Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ST. LOUIS BLUES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Sak ryp ak ta to potesi, mne sa Paajarvi paci, je sikovny, perspektivny hrac. Je sice fakt ze by to bola perspektiva za perspektivu ale trade Colea za Paajarviho by Blues len pomohol.

A skor ako budes rypat dalej, precitaj si co povedal Army, najdes to na stltoday.com, trade sa uskutocni ak sa najde hrac ktory bude stat za to, Army nepusti nikoho za nejaku zhasinajucu hviezdu, bude hladat goalscorera, resp hraca ktory bude jednym z lidrov utoku...a preto je dost mozne ze hotoveho strelca nakoniec nenajde (resp najde ale situacia ohladom predaja klubu mu nedava vela sanci pritahnut extra drahych hracov).
bernie píše:Sak ryp ak ta to potesi, mne sa Paajarvi paci, je sikovny, perspektivny hrac. Je sice fakt ze by to bola perspektiva za perspektivu ale trade Colea za Paajarviho by Blues len pomohol.

A skor ako budes rypat dalej, precitaj si co povedal Army, najdes to na stltoday.com, trade sa uskutocni ak sa najde hrac ktory bude stat za to, Army nepusti nikoho za nejaku zhasinajucu hviezdu, bude hladat goalscorera, resp hraca ktory bude jednym z lidrov utoku...a preto je dost mozne ze hotoveho strelca nakoniec nenajde (resp najde ale situacia ohladom predaja klubu mu nedava vela sanci pritahnut extra drahych hracov).
:lol2: Komu by sa nepáčil, bernie. Nie, rýpol som si preto, že EDM, ak jedného zo svätej trojice v budúcnosti trejdovať bude (s čím nerátam, ale predsa) bude to v neskoršom veku, s vyššou a najmä STAROŠOU A SKÚSENEJŠOU protihodnotou aby vekovo poskladali kvalitný tím pre POs. To bola hlavná pointa prečo som to napísal. Tvoja teória mladý bek s potenciálom elitného bluelinera za mladú ofenzívnu star (prípadne nejaký ten draft pick) atp. je vysoko nepravdepodobná zo strany EDM. Nie že by mali z veteránov koho rozdávať, ale tam skôr vedie cesta, nakoľko mnohí z nich sú underachievers. Chápeš už čo som tým chcel naznačiť? Nebolo to nič proti tebe, ani proti vám, tak to tak láskavo ber - s nadhľadom. Pvé slovné spojenia oboch odstavcov tak totiž vôbec nevyzerajú...
Nie som typ ktory hlada konflikty...Ale tym ze proti nam nic nemas som si nie az taky isty, nakolko si sa nedavno navazal do Dana...Tak mozno prave preto ti pride moj prispevok bez nadhladu. Nie som na fore dlho ale netreba vela casu a clovek hned vidi ze v topicu Blues sa skor diskutuje ako rype...

Takze ty tiez (laskavo) neber v zlom, ale len som reagoval na to co si pisal. Mozno keby si to iste napisal inac tak sme to tu nemsueli rozoberat kto khoo nema rad a pod. Kazdy ma pravo nesuhlasit, skor ide o formu akou das svoj nesuhlas najavo.
Nenavážal som sa do nikoho, diskutovali sme tu o Halákovi a vyjadril som nesúhlas s vyjadrením jeho postoja. Ujasnili sme si ho, išli sme ďalej. Prečo sa chceš hrať na odmeraného? Nebolo tak náročné prísť na to, prečo som si rýpol a vôbec na tom nevidím nič zlé, agresívne či urážlivé aby si to zaslúžilo tak chladnú reakciu, alebo áno? Toto povedané, nikde nie je napísané, že ti nemôžem niečo takouto formou vytknúť a písať hneď zdôvodnenie taktiež nemusím. Nech vyzerá topic Blues akokoľvek pekne a friendly ( :good: ) Stačí, ak rýpnutie (dôvodné) zoberieš s nadhľadom, tak ako by sa malo. Alebo automaticky predpokladáme od internetovej diskusie osočovanie, nadávky a vysmievanie sa vo výsostne negatívnom zmysle? Ak áno, je to smutné, nemyslíš?

Calm down človeče, nebol na to dôvod. :smile03: A aby som neodbočoval, pointa toho príspevku a výčitky ti teda dúfam neunikla, pretože len to bolo podstatné, či už si si to uvedomil sám, alebo až po tom zdôvodnení. O viac nešlo.
Ja som kludny, o to pokoj ;) A s odmeranosotou, to by sme tiez mohli diskutovat o tom :) Nepovedal som ze si nemozes rypnut. Ale tvoj prispevok mi vobec neprisiel ako usmevne rypnutie, keby to tak bolo tak by som na to rovnako usmevne reagoval.

Pointa mi neunikla, ale mozme sa dohodnut ze nabuduce rypnes este usmevnejsie, ja usmevnejsie odpoviem a vyhneme sa niecomu co vyzera ako odmeranost, hadka alebo cokolvek podobne. Ako som povedal, ja sem nechodim vyhladavat konflikty.
bernie píše:Ja som kludny, o to pokoj ;) A s odmeranosotou, to by sme tiez mohli diskutovat o tom :) Nepovedal som ze si nemozes rypnut. Ale tvoj prispevok mi vobec neprisiel ako usmevne rypnutie, keby to tak bolo tak by som na to rovnako usmevne reagoval.

Pointa mi neunikla, ale mozme sa dohodnut ze nabuduce rypnes este usmevnejsie, ja usmevnejsie odpoviem a vyhneme sa niecomu co vyzera ako odmeranost, hadka alebo cokolvek podobne. Ako som povedal, ja sem nechodim vyhladavat konflikty.
No dobre, ty, úsmevný bernie... :)

Popíš mi aspoň toho Nikitina, nech tu nie som teraz len tak na prázdno. Už vopred ďakujem.
Nie je zac...

Nikitin...mlady, urasteny, pekny rusky chlapec :D No mal super start, hral solidne, ale potom zrzau ako keby utalo, zacalo sa to zhorsovat, a myslim ze to bol zapas s DAL (nie som si isty) a to bol klinec, Dano to vtedy krasnevystihol, vyzeral ako uplne dezorientovany...no a odvtedy toho uz vela nenahral. Ale na druhej strane, nechcem ho odsudzovat za to ze mu teraz nejde, potencial podla mna urcite ma, len musi viac makat...Ale ak by v ramci vymeny odisiel, neplakal by som za nim.
Neviem ci ste citali clanok na stltoday ohladom zraneni, ale je zakonceny uzasnou vetou: "If the Blues were born under a bad sign, they might have to learn to live with it." (Ak sa Blues narodili pod zlym znamenim, mali by sa naucit zit s tym). Asi to plati, zvlast ked sa pozriem na tu momentalnu situaciu.

V clanku sa spomina Oshie, ze nenastupi skor ako v marci, ale stale je dost mozne aj to ze zmeska celu sezonu :( Spominaju sa aj mozne prichody, ale to sa tu uz preberalo (Weiss/Florida, Zajac/New Jersey, Moulton/NY Islanders). Citujem: "Nepotrebujete WikiLeaks aby ste vedeli ze Semin, Iginla ani Kessel nemaju namierene do St.Louis" :D :D Velmi sa mi paci ten styl akym to pisu :D

Z toho co citam je zrejme, a potesitelne, ze si vsetci (drviva vacsina) uvedomuju ze nam plakat nad vzniknutou situaciou nepomoze, a ze treba makat, o to viac ze prvy utok vedie Sobi :) Aj ked, smejeme sa na tom, ale videl som ho hrat a bojuje, maka, to treba uznat. Nie je to 1st line center, ale snazi sa ako sa da. Aj Army si je vedomi ze nasa cesta k bodom momentalne vedie cez low-scoring games, cize to co sa stale omiela, ta timova hra, bude velmi potrebna, od prveho po posledneho. Vo Vancouveri sa ukazalo ze to moze fungovat. Dufam ze to zvladneme a aj bez opor budeme bojovat o kazdy bod. Nedufam, verim v to.

No a na iilustraciu pridavam 10 mien "moznych" tradeov, ale myslim ze kazdy si z toho zoznamu rychlo vyselektuje mozne a nemozne. Nie je to moj tip, je to zo stltoday :)

Pos. Name Team 2010-11 stats (G/A) Salary
C Brad Richards Dallas 12-19 $7.8 million (UFA next season)
RW Jarome Iginla Calgary 11-12 $7 million (UFA next season)
LW Alexander Semin Washington 18-15 $6 million
C Dustin Penner Edmonton 8-8 $4.25 million
RW Michael Ryder Boston 7-10 $4 million (UFA next season)
C Mike Fisher Ottawa 7-4 $4 million
C Stephen Weiss Florida 5-6 $3.2 million
C Travis Zajac New Jersey 3-8 $3.5 million
C Matt Moulson NY Islanders 9-5 $3.5 million (UFA next season)
C Rich Peverley Atlanta 7-11 $1.25 million
:good: Maťo

Prvých 5 mien by som označil za spam, to šieste by možné byť mohlo aj keď "u mně špatný" ... k trejdom sa vyjadrovať nebudem, akurát dopredu hovorím, že Army u mňa skončil ak siahne po Pietrangelovi! :bac:

K situácii: Je jasné, že teraz to bude cesta cez low-scorring games, čo znamená tri veci:
:arrow: útok bude musieť vždy potiahnúť jeden hráč!!! (ako v zápase s ATL, či s VAN)
:arrow: obrana bude musieť pracovať na 120% a nerobiť chyby PLUS bodovať!!! o to by som nemal až taký strach, na Brewera zdá sa prešli Boyesove strelecké schopnosti :D :giggle:
:arrow: Halák bude hráč na ktorom bude všetko stáť, teraz sa ukáže!!!
zasa na druhej strane, pravdou je aj to, že je to v prvom rade biznis a tam je možné všetko (spomeňte si na okolnosti odchodu Gretzkyho s EDM) Takže z tých mien je teoreticky možné všetko. Ale ja si radšej počkám. Tej myšlienke, čo tam niekto posunul, že žiaden trejd nebude a že ide iba o plané reči, aby v hráčoch vzbudil väčšiu snahu, to je podľa mňa blud. Ak sa o tom už takto verejne píše a rozoberá, že s kým, tak sa niečo "upečie" som o tom presvedčený. :yes:
Ale páči sa mi spôsob, akým sa táto vec prezentuje. Je tu jasné, že v hre je viacero kandidátov a tak si prípadný záujemca nemôže byť vôbec istý, s kým sa naši rozhodnú podať si ruky :serus: A to mi príde ako veľmi šikovné zo strany nášho vedenia.

Ešte len dodám, že vzhľadom na situácii s našimi útočníkmi by sa to malo udiať do Sviatkov, aby sme tie útoky troška znormalizovali. Neočakávam teda žiaden mega-trejd, skôr výmenu tipu : D + pick :arrow: F (možno center)
Aspoň, že sa veci pohli a máme nad čím lamentovať :D .

K tomu zoznamu čo predložil Maťo.

Aj ja to vidím podobne ako Dano, ak by som si mal vybrať z tohto zoznamu tak by to bolo Fisher alebo Weiss. Ale boli by to tí, ktorích potrebujeme? Je to ťažké. Ja si stále myslím, že trade nebude a ak náhodou hej, nebude to nič prevratné.
Tak dnes nás čaká dlho očakávaná odveta za potupnú prehru v Colambase z 10. novembra. Náš káder je viac ako pozliepaný, ale z predzápasových ohlasov je cítiť, že do toho pôjdu všetci s ohromnou chuťou dať do toho všetko a doma zvíťaziť. Tréner Payne skúšal na tréningoch troška vylepšiť presilovkovú hru, tak to hádam bude cítiť, som fakt zvedavý. Neša linky na dnes večer by mali vyzerať asi takto :

Backes - Sobotka - Boyes
Steen - McClement - D Agostini
Winchester - Berglund - Crombeen
Della Rovere - Scatchard - Janssen

Colaiacovo - Johnson
Jackman - Pietrangelo
Brewer - Strachan (?)

G - Halák

a ešte tu dám vyjadrenie Janssena pred zápasom, ktoré ma ako inak, zasa rozosmialo :
"I've got lots of energy for this game," Janssen said, with a smile. "Lots of energy." :D tak sa máme na čo tešiť :box:
V USA sa udajne spomina aj Richards z DAL, ale tomuto ja velmi neverim. aj ked ako povedal ivan, je to biznis. Len je pre mna trosku (dost) nepredstavitelne ze tim ktory sa ide predavat podpise tak draheho hraca. Nechajme sa prekvapit. Ale pre mna osobne napr pricho Weissa az takou posilou nebude.

Co sa tyka dnesku, hrame doma, v Scottrade je vzdy super atmosfera, a isto sa vsetci budu chciet ukazat. Navyse, super je si myslim hratelny, a mam aj co oplacat ako bolo pisane vyssie. Samozerjme 8 to dnes asi nbude, ale ja verim v nase vitazstvo. A hlavne v to ze podame vykon ako proti VAN. Potom by to naozaj slo. Sobi opat v prvej lajne :) Za tu jeho snahu a odhodlanie by som mu doprial nejake bodiky.

A este taka zaujimavost. Blues si nie su jedinym tymom St.Louis, ktory sa narodil pod zlym znamenim. Cardinals vypadli Albert Pujols, Matt Holliday a Colby Rasums co je gro timu, tak ako u nas Perron, Oshie a Andy. Keby ta podobnost bola radsej v tom ze tak ako Rams uz vyhrali Superbowl, Cardinals svetovu seriu, tak by uz Blues mohli Stanley Cup :)
:clap:
Si sa ani nepochválil, že sleduješ Rams a Cardinals. Cardinals moc nesledujem baseball je nuda, ale stoja tuším dobre o wild card, moc sa do toho nevyznám, ani nechcem, zato Rams to je iná pesnička ... líder divízie ...
No nenazval by som to ze sledujem, ja mam skor od Mikea furt info :D Ale sranda je ze Rams mali otrasny zaciatok...sa pamatam na ten status ked dali prvu vyhru ze "Rams win!!!!!!!!!" jak keby vyhrali Superbowl :D Ale teraz im ide veru, sak konecne. Keby aj Bluesmanom tak islo.
Ten superbowl nesledujem, vôbec sa do toho nevyznám ale čo viem tak je to nevyspitateľné. Vraj sa tam titul ani nedá obhájiť :D .

K dnešnému zápasu Blues len toľko, že treba vyhrať. Viac nie je o čom :) .
bernie píše: Nechajme sa prekvapit. Ale pre mna osobne napr pricho Weissa az takou posilou nebude.
:eek2: no páni já bych Weisse bral hned...bylo by to to samé v bledě modrém co momentálně předvádí Horton u Bruins.... Weiss je super hráč ( bohužel ve Floridě si to nemá s kým dát :) )
Martin #27 píše: :eek2: no páni já bych Weisse bral hned...bylo by to to samé v bledě modrém co momentálně předvádí Horton u Bruins.... Weiss je super hráč ( bohužel ve Floridě si to nemá s kým dát :) )
:eek2: David Booth je vzduch? (inak súhlas, to vieš)(a nad tým komentárom bernieho som tiež len tak prekrútil očami...pass)
Ja sa prípadnému príchodu Weissa tiež nebránim. Mám ho za dobrého hráča. Ale otázniky budú vždy. Berte to tak.
Na výhru zabudnite, máte u nás eśte nejaké resty z predchádzajúcich sezón. :D
Z vašich útoćníkov až taký strach nemám, nie sú to rýchlici, obrana by mala stíhať. Plus, v bránke by mal byť Garon, ktorý chytá spoľahlivo.
Naši útočníci to vykompenzujú bojovnosťou.
Obranu máme veľmi dobrú.
My máme Haláka :) .

Nech rátam ako rátam. Body dnes zostanú v Scottrade Center :)
Bluesfan píše:Naši útočníci to vykompenzujú bojovnosťou.
Obranu máme veľmi dobrú.
My máme Haláka :) .

Nech rátam ako rátam. Body dnes zostanú v Scottrade Center :)
Bojovnosť je aj na našej strane, o to sa báť nemusíš. :D
Zmeny v útokoch sa pozitívne prejavili na viacerých hráčoch.
Garon chytá veľmi spoľahlivo.

Rátaj ako chceš, body u vás nezostanú. :frajer2: :cinka:
S prihladnutím na okolnosti si takto povedzme :) .

Možno nebudeme taký štedrí ako vy naposledy a darujeme Vám 1 bod. Ale o tom, kto uchmatne 2 sa tu nebavme, nie je čo riešiť :D.
Bluesfan píše:S prihladnutím na okolnosti si takto povedzme :) .

Možno nebudeme taký štedrí ako vy naposledy a darujeme Vám 1 bod. Ale o tom, kto uchmatne 2 sa tu nebavme, nie je čo riešiť :D.
Taktiež si myslím, źe2 body uchmatne Columbus. :D
Inak, hovorí sa o začínajúcej sa rivalite medzi Blue Jackets a Blues.
K tomu prevracaniu oci...Asi som sa zle vyjadril. Po prve, je to moj osobny nazor, jedna vec. Druha, Blues potrebuju strelca, ofenzivneho lidra typu Richards, pripadne Semin. Ano viem, to ze sa podari pritiahnut niekoho z okruhu tychto hracov je nepravdepodobne. Nesledujem Flordiu, ale nas Andy ma momentalne 8+9. Weiss ma bilanciu 7+6. Ja som nepisal ze je zly hrac alebo co, ale pre mna nema Weiss taku hodnotu, aby sme sa kvoli nemu (alebo kvoli Moulsonovi pripadne Fisherovi) vzdali Colea a volby v drafte (priklad). To naozaj radsej budem trpnut ci vobec bude PO, ale budem mat dusu na pokoji ze nam v time ostala "buducnost". V tomto zmysle pre mna Weissov prichod nie je posilnenie utoku, ak sa mame vzdat volby v drafte a niektoreho velmi perspektivneho mladeho obrancu, chcem z toho viac. Este raz, je to moj osobny nazor.

V STL sa vseobecne caka ze ak pride k tradeu, bude to nieco vacsie. Ak je pre vas Weiss velka vec, ja vam to neberiem, ok. Pre mna nie je. Pokial by ho Army dotiahol do STL tak ako napr Halaka, kde bolo od zaciatku jasne ze ten trade bol prospesnjesi pre nas (aj ked samozrejme Eller aj Schultz su velmi mladi a ich cas este len pride, mozno o par rokov budeme cely ten trade vnimat inac, ale momentalne sme na tom trade zarobili my). Cim dalej citam vsetky tie spekulacie o tom kto a za koho, tym viac prestavam tipovat ako to bude, Armstrong je dostatocne skuseny na to aby vedel co robi, a aby nevyrobil taku blamaz ako sa to podarilo v NJD v pripade Kovlachuka :D Nastastie, ked citam chat s JR tak nam to asi nehrozi:

Toadstool: Hypothetical situation. New Jersey offers up Ilya Kovalchuk and his massive contract to the Blues. No compensation required, the Blues just have to pick up the balance of the contract. Do you take it?
Jeremy Rutherford:
I would run away faster than Santa Claus after an 8-hour shift at the Mall.

Uz ked som spomenul Jeremyho, tu je jeho zoznam moznych posil: Travis Zajac (Jersey), Matt Moulson (Islanders), Mike Fisher (Ottawa), Devon Setoguchi (San Jose), Curtis Glenncross (Calgary), Andrew Cogliano (Edmonton). Ako spravne podotkol: "Neviem nakolko pomozu, ale nestali by nas tak vela." (doslovne v ANG, aby si to tu zase niekto zle neinterpretoval: they wouldn't cost the farm.)
5276 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2018 WASHINGTON CAPITALS