od
Walt » pát 31. pro 2010 13:27
STL Blues - Phoenix Coyotes
Dnes nás čaká veľmi zaujímavý zápas s rivalmi zo Západnej konferencie. Kojotom to v tejto sezóne až tak skvele nejde, ako v tej minulej, momentálne sú na priebežnom 10. mieste v konferencii, ale iba 2 bodíky za našimi, ktorí sú na 7. mieste. Aj to dokazuje, aká je tá naša konferencia nadupaná. Dnešný zápas by nám teda v prípade víťazstva zasa o niečo pomohol. Domáce prostredie je konečne v tejto sezóne našou výhodou, kde máme našich úžasných fans. V tejto sezóne sme mali zatiaľ všetky domáce zápasy full
Po menšej (zdá sa, že už zažehnanej kríze) by sme teda mali potvrdiť posledné skvelé výsledky a pripísať si tak ďalšie domáce víťazstvo a body do tabuľky. Neočakávam, že to bude ľahké, ale určite je to zvládnuteľný súper (keď už sme si posledne poradili s DET, NSH aj CHIC). Výsledok tipovať nebudem, ale prajem si naše víťazstvo, ktoré bude predzvesťou úspechov v Novom roku.
Pokiaľ ide o ohlasy z posledného zápasu, tréner Payne veľmi dobre hodnotil hru Sobotku, ktorý sa zdá sa u nás chytil. Tréner o ňom po zápase, kde bol vyhlásený za prvú hviezdu zápasu povedal :
"
Hrá skvele, ak je v rýchlosti a dostane kúsok priestoru tak viete, že ho aj využije. Som z jeho hry milo prekvapený, ale hlavne potešený. Veľmi dobre sa zhostil svojej úlohy v prvom útoku. Keď ho pozorujete počas zápasu, vidíte jeho držanie tela, ako hrá fyzicky, nebojácne, neuhýba... Vážne sa mi jeho hra páči."
- ja už len dodám, že Sobi v posledných 4 zápasoch nazbieral pekných 8 bodov (3g - 5 as). Pokiaľ ide o tú jeho fyzickú hru, tak niečo na tom bude. V doteraz odohraných 32 zápasoch rozdal 61 hitov, čím sa zaradil v našom tíme na druhé miesto za Backesa. Zapojil sa aj do dvoch bitiek, kde rozhodne nebol štatistom.
- ďalšou už menej príjemnou správou je, že Jaden Schwartz si zlomil členok a bude tak musieť ukončiť svoje účinkovanie na MSJ
Na záver vám chcem chalani všetkým popriať do Nového roka všetko naj... veľa osobných aj pracovných úspechov, rodinnú pohodu, pevné zdravie a úžasný rok 2011, plný skvelých okamihov pri zápasoch našich BLUES
Lets Go Blues