Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ST. LOUIS BLUES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Ivan koncertuje, dano spi, Jozef detto, tak aspon takto:

BLUES 4 - 1 Blue Jackets

1st period
-zacal som pozerat asi 8 min pred koncom prvej tretiny, nesiel stream. Uz sme viedli 1:0, gol po 1:14 dal v PP Steener (asistencie Cola a Backes).
-CLB hral PP 5 na 3, ubranili sme ich uzasne, a napokon sa sami vysachovali, too many men on the ice :D Chvilu 4 na 3, potom nasa minutova PP a...McClement dava gol v PP, 2-0 BLUES :) druhy gol v PP.
-Cam plny energie ide do bitky s Bollom, Scottrade buraca :)
-videl som 8 min, Jaro chyta super, a asi to tak je cely zapas, pretoze ho dost chvalia aj John s Pangerom. Alex dostava 9 sekund pred koncom 2 min, za zdrzovanie hry. Pokazil druhe vhadzovanie, priznam sa ze taketo vylucenie som videl mozno druhykrat v zivote. Strely po prvej: 10-7 Blues.

2nd period
-Pietro odohral v prvej tretine asi 2 min a po naraze od Nasha ju nedohral, mraz mi behal po chrbte, ale na druhu tretinu uz nastupil. Pietro is the maan!
-ubranili sme Steenerove vylucenie, ale opat zmatok, hrame 6ti, dalsie PK. Neuveritelne, ale opat 1:43 5 na 3 pre CLB. Jackman Tvrdost 2 min. Tretia presilovka CLB 5 na 3. Nase PK je dnes neuveritelne, ta hra by sa dala pozerat stale znovu a znovu. Prikladna timova spolupraca. Winch sa zastal Jackmana, strhla sa mensia mela medzi nim a niekym z CLB, v prestrihu ukazali Cama a to by ste odpadli keby to vidite :D :D Vysmiaty jak slniecko, s pohladom "Sak pockaj ked skocim na lad, hned som tam" :D
-Halak je dnes neuveritelny, pripomina mi svoje vykony z PO, chyta v klude, ale niektore zakroky su priam neskutocne. Dnes je to Halak-ness monster aj s celou monsterskou rodinou. Ani stena by nechytila tolko co Jaro v druhej tretine. "He put his pad on that? Are you kidding me?" :D Milujem Pangera a Johna, pani komentatori, naozaj. Sobotka stratil rukavicu, "Gloveless Sobotka still playing" :D Proste, kto ich nezazil nepochopi :D Btw, John Kelly je syn slavneho Dana Kellyho. A myslim ze je to aj vidiet, ma talent po otcovi.
-D´Agostini mal sancu v brejku, nedal. Backes mal megasancu, Klesla zrazil puk zo vzduchu len tak tak.
-prichazda tretie PP pre nas, Sobotka tecoval Johnsonovu strelu a zvysil tak na 3-0 wooo hooo!!! Nesrandujem, vazne, nase PP dnes 3/3. Celkovo, ta timova hra je uzasna, mam pocit ze Backes je dnes uplne vsade, ma dve asistencie, rozdava neskutocne hity, Winch aj Crombeen bojuju jak o zivot...V toto som dufal! hrame super. Az na tie nase zbytocne vylucenia, ale aj Davis povedal v rozhovore s Berniem, na striedacke bol chaos, chalani skakali na lad krizom-krazom. Nase PK: 6/6.

3rd period
-tretia tretina zacina vylucenim Della Rovereho, podrazenie. Nase PK units hraju neuveritelne, ked vidim to odhodlanie a bojovnost, chvilami mam pocit ze sledujem Play Off zapas. Nechavame sa zbytocne vela vylucovat a v tretej tretine je to zrejme, nestihame. Davis bral timeout, ta ista lajna nevedela vystriedat, pretoze trikrat po sebe bol icing.
-CLB dokazal skorovat, Hejda 3-1.
-poslednu tretinu sme mali slabsiu. Pocas dalsej oslabovky kedy sme uz vazne boli vyzmykany, ostal jaro po akcii CLB lezat na lade a drzal si hlavu. Najprv som sa zlakol, utekali k nemu zdravotnici, ale nakoniec sa ukazalo ze to predsa len nebolo az take vazne, len chcel dopriat chalanom trochu oddychu. Ako povedal John Kelly: "He´s one smart Slovakian" :D :D :D Brassardovi vychytal brejk. Viete ako sa po slovensky povie MVP? Halak!!!
-babyyyy....Backes skoruje do prazdnej branky a stanvouje skore na konecnych 4-1, nadhera. Cola mal chvilu na to este sancu ale nedal. CLB odvolal brankara uz vyse tri min pred koncom.

ZHRNUTIE
Bol to dalsi uzasny zapas, kedy timova hra znamenala ovela viac ako individuality. Zdecimovana zostava, ale vykony na najvyssej urovni. Nebyt tych zbytocnych vyluceni tak ani nemam co dnes vytknut, mozno tak gol ktory sme dostali, lebo sme nemuseli. Ale k tym oslabovkam, 8/8, uzasne!!! Presilovky: 3/3. Nadhera. Presne ako proti VAN, sustredeny timovy vykon priniesol vyhru. Jaro sa opat dostava do pohody, dnes bol prvou hviezdou zapasu, uz sa tesim jak to zajtra budu vsade omielat. Ale chytal fantasticky, uzasne...a neviem ako by som to este opisal :) Proste Halak. Mierilo na neho 28 striel, zaznamenal 27 zakrokov. Urcite by sa to dalo, ale nechcem vyzdvihovat individualne vykony lebo vsetci dnes makali. Som rad ze to tam padlo Sobimu, EJ ako vzdy, Steener sa nam prebral, Jay hral uzasne, dal gol a a hlavne tie PK odohral bravurne, Backes 1+2...Krasny zapas. Ani Elena Čepčeková by nenapisala krajsi pribeh :D Golovy sumar:

1-0 STL: 1:14 - STEEN(8) - COLAIACOVO(7), BACKES(14) - PP
2-0 STL: 13:19 - J.MCCLEMENT(4) - JOHNSON(8), BACKES(15) - PP
3-0 STL: 19:16 - SOBOTKA(2) - JOHNSON(9), D'AGOSTINI(6) - PP
3-1 CLB: 6:56 - HEJDA(2) - NASH(7), STRALMAN(8)
4-1 STL: 17:13 - BACKES(5) - unassisted - EN
Gratulujem, podpihovanie na vás nezabralo. ;)
super, zápas sme zvládli a to je podstatné, hneď je radostnejší pohľad do Konferenčnej tabuľky. Myslím že nie je ani čo dodať, ako som predpokladal, chalani sa na tento zápas cítili a prevládla bojovnosť. Obrovská vďaka ide celému tímu, takto sa má v podobných situáciach bojovať. :taptap:
mt-svk píše:
Bluesfan píše:Naši útočníci to vykompenzujú bojovnosťou.
Obranu máme veľmi dobrú.
My máme Haláka :) .

Nech rátam ako rátam. Body dnes zostanú v Scottrade Center :)
Bojovnosť je aj na našej strane, o to sa báť nemusíš. :D
Zmeny v útokoch sa pozitívne prejavili na viacerých hráčoch.
Garon chytá veľmi spoľahlivo.

Rátaj ako chceš, body u vás nezostanú. :frajer2: :cinka:
nenapadá ma žiadna zmysluplná reakcia, iba takto škodoradostne... :lol:
Walt píše:
mt-svk píše:
Bluesfan píše:Naši útočníci to vykompenzujú bojovnosťou.
Obranu máme veľmi dobrú.
My máme Haláka :) .

Nech rátam ako rátam. Body dnes zostanú v Scottrade Center :)
Bojovnosť je aj na našej strane, o to sa báť nemusíš. :D
Zmeny v útokoch sa pozitívne prejavili na viacerých hráčoch.
Garon chytá veľmi spoľahlivo.

Rátaj ako chceš, body u vás nezostanú. :frajer2: :cinka:
šťastie, źe som dala prednosť spánku pred zápasom, nielenže by som sa nevyspala, ale mala aj blbú náladu kvôli tomu, že som pozerala mizerný zápas.
mt-svk píše:
Walt píše:
mt-svk píše:
šťastie, źe som dala prednosť spánku pred zápasom, nielenže by som sa nevyspala, ale mala aj blbú náladu kvôli tomu, že som pozerala mizerný zápas.

No, vysledok vyzera mizerne ale nepovedal by som ze to CLB odflakli. Ale Jaro mal fakt den, aj s celou obranou, z coho sa teda velmi tesim :) Ale 8 to zatial nebolo, nabuduce musime pridat :P
Super výsledok :)
Sobotka druhý gól, Steen pokračuje tiež dobre a zdá sa že sa prebral z letargie, vyšli nám presilovky, nemôžeme si viacej želať, len tak ďalej chlapci.
Navyše to vyzerá, že tá štvrtá lajna nebude až taká hrozná, mali tam pár highlights.
Maťo pekné zhrnutie. Človek si ani zostrih nemusí púšťať :good: .

Mt-svk tak som rád, že nakoniec som mal pravdu ja :-P .

Čo dodať. Konečne všetko klaplo tak ako má.

Odolali sme v oslabovkách, 3 góly dali v presilovkách :!: , Jaro podržal a vyhrali sme rozdieľom triedy :good: . Opäť sa teda ukázali naše najväčšie prednosti a síce bojovnosť a tímovosť.
Dnes predpokladám, že dobrý zápas odohrali Steener a Backes. Dúfam, že už sa rozbehnú.
Chlapcom tlieskam za super výkon a prajem si nech je to takto čo najčastejšie :taptap: .

Trošku ma inak prekvapili riedko zaplnené tribúny a pekný moment zápasu bol, keď Della Rovere parádne uvoľnil do veľkej šance nášho goalscorera Janssena. Pobavilo ma to :D .
Bluesfan píše:Maťo pekné zhrnutie. Človek si ani zostrih nemusí púšťať :good: .

Mt-svk tak som rád, že nakoniec som mal pravdu ja :-P .

Čo dodať. Konečne všetko klaplo tak ako má.

Odolali sme v oslabovkách, 3 góly dali v presilovkách :!: , Jaro podržal a vyhrali sme rozdieľom triedy :good: . Opäť sa teda ukázali naše najväčšie prednosti a síce bojovnosť a tímovosť.
Dnes predpokladám, že dobrý zápas odohrali Steener a Backes. Dúfam, že už sa rozbehnú.
Chlapcom tlieskam za super výkon a prajem si nech je to takto čo najčastejšie :taptap: .

Trošku ma inak prekvapili riedko zaplnené tribúny a pekný moment zápasu bol, keď Della Rovere parádne uvoľnil do veľkej šance nášho goalscorera Janssena. Pobavilo ma to :D .
Byť na vašom mieste, krotím sa v optimizme ohľadom vašich PK. Naše PP sú totižto totálne tragické, súper môže hrať bez brankára aj tak nedáme gól.
Toto mám z aktualít na azete :D

Trojnásobné využitie presilovej hry a tiež kvalitný výkon slovenského gólmana Jaroslava Haláka - to boli základné kamene úspechu St. Louis proti Columbusu (4:1). "Bluesmani" strelili prvé tri góly duelu počas početnej výhody a svoj náskok potom udržiavali umnou obrannou hrou, ktorú dirigoval mladý 25-ročný Bratislavčan. "Rýchly pohyb. Dobre sme dobiedzali pred ich bránkou, podporovali sa navzájom. Aj puk nám na hokejkách lietal. Neváhali sme, nečakali sme na vhodnú príležitosť. Dostali sme puk, vystrelili sme ho smerom na bránku, snažili sa dorážať vyrazené strely a opäť ich posielať na súperovu bránku," opísal príčiny úspechu St. Louis Alex Steen.

"Chlapci dnes odviedli poriadny kus práce. Najmä vtedy, keď sme hrali v oslabení. Dokázali sme si poradiť s ôsmimi presilovkami súpera - to hovorí o veľkom úsilí nášho tímu," chválil svojich spoluhráčov bývalý gólman Montrealu Halák a dodal: "Dvakrát mal dokonca súper početnú výhodu o dvoch hráčov, vtedy chlapci predviedli vynikajúci výkon. Korčuľovali a blokovali strely. Nemyslím si, že počas týchto dvoch presiloviek mal Columbus veľa striel na našu bránku."
Bluesman píše:Toto mám z aktualít na azete :D

Trojnásobné využitie presilovej hry a tiež kvalitný výkon slovenského gólmana Jaroslava Haláka - to boli základné kamene úspechu St. Louis proti Columbusu (4:1). "Bluesmani" strelili prvé tri góly duelu počas početnej výhody a svoj náskok potom udržiavali umnou obrannou hrou, ktorú dirigoval mladý 25-ročný Bratislavčan. "Rýchly pohyb. Dobre sme dobiedzali pred ich bránkou, podporovali sa navzájom. Aj puk nám na hokejkách lietal. Neváhali sme, nečakali sme na vhodnú príležitosť. Dostali sme puk, vystrelili sme ho smerom na bránku, snažili sa dorážať vyrazené strely a opäť ich posielať na súperovu bránku," opísal príčiny úspechu St. Louis Alex Steen.

"Chlapci dnes odviedli poriadny kus práce. Najmä vtedy, keď sme hrali v oslabení. Dokázali sme si poradiť s ôsmimi presilovkami súpera - to hovorí o veľkom úsilí nášho tímu," chválil svojich spoluhráčov bývalý gólman Montrealu Halák a dodal: "Dvakrát mal dokonca súper početnú výhodu o dvoch hráčov, vtedy chlapci predviedli vynikajúci výkon. Korčuľovali a blokovali strely. Nemyslím si, že počas týchto dvoch presiloviek mal Columbus veľa striel na našu bránku."
Nechcem znižovať výkon vášho tímu na PK, ale opakujem, Halák si poćas nich mohol zobrať pauzu, sme v nich totálne neschopní. A dnes nám nadôvažok odišli PK.
Ja som nereagoval na ten Tvoj príspevok, problém s presilovkami začína byť notorický, ale u nás je to podobne. My máme PP nejakých 15% Vy 10% ale u PK sme na tom podobnejšie, my zasa trochu lepšie 83% a 80%.
nám idú oslabovky všeobecne a dlhodobo o niečo lepšie, pri PP to bolo už za pôsobenia Murrayho tragické. Aj preto som sa potešil, že Payne začal s týmto problémom niečo robiť a kladie tejto hernej situácii na tréningoch zvýšený dôraz. Tento výsledok ma potešil aj preto, že si vlastne ani nepamätám, kedy naposledy sme v jednom zápase dali 3 góly z presiloviek :ja_neviem:

Inak zo zostrihov to veľmi posúdiť nejde, ale ako poznamenal Jožko, aj mne sa Backes pozdáva od zápasu k zápasu čoraz viac. Pomaličky preberá rolu vodcu, čo sa mi na ňom veľmi pozdáva, má veľmi dobrý prehľad v hre. :good:
Tak jaro uz nie je len Monster ale aj dirigent :D :D :D

@ Jozef: Zdalo sa ti ze je malo ludi? Lebo navsteva bola 19 150 :) Ono to mozno tak vyzera ked pozeras highlight, ale zalezi aj od casu, lebo zaciatky a konce tretin je 30% ludi este/uz v bufete :D
Dúfam, že v zápase s CBJ nastal zlom vo využívaní presilioviek. Aj keď teda beriem na vedomie, že oni sú v nich tiež jaloví.

Chlapci my sa ešte tých článkov o Halákovi na slovenských portáloch načítame, hlavne sa ale vykašlite na príspevky pod nimi :D .

Martin práveže sa mi to zdalo v každej tretine. Pernamentkári pravdepodobne zaspali :D .

Ono aj NYR má každý zápas vypredané a tribúny sú prázdne. Tamojší podnikatelia majú zakúpené pernamentky a chodia tam na obedňajšiu pauzu :D .
Chalani, na bolgu Jacketscannon píšu:

Scott Arniel. He showed serious passion behind the bench. A little freakout here and there shows he means business. Also, pulling the goalie with so much time left is a message to the team that he is serious about winning.

neviete, čo sa dialo za našou striedačkou?
mt-svk píše:Chalani, na bolgu Jacketscannon píšu:

Scott Arniel. He showed serious passion behind the bench. A little freakout here and there shows he means business. Also, pulling the goalie with so much time left is a message to the team that he is serious about winning.

neviete, čo sa dialo za našou striedačkou?
Za vašou striedačkou sa stalo, že tam bol tréner, ktorý chcel vyhrať zápas.
zatial Danov prispevok ze Jaro je dirigent vedie, ak najdete nieco lepsie, sup sem s tym nech sa zasmejeme :D

a sorry za spam ale ked citam tie clanky na stltoday...:D posudte sami:

Cam Janssen broke in alone on Columbus netminder Mathieu Garon .... and he had the puck! Something like that happens about as often as Halley's Comet is visible. The body-banging Janssen, whose last point was 77 games ago, attempted to go between Garon's legs.

no a nesmejte sa na tom :D
tak dnes nás čaká súboj so zriedkavým súperom z Caroliny. Ak si chceme urobiť obraz o posledných 10 vzájomných súbojoch musíme začať ešte v roku 2001 a to už je čo povedať. Cez to všetko sú to väčšinou veľmi vyrovnané súboje, kde nebývajú divoké skóre. Dopadlo to tak, že sme 5x vyhrali, 4x prehrali a raz to skončilo remízou. Vo väčšine prípadov platilo "môj dom, môj hrad". V minulej sezóne sme odohrali spolu jediné stretnutie a vyhrali sme na ľade CAR 5:2, čo bol zároveň najvyšší rozdiel v skóre zo spomínaných posledných 10 zápasov.
Ak sa pozrieme na aktuálnu formu oboch tímov, tak sme na tom podobne, trápia sa obidva tímy, no my sme doma o poznanie lepší, ako CAR vonku. Ak som sa dobre pozeral, tak hostia od 1.11. vyhrali vonku jediné stretnutie na ľade BOS (0:3) a to ich hrali celkovo 8. Takže sa dá povedať, že hostíme príjemného súpera, ktorému sa na ľade súperov veľmi nedarí, čo by sme mohli pri našej domácej úspešnosti patrične využiť.
Očakávam teda naše dnešné víťazstvo a samozrejme si to chcem pozrieť. :fan:
Walt píše:tak dnes nás čaká súboj so zriedkavým súperom z Caroliny. Ak si chceme urobiť obraz o posledných 10 vzájomných súbojoch musíme začať ešte v roku 2001 a to už je čo povedať. Cez to všetko sú to väčšinou veľmi vyrovnané súboje, kde nebývajú divoké skóre. Dopadlo to tak, že sme 5x vyhrali, 4x prehrali a raz to skončilo remízou. Vo väčšine prípadov platilo "môj dom, môj hrad". V minulej sezóne sme odohrali spolu jediné stretnutie a vyhrali sme na ľade CAR 5:2, čo bol zároveň najvyšší rozdiel v skóre zo spomínaných posledných 10 zápasov.
Ak sa pozrieme na aktuálnu formu oboch tímov, tak sme na tom podobne, trápia sa obidva tímy, no my sme doma o poznanie lepší, ako CAR vonku. Ak som sa dobre pozeral, tak hostia od 1.11. vyhrali vonku jediné stretnutie na ľade BOS (0:3) a to ich hrali celkovo 8. Takže sa dá povedať, že hostíme príjemného súpera, ktorému sa na ľade súperov veľmi nedarí, čo by sme mohli pri našej domácej úspešnosti patrične využiť.
Očakávam teda naše dnešné víťazstvo a samozrejme si to chcem pozrieť. :fan:

ja sa uz tiez tesim, konecne po dlhej dobe ..... naposledy som si dal live ten nestastny dvojzapas so Stars ....
a ešte naša súpiska na dnešný zápas s CAR :

Sobotka - Backes - Boyes
Winchester - Berglund - Crombeen
Steen - McClement - D'Agostini
Della Rovere - Scatchard - Janssen

Cole - Brewer
Pietrangelo - Jackman
Colaiacovo - Johnson

G - Halák

tak Lets Go Blues..!
inak takto vyzerá náš zostávajúci decembrový program, celkom zaujímavé, čo poviete..?

11. 12. 2010 St. Louis Blues - Carolina Hurricanes
15. 12. 2010 Detroit Red Wings - St. Louis Blues
16. 12. 2010 St. Louis Blues - Los Angeles Kings
18. 12. 2010 St. Louis Blues - San Jose Sharks
20. 12. 2010 St. Louis Blues - Vancouver Canucks
21. 12. 2010 Atlanta Thrashers - St. Louis Blues
23. 12. 2010 St. Louis Blues - Detroit Red Wings
26. 12. 2010 St. Louis Blues - Nashville Predators
28. 12. 2010 St. Louis Blues - Chicago Blackhawks
31. 12. 2010 St. Louis Blues - Phoenix Coyotes
Walt píše:inak takto vyzerá náš zostávajúci decembrový program, celkom zaujímavé, čo poviete..?

11. 12. 2010 St. Louis Blues - Carolina Hurricanes
15. 12. 2010 Detroit Red Wings - St. Louis Blues
16. 12. 2010 St. Louis Blues - Los Angeles Kings
18. 12. 2010 St. Louis Blues - San Jose Sharks
20. 12. 2010 St. Louis Blues - Vancouver Canucks
21. 12. 2010 Atlanta Thrashers - St. Louis Blues
23. 12. 2010 St. Louis Blues - Detroit Red Wings
26. 12. 2010 St. Louis Blues - Nashville Predators
28. 12. 2010 St. Louis Blues - Chicago Blackhawks
31. 12. 2010 St. Louis Blues - Phoenix Coyotes
od 15.12 je vsetko garancia najvyssej hokejovej kvality. defakto este dneska 32-33(VAN ATL) bodove teamy okrem DET39 & CHI34 .... dneska sa rozbiehame s tym najjednoduchsim superom .....
14 bodov a som extra spokojny.
Stream sa nakoniec rozbehol takze aspon info z dvoch tretin:

2. tretina
-v prvej nas Canes prestrielali 16-6, uzasny Jaro, videl som zostrih mal tam pekne zakroky. V druhej tretine sme konecne trosku ozili.
-nase PK funguje dobre, ubranili sme presilovku CAR, nanestastie sa to uz neda povedat o nasej PP, pretoze tak katastrofalnu PP som dlho nevidel...Hrat 5 na 3 a ani nevystrelit na branku? Are you kidding me? Bergy je dnes volaky pribrzdeny, uz druhykrat netrafil prazdnu branu...aj ked tento krat mu ten puk dost skakal to je pravda. Ale ta PP :hroza: Dokonale ju vystihla situacia ked EJ na modrej nezachytil uplne pohodovu prihravku a museli sme z pasma von...Este ze nas Jaro drzi.
-v druhej tretine sme prestrieelali CAR 11-7. Mali sme dobre sance z ktorych mohol padnut gol. Zatial ale stav ostava 0-0, aj vdaka Jarovej uspesnosti 23/23.

3. tretina
-hokej je zivy, zo strany na stranu, viac z hry mame my, ale bez golu. Ward dal Backesovi taky big save ze ma skoro porazilo. Hned na to inaksujeme, Sutter prekonava Halaka blafakom pomedzi nohy (asistencie Ruutu, Jokinen).
-PP pre nas, Backes bol hakovany Staalom, trosku k tomu pridal aj herecky vykon, ale faul tam jednoznacne bol, sanca pre nas vyrovnat. Uz ptredtym sme mali sance, len ich nikdy nedotiahneme az ku golu.
-GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!!!! Vyuzita PP, Scottrade na nohach. Gol by Pietro (Berglund, Steen). V case ked Dano pisal ze Steen je v nasich PP neviditelny tak ozaj nebol nic moc, ale v poslednych zapasoch mu to ide, aj v PP velmi dobre. Asi sa to drilovanie presiloviek co im naordinoval Davis ozaj vyplatilo. A Dno, Pietro je tvoj milacik, takze pozyvas? :D
-dalsia PP pre BLUES, drzanie. Tuto sme sice nevyuzili, ale sance sme mali, a celkovo PP zahrana velmi dobre, prihravky mali oci, rychly pohyb, takto by sme mali hrat kazdu, chybal uz len gol.
-sanca za sancou, valcujeme CAR neskutocnym sposobom, chyba len ten gol, rozum sa mi zastavuje ake sance sa nam nedari dotiahnut, al cely tim maka, aj za to si zasluzia pochvalu urcite.Cole prave zvalcoval Ruutu-a.Nadherny hit.
-hurikani su v podstate zavreti vo svojej tretine, tak sa snazia aspon provokovat, vkuse sa sacaju a drgaju, uz by tam prospela Camova navsteva.
-poslednych 6-7 minut hrame na tri utoky, pochopitelne. V poslednej minute sme mali stastie, Backes mal dostat 2 min za vysoku hokejku ale nedostal. Ideme do OT (co znamena ze mi usiel zapas v KTL, dal som 1 :| ).

Overtime
-opat mame na vrch, tlacime, ale CAR isla 2 na 1, Halakness monster nas opat podrzal.
-Steener krasne naserviroval D´Agostinimu, ale ten prihravku nespracoval. Tocime to v tretine CAR tak brutalne ze polovica hracov Canes momentalne nevie asi ani ako sa vola.
-aky koniec!!! 12 sekund pred koncom Jarochyta brejk Staalovi pravym betonom, hned na to sanca nasich, Pietro, Berglund asi po milionty krat dnes nedava gol. Ja mu prajem ale dnes :hroza: Cakaju nas najazdy.

Shootout
-Prvy nasi, D´Agostini, nedava. Sutter, Jaro chyta. Boysiee, nedava (pekny balafak a la Oshie). Skinner, nedal!! Steener, nedal. Jokinen moze rozhodnut, a aj rozhodol =(((
-prehrali sme zapas 2:1 SO, dobru.
tak sme dnes pre zmenu vyrobili hviezdu z Warda :hroza: Prestrieľať v zápase súpera pomerom 39:29 a nevyhrať, tak to je tiež smutná vec. No čo už, máme aspoň bod a ideme ďalej. Potešil ďalší gól z PP od Pietrangela.
5276 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS