od
bernie » čtv 16. pro 2010 03:08
BLUES 2 - 5 Red Wings
1. tretina
Povodne som nemal vobec v plane dnes sledovat zapas, som neskutocne unaveny, ale nedalo mi to, aj ked, neslubujem ze tu ostanem az do konca. Kedze som si nesimol ze hrame skor, zacal som pozerat az o druhej, kedy uz za nami bola polovica prvej tretiny.
-Tesne pred koncom prvej tretiny Blues hraju velmi dobre, Wings poslali na nasu branu iba 5 striel, zaver tretiny patri nam, nastrelili sme tycku (ale predtym vraj aj DET). Stream tazko skusa moje nervy, svojim velmi castym sekanim ma neskutocne vytaca ale zatial sa drzim.
- EJ sa zranil...nevidel som to len pocujem od tychto dvoch debilov detroitskych co komentuju, vraj to bolo koleno na koleno...co mam k tomu povedat? Ja uz neviem...este tyzden a pride nam hrat cela Peoria pretoze nebude mat kto hrat...Momentalne mame zranenych 6 (!!!) hracov ktorych povazujeme ze piliere a opory celeho nasho timu...Pietro podla davisa nie je long-term, o EJ nemam ani sajnu co sa deje...zatial.
-prva tretina strely 5-7 pre Blues.
2. tretina
-cez prestavku som videl tu sancu DET co nam dali tycku, no ustali sme...aj vdaka prispeni Jara. Stream seka a moje nervy umerne tomu rastu, ten kto pozerava si vie predstavit co to je ked pozerate a kazdych 10 sekund to seka.
-druhu tretinu sme opat zacali aktivne, za co chlapcov chvalim, snaha sa im odopriet neda, ale tie nase strely nestoja za nic, Howard to chyta s uplny prehladom. Dobr ohlasy su na Cracknella.
-prave bolo oficialne potvrdene ze EJ uz dnes do hry nezasiahne co len potvrdzuje ze to asi nebude len narazene koleno. Nechcem ani pomysliet co by to mohlo byt. ak sa tito dvaja mudrlanti nemylia, narazil si to iste koleno kvoli ktoremu vynechal celu sezonu.
-na to ze hrame bez 6 opor sa nemame za co hanbit, kazdy jeden maka a keby na dresoch neboli mena, to ze chybaju Oshie, Perron a McDonald by ste si vsimli len podla toho ze nevieme dat gol Inac maka kazdy jeden a nenechavaju DET ani cm ladu.
-Lidstrom 1-0 Wings. Jarov gol.
-Colaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....1-1 =))))) Pekny bekhend.
-PP Blues. Podme na to. Az po reklame.
-sance sme mali, ale opat klasicky obraz nasich PP, ako vzdy, dobre zahrata ale bez golu.
-zaujimava situacia...odrazeny puk spoza zadneho mantinela si Wings zrazili do branky, ale vraj to bol Icing.
-Jaro megasave, o chvilu na to dalsi pekny zakrok. Zatial nas Savvy Slovakian drzi nad vodou.
-PK, vyluceny Backes. Tuto sme dokazali uhrat. O chvilu vsak prichadza dalsie vylucenie na nasej strane.
-tentokrat sme to neudrzali, Kronwall 2-1, ale po takej idiotskej chybe, dlho sme vahali a hrali sa s pukom, tento gol opat nemusel byt.
-teraz co spravil Backes to som nepochopil, hrac ako on NEMOZE robit taketo stupidne idiotske fauly ked chceme vyrovnat toto som naozaj nepochopil co to malo byt....samozrejme PK. Teraz sme z jednej dostali gol a on toto urobi. A nech sa paci 3-1 Cleary.
-uplne nas to rozobralo, nevieme nic branime sa zubami nechtami ale je to bieda. Opat vylucenie nasho hraca. McClement mal SH brejk ale nedal. Halak se asi jediny hrac nasich na ktoreho sa este dokazem pozerat. Vsetci su frustrovani a tak aj vyzera ta hra.
-Backes ma u mna neskutocne minus za to co spravil, stalo nas to gol a bolo to uplne ale uplne nepochopitelne, hrac ako on sa MUSI, MUSI vediet ovladat!!! Koniec druhej tretiny, chalani nehnevajte sa ale rano vstavam o 6 a idem do ba kde v zapche stravim zas 20 kilometrovu cestu za hodin a tristvrte, idem spat, sorry. Dobru.