Po dlhsej dobe dnes game report, kedze Dano spi, Jozefino detto a Ivana tu nevidim.
Blue Jackets 5 - 2 BLUES
1. tretina
-hokej zacal v tempe, 10 sekund a uz sa biju dve 15ky...okej vydychnite, to nie je vek ale cisla na dresoch

Winchester a Dorsett, Winchester ho natlacil k mantinelu a skoro ho prehodil na striedacku.
-asi po minute hry prva sanca nasich, nestihli sme dorazit puk. No a prichadza druha bitka prvej tretiny, Boll vs Crombeen. Vysledok bitky sa podoba remize.
-Reklama na Dirty Cheap, no te nchlap prezleceny za kura je paradny fakt...toto musel vymyslat naozaj kreativn marketingovy mag.
-Steeeeener, naznacil, potiahol a dava prvy goool, Steen, 1-0 BLUES.
-aaa Bergy!!!! Berglund, 2-0 BLUES!!! Ano, ano, Dano mas pravdu, nemal som ho vcera kritizovat.
-no..uzasny CLB znizuje, 2-1 pre nas.
-Jay vyluceny, myslim ze delay of the game, PK...hrame ako pani, Oshie sa tam hadze, obetavy je...nase PK na jednotku, spolupraca ako Cierny - Baca svojho casu, nic neprejde cez nasich

Ked Brewer vyhodil puk z pasma len to tak zaburacalo.
-Pietrova perfektna rana! Trafil Masona do ramena, riadna delovka. Ako povedal Panger: "Au."
-tretia bitka, ale Strachan a chvalim velmi, po nie prave najkrajsom hite na Oshieho sa pustil do Methota a jasne ukazal celemu CLB ze na TJa si nikto dovolovvat nebude, vynikajuco!!!
2. tretina
-blues zacali talkom, a prichodom Joza, aj ked podnapiteho, ale prisiel, cenime ta Jozef, teda ja.
-vyluceny Polak, ale opad super PK z nasej strany takze bez golu pre CLB.
-Boll 2-2, Reaves stratil puk a Boll blafakom prekonava Halaka.
-tato tretina je mizerna so strany Blues, na strely 10-0, prva strela nasich 7:40 pred koncom tretiny.
-po dvoch tretinach 14-5 na strely pre CLB.
3. tretina
-tretia tretina to je vrchol dnesneho trapenia. Po fantastickom vstupe a vedeni 2-0, zaciatok tretej a 3-2 pre CLB, Boll opat zahviezdil.
-nic z nasej strany, ziadny vykon za ktory by som aspon mohol povedat ano makame, bojujeme.
-snaha o vyrovnanie pokracuje, ale bezvysledne.
-som zufaly.
-tak nie, predsa to moze byt horsie, az teraz som zufaly...4-2. Nash v PP.
-no uzas fakt...2-5, chyba na chybe...chcemem Play off? Po takychto vykonoch mozme snivat o PO. A to ze po zapase sa rozoberu chyby nam je uplne na nic, pretoze sa znich ocividne nevieme poucit.
-jedna vec je ze toto je NHL, kazdy moze porazit kazdeho, ale toto...Panger to trafil: Toto bol test, a my sme ho nezvladli.
-ako tak vidim, frustrovani su vsetci nie len ja, Panger a Kelly su z toho tiez hotovi ako to dopadlo...ale naoozaj, dnes sme nemali na vyhru...som deprimovany fakt ze moc...
-dobru