Armstrong si vyberá zaujímavých hráčov. Neviem podľa čoho súdi . Svatoš, Zedník...
Každopádne Riša v olympijskej forme by som si vedel predstaviť v teame .
No a najnovšie sa náš team zaujíma o Wellwooda. Ďalší potencionálny, ktorého ja neschvaľujem :beee: .
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
ST. LOUIS BLUES
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Nejako nám to tu opadlo chlapci. Výsledky hovoria za všetko a celkom tomu aj rozumiem, v podstate niet čo rozoberať, leb náš tím je sám o sebe dostatočne rozobraný. Zasa sa fo toho obujem vo februári, keď bude po skúškovom obdoví a verím, že aj po tomto hrôzostrašnom výsledkovom období.
hmm, tak ja momentálne nie som doma a mal som menší technický problém so spustením siete. To sa ale dnes poriešilo, takže už by som sa tu mal ukazovať zasa denne. Čiže z mojej strany žiaden bojkot
Po nevydarenom zápase s ANA, výhra na ľade LA potešila. Tak som dnes zvedavý na výkon proti sardinkám... :frajer2:
Po nevydarenom zápase s ANA, výhra na ľade LA potešila. Tak som dnes zvedavý na výkon proti sardinkám... :frajer2:
no tak ako to nevyšlo, to kľudne mohla byť aj remíza, hlavu hore chalani, čaká nás domáci trip (LA,DET,CBJ) a tak treba veriť a dúfať, že body zostanú doma. To by nás mohlo zasa posunúť do miest v PO zóne. Ak sme im verili, keď to bolo takmer nemožné, tak teraz, keď sú rozdiely minimálne musíme. Ja si stále myslím, že nám to PO tento rok neunikne a že to nebude tak zlé... :smile03:
Káder na to rozhodne máme, už len nech sa k nám prikloní aj šťastena.
Káder na to rozhodne máme, už len nech sa k nám prikloní aj šťastena.
inak zraneného Colaiacova nahradil v zostave Ian Cole a v zostave sa objavilili aj Philip McRae a Ryan Reaves. Veľa toho síce neodohrali, ale aj tak je jasné, že s takto pozliepanou zostavou sa zázraky očakávať nedajú. Inak McRae je rodákom zo St. Louis a momentálne hrá svoju prvú sezónu v AHL. Naspäť na farmu sa vrátil T.J. Hensick, ktorému sa nedarí usadiť v A-tíme.
- nepostrehol som, ako sme na tom so zmluvou s Welwoodom, viem len, že dvojcestná zmluva nehrozí, tak sa očakáva znenie tej jednocestnej..? :ja_neviem: Pokiaľ ide o to, či môže byť posilnením našej ofenzívy, to ťažko odhadnúť. Mne osobne sa vo VAN celkom pozdával, tak mu dajme šancu. Predpokladám, že nič nebude brániť tomu, aby u nás zostal.
- inak Svatoš zatiaľ v 7 zápasoch : 1 + 2 (+2)
- nepostrehol som, ako sme na tom so zmluvou s Welwoodom, viem len, že dvojcestná zmluva nehrozí, tak sa očakáva znenie tej jednocestnej..? :ja_neviem: Pokiaľ ide o to, či môže byť posilnením našej ofenzívy, to ťažko odhadnúť. Mne osobne sa vo VAN celkom pozdával, tak mu dajme šancu. Predpokladám, že nič nebude brániť tomu, aby u nás zostal.
- inak Svatoš zatiaľ v 7 zápasoch : 1 + 2 (+2)
No a rád by som u nás oficiálne privítal prvú žienku ktorá fandí Blues, je to : adrislovakia :frajer2:
Tak vitaj Adri, dúfam že sa ti tu bude medzi nami dobre fungovať. Je prihlásená aj na našej klubovej stránke, ale tam to ešte chvíľu potrvá, než tam bude tak rušno. Verím, že sa rada zapojíš aj do diskusie, len smelo...
Tak vitaj Adri, dúfam že sa ti tu bude medzi nami dobre fungovať. Je prihlásená aj na našej klubovej stránke, ale tam to ešte chvíľu potrvá, než tam bude tak rušno. Verím, že sa rada zapojíš aj do diskusie, len smelo...
Ivan, mňa už pomaličky opúšťa optimizmus. Padlo na nás veľa problémov a neviem či sa z toho vyhrabeme. Zapadli sme do priemeru, pohybujeme sa v miestach, z ktorých nemáme ani playoff a ani vyšší draft. Dúfam, že sa nám uzdravia hráči a uhráme ešte niečo, lebo už som frustrovaný a nahnevaný :modlenie: .
Adri vítam ťa aj ja, cíť sa tu ako doma, diskutuj, hodnoť, kritizuj, všetko je vítané
Adri vítam ťa aj ja, cíť sa tu ako doma, diskutuj, hodnoť, kritizuj, všetko je vítané
No tak to je aspon pre mna velmi dobrá správa že Kyle sa vracia do NHL, ja som ho mal dosť rád, ale nepodával vyrovnané výkony, väčšinou zabral len v určitej časti sezony a nebol najlepší smerom dozadu a to ho asi stálo miesto v NHL. Prvú sezonu u nás dostával šancu dokonca aj na presilovke so Sedinovcami a šúpal zo začiatku sezony jeden gol za druhým, ale potom sa vytratil na polovicu sezony a znovu zabral až ku koncu a v PO. Hlavne vdaka tomu dostal zmluvu ešte na 1 rok u nás, PO mal dosť dobré a verili sme že už bude hrať vyrovnanejšie celú sezonu a Hodgson ešte nebol pripravený. Ale aj druhú sezonu to boli znovu nevyrovnané vykony v ZC a PO zahral lepšie... V lete sme získali Malhotru a bol možný už aj príchod Hodgsona tak už nemal šancu u nás zostať, ale prekvapilo ma že skončil až v KHL...Walt píše: - nepostrehol som, ako sme na tom so zmluvou s Welwoodom, viem len, že dvojcestná zmluva nehrozí, tak sa očakáva znenie tej jednocestnej..? :ja_neviem: Pokiaľ ide o to, či môže byť posilnením našej ofenzívy, to ťažko odhadnúť. Mne osobne sa vo VAN celkom pozdával, tak mu dajme šancu. Predpokladám, že nič nebude brániť tomu, aby u nás zostal.
Inak je to hokejista s velmi šikovnými rukami, je dobrý aj na nájazdy a dokáže rozdávať presné prihrávky. Okrem toho nebol zlý ani na buly mal taký svojský štýl, že korčulou zablokoval súperovu hokejku a potom polahky buly vyhral, ale myslím že mu to potom zatrhli... Každopádne verím že sa mu bude u vás dariť
vďaka Ohlund sa výstižné info
ale k dnešnému zápasu, dúfam že sa poriadne nahecujeme a do tretice vyprášime v týchto dňoch dosť nevýrazných kráľov z LA. Výhra by nám dosť bodla, aby sme nešli ešte do väčšej straty na súperov pred nami. Naviac by nás to mohlo nakopnúť pred domácim tripom. Ja teda očakávam naše víťazstvo, hoc aj o gól, len nech sa podarí.
Pozerať to nebudem, tak si len ráno pozriem výsledok.
ale k dnešnému zápasu, dúfam že sa poriadne nahecujeme a do tretice vyprášime v týchto dňoch dosť nevýrazných kráľov z LA. Výhra by nám dosť bodla, aby sme nešli ešte do väčšej straty na súperov pred nami. Naviac by nás to mohlo nakopnúť pred domácim tripom. Ja teda očakávam naše víťazstvo, hoc aj o gól, len nech sa podarí.
Pozerať to nebudem, tak si len ráno pozriem výsledok.
začínam mať pocit, že je to naschvál, ak by šlo o nejakých super hráčov nepoviem, ale takto... :ja_neviem:
kde boli GM týchto tímov doteraz, príde mi to nie veľmi košer.
ak by sme súrne nepotrebovali kvôli zraneniam kľúčových hráčov útočníkov, tak by mi to nevadilo, takto mi to dosť vadí.
kde boli GM týchto tímov doteraz, príde mi to nie veľmi košer.
ak by sme súrne nepotrebovali kvôli zraneniam kľúčových hráčov útočníkov, tak by mi to nevadilo, takto mi to dosť vadí.
úte 18. led 2011 19:58
Je to v sulade s pravidlami, takze nie je o com. Mozno keby ste skusili niekoho podpisat za 10 melkov a liga to tiez stopne, vtedy mozete hovorit o spiknuti
z farmy..? už ich tam máme požehnane, však práve hráčmi s farmy zachraňujeme stav ako sa dá. (McRae, Porter, Reaves, Cole a predtým T.J. Hensick, Strachan, Oystrick, Nikitin, Drazenovic,)AndyF píše:Moc do vasi situace nevidim, ale je to byznys... Maj pro ne misto? Maj... Vyhovuji jim vase problemy? Vyhovuji... Je to stejny jako boj o agenty na konci sezony.
Povolejte nekoho z farmy... , trejdujte za picky
Už je to až zúfalé. A že je to byznys..? Iste, ja som len poznamenal, že sa mi to nepáči. Zvlášť v takejto siuácii...
aspoň niečo pozitívne : Blues Activate Oshie from Injured Reserve
http://blues.nhl.com/club/news.htm?id=549790
http://blues.nhl.com/club/news.htm?id=549790
Tak tá vec ohľadom Wellwooda poriadne vytočila aj mňa . Tiež mi to príde divné, keď po ňom doteraz pes neštekol ale ozveme sa my a hneď je o neho obrovská bitka. Bol to 2. prípad. Nieže by mi príliš vadilo, že k nám Svatoš ani Wellwood napokon nešli ale je to veľmi zvláštne . Inak všetko podstatné k tejto veci ste napísali vy. Pozitívnou správou je, že Armstrong sa stále obzerá po útočníkoch ale môj optimizmus je po týchto zmarených prestupoch riadne nalomený, takže ako obstojíme nabudúce
Tá správa s Oshiem je skvelá. Aspoň niečo pozitívne. Kiežby nás z biedy vytrhol, ale to by som asi veľa chcel.
Tá správa s Oshiem je skvelá. Aspoň niečo pozitívne. Kiežby nás z biedy vytrhol, ale to by som asi veľa chcel.
tak toto je nepríjemné, chudák Cola... (v tejto sezóne zdá sa ešte nemáme problémov dosť...)
"Blues defenseman Carlo Colaiacovo was hit in the face by a puck for the second straight game Tuesday.
Colaiacovo left the Blues 2-1 win over L.A. in the second period when he was defending a shot by the Kings' Drew Doughty. The shot rode up the stick of Colaiacovo and hit him near the eye. He tossed his gloves and kicked his feet, as he laid face-down on the ice momentarily.
Blues trainer Ray Barile led Colaiacovo to the locker room and he didn't return to the game. The club didn't have much information after the game.
"No update, other than we know he got hit, and I believe it was closer to the eye than the last one," Blues coach Davis Payne said. "He was hit in the eye area and that's all we know."
In Anaheim last week, Colaiacovo was hit near the mouth by a shot and he didn't return. He received nine stitches and had significant swelling, causing him to miss two games. Tuesday's game was his first back since the last injury."
"Blues defenseman Carlo Colaiacovo was hit in the face by a puck for the second straight game Tuesday.
Colaiacovo left the Blues 2-1 win over L.A. in the second period when he was defending a shot by the Kings' Drew Doughty. The shot rode up the stick of Colaiacovo and hit him near the eye. He tossed his gloves and kicked his feet, as he laid face-down on the ice momentarily.
Blues trainer Ray Barile led Colaiacovo to the locker room and he didn't return to the game. The club didn't have much information after the game.
"No update, other than we know he got hit, and I believe it was closer to the eye than the last one," Blues coach Davis Payne said. "He was hit in the eye area and that's all we know."
In Anaheim last week, Colaiacovo was hit near the mouth by a shot and he didn't return. He received nine stitches and had significant swelling, causing him to miss two games. Tuesday's game was his first back since the last injury."
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé