BLUES 5 - 7
Blackhawks
1. tretina
-38 sekund a strela Bluesmanov, Crawfordova lapačka je rýchlejšia. Začíname veľmi aktívne, hráme rozumne, hlavne v strednom pásme dlho nerozmýšľame čo s pukom, a to robí našu hru rýchlejšou.
-D´Agostiniho sľubná šanca, chvíľu na to z podobnej pozície Sobi, obaja bez gólu. EJ sa opäť vyznamenal, keď zrušil Kaneov črtajúci sa brejk.
-chybná rozohrávka našich, Kopecký sa dostávak puku, 1:0 pre Chicago. Typicke pokazenie a la Blues, rozohravame si puk spoza brany a rozohrame ho rovno k hracom Chicaga, darovali sem im gol. Conks ho inac mohol chytit. Co uz.
-bitkaaaa, Cam vs. Scott...Scottova vyskova a vahova prevaha je citelna, ale Cam sa nevzdava a jasne na kamere vidiet ako hovori Scottovi "GO! C´MON!"
zabil to
Mal par dobrych ran aj Cam, ale prevahu mal Scott.
-v 1. tretine jedina PP Blues, zaciname v zlozeni Boyes-Backes-D´Agostini, obrana Pietro a Steen (Dano nerozculuj sa). Nehrame to dobre, zaver nasej PP mi pride az komicky, najprv sa Cola smykne pri uplne banalnom pohybe, a potom (neviem ktory to bol) nepochopitelne posunie puk nikomu do stredu obrannej tretiny CHI kde ho obrancovia odpaluju az k nasje brane.
-D´Agostini si zasluzi pochvalu za svoju defenzivnu cinnost, hra zodpovedne dozadu. Je to otrepane ale EJ opat hra uzasne. Neda mi nespomenut to.
-Bergyyyy skoruje, 1:1, krasna akcia
-dlho sme sa netesili, po Jackmanovej chybe na utocnej modrej ide Sharp s Kopeckym proti Pietrovi, Sharp dava gol, prehravame 2:1.
2. tretina
-ja neviem ci nasi boli vcera nieco oslavovat ale uz asi 5ty nas hrac sa uplne nepochopitelne potkol a padol na zadok...Ej nam odchadza na 2 minutovu dovolenku, caka nas PK. Backes odviedol super pracu, dokonca sme mali sancu.
-3:1, Brouwer nam dava gol. Ale to odporucam vidiet, aspon sa zasmejete. Nechapem co to ten Conks isiel robit ale to bolo dovidenia. Opat jeden z tych uzasnych golov ake vieme vytvorit superovi iba my...nemam co dodat. Hned po gole hrame opat PK.
-dalsia PK, ubranili sme ju, ale po nej prichadzaju minuty kedy jediny dokaz o tom ze Blues vobec boli na lade, su statistiky casu straveneho na lade. Zhola nic tam nevymyslame, len sa branime. Viem ze som kriticky ale toto je treti zapas co pozeram a my hrame jak slovan bratislava...(sorry jozo).
-A dalsia PK. Toews 4:1. Dopredu vam hovorim ze ak padne piaty gol idem spat, a kludne piste Damianovi ze mal pravdu. Jedine co ma tu este drzi su vtipne americke reklamy...
-5:1...Kane. Nekomentujem. Za conklinom to svieti v jednom kuse jak na diskoteke. Nasi sa tam pohybuju jak sliepky po dvore, totalne dezorientovane a neorganizovane.
-Crombeen zmastil Boytona, ale pri pohlade na to skore ma to stastim nenaplna. Povedal som ze idem spat, ale pockam do konca tretiny, ci nejdeme na obrat...Mam ale silny pocit ze pokial za nas nepride hrat Chuck Norris tak dnes uz len tazko vyhrame.
-sance...Andy a Steen, ale aj to iba preto ze sa nahodou dostali k puku, kreativita nasich je nula. Akcia 4 na 2 zakoncena typicky Brewerovsky, cize odpaleny puk niekam do riti.
-signlizovane PP pre nas, hrame 6 na 5, Brewer stretava stastenu, presilovku 7 na 5 uz blackhawks nezvladaju, Brewer dava gol, 5:2. Dufam ze nieco este nasi ukazu, kvoli nim si kazim zdravie, pri reklame na megaburger som sa musel ist najest...Ja viem to nie oni, to moja slaba vola..ale nebyt ich nie som hore o 4 rano.
3. tretina
-rozhovor s Mellanbym, jeho tvar uplne vystihuje situaciu. V prestrihu je Jackman, detto.
-Pietrooooo 5:3, chytam druhy dych!!!! Sobiho tretia asistencia, prvykrat v kariere.
-5:4...Boysie to tam najeb...vypalil s takym prehladom..uzasne!!!
-vyzera to zatial, ze Davis vstupil chlapcom do svedomia, hrame ako vymeneni, korculujeme, makame, dali sme dva goly...Conks dal taky big save ze som skoro dostal porazku...
-hrame oslabovku, Nikitin fauluje. PK sme zvladli, teraz mame asi 10 min na vyrovnanie...podme BLUEEEES!
-nasa PP, hrame ju dobre ale nedali sme gol...
-ku*va aj s Brewerom...cumi na Kanea jak kkt!!! 6:4, opat prehravame o dva...
-presilovka Hawks, 7:4...PP Chicaga 3/5. Kopecky 4 body. Tiez blbec ich mohol v inom zapase zbierat.
-Pietrooo 7:5...keby sme to neposrali mohol z toho byt nadherny comback...
-33 sekund pred koncom PP pre nasich, + extra attacker za Conksa, hrane 6 na 4...jaaaaj nervy, keby sme neinkasovali....Bozeee!!!
-koniec zapasu, prehrali sme 7:5.
zhrnutie
Keby sme sa vyvarovali hlupych chyb, vyhli by sme sa trom golom. Keby sme hrali aspon o trosku disciplinovanejsie, vysli by sme sa tolkym PK a usetrili dalsi. Keby bolo keby...ja viem...ale my sme dnes mohli vyhrat. Conks pustil dva megahlupe goly. Okej tak mega bol len jeden. Ale keby sme boli koncentrovanejsi, bolo by to dnes nase. Pozitivom je ze sme dali 5 golov, velke povzbudenie pre nasu ofenzivu. Skoda ze to nevyslo, mohol to byt jeden nezabudnutelny zapas. Dobru.