Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ST. LOUIS BLUES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

No za seba musím povedať, že Jaro určite nepredvádza to maximum čo v ňom je. Dokáže podržať mužstvo dobrým zákrokom. Ale v poslednej dobe sa mu hromadia góly, ktoré jednoznačne idú na neho. Samozrejme prišla trošku herná kríza, zranenia, zlepená obrana ale vie aj lepšie. Možno práve v tomto období by to mal potvrdiť. Najviac ma vedia vytočiť tie, ktoré dostáva z nemožného uhla. Proste neviem prečo ho tam silou mocou dávajú, keď je trošku z formy. Máme tam aj Conksa, ktorý by si zrejme zaslúžil tiež šancu na pár zápasov.

Nechcem byť nevďačný všetci vieme čoho je Jaro schopný, dokázal to v MTL aj na začiatku sezóny v Blues. Ale sú od neho nejaké očakávania, spravil si meno, dostáva plat a tak sa od neho čakajú veľké veci. To je možno chyba. Zopakujem som maximálne rád, že tu je, je to jasná 1. a ešte nám to všetkým určite ukáže. Ale nebudem ho chváliť len preto, lebo je to Jaro Halák, keď ho nie je za čo chváliť.

Útok to je naša osobitná kategória. Je veľmi slabý, čo si tu budeme nahovárať. Dnes sa s 1,2 alebo 3. gólmi ťažko vyhrávajú zápasy a len horko ťažko my dáme viac. Neviem už čo na to povedať, Perron s Oshiem jednoznačne chýbaju. Ale to sú dvaja mladý hráči, ktorí aj tak nie sú nejaký totálny strelci. Sú draví a šikovní. Jednoznačne chýbajú ale muselo sa predsa rátať aj s týmto. Niektoré iné teamy sú na tom so zraneniami ešte horšie a aj tak dokážu strieľať góly. Tak v čom je problém :?: .
to že s týmto súčasným stavom nie je spokojnosť, prezentoval na dnešnom tréningu Davis Payne, nie len že úplne prerozdelil zloženie útokov, ale po dlhšom čase často zvyšoval hlas a nebol dnes v dobrej nálade (ako poznamenal Jeremy ) Ako teda vyzerali naše lajny na dnešnom tréningu :

Steen - McDonald - Boyes,
Sobotka - Berglund - Backes,
Winchester - McClement - D'Agostini,
Porter - Hensick - Crombeen
(Janssen)

obrana zatiaľ v pôvodnej verzii, cez to všetko nie je vylúčené, že v zajtrajšom zápase nastúpime pravdepodobne bojovne naladení a v pozmenenej zostave. V akej to sa nechajme prekvapiť...

- a ešte jedna správička k Tarasenkovi, vo včerajšom zápase v Rige, kde jeho team prehral 3:2 zasa skóroval a bol vyhlásený medzi hviezdami zápasu. Podľa vyjadrenia fans, ktorí zápas videli, patril k najlepším na ľade. :good:
Myslim ze Sobi by si zasluzil hrat viac ako stvrty utok...na jednej strane tych golov ani bodov vela nepozbeiral (18GP, 1+3), ale za tu jeho bojovnost a aktivitu by si to zasluzil. A v momentalnej situacii si tie experimenty nechcem povedat ze mozme dovolit, skor ic hasi aj potrebujeme. Presne ako bolo napisane, myslim dano to pisal, ine timy maju viac zranenych a slapu.

Nebudem dalej filzofovat, dodam na zaver len tolko, ze pevne dufam a verm ze zjatrajsie vstavanie bude mat vyznam a rano tu budem stastny pisat ako sme zdolali Chicago...
Ja si nemyslím, že by si Sobi zaslúžil hrať vyššie ako v treťom. To že toho veľa nakorčuľuje a lieta zo strany na stranu ... snažiť sa môže ale hmatateľné výsledky nemá zatiaľ ani v čiernej práci sorry. :ja_neviem:

Možno sa pamätáte jedným časom hral Crombeen s Boyesom a Berglundom tuším, nejaké góly vyprodukovali, možno by som ich vyskúšal spolu ešte raz.

Každopádne tie lajny ktoré tu teraz máme svedčia o niečom :hroza:

Ja by som to skúšal takto:
McDonald - Backes - D´Agostini
Crombeen - Berglund - Boyes
Steen - McClement - Porter
Winchester - Hensick - Sobotka

S prvou lajnou si nijako nedáme rady, tam jednoznačne chýba hráč. :ja_neviem: Okrem toho nedávno som písal, že McDonaldovi hra na krídle jednoznačne prospieva, nerád by som ho zasa videl na centri, najmä nie pri streleckej úspešnosti jeho potenciálnych krídel. Druhú som zdôvodnil, Portera by som presunul kľudne do tretej lajny, ten chlapec má v sebe niečo z Berglunda, skvele sa oriantuje pri mantineloch a v okolí bránky, McClement zasa ovláda pozičnú hru. Štvrtá je viac - menej z núdze cnosť, s tým, že Winch by mal podľa mňa byť jednoznačná prvá voľba v presilovkách, naozaj sa mi pred bránou pozdáva.

Takéto teórie ma ale pravdu povediac ani najmenej nebavia, už nech je späť Perron a Oshie :verysad:
Nevýrazný útok, chýbajúca osbnosť. No nič musíme sa spoľahnúť na to čo nás ešte donedávna zdobilo. Dynamika, napádanie v strede ihriska, bojovnosť, fungujúca obrana a dúfam, že aj skvelý Jaro. Ak toto pôjde môžme dnes uhrať v Chicagu minimálne boda. A verím, že sa aj tak stane :) . Pri pohľade na roster si ale nedokážem tipnúť, kto dnes strelí góly :D .

Inak ak máte Sport 1 tak zápas 2.12. s Washingtonom vysielajú o 2.00 :) .
Portera súdiť nechcem, ešte som ho poriadne nevidel hrať ale keď si prečítam Danov príspevok, že sa dobre orientuje tak mi nedá nespomenúť si na ten okamih v zápase s Dallasom :D . Ja viem, že len podľa tohto nemôžem nič hovoriť, len mi to príde také smiešne. :D
ja som svoj názor na lajny nedal, ale mne sa jednoznačne v danej situácii páči najviac takéto zloženie :
1. McDonald - Backes - Boyes
2. Steen - Berglund - D Agostini
3. Winchester - McClement - Crombeen
4. Porter - Sobotka - Hensick (Janssen)

s tým, že štvrtá lajna by odohrala tak prvú tretinu, Janssen by to troška oživil a potom by šiel do sprchy, no a potom by som už zapájal iba Sobotku v tretej, napr. na na krídle. :hmm:
Cez to všetko veľké očakávania od našich pred dnešným zápasom nemám, jednoducho nehráme v pohode a tak to budú mať dnes jastraby troška jednoduchšie (môj pocit) :? To znamená, že aj remíza bude pre mňa prekvapením.
na dnes je v ponuke 7 (!) streamov, caka nas luxusny hokejovy zazitok...teda snad...neviem preco mam cely den pocit ze prekvapime...:P
BLUES 5 - 7 Blackhawks

1. tretina
-38 sekund a strela Bluesmanov, Crawfordova lapačka je rýchlejšia. Začíname veľmi aktívne, hráme rozumne, hlavne v strednom pásme dlho nerozmýšľame čo s pukom, a to robí našu hru rýchlejšou.
-D´Agostiniho sľubná šanca, chvíľu na to z podobnej pozície Sobi, obaja bez gólu. EJ sa opäť vyznamenal, keď zrušil Kaneov črtajúci sa brejk.
-chybná rozohrávka našich, Kopecký sa dostávak puku, 1:0 pre Chicago. Typicke pokazenie a la Blues, rozohravame si puk spoza brany a rozohrame ho rovno k hracom Chicaga, darovali sem im gol. Conks ho inac mohol chytit. Co uz.
-bitkaaaa, Cam vs. Scott...Scottova vyskova a vahova prevaha je citelna, ale Cam sa nevzdava a jasne na kamere vidiet ako hovori Scottovi "GO! C´MON!" :D zabil to :D Mal par dobrych ran aj Cam, ale prevahu mal Scott.
-v 1. tretine jedina PP Blues, zaciname v zlozeni Boyes-Backes-D´Agostini, obrana Pietro a Steen (Dano nerozculuj sa). Nehrame to dobre, zaver nasej PP mi pride az komicky, najprv sa Cola smykne pri uplne banalnom pohybe, a potom (neviem ktory to bol) nepochopitelne posunie puk nikomu do stredu obrannej tretiny CHI kde ho obrancovia odpaluju az k nasje brane.
-D´Agostini si zasluzi pochvalu za svoju defenzivnu cinnost, hra zodpovedne dozadu. Je to otrepane ale EJ opat hra uzasne. Neda mi nespomenut to.
-Bergyyyy skoruje, 1:1, krasna akcia :)
-dlho sme sa netesili, po Jackmanovej chybe na utocnej modrej ide Sharp s Kopeckym proti Pietrovi, Sharp dava gol, prehravame 2:1.

2. tretina
-ja neviem ci nasi boli vcera nieco oslavovat ale uz asi 5ty nas hrac sa uplne nepochopitelne potkol a padol na zadok...Ej nam odchadza na 2 minutovu dovolenku, caka nas PK. Backes odviedol super pracu, dokonca sme mali sancu.
-3:1, Brouwer nam dava gol. Ale to odporucam vidiet, aspon sa zasmejete. Nechapem co to ten Conks isiel robit ale to bolo dovidenia. Opat jeden z tych uzasnych golov ake vieme vytvorit superovi iba my...nemam co dodat. Hned po gole hrame opat PK.
-dalsia PK, ubranili sme ju, ale po nej prichadzaju minuty kedy jediny dokaz o tom ze Blues vobec boli na lade, su statistiky casu straveneho na lade. Zhola nic tam nevymyslame, len sa branime. Viem ze som kriticky ale toto je treti zapas co pozeram a my hrame jak slovan bratislava...(sorry jozo).
-A dalsia PK. Toews 4:1. Dopredu vam hovorim ze ak padne piaty gol idem spat, a kludne piste Damianovi ze mal pravdu. Jedine co ma tu este drzi su vtipne americke reklamy...
-5:1...Kane. Nekomentujem. Za conklinom to svieti v jednom kuse jak na diskoteke. Nasi sa tam pohybuju jak sliepky po dvore, totalne dezorientovane a neorganizovane.
-Crombeen zmastil Boytona, ale pri pohlade na to skore ma to stastim nenaplna. Povedal som ze idem spat, ale pockam do konca tretiny, ci nejdeme na obrat...Mam ale silny pocit ze pokial za nas nepride hrat Chuck Norris tak dnes uz len tazko vyhrame.
-sance...Andy a Steen, ale aj to iba preto ze sa nahodou dostali k puku, kreativita nasich je nula. Akcia 4 na 2 zakoncena typicky Brewerovsky, cize odpaleny puk niekam do riti.
-signlizovane PP pre nas, hrame 6 na 5, Brewer stretava stastenu, presilovku 7 na 5 uz blackhawks nezvladaju, Brewer dava gol, 5:2. Dufam ze nieco este nasi ukazu, kvoli nim si kazim zdravie, pri reklame na megaburger som sa musel ist najest...Ja viem to nie oni, to moja slaba vola..ale nebyt ich nie som hore o 4 rano.

3. tretina
-rozhovor s Mellanbym, jeho tvar uplne vystihuje situaciu. V prestrihu je Jackman, detto.
-Pietrooooo 5:3, chytam druhy dych!!!! Sobiho tretia asistencia, prvykrat v kariere.
-5:4...Boysie to tam najeb...vypalil s takym prehladom..uzasne!!!
-vyzera to zatial, ze Davis vstupil chlapcom do svedomia, hrame ako vymeneni, korculujeme, makame, dali sme dva goly...Conks dal taky big save ze som skoro dostal porazku...
-hrame oslabovku, Nikitin fauluje. PK sme zvladli, teraz mame asi 10 min na vyrovnanie...podme BLUEEEES!
-nasa PP, hrame ju dobre ale nedali sme gol...
-ku*va aj s Brewerom...cumi na Kanea jak kkt!!! 6:4, opat prehravame o dva...
-presilovka Hawks, 7:4...PP Chicaga 3/5. Kopecky 4 body. Tiez blbec ich mohol v inom zapase zbierat.
-Pietrooo 7:5...keby sme to neposrali mohol z toho byt nadherny comback...
-33 sekund pred koncom PP pre nasich, + extra attacker za Conksa, hrane 6 na 4...jaaaaj nervy, keby sme neinkasovali....Bozeee!!!
-koniec zapasu, prehrali sme 7:5.

zhrnutie
Keby sme sa vyvarovali hlupych chyb, vyhli by sme sa trom golom. Keby sme hrali aspon o trosku disciplinovanejsie, vysli by sme sa tolkym PK a usetrili dalsi. Keby bolo keby...ja viem...ale my sme dnes mohli vyhrat. Conks pustil dva megahlupe goly. Okej tak mega bol len jeden. Ale keby sme boli koncentrovanejsi, bolo by to dnes nase. Pozitivom je ze sme dali 5 golov, velke povzbudenie pre nasu ofenzivu. Skoda ze to nevyslo, mohol to byt jeden nezabudnutelny zapas. Dobru.
Pekné zhrnutie Maťo :good: . Dnes bol nielen Conklin ale aj kompletne obrana tragická. Veď sme si nevedeli ustrážiť situácie v ktorích boli 2. hráči CHI a 4. naši. Keď nám konečne zaberie útok, slabá je zas obrana :evil: . Ja si to neviem vysvetliť, prečo to skratka nemôže fungovať naraz. Len výnimočne sa stane, že my dáme 3 a viac gólov a keď aj konečne dáme dostaneme 7. :?

Ako je možné, že zo začiatku všetko pekne išlo a teraz? Poviem Vám pravdu, keby som si mal vybrať či chcem pozerať Slovan alebo STL minimálne nad tým porozmýšľam. Nejde mi o výsledky ale o hru. A STL nehrá vôbec dobre. Niektoré momenty mi pripadajú až smiešne. Treba sa čo najskôr dať dokopy. Lebo niektoré mužstvá už naberajú tú správnu teplotu a konferencia sa vyrovnáva.

Kopecký mi tiež pripadá, že hokej vie hrať len proti nám :bitka3:
BLUES 1 - 4 Capitals

Dnes len v kratkosti...Strely 38-26, mozte trikrat hadat v koho prospech...samozrejme ze v nas. Jarova uspesnost zakrokov 88,0%...Varlamov 97,4%. Tu musim uznat ze Varlamov odchytal velky zapas. ALE, nasi mali sance, mohli sme dat kludne viac ako 1 gol...Takze ziadne ospravedlnenia, mali sme moznost dat goly, nemozme sa vyhovarat na to ze Varlamovovi islo.

Mrzi ma zaciatok. Ako minule, zacali sme aktivne, utocne, pritlacili sme WSH a mali sme navrch. Ale ako je uz u nas zvykom, prve PK, k tomu nam dopomohol rozhodca lebo to zapiskal velmi prisne, druhe PK po nasom "uzasnom" striedani, 6ti na lade, nech sa paci druha PK, WSH vyuzil svoju vyhodu PP, 1-0. Uplne nam to zobralo vietor z plachiet. Druhy gol, nas monster je stale neisty, puk ktory mal mat v lapacke, ale nemal, od Brewera sa odrazil do branky, 2-0. Nasi potom zlepenym golom znizili tesne pred koncom tretiny, 2-1. Avsak, nepoucili sme sa, inkasovali sme treti gol, ked prvu strelu Jaro kryl betonom, na dorazku nestacil, 3-1. Posledny gol sme dostali pocas hry bez brankara, 4-1.

1. 0:1 WSH - Laich (Backstrom, Semin)
2. 0:2 WSH - Gordon (Poti, King)
3. 1:2 STL - Steen (Crombeen, Johnson)
4. 1:3 WSH - Backstrom (Knuble, Carlson)
5. 1:4 WSH - Backstrom (Ovechkin, Erskine)
nuž veľmi radostné reporty to teda nie sú, ale čo už. Nechcem byť veľmi tvrdý na nich, ale myslím si že aj bez Oshieho a Perrona sa dajú robiť výsledky, dvaja hráči z útoku predsa nemôžu byť príčinou takýchto výkonov. Prestáva sa mi to páčiť. Ja byť na mieste Payna, tak na nich asi tiež zvýšim hlas. Herne sa mi to zdá ako tak, ale koncovka :hroza: Ak by nešlo dvom - trom hráčom, ale trápia sa (mám pocit) všetci. Svetlé momenty má sem tam niektorý z hráčov, inak bieda. :?
Naviac obaja brankári chytajú, ako čara zbavení a tu už prestáva všetka sranda. Pomaličky sa prepadáme v tabuľke pravdy dole.

:arrow: tak sa rýchlo zobudiť a začať hrať Blues-mani :frajer2: , takýmito výsledkami si chcete uctiť prvú Európsku fans-stránku..? :dup:
nazdar hosi.

Ja som si vcera stihol pozriet akurat prvu tretinu, a musim povedat - ze Caps si v nej ani nepichli. K tomu pri prvej Caps presilovke sme mali v oslabeni dve precislenia 2 na 1 ale golovy efekt tohoto "bonusu" sa neuskutocnil. skoda. Potom druha presilovka Caps a Jaro dostal znova gol, ako inak - gol z kategorie smolnych ..... aspon podla mna. Za zmienku stoji este Oviho double hit v priebehu 3 sekund. Finalny vysledok ma prekvapil ako aj pocet striel na branu. Z brankarov supera robime hviezdy. Dobre sa pohybujeme, hrame dynamicky, strielame z prvej, ale stale tomu chyba nieco navyse - este vacsie clonenie superovmu brankarovi a hokejovy UM. Verim vsak, ze sa karta coskoro otoci ....
Ja už neviem ozaj :? Štatisticky máme celý čas najlepšiu obranu, pretože na našich brankárov ide najmenej striel z celej ligy, to stále platí v tomto smere na nás nemá žiaden tím NHL, no na druhej strane až 15. miesto v goals against :ja_neviem: Plus ... 26. miesto v presilovkách :scare:
Stále však platí že musíme dávať góly, veď nám treba 14 striel na jeden gól :eek2: zatiaľ čo dostaneme asi z každého deviateho. :evil:

Trošku nezmyselnej štatisktiky ...

S riešením asi neprídeme, ostáva nám to, v čom sme dobrí, teda dúfať, že bude lepšie. :modlenie:
blueagent píše:Dobre sa pohybujeme, hrame dynamicky, strielame z prvej, ale stale tomu chyba nieco navyse - este vacsie clonenie superovmu brankarovi a hokejovy UM.
That´s what i say! Chýba nám Walt, preto Winch a Crombeen by mali hrať vyššie!
Neviem, tento zápas mi odkryl viacero nedostatkov. Čo sa týka nasadenia. Klobúk dolu pred začiatkom zápasu, takto sa má hrať na domácom ľade na výhru. Lenže dostaneme gól, prehrávame 0:1 a už mi to pripadá ako keby si chlapci mysleli, že už prehrali. V tom momente je obraz hry úplne iný, slabšie nasadenie, slabší pohyb, WSH sa pomaličky dostáva do tempa.
Skratka v NHL sa nemôže mužstvo zložiť, keď ako prvé inkasuje gól, to potom môžu na PO zabudnúť a hrať akurát tak o vysoké drafty.

Obrane za včerajšok nemám čo vytknúť. WSH má v útoku obrovskú silu ale včera sa do výraznejších šancí nedostávali. Ja som síce Maťovi písal, že hráme otrasne ale keď sa na to tak spätne pozriem táto prehra bola z kategórie smolných pretože my sme síce nehrali až tak dobre ale WSH hral jedno obrovské :ho*no: . Góly viac menej náhodné. Momentálna situácia v teame mi pripomína, že za stavu 0:0 hráme dobre, stačí dostať 1 gól a potom sa už dorazíme sami :evil: . Jaro opäť podržal :hroza: . Nech sa na mňa nikto nehnevá ale mám na neho nervy. Jeho štýl mi príde strašne ležerný, bez záujmu, tupé góly a nič si z toho nerobí. Možno to nie je pravda ale určite mi to tak vyzerá. Mal by s tým niečo robiť alebo post 1. by mal patriť Conklinovi, aspoň v tomto obodbí, lebo Jaro je evidentne z formy. Keď si pozriem videá z minuloročného PO tak mi to pripadá, že v bráne máme len nejakú atrapu s číslom 41, bohužiaľ :-( .

Čo sa týka útoku. Katastrofa, katastrofa, KATASTROFA :hroza: . Presilovky rozoberať nebudem lebo tie sú trapno smiešne. Tam sa v podstate len naháňame okolo mantinelu ako zmyslov zbavení a už dokonca aj trápna strela je u nás problém. Inak celej našej ofenzíve jednoznačne chýbajú Perron s Oshiem. Oni sú draví, kreatívni a vždy sa snažia vymyslieť niečo. Nám chýba moment prekvapenia, nejaká nečakaná prihrávka, pred bránu sa nikto netlačí, Winchestrova robota v porovnaní s tým čo dokázal Walt je slabota. Čo z toho, že prestireľame súpera o 100 strieľ. Aj tak sú to po väčšine s prepáčením len odjebky od modrej. Nevieme nič vymyslieť a súper nás ľahko prečíta.

Chýbajú nam 2 tipy hráčov. Tkachuk ako osobnosť a hráč, ktorý spraví veľa roboty pre mužstvo. A komplexný kvalitný útočník. Lebo sme slabí. Toľko šancí čo sme my mali včera a dať 1 gól? Skratka už mi nikto nevyhovorí, že my nepotrebujeme do útoku kvalitu.
včera mi volal Davis Payne, či by som nazahral tak tri zápasy, ale skúšal som výstroj a dosť ma tlačil suspenzor, tak som to musel odmietnuť... :? :D
No uvidíme, hádam to chalani zmáknu aj bezo mňa :smile03:

A už na nich toľko nekydajte, nehráme až tak hrozne, ak sa zlepší koncovka bude to zasa dobré, treba veriť.
nevyhrali sme v Edmontone a znova sme dali iba jeden gól, čo k tomu dodať. Bod z takého zápasu, kde sme ako inak, zasa prestrieľali súpera (32 - 26) to je podľa mňa málo :?
Naviac klesli sme v tabuľke konferencie na nelichotivé 11. miesto a to už je na mňa moc. :hroza:
tak a vianoce v st;louis sa skoncili.
Walt píše:Naviac klesli sme v tabuľke konferencie na nelichotivé 11. miesto a to už je na mňa moc. :hroza:
Navic vas rano ceka dalsi prohra a ta uz nebude jen o gol :yes:
Bieda a zúfalstvo. :?

Dookola stále tá istá obohraná platňa. K tomuto stavu ako aj k zápasom sa ani nedá vyjadrovať, musel by som len kopírovať svoje predošlé príspevky.
Horší zápas som snáď ešte nevidel. Prvé dve tretiny ma pripravili o pol druha hodiny. Čas som mohol stráviť aj príjemnejšie, napríklad učiť sa matematiku, alebo s teplotou a hnačkou na záchode ... :hroza:

Nechcem sa vyjadrovať k individuálnym výkonom, Jaro chytal dobre, dnes výnimočne neurobil žiaden kiks vedúci ku gólu, takže pochvala. To je všetko. V útoku sme tragickí, nuloví a mohol by som v synonymách pokračovať na celú stranu, ale videli ste to sami.

Hodím len jeden postreh. Steen. Ten hráč maká, je skvelý pri mantineloch a v rohoch klziska, možno ešte lepší ako Berglund, ale akonáhle má vymyslieť niečo na otvorenom ľade ... nič, streľba ... nič Ten chlap má streleckú úspešnosť 6% !!! Pre ilustráciu, McDonald 10%, Winch vyše 11%, Berglund 12%, Brewer vyše 12% ... stačí Vám? Urobí kopec roboty, maká, je ho vidieť, ale prd z toho. Nech mu dajú do lajny Boyesa, McDonalda, Berglunda, hocikoho a nech neodovzdáva puky svojou kintľavou streľbou súperovi. :scare:
Ono to pride...niekedy. :)
No stress, jasné. :eek2:

Keď si predstavím že dnes máme odohrať zápas vo Vancouveri (forma doma 8-2-1) ... lezie mi mráz po chrbte. Aj keď rozdiel medzi nami sú chabé tri body (keďže ešte máme aj o zápas menej, povedzme že by sme hrali s nejakým východniarskym tímom, čiže rozdiel jeden bod) ale 10 priečok. :|
Ale just vstanem, už len kvôli šanci vidieť porazeného Rypiena :x alebo Bieksu.
Rypien má neaké osobné problemy a nehráva, Bieksa má asi tiež od trénera zakázané bitky, posledné 2 roky sa bije velmi zriedka , ked už vôbec. Dnes ked niekto zhodí rukavice tak skôr Glass alebo Alberts.
Na západe je to naozaj velmi vyrovnané a ja očakávam aj dnešný zápas vyrovnaný, leo sa už cíti ako víťaz... ale u mna tie série prehier alebo výhier nič neznamenajú, každý zápas je iný a Blues určite majú mužstvo nato aby dokázali niečo uhrať.
no to je pravda, ak Jaro da shutout tak uhrame 1:0, pripadne ak sa k nasmu sniperovi Brewerovi este niekto prida tak 2:1 :D Ale ok uz sa neruham, verme ze nieco dnes ukazeme, je viac ako najvyssi cas zacat zbierat bodiky. Mozno je trochu vyhoda ze dnes nastupujeme ako porazenecky tim, mozme prekvapit, tak ako nas po 7 vyhrach prekvapil CLB a vybuchal nas 8-1 :) GO BLUES! :)
ale to nemá byť o tom, či nás Jaro udrží nad vodou predsa. Máme katastrofálne presilovky, koncovka strelcov je úbohá, toto sa musí zmeniť, inak nebudeme vyhrávať. Obrana sa mi zdá, že už je zasa v pohode, príchod Cole-a príjemným spestrením, Nikitin ako rýchlo zažiaril, tak aj zhasol, tak sa Ian hádam zdrží dlhšie. Rošády s útokmi len signalizujú, že s tým tréner chce niečo urobiť, no nemôže nájsť správny recept na tento stav.
Ja by som dal každému hráčovi do nápoja Viagru a povedal im tesne pred zápasom, že ak nevyhrajú, tak zostávajú týždeň v Scottrade Center za trest. :D
5276 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS