Samozrejme, je predsa reakciou na tón toho tvojho, ktorý sa nepáčil mne ako prvý.
Ad.1 - Nepriamo to z toho ale vyplýva. Sťažoval si sa na štýl (aspoň myslím, že ty), ktorý ti nesedí a de facto priznal, nakoľko negativisticky ťa ovplyvňuje ten typický slovenský humbuk okolo neho a netvár sa, že aj tento komentár nebol toho dôkazom.
Ad.2 - To si už povedal. Musí to ale z teba robiť takto zmýšľajúceho človeka? Koľko hviezd má tím St.Louis? Koľko ich mal pred jeho príchodom? Koľko bude trvať kým sa mladé hviezdičky presadia tak, aby to bolo znateľné aj v porovnaní s lepšími tímami? Halák je svojim spôsobom rýchlokvaška, svoje kvality ale má a v zámorí je cenený. Tým, že pôsobil v Mekke, hype okolo neho, alebo lepšie povedané len ako "publicita" bola enormná. A pretrváva, po prvých týždňoch nečudo. Momentálne má jednoducho horšie obdobie. Na začiatku mu pomáhala obrana, zrazu prišli zranenia, náhle prestala. To zamáva s kdekým, tobôž s novou akvizíciou, ktorá si už akurát dobre zvykala.
Ad.3 - viď. ad2, to nebol útok, góly ale spochybňovať neradno a 17/23 je presne to a nič iné...
Ad.4 - Nemusíš na ňu kydať, samozrejme to bolo obrazné pomenovanie, ale skús mi vysvetliť, ako z posledných troch zápasov (len od oka) ste pustili/nechali na Haláka strieľať 1na1 aspoň 7x v súčte všetkých. A to rátam len premenené šance. To je šialené. Ja viem, že na tom v obrane nestojíte dobre a nemienim náhradníkov kritizovať (s tým my máme momentálne najbohatšie skúsenosti), ale ak spomínam A, spomínam aj B, rozhodne nie takým tónom a rozhodne nie štyroma slovami, ak komentár niečo naznačuje a už aj ja sám som sa v nepriaznivom zmysle na danú tému v minulosti vyjadril. Kapišto? A ten sprostý sarkazmus si láskavo odpusti, ani čítajúc thread St.Louis Blues to tak nie je a na aktuality.sk a podobné zvratky ti nikto liezť nekáže. A ak chceš povedať, že tu sa to s jeho glorifikáciou preháňa, tak začni znova brať prášky... (nie v zlom, ale polorionickejšie to inak nejde)
Ad.5 - viď ad.1
Ad.6 - viď ad.4 a áno, asi je chyba v tom, ale potom sa nečuduj, že niekto (rozhodne to nemusím byť ja) na to takto zareaguje.
Ad.7 - viď. úvod.
Fin.