné. Jako dobrá výměna a potvrzení tedy toho, že tento tah nebyl zbytečný se ukázal ihned po další výměně s Coloradem.
Sice jste se zbavili Johnsona a tím pádem mladého, oboustranného obránce, ale Erik zatím nedokázal naplnit ten potenciál, který v něm dřímá.
K tomu všemu si myslím, že spíše potřebujete přímo ofenzivně laděného beka a Johnson přeci jen vyniká lépe v té defenzivní činnosti. A tu máte zajištěnou Polákem a Jackmanem. A plus mladý Cole čeká na pořádnou šanci.
Získali jste Shattenkirka, který si s ofenzivou rozumí jedna radost a to vy jste potřebovali. A ke všemu je to mladík, který toho dle mého dokáže ještě hodně.
Nabízí se otázka jestli ještě nepřijde jedna výměna. Colaiacovo by určitě ještě do TDL mohl tým opustit.
Každopdáně ať zůstane nebo ne tak vaše obrana je přesně taková, kterou bych rád v mém oblíbeném týmu chtěl.
McClement je sice elitní defenzivní centr, ale jeho ztráta vás mrzet nemusí. Za prvé centrů máte dostatek a do týmu jste přivedli Stewarta. Mladé křídlo, které se herně v této sezóně sice trápí, ale právě tahle změna by ho mohla znovu nakopnout. A vy mladých křídelníků nemáte nazbyt.
Prostě mi tady vychází, že váš GM udělal ohromnou práci. Doplnil tým přesně o typy hráčů, které potřebujete a obětoval za to hráče, které vám na druhou stranu tolik chybět nebudou.
A ta domluva s těmi drafty též zaslouží velkou pochvalu.
Jednoduše vynikající. Být fanouškem jsem nadšen.
Vyjadril som sa v topicu Avs, koho to zaujíma, tu len stručne. Toto nie je deal aký som si predstavoval pri slovách "St.Louis trejduje Erika Johnsona". Držím ale Stewartovi so Shattenkirkom palce. Obaja majú potenciál. Z druhého kola sa dá vybrať slušný hráč aj tento rok, tak to neposerte, lebo ako víťaza by som v tomto označil Avs. Ale EJ asi trochu potreboval zmenu. Podpisovať na dlho ste ho nechceli, spokojnosť príliš tiež nebola a Pietrangelo je beztak súčasť vašej budúcnosti...
Šialený 18. február...
EDIT: Dawe
Šialený 18. február...
EDIT: Dawe
Tak tento trade ma úplne zabil .
Ja si myslím, že tento trade sa oplatil . Chalani budú určite nespokojný ale Stewart je dobrý útočník a Shattenkirk dokazuje, že medzi ním a EJom nie je až taký rozdiel. Som teda veľmi zvedavý ako sa bude všetkým 4. dariť.
Erikovi a Jayovi patrí veľká vďaka. Odvádzali v STL skvelé služby, snáď sa im bude dariť aj v COL.
Na nové posily som však zvedavý .
Ja si myslím, že tento trade sa oplatil . Chalani budú určite nespokojný ale Stewart je dobrý útočník a Shattenkirk dokazuje, že medzi ním a EJom nie je až taký rozdiel. Som teda veľmi zvedavý ako sa bude všetkým 4. dariť.
Erikovi a Jayovi patrí veľká vďaka. Odvádzali v STL skvelé služby, snáď sa im bude dariť aj v COL.
Na nové posily som však zvedavý .
Shattenkirk je 1dimensional, ako píšem v topicu Avs, zatiaľ two-way moc nie je ani Pietro a obrana je mladá. Nie je to posun vpred. Do budúcna byť môže, ale nehľadiac na body, Johnson je niekoľkonásobne lepší obranca ako by ThrashersFan povedal... Stewart struggles, takže tam si držte palce nech sa chytí. Good luck obom stranám.
Už při první výměně se jasně ukázalo, že Blues to s bojem o play off vzdali a jdou dál tým budovat. A to i potvrdila další jejich výměna s Coloradem, která zkrátka pro Blues Getzo dává smysl ať si říká kdo chce co chce. Nikdo tady neříká, že to je momentální posun vpřed, ale tady se ten tým buduje a proto je to pro ně skvělý trade.
Shattenkirk je 1dimensional. To souhlasím. To si myslím, že ví každý, ale i takové hráči jsou k potřebě. Bez nich by to prostě nešlo. K tomu je mladý a třeba se ještě naučí lépe bránit.
Blues mají ohromný potenciál, který se projeví co nevidět. Nedivil bych se kdyby už příští sezónu dali play off a další ročník můžou válcovat jednoho soupeře za druhým.
Shattenkirk je 1dimensional. To souhlasím. To si myslím, že ví každý, ale i takové hráči jsou k potřebě. Bez nich by to prostě nešlo. K tomu je mladý a třeba se ještě naučí lépe bránit.
Blues mají ohromný potenciál, který se projeví co nevidět. Nedivil bych se kdyby už příští sezónu dali play off a další ročník můžou válcovat jednoho soupeře za druhým.
Ja si naopak myslím, že STL chce zabojovať o PO ešte tento ročník. Brewerovi končila zmluva a tak sa aj dalo čakať, že pôjde. Johnson napriek svojim kvalitám a mladému veku, nedokázal naplniť očakávania aj keď tam je veľa otáznikov. Má ešte čas. Stewartovi sa prestalo dariť.
Vezmime si to takto. COL nemá až taký problém so strieľaním gólov ale obranu majú slabšiu. Tak prišli obranári Johnson a McClement. STL má solídnu obranu ale problém so strieľaním gólov. Tak prišiel Stewart. Aj keď aj tam je ešte veľa otáznikov.
Hoci je tento trade šokujúci pre obe strany, je to logický ťah oboch GM. Ak mám byť ale úprimný Coloradu už príliš tento ročník neverím. Tam ma dostala najmä výmena brankárov.
A STL ešte minimálne dúfam aj keď som to balil aj už aj ja. Uvidíme.
Pre budúci ročník sa kryštalizuje zaujímavý útok pretože verím, že sa presadí aj Tarasenko .
Vezmime si to takto. COL nemá až taký problém so strieľaním gólov ale obranu majú slabšiu. Tak prišli obranári Johnson a McClement. STL má solídnu obranu ale problém so strieľaním gólov. Tak prišiel Stewart. Aj keď aj tam je ešte veľa otáznikov.
Hoci je tento trade šokujúci pre obe strany, je to logický ťah oboch GM. Ak mám byť ale úprimný Coloradu už príliš tento ročník neverím. Tam ma dostala najmä výmena brankárov.
A STL ešte minimálne dúfam aj keď som to balil aj už aj ja. Uvidíme.
Pre budúci ročník sa kryštalizuje zaujímavý útok pretože verím, že sa presadí aj Tarasenko .
:ja_neviem: Ale tiež mi to tak príde. Ako hovorím, držím palce obom, sú to sympatické tímy.As for the EJ trade, I don't really know what the Blues are thinking here. They could really regret trading EJ unless Stewart finds his game again and Shattenkirk reaches his potential. The fact of the matter is that the Avs got the best player in the deal, no question. It's one definite performer for two maybes. And the Blues are giving the higher pick to boot. Just doesn't make sense.
Tomuto vravím šok. Chýry o tom, že Erik pôjde sa rozliehali už dlho, ale ... čakal som niečo ... proste viac. A Jay na odchode, ten sa stal len "obeťou" hlavného trejdu a jeho odchod ma bude mrzieť ešte viac ako E.J. Tento trejd sa mi nepáči.
Trejd Brewera považujem však za skvelý, ešte pred rokom sme ho zatracovali a nedostali by sme za neho ani deravý groš, v poslednej dobe sa však zdvihol a pri jeho končiacej zmluve je toto maximum, čo sme z neho mohli vyťažiť, za toto tlieskam.
Každopádne vítam nové posily a v otázke či sme sa vzdali, alebo chceme bojovať o PO mi odpoveď príde celkom jednoznačná.
PO
podľa mňa je to celkom fajn ťah, mňa Erik svojou tohtoročnou sezónou príliš nenadchol. Teda od jednotky draftu s jeho potenciálom sa iste čakalo viac. Odchod Brewera sa viac-menej čakal a s týmto počinom nášho vedenia som absolútne spokojný. Mrzí ma však odchod McClementa Tento chlapík bol tak troška mojou srdcovkou. Neomylný v hre dozadu, skvelý na oslabovky, naviac hral srdcom a veľa nechyboval. Škoda ho, ale život hráčov je už taký...
Čo sa týka príchodov, tak toho mladíka z Tampy vôbec nepoznám, no ak je pravda čo sa o ňom píše, tak to je vklad do budúcna a to je idea, ktorú momentálne razí p. Davidson. O kvalitách Stewerta som tu už niekde predtým písal, zvlášť po našich zápasoch s lavínkami, najmä tých v minulej sezóne stále nám poriadne zavaril. Mne sa veľmi pozdáva, skvelý krídelník s výbornou strelou.
No a Shattenkirk sa nám nesmierne hodí, podobný típek, ako Pietrangelo.
No dosť ma pobavili tie odhady, že naši už zabalili boje o PO..! Vôbec si to nemyslím. Myslím si, že už najbližších pár zápasov, presvedčí všetkých, že tento team má jednoznačne na viac. počkajme si teda...
Inak som s trejdami vcelku spokojný, len škoda toho Jaya...
Čo sa týka príchodov, tak toho mladíka z Tampy vôbec nepoznám, no ak je pravda čo sa o ňom píše, tak to je vklad do budúcna a to je idea, ktorú momentálne razí p. Davidson. O kvalitách Stewerta som tu už niekde predtým písal, zvlášť po našich zápasoch s lavínkami, najmä tých v minulej sezóne stále nám poriadne zavaril. Mne sa veľmi pozdáva, skvelý krídelník s výbornou strelou.
No a Shattenkirk sa nám nesmierne hodí, podobný típek, ako Pietrangelo.
No dosť ma pobavili tie odhady, že naši už zabalili boje o PO..! Vôbec si to nemyslím. Myslím si, že už najbližších pár zápasov, presvedčí všetkých, že tento team má jednoznačne na viac. počkajme si teda...
Inak som s trejdami vcelku spokojný, len škoda toho Jaya...
Ja už som sa napočúval tých rečí o kvalitných hráčoch s budúcnosťou dosť. V kuse len investícia do budúcnosti, do mladých a výsledky nikde.
Vymenili sme obrancu číslo jedna, kapitána a jedného z najlepších defenzívnych hráčov v lige, neviem či ste si všimli. Pre mňa to počas finišujúcej základnej časti a bojov o PO je dosť krok späť.
Vymenili sme obrancu číslo jedna, kapitána a jedného z najlepších defenzívnych hráčov v lige, neviem či ste si všimli. Pre mňa to počas finišujúcej základnej časti a bojov o PO je dosť krok späť.
tak tak. Čo tam potom, že nespĺňal rolu #1 overall, keď hral dobre? Máte teraz 2 IFs a dávate do hry aj high draft pick. Ak to ale vypáli dobre, budete mať dvoch naj PP QB v lige a 30 gólového PF, niečo, čo potrebujete.Bluesman píše:Ja už som sa napočúval tých rečí o kvalitných hráčoch s budúcnosťou dosť. V kuse len investícia do budúcnosti, do mladých a výsledky nikde.
Naopak Avs budú mať skutočného #1 PMD (nie Lilesa ani mladíka) a skvelého PKera, na čo trpia najviac v lige. Všetko má svoje pre a proti. Vy ste z trejdu odišli short (dalo sa získať aj viac), ale ako pri každom, až budúcnosť ukáže, kto bol víťaz. Nie že by to bolo podstatné...
k stewartovi a shattenkirkovi vam gratulujem.
dufajme ze o 10-15 rokov budeme na tento trejd obojstranne v dobrom spominat
z vasho teamu mam momentalne velmi dobry pocit top 6 utocnikov vyzera velmi solidne, je tam aj potrebny depth, v obrane slusny mix skusenosti s mladsimi talentovanymi borcami, no a verim ze ani halak v brane nebude achilovou patou...
PO by v buducnosti malo byt pravidelnostou (ci uz aj tento rok - :ja_neviem: )
dufajme ze o 10-15 rokov budeme na tento trejd obojstranne v dobrom spominat
z vasho teamu mam momentalne velmi dobry pocit top 6 utocnikov vyzera velmi solidne, je tam aj potrebny depth, v obrane slusny mix skusenosti s mladsimi talentovanymi borcami, no a verim ze ani halak v brane nebude achilovou patou...
PO by v buducnosti malo byt pravidelnostou (ci uz aj tento rok - :ja_neviem: )
ale niektorym fanusikoch ide pri trejdoch byt vitazom, nemusime menovat, na koho narazam. A este ked ten dotycny user vyhlasil colorado za jasneho losera :beee:Getzo5 píše:tak tak. Čo tam potom, že nespĺňal rolu #1 overall, keď hral dobre? Máte teraz 2 IFs a dávate do hry aj high draft pick. Ak to ale vypáli dobre, budete mať dvoch naj PP QB v lige a 30 gólového PF, niečo, čo potrebujete.Bluesman píše:Ja už som sa napočúval tých rečí o kvalitných hráčoch s budúcnosťou dosť. V kuse len investícia do budúcnosti, do mladých a výsledky nikde.
Naopak Avs budú mať skutočného #1 PMD (nie Lilesa ani mladíka) a skvelého PKera, na čo trpia najviac v lige. Všetko má svoje pre a proti. Vy ste z trejdu odišli short (dalo sa získať aj viac), ale ako pri každom, až budúcnosť ukáže, kto bol víťaz. Nie že by to bolo podstatné...
cas ukaze, ale ako je spomenute v oboch topicoch, spokojne musia byt obe strany, napriek tomu, ze nieco stratili, tak moze to byt prospesne.
Colorado ziskalo super obrancu a kvalitneho defenzivneho utocnika a ST. Louis mozno TOP 6 utocnika, kto vie, ci jeho tohosezonne vykony boli len vysledok zranenia alebo aj "Colorado-effectu", kedze ked to nejde, tak to nejde, myslim si, ze v terajsom colorade by nemal ani Stamkos viac ako 15 golov na konte
Ja to vnímam úplne inak ako Bluesman.
Reči o talentoch a budúcnosti otravujú aj mňa s tým rozdieľom, že ja by som chcel hotového hráča. Verím, že ním je Stewart.
Vkuse sme tu rozoberali, že máme slabý útok, že nám chýba strelec, líder a podobne. Dobrá je len naša obrana. Takže je logické, že keď chceme poriadneho útočníka budeme musieť obetovať buď mladíka alebo niekoho z obrany. Za našich útočníkov by sme (česť výnimkám) dostali viete čo...
Dobre. Pustili sme Brewera, ktorého sme po väčšine času aj tak kritizovali. Nerátam len tento ročník, keď sa ako tak rozohral. Je čas pohnúť sa. Bol kapitánom. Kapitánom, ktorého sme VŠETCI za kapitána nebrali. Jeho odchod ma nemrzí lebo ako kapitán bol na nič a herne je takých obrancov v lige plná riť. Že odišiel Erik? Bohužiaľ patrí to k tomu. Hráči prichádzajú a odchádzajú ale klub zostáva. Všetci sme ho mali radi a určite má obrovský talent. Ale nenaplnil potenciál. Držať tu hráča, ktorý to v tomto teame nedokáže rozbaliť naplno je podľa mňa zbytočné. Opakujem, ak sme chceli poriadneho útočníka museli sme aj my obetovať kvalitu. Možno začne v COL aj poriadne bodovať. Odišiel aj McClement. Fajn. Jeho som mal veľmi rád, je to bojovník, poctivec a srdciar. Svoje si odohral a odohral si to väčšinou skvele. Lenže je to len hráč do checking line. A zasa. Už X krát sme tu rozoberali, že máme pretlak hráčov do checking line. Jay je preč ale máme tu ďalších, ktorí to vedia. Sobotka, Crombeen, Winch, D´Agostini, Porter atď. Nie je dôvod na paniku.
Zosumarizujem.
Chápem, že tento trade fanúšikov oboch teamov rozladil. Odišli nám obľúbenci. Ale proste to patrí k NHL. A NHL je biznis. Žiadnemu GM nejde o to oslabiť len tak zo srandy svoj team. Avs aj Blues sa posilnili tam kde bolo treba. Oba teamy na svoje slabšie miesta získali špičkových hráčov. Proste to berte tak. Je to logický ťah oboch GM. Až čas ukáže kto tento trade vyhral a ja dúfam, že sa bude dariť všetkým 4. hráčom resp. obom mužstvám.
Reči o talentoch a budúcnosti otravujú aj mňa s tým rozdieľom, že ja by som chcel hotového hráča. Verím, že ním je Stewart.
Vkuse sme tu rozoberali, že máme slabý útok, že nám chýba strelec, líder a podobne. Dobrá je len naša obrana. Takže je logické, že keď chceme poriadneho útočníka budeme musieť obetovať buď mladíka alebo niekoho z obrany. Za našich útočníkov by sme (česť výnimkám) dostali viete čo...
Dobre. Pustili sme Brewera, ktorého sme po väčšine času aj tak kritizovali. Nerátam len tento ročník, keď sa ako tak rozohral. Je čas pohnúť sa. Bol kapitánom. Kapitánom, ktorého sme VŠETCI za kapitána nebrali. Jeho odchod ma nemrzí lebo ako kapitán bol na nič a herne je takých obrancov v lige plná riť. Že odišiel Erik? Bohužiaľ patrí to k tomu. Hráči prichádzajú a odchádzajú ale klub zostáva. Všetci sme ho mali radi a určite má obrovský talent. Ale nenaplnil potenciál. Držať tu hráča, ktorý to v tomto teame nedokáže rozbaliť naplno je podľa mňa zbytočné. Opakujem, ak sme chceli poriadneho útočníka museli sme aj my obetovať kvalitu. Možno začne v COL aj poriadne bodovať. Odišiel aj McClement. Fajn. Jeho som mal veľmi rád, je to bojovník, poctivec a srdciar. Svoje si odohral a odohral si to väčšinou skvele. Lenže je to len hráč do checking line. A zasa. Už X krát sme tu rozoberali, že máme pretlak hráčov do checking line. Jay je preč ale máme tu ďalších, ktorí to vedia. Sobotka, Crombeen, Winch, D´Agostini, Porter atď. Nie je dôvod na paniku.
Zosumarizujem.
Chápem, že tento trade fanúšikov oboch teamov rozladil. Odišli nám obľúbenci. Ale proste to patrí k NHL. A NHL je biznis. Žiadnemu GM nejde o to oslabiť len tak zo srandy svoj team. Avs aj Blues sa posilnili tam kde bolo treba. Oba teamy na svoje slabšie miesta získali špičkových hráčov. Proste to berte tak. Je to logický ťah oboch GM. Až čas ukáže kto tento trade vyhral a ja dúfam, že sa bude dariť všetkým 4. hráčom resp. obom mužstvám.
Veď ja to chápem, ja nejdem nikoho obviňovať ani nič, v pohode, bola to zmena a vedenie určite (dúfam) vie čo robí, takže je to ok.
Jednej veci nechápem, ako E.J. nenaplnil potenciál? To sa pýtam úplne všetkých, lebo to tu píše každý. E.J. začal hrať veľmi defenzívne, nasadzovaný proti 1. útokom súpera, líder väčšiu časť sezóny najlepšej obrany v lige.
V čom konkrétne sa nepresadil Johnson u nás? Že nebodoval alebo v čom to je?
Sme v prdeli, lebo nedávame góly ale obrana je dobrá. Góly sme mali čakať od iných hráčov, ale zrejme máš pravdu. Zmenu to chcelo a z útočnákmi by sme veľa vody nenamútili. Beriem. Takže sme sa zbavili základného kameňa dobrej obrany ... to Stewart má čo robiť aby sa stal tým istým v útoku.
No ale každopádne už to nechajme, čas ukáže že čo a ako. Hlavne ma už nepresvedčia drístami o mladých perspektívnych ... blabla bla ...
Už to chce výsledky.
Jednej veci nechápem, ako E.J. nenaplnil potenciál? To sa pýtam úplne všetkých, lebo to tu píše každý. E.J. začal hrať veľmi defenzívne, nasadzovaný proti 1. útokom súpera, líder väčšiu časť sezóny najlepšej obrany v lige.
V čom konkrétne sa nepresadil Johnson u nás? Že nebodoval alebo v čom to je?
Sme v prdeli, lebo nedávame góly ale obrana je dobrá. Góly sme mali čakať od iných hráčov, ale zrejme máš pravdu. Zmenu to chcelo a z útočnákmi by sme veľa vody nenamútili. Beriem. Takže sme sa zbavili základného kameňa dobrej obrany ... to Stewart má čo robiť aby sa stal tým istým v útoku.
No ale každopádne už to nechajme, čas ukáže že čo a ako. Hlavne ma už nepresvedčia drístami o mladých perspektívnych ... blabla bla ...
Už to chce výsledky.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé