Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ST. LOUIS BLUES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

FLYERS FAN píše:Preco tak Svatosovi neverite? Ved dvojcestna zmluva, nebuda sa darit ide na farmu, co tolko riesite :ja_neviem:
My pri súčasnom stave zranených hráčov a streleckej úspešnosti nutne potrebujeme dobrý trejd. A zrejme ide práve o tento, nech je to akokoľvek zvláštne :)
Od toho trejdu ktorý bol na spadnutie sme očakávali nejakých 25-30 gólov a vzišiel z toho Svatoš. Preto neveríme, že naše očakávania naplní, lebo dať ho do Peorie je ľahké, ale budeme tam, kde sme boli. :)
Podpis Dano :)
Nashville claimed Svatos.
Buďte teda pokojní. :D Preds :hmm:
Niekedy mi tá NHL príde ako menší bordel, ale budiž :D

Som zvedavý ako sa toto ešte vyvinie.
Nijako. Bude v Nashville a je pokoj. Dubielewicza alebo aj takého Vlada Országha (Vám by tento prípad mal byť známy) presne toto isté postihlo.
Vyjadrím sa ešte presnejšie. Chcem aby sme sa chápali ako to vnímam.

STL si v rusku vyhliadlo hráča, ktorého by chcelo zaradiť do zostavy, ako aspoň čiastočnú náhradu za chýbajúcich útočníkov.
Pravidlo ktoré vzniklo z celkom jasných dôvodov a uznávam ho, nás však núti na 24? hod dať hráča na vajver.

Z vajvru je tento hráč stiahnutý do NSH, ktorý je divízny rival. Tento oprávnený a zrejme logický ťah GM NSH beriem ako nie ťah pre NSH ale ťah proti STL.
Nech sa páči, FF, TF, Getzo, presvedčte ma o opaku.

Ale ešte raz vravím, nijako mi to nervy netrhá, keby to spravilo 25 tímov mimo našej divízie, ani by ma nenapadlo to tu rozoberať, ale takto ... stojí to min. za premyslenie.
Ja si stojím za svojim, že sú to 2 muchy 1 ranou. Predpokladajúc, že NSH Svatoša nepotrebuje a je to už len priemerný hráč, zdalo by sa, že je to skôr tvoj pohľad, ktorý je správny, avšak ak bolo o jeho pomoci zostave presvedčené St.Louis, prečo by mal NSH váhať? S ich interným platovým stropom a typmi podpisov? Zostávam teda na zlatom strede. O opaku ťa nemám prečo presvedčovať...
V poriadku, ja som pokojný.

NSH je síce divízny rival ale Svatoš nie je hrozba a my teda zostávame na tom istom bode :) .
tak to vidíš Dano, ja som to normálne tušil, asi som to zakríkol... ale v tejto chvíli je ťažké odhadnúť nakoľko je to pre nás dobré či zlé, no tvoj postoj zdieľam : od GM NSH to teda košer nebolo a dúfam, že im to v správnom okamihu oplatíme, najlepšie účasťou v PO na ich úkor :yes:
Inak mi to je v podstate jedno (pokiaľ sa tam nechytí a nezačne hrať, ako malý boh)
Je teda možné, že naši vzhľadom na túto situáciu budú nútení ísť do toho trejdu a mám pocit, že by to nemuselo dopadnúť až tak zle. Počkajme si teda...
Opäť sa mi otvára meno Weiss. Nemôžem si pomôcť aj napriek tomu, že Martin s tým až tak nesúhlasí, pre mňa by to bola zaujímavá posila :hmm: ...
Bluesfan píše:A ešte sa pochválte ako Vám vyšlo to stretko, šak som zvedavý... :D
no a inak to dopadlo super, bavili sme sa, čo to popili, boli na nudnom zápase v super hokejovej aréne, zahrali stolný futbal a zaujímavo podebatili v súvislosti s chystaným výletom do STL, ktorý sa dúfam podarí v budúcom roku zrealizovať. Chýbal nám tam len Jožko, tak hádam nabudúce... :smile03:
Myslím že môžem smelo napísať, že sme fajn zohratá banda, ktorá funguje na jednej vlnovej dlžke :good: :yes:
"Svatoš nie je hrozba" :arrow: :hufi:
Ale inak pekná debata a súhlasím s Getzom, že pravda je kdesi uprostred. Poile si povie: "Spravím zle tým modrým ufóncom, rusáka vyskúšam v 3-4 zápasoch a možno sa chytí, tuším dakedy dávno dal aj 30 gólov! A keď nie...čo už..."
Ivan nabudúce už určite chcem ísť s Vami aj ja niekam. Išiel by som aj do tej Prahy, dávnejšie si to ty spomínal a som povedal, že pôjdem ale potom z toho nejak zišlo a až Maťo mi v stredu povedal, že idete, tak to už som bol v oute. Dúfam, že ten výlet do STL sa naozaj podarí to by bola bomba a zážitok na celý život, a ešte k tomu s Vami :) .

Inak som čítal, že podľa najnovších prieskumov je St. Louis najnebezpečnejšie mesto v USA :D .

Veď uvidíme, som na Svatoša zvedavý keď už je v centrálnej divízii taká ´´mela´´ o neho :D .
A Poile nám teda vážne uškodil :D .
Trade bude len v pripade ak sa vyskytne nieco zaujimave (Army), nechystame sa teraz silou-mocou hladat nahradu. Army sa k tomu postavil velmi dobre, je to pravidlo, plati, a nemame s nim problem. Nikto z toho tragediu nerobi.
Bluesman píše:STL si v rusku vyhliadlo hráča, ktorého by chcelo zaradiť do zostavy, ako aspoň čiastočnú náhradu za chýbajúcich útočníkov.
Pravidlo ktoré vzniklo z celkom jasných dôvodov a uznávam ho, nás však núti na 24? hod dať hráča na vajver.
Z akych dovodov pravidlo vzniklo? Pretoze mne nejak nedava zmysel.
Zajímavý, zajímavý. :) Predátoři mají, ale sakra chytrého GM, který se prostě nebojí. A to se mi líbí. :yes:
Jinak, ale dle mého je to opravdu někde uprostřed. Zabrání posilnění konkurenta o play off a zároveň si možná posilní útok.
Predátoři sice útoky mají stabilně a dlouhodobě poskládané, ale na druhou stranu Erat, Legwand, Sullivan a Lombardi jsou zraněni. K tomu všemu góly moc nedávají. Takže proč si nevzít a nezkusit Svatoše, hm?
Takže jak psal Getzo - Zabili tím dvě mouchy jednou ranou. Od Predators chytrý a rozumný tah. :thumbsup:
Skorpion píše:
Bluesman píše:STL si v rusku vyhliadlo hráča, ktorého by chcelo zaradiť do zostavy, ako aspoň čiastočnú náhradu za chýbajúcich útočníkov.
Z akych dovodov pravidlo vzniklo? Pretoze mne nejak nedava zmysel.
Okej, priznám sa, že som si myslel, že to pravidlo malo zabrániť hromadnému prísunu "hviezd" z KHL, čo by dávalo zmysel, ak by to bolo aplikované na hráčov s jedno cestnou zmluvou, ale snaky ma na hp poinformoval, že toto pravidlo, platí len pre tých, ktorým pôvodný tím (teraz teda STL) navrhlo dvoj cestnú zmluvu.
Čiže klasické waiver procedúry, nad 24 rokov a dvoj cestná zmluva plus nejaké obmedzenia kalendárne i zápasové = waiver listina pri vstupe do NHL. :eek2:

Sám som z toho vykulený teraz. Funguje to asi presne opačne, ako by to dávalo zmysel.
Update
ThrashersFan píše: « Štv Dec 30, 2010 11:56 am » Players who start the NHL season in Europe, then sign to play in the NHL must clear waivers prior to joining the team they signed with. This has happened perhaps 3 times under the current CBA - Vladimir Orszagh in 2005-06 [signed with Phoenix, claimed by St. Louis], Todd Simpson in 2006-07 [signed with NY Islanders, but denied ability to play due to being suspended in Germany and NHL honoring suspension], and Randy Robitaille in 2007-08 [signed with Ottawa, currently on waivers to join NHL].
nuž tak veci okolo nového vlastníka (resp. nových vlastníkov) sú zdá sa v konečnom štádiu a čoskoro sa dozvieme, kto ním bude. Zaujímavosťou je, že Checketts a jeho SCP Worldwide si pravdepodobne ponechá väčšinový balík, no nie v takom rozsahu, ako doteraz, t.j. 75%. Tu je článok :
http://www.stltoday.com/sports/hockey/p ... 71ded.html

- a ešte k tomu čo som písal vyššie, že Army po niekom ešte pôjde. Som rád, že okolo toho nerobia šialené tajnosti, ale verejne o tom hovoria, čo môže tiež znamenať, že niečo konkrétne už je na spadnutie.

Blues general manager Doug Armstrong was disappointed that forward Marek Svatos didn't make it through waivers.
The injury-depleted Predators put a claim on Svatos, so his tenure in St. Louis lasted a day.
Armstrong will continue exploring other options.
"Our job is to always talk to other teams and if there is something there that can improve our team short and long-term . . . if we do end up making a player trade, we want to make a good player trade -- whether it's for current roster players, or Peoria players or draft picks or prospects, we want to make sure we're not reactionary," Armstrong said.
"We're going to be careful with what we do." v to všetci dúfame... :yes:
Bluesmani všetko dobré do nového roku !!! :)
STL Blues - Phoenix Coyotes

Dnes nás čaká veľmi zaujímavý zápas s rivalmi zo Západnej konferencie. Kojotom to v tejto sezóne až tak skvele nejde, ako v tej minulej, momentálne sú na priebežnom 10. mieste v konferencii, ale iba 2 bodíky za našimi, ktorí sú na 7. mieste. Aj to dokazuje, aká je tá naša konferencia nadupaná. Dnešný zápas by nám teda v prípade víťazstva zasa o niečo pomohol. Domáce prostredie je konečne v tejto sezóne našou výhodou, kde máme našich úžasných fans. V tejto sezóne sme mali zatiaľ všetky domáce zápasy full :good:
Po menšej (zdá sa, že už zažehnanej kríze) by sme teda mali potvrdiť posledné skvelé výsledky a pripísať si tak ďalšie domáce víťazstvo a body do tabuľky. Neočakávam, že to bude ľahké, ale určite je to zvládnuteľný súper (keď už sme si posledne poradili s DET, NSH aj CHIC). Výsledok tipovať nebudem, ale prajem si naše víťazstvo, ktoré bude predzvesťou úspechov v Novom roku.

Pokiaľ ide o ohlasy z posledného zápasu, tréner Payne veľmi dobre hodnotil hru Sobotku, ktorý sa zdá sa u nás chytil. Tréner o ňom po zápase, kde bol vyhlásený za prvú hviezdu zápasu povedal :
"Hrá skvele, ak je v rýchlosti a dostane kúsok priestoru tak viete, že ho aj využije. Som z jeho hry milo prekvapený, ale hlavne potešený. Veľmi dobre sa zhostil svojej úlohy v prvom útoku. Keď ho pozorujete počas zápasu, vidíte jeho držanie tela, ako hrá fyzicky, nebojácne, neuhýba... Vážne sa mi jeho hra páči."

- ja už len dodám, že Sobi v posledných 4 zápasoch nazbieral pekných 8 bodov (3g - 5 as). Pokiaľ ide o tú jeho fyzickú hru, tak niečo na tom bude. V doteraz odohraných 32 zápasoch rozdal 61 hitov, čím sa zaradil v našom tíme na druhé miesto za Backesa. Zapojil sa aj do dvoch bitiek, kde rozhodne nebol štatistom.

- ďalšou už menej príjemnou správou je, že Jaden Schwartz si zlomil členok a bude tak musieť ukončiť svoje účinkovanie na MSJ :?

Na záver vám chcem chalani všetkým popriať do Nového roka všetko naj... veľa osobných aj pracovných úspechov, rodinnú pohodu, pevné zdravie a úžasný rok 2011, plný skvelých okamihov pri zápasoch našich BLUES :good: :yes:
:fan: :povzbudzovanie: Lets Go Blues :povzbudzovanie: :fan:
Výborne, ďalšie 2 bodíky za výhru :) . Séria natiahnutá na 5 zápasov. Zápas som logicky nevidel ale hlavné je, že body zostali doma. Musíme si ale dávať pozor, nemôžeme z rozhodnutého zápasu urobiť takúto drámu a vrátiť súpera do zápasu. Viedli sme už 4:0.

Konečne sme začali makať tak ako som si predstavoval, posledné výkony mi pripomínali tú naháňačku o PO v sezóne 08/09, kde nám tiež chýbali kľúčoví hráči ale zomkli sme sa a makali. Nech to takto ide ďalej :) .
To sú zápasy keď je radosť pozerať na úžasný teamový výkon a keď je človek opäť rád, že má v teame Jara Haláka :) .

( Tarasenko proti čechom 1+3 :good: )
nuž takto, ja som ten zápas tiež nesledoval, ale z čísel je jasné, že sme to kľudne mohli aj prehrať a tak poďakovať za body musíme v prvom rade hviezde nočného zápasu Jarovi Halákovi :poklona2: :good:
Pozrime sa len na pomer striel v tretinách :
1. 6 - 14
2. 11 - 7
3. 5 - 12 ! (takto sa teda team, ktorý vedie 4:0 nemôže stiahnuť :? )

Z toho čo som mal možnosť vidieť v zostrihu je jasné, že Jaro za góly veľmi nemohol, idú skôr na vrub nedôslednosti obráncov. Ale našťastie sme vyhrali a to je podstatné. Potešiteľné je, že sa nám zrejme zobúdza Boyes, Steen hrá vo veľkej pohode a taktiež Pietro s Colaiacovom po tých zraneniach sú zdá sa herne v pohode. Najbližšie hráme zasa doma s hviezdičkami z DAL, ktorým máme čo vracať, tak si to chcem pozrieť a dúfam, že potvrdíme túto skvelú sériu ďalším skvelým víťazstvom.

- inak na hru Tarasenka idú z úst odborníkov samé chvály... :good:
- ešte k našej stránke, zajtra s autorom stránky doladíme pár detailov okolo chatu a prihlasovania a mali by sme to spustiť. Tak strpenie za menšie oneskorenie, ono je to dosť technicky náročné. V podstate to gro je vlastne hotové. Samozrejme chceme aby to bolo v záverečnej fáze čo naj... :good: (využite čas spracovaním článkov :smile03: )
Walt píše:- inak na hru Tarasenka idú z úst odborníkov samé chvály... :good:
- ešte k našej stránke, zajtra s autorom stránky doladíme pár detailov okolo chatu a prihlasovania a mali by sme to spustiť. Tak strpenie za menšie oneskorenie, ono je to dosť technicky náročné. V podstate to gro je vlastne hotové. Samozrejme chceme aby to bolo v záverečnej fáze čo naj... :good: (využite čas spracovaním článkov :smile03: )
Ďakujem za kompliment. :cinka: :D Inak sa vašej stránky už nemôžem dočkať. Veľmi ma zaujíma čo ste spískali a ako to budete prevádzkovať. Na to, koľko o tom hovoríte, očakávam veľké veci, tak hádam nebudem sklamaný. Myšlienka to bola výborná. Akurát teda dúfam, že sa tým pádom neodsťahujete, ale budete aj ostatných pravidelne informovať tak dobre ako to robíte, inak by to bola škoda. Šťastný nový rok 2011 s postupom do PO želá Getzo. :)
myslím si, že vás všetkých môžme upokojiť, spustením stránky sa odtiaľto rozhodne nemienime vytratiť...

A pokiaľ ide o stránku, bude moderná, prehľadná a k veci, ale hlavne aktuálna. Preto veríme, že sa bude väčšine páčiť :yes: . Každému sa aj tak nevyhovie... :ja_neviem:
5276 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2018 WASHINGTON CAPITALS