Ježiši a to deň po tom čo sa objavili správy, že s ním prídete čoskoro na trh a rozhovory s klubmi už prebehli...Bluesman píše:Tak my sme na tom čím Ďalej tým horšie, už si dávame vlastné ala Japonsko na MS.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
ST. LOUIS BLUES
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
ja osobne uz neverim, ze tento rok uhrate v playoff. Tato prehra s flames bola dost klucova, plamienky napriek nevydarenej prvej polovici sezony stupaju hore a uz su len dva bodiky od 8. priecky. A vam sa nedari a nedari..ten johnsonov gol len potvrdil vasu bezbrannost nebyt tej smoly na zranenia, ktovie kde by ste boli To playoff sa este samozrejme da uhrat, ale chcelo by to poriadnu snuru vyhier...co nie je nemozne, ak jaro potvrdi aj tento, ze jar je jeho najlepsim obdobim
nuž PO sa nám začína vzďaľovať a to je nepríjemné konštatovanie, naviac fakt hráme veľmi zle a nevieme sa dostať z tej krízy. Erikov vlastný gól bol dosť nešťastný, ale žiaľ aj to sa občas stáva, môžu si s Jarom podať ruku. Neviem čo sa musí stať, aby sa tento stav zmenil a nám sa začalo dariť. Mám pocit, že už aj hráči pomaličky prestali veriť, že na to majú. To je smutné, ak si uvedomíme, ako skvele táto sezóna začalo. Potom sa žiaľ začalo všetko otáčať proti nám.
No uvidíme, ja stále verím, že sa to dá, len mi chýba ten správny impulz aj pri pohľade na našu hru a hlavne výsledky
No uvidíme, ja stále verím, že sa to dá, len mi chýba ten správny impulz aj pri pohľade na našu hru a hlavne výsledky
Takže All Stars za nami. Dúfam, že nám prestávka prospela aby sme si odpočinuli a vyčistili hlavy pred dôležitou fázou sezóny. Určite každý jeden člen klubu či už hráč alebo funkcionár chce hrať playoff. Na to ale treba podstatne iné a lepšie výkony než chlapci predvádzali doteraz a samozrejme chce to aj výsledky. To, že na zlepšenie toto mužstvo má, všetci vieme. Treba to potvdrzovať a nezahrabať sa do suterénu.
Takže ak sa nám konkurencia smeje za vlastňáky Haláka a Johnsona a láme nad nami palicu, treba dokázať, že aj my vieme hrať a musíme všetkým svojimi výkonmi a výsledkami zavrieť hubu . Február je náš
Takže ak sa nám konkurencia smeje za vlastňáky Haláka a Johnsona a láme nad nami palicu, treba dokázať, že aj my vieme hrať a musíme všetkým svojimi výkonmi a výsledkami zavrieť hubu . Február je náš
McDonald Activated from Injured Reserve
The Blues have assigned forward Philip McRae to the Peoria Rivermen.
http://blues.nhl.com/club/news.htm?id=5 ... -fb-110202
V piatok by mal nastúpiť ... hádam sa rýchlo dostane do tempa a pomôže nám z bryndy ...
The Blues have assigned forward Philip McRae to the Peoria Rivermen.
http://blues.nhl.com/club/news.htm?id=5 ... -fb-110202
V piatok by mal nastúpiť ... hádam sa rýchlo dostane do tempa a pomôže nám z bryndy ...
tá smola sa nás zdá sa tak skoro nepustí...
http://www.stltoday.com/sports/hockey/p ... 78c22.html
Návrat McDonalda by mohol byť aspoň nejakým pozitívom v týchto neľahkých časoch pre nás.
http://www.stltoday.com/sports/hockey/p ... 78c22.html
Návrat McDonalda by mohol byť aspoň nejakým pozitívom v týchto neľahkých časoch pre nás.
Halák je momentálne strata, ktorá nás môže mrzieť najmenej! zo všetkých hráčov na súpiske. Je úplne jedno kto bude v bráne, pretože obrana zasa vykoná svoje a ak si Erik nedá vlastný a brankár odvedie optimum, ostane to opäť na útoku. Ak sa dokáže presadiť ten a dúfam, že Andy s T.J. majú apetít, tak je ten tím podľa tej zostavy na stltoday OK!
škoda toho zápasu, myslím si že minimálne ten bodík sme si zaslúžili, aspoň za to nasadenie a snahu určite, chvíľami sme boli lepší ako domáci. Škoda toho zaváhania Conksa tesne po našom góle na 3:2 a to znamenalo rýchle vyrovnanie. Mal som pocit, že ak by sme to vedenie udržali dlhšiu dobu, tak by to mohlo byť dobré, v tých chvíľach sme mali skvelé momenty, najmä Oshie hral dobre, napádal, šiel do tela a bojoval príkladne, páčil sa mi aj Jackman s Pitrom v obrane, ale aj EJ nehral zle. Dosť rozpačito na mňa pôsobil Backes a Sobotka. Ten záver, to bol des, takto hlúpo sa zápasy neprehrávajú.
Taktiež gratulácia súperovi a poďakovanie za prispenie k skvelému zápasu, malo to náboj, hra mala tempo a dobre sa na to pozeralo. Najviac sa mi páčil Martin St. Louis, to je neskutočný hráč.
Taktiež gratulácia súperovi a poďakovanie za prispenie k skvelému zápasu, malo to náboj, hra mala tempo a dobre sa na to pozeralo. Najviac sa mi páčil Martin St. Louis, to je neskutočný hráč.
dnes bol na SRo ozhovor s Jarom Halakom, tak v kratkosti
? co sa stalo s tak vyborne rozbehnutymi bluesmanmi
- velky vplyv na poklese vykonnosti a tym padom tabulkovom prepade maju zranenia, no pevne verim. ze tim sa este zomkne, do konca sezony vo velmi vyrovnanej zap. konf. zostava odohrat este vela zapasov, tak vsetci dufame, ze o to PO tim zabojuje, vybojuje
- ja sam si este musim "zvyknut" na hracov zo zapadu, na ich strelbu a tak. kedze doteraz som prichadzal do kontaktu so supermi na vychode
? v com vidi najväcsi rozdiel medzi Habs a Blues
- Montreal zije hokejom den a nocou, na prechadzke, v obchodoch ma ludia spoznavali, v STL mam podstatne väcsi pocet sukromia, do obchodu môzem s kludom vkrocit bez toho, aby ma v nom niekto spoznal
? ci nie je na skodu, ze tim ako taky postrada taku tu ozajstnu hviezdu, na ktoru by boli divaci zvedavi
- je pravdou, ze nas tim nevynika vyraznejsou individualitou, hrame ako tim, no v STL chodia divaci radi na hokej a kazdy domaci zapas byva vypredany
? situacia ohladom MS
- nerozmyslam nad tym, prvorady je tim, s ktorym budeme bojovat o PO, co bude potom, ci budem zdravy a fit, to je v tejto chvili tazko povedat, uvidime, ako sa to vsetko vyvinie
? co sa stalo s tak vyborne rozbehnutymi bluesmanmi
- velky vplyv na poklese vykonnosti a tym padom tabulkovom prepade maju zranenia, no pevne verim. ze tim sa este zomkne, do konca sezony vo velmi vyrovnanej zap. konf. zostava odohrat este vela zapasov, tak vsetci dufame, ze o to PO tim zabojuje, vybojuje
- ja sam si este musim "zvyknut" na hracov zo zapadu, na ich strelbu a tak. kedze doteraz som prichadzal do kontaktu so supermi na vychode
? v com vidi najväcsi rozdiel medzi Habs a Blues
- Montreal zije hokejom den a nocou, na prechadzke, v obchodoch ma ludia spoznavali, v STL mam podstatne väcsi pocet sukromia, do obchodu môzem s kludom vkrocit bez toho, aby ma v nom niekto spoznal
? ci nie je na skodu, ze tim ako taky postrada taku tu ozajstnu hviezdu, na ktoru by boli divaci zvedavi
- je pravdou, ze nas tim nevynika vyraznejsou individualitou, hrame ako tim, no v STL chodia divaci radi na hokej a kazdy domaci zapas byva vypredany
? situacia ohladom MS
- nerozmyslam nad tym, prvorady je tim, s ktorym budeme bojovat o PO, co bude potom, ci budem zdravy a fit, to je v tejto chvili tazko povedat, uvidime, ako sa to vsetko vyvinie
Tak dnes povedzme, že smolná prehra 4:5 po SN v domácom prostredí s Minnesotou. Takáto prehra mrzí, tieto zápasy jednoducho musíme vyhrávať a ak sa nám to nedarí, tak potom nemáme v PO čo robiť ! Vyzdvihujem len Davida Backesa, ktorý je asi jedinou ozajstnou oporou mužstva, ak samozrejme nerátam Andyho, ktorý sa nám vrátil.
A páni hovorte si čo chcete ale mám taký pocit, že Halák chytá už len preto lebo je to Halák. Conks bol vyhlásená 3. hviezda zápasu s EDM a parádne chytal aj v Tampe. Mal by dostať šancu na viac zápasov.
Nechcem vinu zvalovať na Jara, ale on proste nedokáže podržať mužstvo. Nedostáva síce nejaké trápne góly ale nechytí nič na viac. A to robí brankárov veľkými. Moja voľba by teda v ďalších zápasoch padla na Conklina, ktorý je určite v lepšej forme ako Jaro.
A páni hovorte si čo chcete ale mám taký pocit, že Halák chytá už len preto lebo je to Halák. Conks bol vyhlásená 3. hviezda zápasu s EDM a parádne chytal aj v Tampe. Mal by dostať šancu na viac zápasov.
Nechcem vinu zvalovať na Jara, ale on proste nedokáže podržať mužstvo. Nedostáva síce nejaké trápne góly ale nechytí nič na viac. A to robí brankárov veľkými. Moja voľba by teda v ďalších zápasoch padla na Conklina, ktorý je určite v lepšej forme ako Jaro.
Minnesota - St. Louis 3:1 (1:0, 2:1, 0:0)
Góly MIN:
1:0 - 18:51 - C.Clutterbuck (J.Spurgeon, P.Bouchard) video
2:0 - 24:07 - A.Miettinen (A.Brunette) v presilovke 5:4 video
3:0 - 28:22 - K.Brodziak (B.Burns) video
Góly STL:
3:1 - 34:48 - P.Berglund (T.Oshie, B.Boyes) v presilovke 5:4 video
Celkom strely na bránu : 31-25
Vylúčenia a trestné minúty : 9/35 - 11/39.
Brankári : N.Backstrom 1/25 - T.Conklin 0/11 Jaroslav HALÁK 3/20
Divákov : 19,322atXcel Energy Center.
3 hviezdy zápasu:
MIN 8 B.Burns
MIN 32 N.Backstrom
MIN 16 B.Staubitz
- no čo už, ďalšia prehra, ak nebudeme vyhrávať z konferenčnými rivalmi, tak to môžme celkom iste začať baliť...
Len by ma zaujímalo, čo sa deje s Jarom..?
Góly MIN:
1:0 - 18:51 - C.Clutterbuck (J.Spurgeon, P.Bouchard) video
2:0 - 24:07 - A.Miettinen (A.Brunette) v presilovke 5:4 video
3:0 - 28:22 - K.Brodziak (B.Burns) video
Góly STL:
3:1 - 34:48 - P.Berglund (T.Oshie, B.Boyes) v presilovke 5:4 video
Celkom strely na bránu : 31-25
Vylúčenia a trestné minúty : 9/35 - 11/39.
Brankári : N.Backstrom 1/25 - T.Conklin 0/11 Jaroslav HALÁK 3/20
Divákov : 19,322atXcel Energy Center.
3 hviezdy zápasu:
MIN 8 B.Burns
MIN 32 N.Backstrom
MIN 16 B.Staubitz
- no čo už, ďalšia prehra, ak nebudeme vyhrávať z konferenčnými rivalmi, tak to môžme celkom iste začať baliť...
Len by ma zaujímalo, čo sa deje s Jarom..?
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé