Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ST. LOUIS BLUES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

On nenosí visor, že? :? Keď to schytal tvárou napred Volchie proti WSH na začiatku tejto sezóny, skoro som ochrnul sledujúc zápas. Ale on visor nosí a odniesol si to len zlomený nos...

Že Oshie je už v poriadku veľmi rád počujem :thumbsup: Kedy sa má vrátiť McDonald? Inak v posledných týždňoch mi prišiel red hot Steen, je to len môj pocit? Úprimnú sústrasť so Svatošom a Wellwoodom, ale zas nemyslím, že musíte tak ľutovať, ani v jednom prípade. Viem, že je na to priskoro, ale čo nejaké plány na leto? GM už nejaké náznaky vypúšťa? Je jasné, že takto skoro nikam nedojdete, len sa postupne budete zlepšovať. A to je škoda, doplniť káder staršími hráčmi, máte aj na druhé kolo možno už teraz. Ako na tom klub stojí finančne? Chýba strelec a svojho času sa spomínal aj Kovalchuk, ale neviem či to neboli len babské rečičky...
begbeee píše:Je to v sulade s pravidlami, takze nie je o com. Mozno keby ste skusili niekoho podpisat za 10 melkov a liga to tiez stopne, vtedy mozete hovorit o spiknuti :sarcasm:
pridám ešte reakciu nášho vedenia na vzniknutú situáciu, myslím si že p. Davidson to vystihol perfektne, klobúk dole... :yes: :good:

Blues President John Davidson said tonight that the NHL needs to review the rule in which all teams are allowed to bid on players who are playing in Europe after Oct. 1 and then signed as free agents.
For the second time this season, the Blues signed a player who was playing in Russia, only to have him claimed by another NHL team.
The Blues signed Marek Svatos on Dec.28, and he was claimed by Nashville. On Monday, they signed Kyle Wellwood, and he was claimed Tuesday by San Jose.
The rule was established so that NHL teams couldn't stash players players in Europe and bring them to North America for the postseason.
"I think the rule was written for a different reason," Davidson said. "I think the league and the GMs need to look at the rule and I think it needs to be changed. One thing is maybe the teams below you have the chance to take the player on waivers but not above you. Second of all, if you do lose him, there should be some monetary payment to the team that did the hard work. The rule is a rule, so I can't be mad at what happened. But I can certainly make a suggestion that the rule should be looked at and updated because time marches on."

- pokiaľ ide o doplnenie strelcom, áno niečo sa chystalo, ale ešte nie je završený proces s novým majiteľom, tak sa čaká azda už len na to. Aj preto sa vedenie snaží uloviť aspoň ako tak schopných hráčov do útoku, kde je to bieda. Ako to ale dopadlo všetci viete.
- Perron a McDonald sú zatiaľ naďalej na IR, ešte nie sú úplne v poriadku a zdá sa že Perron možno túto sezónu už ani nenastúpi (ešte stále si Thornton myslí, že do neho nakorčuľoval..? )
- no a s tým postupom do PO, to ja osobne myslím naozaj vážne, káder je dobrý, príchod Oshieho pomohol, ak sa podarí dotiahnuť ešte niekoho schopného, napr. v TD, mohlo by to byť v pohode. brankár aj obrana sú super, len ten strelec nám chýba.
Ako som sa už vyjadril na hp, je veľmi dobre, že sa k tomuto vedenie vyjadrilo. Samozrejme je asi jasné, že sa s pravidlom nebude nič robiť, ale aspoň sa naši ozvali, po čom fanúšikovia tu aj v USA volali.
Davidsonov návrh, že si hráča z waivru môže stiahnuť len tím, ktorý je nižšie v tabuľke ako ten, ktorý hráčovi ponúkol zmluvu, je podľa mňa somarina. Ale ten druhý, že by sa mala v pravidle ustanoviť povinnosť o zaplatení odstupného, mi je veľmi sympatická, ale nemalo by sa jednať o pevne stanovenú sumu, ale napríklad o mesačný plat hráča z pôvodnej zmluvy. :yes: Toto je určite logická vec, ktorú by NHL mohlo schváliť. Nevyrieši to síce problém, ale povedzme si na rovinu, je to celkom dobrá reštrikcia. :)

Trochu som sa pozrel na štatistiky a niektoré sú zaujímavé. Vyzdvihol by som Backesa +15 a Brewera s Pietrom za +8. Môj obľúbenec Pietrangelo má fajn štatistiky, je náš najproduktívnejší obranca a navyše v 42 zápasoch len 15 pim! Momentálne sa mi nezdá ponuka pre "C" na ešte jeden rok až takým zlým nápadom, uvidíme.
Na druhej strane (odhliadnuc od jeho defenzívneho určenia) za mojimi očakávaniami čo sa týka bodovania je Jay, po zápase s ATL je to nemastné neslané a úspešnosť 6,8 je slabota.
super článok, nemožno nesúhlasiť, ako som už písal vyššie, Davidson to pomenoval veľmi presne, je na čase, aby sa tým niekto kompetentný začal zaoberať a pozmení "storočné" pravidlo... :hroza:
Súhlasím. Nie som za úplné zrušenie pravidla, ale v podobe akej to navrhuje váš GM je to fajn.
Andy McDonald už korčuľuje..! Včera absolvoval svoj prvý tréning na ľade od svojho zranenia (t.j. 4.12.), ktorý trval asi 40. minút. To je dobrá správa, znamená to, že už nevykazuje známky post otrasu a môže vykonávať fyzickú aktivitu. Dá sa teda očakávať, že ho najbližšie už uvidíme v zápase.

- a jedna menej príjemná správa : "Colaiacovo out 'couple weeks' with eye injury" :?
Na jeho miesto bol z farmy povolaný Ian Cole, z ktorého by sa nám časom mohol vypracovať solídny D-man. Posledne sa predviedol v celkom dobrom svetle.
:cool: Len tak ďalej, najvyšší čas na to, aby sme sa prebrali a začali zbierať body.
dnes som tak premýšľal, že po tom čo naše vedenie dalo jasne najavo, že niekoho do útoku dotiahnuť chcú a následnom nezdare so Svatošom a Wellwoodom, sa asi Army aj Davidson zdravo naštvú a pôjdu po poriadnej "rybe" ktorá bude stáť za to. Tak mi to proste vychádza. Nakoniec uvidíte, že všetko zlé, bude na niečo dobré, tak ako takmer vždy... :smile03:
Tak dnešný zápas nedokážem tipnúť. My sme v období, kedy je naša hra nemastná neslaná a výsledky katastrofálne. DET patrí naopak k špičke celej ligy ale nakupili sa im zranenia. Na maródke majú oboch brankárov a ďalej Clearyho, Stuarta, Datsyuka, Holmstroma a Modana. Toto by sme teda mohli využiť. I keď my sme na tom so zraneniami podobne.

Zápas vysiela o 2:05 Nova Sport.

K tým prestupom. Verím tomu aj ja. Ale najprv sa musia vyriešiť vlastníci. Aspoň tak to vychádza mne.
Bluesfan píše:Tak dnešný zápas nedokážem tipnúť. My sme v období, kedy je naša hra nemastná neslaná a výsledky katastrofálne. DET patrí naopak k špičke celej ligy ale nakupili sa im zranenia. Na maródke majú oboch brankárov a ďalej Clearyho, Stuarta, Datsyuka, Holmstroma a Modana. Toto by sme teda mohli využiť. I keď my sme na tom so zraneniami podobne.

Zápas vysiela o 2:05 Nova Sport.

K tým prestupom. Verím tomu aj ja. Ale najprv sa musia vyriešiť vlastníci. Aspoň tak to vychádza mne.
Howard dnes nastúpi :smile03:
tak s bodom som samozrejme spokojný, zvlášť po takom priebehu v zápase. Potešil gól navrátilca Oshieho a celkovo sa nám rysuje zaujímavá lajna : Sobotka - Berglund - Oshie :yes: Toto by mohlo fungovať.
Zápas som nesledoval, tak nemám k tomu veľmi čo povedať. Očakávam, že v najbližšom domácom zápase s Colambasom si už pripíšeme plný bodový zisk. Ale ako píšem, za dnešný bodík s touto zostavou veľká vďaka.
Presne tak, bodík je po tom priebehu zápasu viac než dobrý. DET nevyhrali len preto, že väčšina ich striel z veľmi dobrých pozícií šlo mimo bránku. :lol2:
Za včerajšok si fakt zaslúži potlesk Berglund, pretože hral veľmi dobre a s prehľadom 1+1, samozrejme Oshie a Sobotka k nim zdá sa celkom dobre zapadol, kiežby sa dokázali chalani zohrať na slušnú formáciu, no pri našom štýle už dnes trénujú úplne inak.
Pochvalu si zaslúži aj Brewer naozaj si viedol veľmi spoľahlivo, tak sa mi to páči.
Vravím, škoda toho Bertuzziho gólu, prišiel k nemu ako slepé kura k zrnu a Jaro si ani nevšimol že dostal gól, tiež ten akože super zákrok v záverečných sekundách, s Maťom sme nechápali čo robil 3m od bránky :hroza:
Opäť skonštatujem, že s našou obranou som v takmer všetkých smeroch spokojný. Včera by si trochu prefackať zaslúžil akurát E.J. inak super! :)
+ Naši fanúšikovia sú perfektní!!!
Bluesman píše: DET nevyhrali len preto, že väčšina ich striel z veľmi dobrých pozícií šlo mimo bránku. :lol2:

:taptap: :thumbsup2: máš naprostou pravdu,ta naše muška byla hodně vychýlená....no,vy jste hlavně tu 1.třetinu snad spali
..... :ja_neviem: :D tam jsme mohli rozhodnout.....ale bodík asi odpovídá průběhu zápasu.
Nabokov na waivery... Je to šanca všetkým to vrátiť :giggle:
begbeee píše:Nabokov na waivery... Je to šanca všetkým to vrátiť :giggle:
nuž neviem na čo by nám bol... :ja_neviem:
Walt píše:
begbeee píše:Nabokov na waivery... Je to šanca všetkým to vrátiť :giggle:
nuž neviem na čo by nám bol... :ja_neviem:
Ja bych vedel ale nechci byt vulgarni :D
no a aby tých patálii nebolo málo, tak nám bude zatiaľ na neurčito chýbať obránca Jackman. Na jeho miesto bol povolaný z farmy Strachan. V dnešnom zápase sa v prvom útoku objaví Boyes s Backesom a Sobotkom. V druhom by mali nastúpiť Steen - Berglund - D Agostini.
Nech už tie útoky budú zložené akokoľvek, musíme dúfať v naše víťazstvo, ktoré nám nesmierne pomôže.
Po dlhsej dobe dnes game report, kedze Dano spi, Jozefino detto a Ivana tu nevidim.

Blue Jackets 5 - 2 BLUES

1. tretina
-hokej zacal v tempe, 10 sekund a uz sa biju dve 15ky...okej vydychnite, to nie je vek ale cisla na dresoch :) Winchester a Dorsett, Winchester ho natlacil k mantinelu a skoro ho prehodil na striedacku.
-asi po minute hry prva sanca nasich, nestihli sme dorazit puk. No a prichadza druha bitka prvej tretiny, Boll vs Crombeen. Vysledok bitky sa podoba remize.
-Reklama na Dirty Cheap, no te nchlap prezleceny za kura je paradny fakt...toto musel vymyslat naozaj kreativn marketingovy mag.
-Steeeeener, naznacil, potiahol a dava prvy goool, Steen, 1-0 BLUES.
-aaa Bergy!!!! Berglund, 2-0 BLUES!!! Ano, ano, Dano mas pravdu, nemal som ho vcera kritizovat.
-no..uzasny CLB znizuje, 2-1 pre nas.
-Jay vyluceny, myslim ze delay of the game, PK...hrame ako pani, Oshie sa tam hadze, obetavy je...nase PK na jednotku, spolupraca ako Cierny - Baca svojho casu, nic neprejde cez nasich :good: Ked Brewer vyhodil puk z pasma len to tak zaburacalo.
-Pietrova perfektna rana! Trafil Masona do ramena, riadna delovka. Ako povedal Panger: "Au."
-tretia bitka, ale Strachan a chvalim velmi, po nie prave najkrajsom hite na Oshieho sa pustil do Methota a jasne ukazal celemu CLB ze na TJa si nikto dovolovvat nebude, vynikajuco!!!

2. tretina
-blues zacali talkom, a prichodom Joza, aj ked podnapiteho, ale prisiel, cenime ta Jozef, teda ja.
-vyluceny Polak, ale opad super PK z nasej strany takze bez golu pre CLB.
-Boll 2-2, Reaves stratil puk a Boll blafakom prekonava Halaka.
-tato tretina je mizerna so strany Blues, na strely 10-0, prva strela nasich 7:40 pred koncom tretiny.
-po dvoch tretinach 14-5 na strely pre CLB.

3. tretina
-tretia tretina to je vrchol dnesneho trapenia. Po fantastickom vstupe a vedeni 2-0, zaciatok tretej a 3-2 pre CLB, Boll opat zahviezdil.
-nic z nasej strany, ziadny vykon za ktory by som aspon mohol povedat ano makame, bojujeme.
-snaha o vyrovnanie pokracuje, ale bezvysledne.
-som zufaly.
-tak nie, predsa to moze byt horsie, az teraz som zufaly...4-2. Nash v PP.
-no uzas fakt...2-5, chyba na chybe...chcemem Play off? Po takychto vykonoch mozme snivat o PO. A to ze po zapase sa rozoberu chyby nam je uplne na nic, pretoze sa znich ocividne nevieme poucit.
-jedna vec je ze toto je NHL, kazdy moze porazit kazdeho, ale toto...Panger to trafil: Toto bol test, a my sme ho nezvladli.
-ako tak vidim, frustrovani su vsetci nie len ja, Panger a Kelly su z toho tiez hotovi ako to dopadlo...ale naoozaj, dnes sme nemali na vyhru...som deprimovany fakt ze moc...
-dobru
ja teraz chalani budem istú dobu troška málo na nete, máme doma menšie problémy a mám čo robiť, občas nakuknem ale to bude tak všetko, dík za porozumenie.... :?
Myxo klasicky pekný report :good: .

Nuž ja len skonštatujem, že sme hrali opäť katastrofálne. Vyhrať sme si nezaslúžili. A ak budeme pokračovať v takýchto výkonoch tak to môžme zabaliť už teraz. A ja sa obávam, že o moc lepšie to nebude. Proste sme spadli a aj sme tam zostali. Uvidíme ako sa to vyvinie. Každopádne najbližšie zápasy nemám absolútne chuť sledovať.
Chlapi je pravda, že jsem od vás čekal tedy lepší výkon. Opravdu to ke koukání moc nebylo. Výkon Columbusu, ale nebyl taky nějaký extra. :yes: Spíš naopak. Zkrátka tenhle zápas ukázal kde se oba týmy momentálně nacházejí. :-( Jak Blues, ale i Jackets jsou na tom podobně a už můžeme jenom vzpomínat na povedený start. :?
PS: Dnes rozhodl jeden fakt - Máme Nashe. :) Ten dal za posledních šest sezón (31 zápasů) proti Blues 19 branek a v tomto časovém rozmezí je rekordmanem NHL. :) To jenom pro zajímavost. :smile03:
Ale v podstate ste na tom o niečo lepšie. Ak Vám stačí podpriemerný výkon na to, aby ste u nás vyhrali rozdielom triedy, tak to je určite pravda.
tak v našej súpiske nastali znova nejaké posuny, Ian Cole a Reaves sú znova v Peorii a na ich miesta boli povolaný Nikitin a Della Rovere. Uvidíme ako to tímu pomôže, viac očakávam od Nikitina, ktorý ak vycíti šancu môže prekvapiť, je to dosť húževnatý hráč a mne sa najmä v úvode sezóny veľmi pozdával.

- a úplne skvelá správa, mamka je už pri vedomí, komunikuje a všetko sa zdá byť na dobrej ceste... :)
Ja som nevedel, že sa stalo niečo tvojej mame :shock: .

Tak to je skvelé, že je zdravá, nech jej to čo najdlhšie vydrží a tebe prajem pevné nervy.
5276 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS