Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ST. LOUIS BLUES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Nuž nič sa nedá robiť. Ale dívajme sa na to tak, že náhradníkom sa črtá šanca a dajú do toho maximum.
Páni od nedele začínam vybavovať letné stretnutie s Jarom Halákom. Dúfam, že sa mi to podarí :) .
Definitívny zlom v zápase po predošlom smolnom góle a nechytateľnom nájazde... :?

Držím palce Bluesfan. Kto by sa s ním nestretol rád, tobôž slovenský fanúšik Blues. :thumbsup: Ani ja by som sa neváhal.
Ďakujem Getzo, idem do toho s tým, že nemám čo stratiť ale budem sa snažiť. Ivan a Maťo pracujú na stránke a chcem aj ja nejako pomôcť tak kiežby sa mi to podarilo :)
Pozerať/nepozerať? :hmm:
1. Dano tieto tvoje zbytocne otazky :-P Cakam ta tu tak dufam ze nie zbytocne, vidime sa o druhej. Si ma nezelaj ak nie.

2. Jozkooo mas moju plnu podporu ja osobne by som sa velmi potesil :thumbsup: A len detail, ale podstatny, pri stranke si zabudol na Dana :good: Ale chalani musim podoknut ze Jozef sa tiez chcel angazovat a pytal sa ako moze pomoct, takze vdaka, snaha sa ceni takisto. To by sme mali, o chvilu zaciname...GO BLUESEEEEES :)
St. Louis BLUES - Nashville 2:3 (1:0, 0:1, 1:1, 0:1)

Góly STL:
1:0 - 18:22 - D.Backes (A.Mcdonald, V. SOBOTKA)
2:1 - 45:54 - M.D'agostini (P.Berglund, E.Johnson)
Góly NAS:
1:1 - 33:44 - C.O'reilly (F.Bouillon, P.Hornqvist)
2:2 - 53:08 - J.Dumont (D.Legwand, S.O'brien)
2:3 - rozhodujúci samost. nájazd: M.Goc

Celkom strely na bránu : 23-26.
Vylúčenia a trestné minúty : 6/12 - 6/12.
Brankári : Jaroslav HALÁK 2/26 - P.Rinne 2/23
Divákov : 19,150atScottrade Center.

3 hviezdy zápasu :
NSH 9 M.Goc
STL 6 E.Johnson
NSH 27 P.Hornqvist

- nie je čo dodať, zápas som nepozeral, ale ranný pohľad na výsledok potešil. S tak dobrým súperom a tak rozobratou zostavou je to pekné a chlapcom neskutočne ďakujem že zabojovali. :taptap:
Akurát ma prekvapil fakt, že ak už to došlo do nájazdov, že sme neuspeli. Asi chýbal Oshie... :smile03:
Bluesfan píše:Páni od nedele začínam vybavovať letné stretnutie s Jarom Halákom. Dúfam, že sa mi to podarí :) .
Jožko ak sa ti toto podarí vybaviť, tak máš od každého jedno veľké pivo a kopec vďaky k tomu... :pivo2: A v prípade, že by si pivo nepil, si ho dáme na tvoje zdravie :D :smile03:

Inak ešte k tej stránke, pomaličky si pripravujte články, príspevky, hlavne tie staršie, rôzne profili (ja momentálne dokončujem o Tkachukovi) Tak postupne, ako budete mať čas. Nájdite nejaké pikošky, zaujímavosti a pod. Všetko to tam postupne budeme zaradzovať. Okrem aktuálnych tém, tam bude aj história, profili hráčov a iné veci, jednoducho všetko čo s klubom súvisí. Maťo robí nejaké pekné video. Nebude na nej samozrejme chýbať chat, súkromná pošta a tak ďalej... :smile03: V pondelok mám ešte jedno stretko s Norom (človek ktorý nám tu stránku spracuváva) Vyplatím doménu a už bude iba jedno stretnutie (Maťo dúfam príde, ale ak máte možnosť budete vítaní), kde to zosumarizujeme, ukáže mi v akej je to podobe a ak to bude všetko podľa našich predstáv, pomaličky to spustíme. Termín tohto stretnutia si ešte upresníme, niekedy okolo 25.11. Takže začiatkom decembra je to podľa mňa celkom aktuálne, že to bude hotové. Všetko bude záležať od našej spokojnosti a Norovej šikovnosti.

Troška mimo témy, ale nechcelo sa mi to všetko dávať do pm, každému postupne, sorry.
No a asi vás zaujíma aj to, ako je to so sponzormi, tak dvoch už mám :)
:!: dnes je to jeden šok za druhým, s Oshiem je to dosť zlé, podrobil sa operácii a prvý predpoklad o jeho maródke je 3 mesiace :? Tak to je ťažká rana pre náš team, stratili sme na dlho, nášho najlepšie bodujúceho hráča, naviac ešte stále nieje v poriadku Perron, ktorý ani netrénuje. Hlavne že ten hajzel Thornton nemal hanbu povedať, že do neho vlastne nakorčuľoval :bac:

No čo už, ostáva veriť, že to tréner s takto rozobratou zostavou nejako preskáče. Obrana čo som videl zostrihy, tiež viac chybuje a celkovo z toho nemám dobrý pocit. Tak pekne začalal sezóna a zrazu v priebehu pár dní a je to v :censored:
Zo zranených hráčov je na tom najlepšie Colaiacovo, takže tohto môžme v zostave očakávať najskôr, ale do PHX ešte necestuje. Polák bude mimo ešte 2 mesiace a Jackman približne 2 týždne.

Myslím, že v tomto stave netreba mať pred zápasom vo PHX veľké oči. Psychika našich hráčov bude dosť dole a tak očakávať nejakú skvelú útočnú a strelecky produktívnu hru asi nemožno. Budeme dúfam rozumne brániť a ak bude mať Jaro zasa svoj deň, tak remíza bude pre nás skvelým výsledkom. Očakávam aj malé skóre. (bral by som výsledok 1:1 resp. 1:2 ts - optimista, ako inak :) )

Z nočného zápasu zaujali čísla EJ, odohral neskutočných 28.22 a mal v štatistikách +2, to je neksutočné. Z tohto chalana nám vyrastie skvelý obránca. :good:
Ja len poznamenám že síce je pravda že tie zranenia nám to komplikujú, ale Army to povedal veľmi dobre, Colorado 10 zranených hráčov, NJD majú tiež riadnu maródku, nikoho nezaujíma či STL má plnú zostavu alebo nie, každý chce získať 2 body, a my musíme nájsť cestu ako ich získame my. A dobre spomenul situáciu spred dvoch rokov kedy sme mali tiež zranený pomaly polovicu tímu a dotiahli sme to do play off.

A ja osobne mam veľkú vieru v Davisa Paynea, je to rozumný coach. Toto je test celého tímu, jeho súdržnosti a kompatibility, a ja pevne verím a dúfam že zaberieme aj v oklieštenej zostave. Čo sa týka Drazenovica a Portera,opäť súhlasím s Armym, je to šanca aby ukázali čo v nich je, verme že sa jej chytia.

K zápasu s NSH len toľko že sme opäť doplatili na dovolím si povedať hrôzostrašnú neefektivitu počas PP, a takisto môžu veľmi mrzieť nepremenené dobré šance ktoré sme mali. Netreba vešať hlavy, ide sa ďalej.

Btw, Jaro už druhý krát pustil gól na ktorý som u neho nie zvyknutý, ale stáva sa, ináč chytá výborne, som rád že ho máme. Hlavne v najbližšej dobre kým sa dáme trochu dokopy bude od neho veľa záležať.
Ďakujem páni :) . Ale Jarov brat Roman je ževraj pohoďák, o to väčšia šanca je, že by to mohlo vyjsť :). Čo sa týka nových informácii okolo stránky je to potešujúce, že tento projekt Vám zatiaľ vychádza. Venovať sa svojim veciam a popri tomu toto nie je určite jednoduché. Ani časovo ani finančne. Preto klobúk dole všetkým Vám trom a Ivanovi zvlášť aj za sponzoring :taptap: . Budem sa snažiť Vám nejakým spôsobom pomáhať, už zajtra si zadnem za počítač a budem hrabať nejaké zaujímave články. Naozaj sa na tú stránku teším a verím, že sa to všetkým oplatí :) .

K zápasu. Dnes sme mali neuveriteľnú smolu. McClementova strela mala byť gólová, za stavu 0:0. Ďalej si myslím, že je v Jarových kvalitách aby góly, ktoré dnes dostal pochytal. Ale podobne ako Ivan súhlasím s tým, že chalanom patrí vďaka za výkon a čiastočne som spokojný aj s výsledkom. Myslím si, že sme boli lepším mužstvom.
Čo sa týka zranení, je to obrovská smola smola. Oshie na 3 mesiace :?: Toto ma vážne dostalo :-( . Neviem komu to tam hore vadilo, že sme tak dobre odštartovali, že teraz musíme platiť takúto daň. Už sa opakujem ale ofenzívu máme slabšiu a pohľad na zloženie útokov je trošku smutný a znepokojujúci. Bez formy hrajúci Boyes musí byť v 1. útoku, D´Agostini( :good: ) v 2. a do checking line nám spadli mená ako Draženovič a Porter. Neviem čo si mám o tom myslieť, držím všetkým palce aby chýbajúcich plnohodnotne nahradili ale bude to veľmi ťažké. Nahradiť komplexného a dravého Oshieho a technickú zdadtnosť Perrona je naozaj náročné. Čo sa týka defenzívy tej aj naďalej verím. Pietro už je plnohodnotný člen teamu, Erik je náš najlepší, Brewer si drží stabilnú výkonnosť a Strachan, Oystrick, Cole či Nikitin nás už presvedčili, že schopnosti na NHL majú. Treba sa len rýchlo z toho oklepať.

Uvidíme, pomaličky môžme spomínať na sezónu 08/09. Vtedy to vyšlo. Môže aj teraz, ale chalani a najmä tí vpredu musia v tomto období príkladne makať. Stačí si držať akú takú formu a kontakt s 8. nestratíme. A možno budeme stále vysoko, kto vie :) .
Ste super chalani. :povzbudzovanie: :yes: a tým myslím Vás troch.

Náš tým sa pozbiera to som si istý. Strata Oshieho a Perrona je však tvrdý úder, sú to predsa len bez ostychu povedané, naši najlepší hráči. Jediné čo nám teraz ostáva, je zahodiť tú tvár ktorú sme si užívali posledné dva týždne a vytiahnuť tú, ktorú sme nosili posledné dva roky a s pokorou a nádejou veriť v schopnosti trénera a celý tým.

A ešte sa pochválim, posledný zápas s NSH bol prvý ktorý som túto sezónu vôbec nevidel. Aj to som vstal ale nešiel stream. Čiže prvá noc, kedy Blues hrali a ja som skoro normálne spal. A nejaký Damian McMullin mi chce žrať na fb nervy. :ja_neviem:
I napriek ostatným výsledkom musím hodnotiť hru Blues pozitívne.

Nie je to len o Halákovi. Ten tím funguje proste výborne. Naprieč obranou, ktorá sa mi neskutočne páčila už dávnejšie, zlepšuje sa a bude ešte lepšia. Pietro má fantastický potenciál... útočníci sa vracajú do obrany, pomáhajú. Celý ten systém zatiaľ fungíruje skvele. Páči sa mi aj tvrdosť tímu (ved i typovo sú to siloví hráči). Jarovi sa musí chytať za takýmto tímom "pohodlne..."

naozaj, chýba zatiaľ jedine fakt hvezda v útoku a skúsenosti. Inak môžem len :yes:
Damian pojde dole...ma riadne nas...nasral normalne to poviem jak to je. On sa nas ide pytat ci si hovorime fanusikovia...Hajzel to je! (nedostanem ban, vsak? :| )...Dano dobre si to napisal s tou maskou pokory, ale nastastie tomuto timu to problem nerobi, vieme ze kazdy uspech si treba odmakat a podla toho aj ten tim vyzera. GO BLUES!
treba si uvedomiť, že momentálne nemáme kompletný už ani jeden útok a v obrane iba dvoch hráčov so skúsenosťami (Brewer, EJ) Fakt som zvedavý na ten zápas s PHX, ja si ho pozriem. Veľmi ma zaujíma ako to tréner nakoniec zloží. Údajne sa má Boyes objaviť v 4. lajne so Sobotkom a Janssenom. V tretej bude Porter s McLementom a Crombeenom. Draženovič nakoniec v prvom útoku. Oshieho zranenie to dosť skomplikovalo. No pozrite na to, ak to bude, ako som písal, bude to zaujímavé : :hmm:

1. Draženovič - McDonald - Backes
2. Steen - Berglund - D Agostini
3. Porter - McClement - Crombeen
4. Janssen - Sobotka - Boyes

- z toho mi vychádza, že tréner chce nejako rozumne rozložiť sily a skúsenosti, nech napr. 4. útok nie je len do počtu, to by sa mohlo vymstiť. Ale vyzerá to neskutočne zatiaľ. Mohol by sa aspoň Perron čím skôr vrátiť a do obrany Cola.
Dámy a páni, David Backes podpísal novz 5 ročnź kontrakt s tímom BLUES :)

http://blues.nhl.com/club/news.htm?id=5 ... L|STL|home
skvelé, tušil som, že je to na spadnutie, už jednu ponuku (myslím 4r. ale bez podrobností a platových podmienkach) odmietol. Tak teraz je už asi jasné, kto vystrieda na poste kapitána tento team na začiatku ďalšej sezóny. Som nesmierne rád, že to vedenie vzalo takto od podlahy a ponúklo mu myslím si skvelú zmluvu.
:taptap: :thumbsup2: niet čo dodať, kroky nášho vedenia v poslednom období si zaslúžia veľké uznanie.
To je najlepšia správa za posledný týždeň! :D :yahoo: :wave: :cinka: :oslava:
Takže David sa stane ťahúňom týmu a ide si otvorene pre kapitánske Céčko. :cool: Fakt by som chcel byť svedkom tých rozhovorov s J.D. aj trénerom. Ako ho presviedčali a myslím že im to nedalo veľa roboty. Super šupa, som rád.

Ale! Brewera by som zatiaľ nezatracoval, lebo sa čoraz viac objavujú špekulácie, že ho podpíšeme ešte na jeden rok!!
Nech sa na to pozeram z akéhokoľvek pohľadu, zo zloženia útokov nemám dobrý pocit. Hodnotím aktuálnu formu, skúsenosti alebo potenciál. Ak by som bol fanúšik iného teamu príliš by som sa neobával ani jednej formácie. Bohužiaľ, ja to tak vidím :-( . Ale kiežby som sa mýlil. Čisto tipologicky poviem, že 2. útok by sa mohol presadiť, ale aj tam je jeden veľký :?: .

Musíme sa skratka spoliehať, že to opäť potiahneme ako team, že nám tam niečo padne a obrana s Jarom budú hrať skvele.

Podpisu Backesa sa veľmi teším aj ja :thumbsup2: . Kvalitný power forward, ktorý tu v budúcnosti bude zrejme kapitánčiť. Hnevá ma, že sa nejako zasekol ale verím, že napríklad aj v týchto ťažkých chvíľach, ktoré nastávajú to potiahne ako líder a bude sa aj presadzovať bodovo.

Dano s Maťom, čo ste niečo vypočuli od nejakého amíka? :D
Inak prípadnemu podpisu Brewera za rozumný peniaz by som sa nebránil. Už to síce nie je ono, ale skúsenosti na nezaplatenie. Predsa si už v NHL niečo odkrútil a má za sebou aj turnaje za Canadu.
to ani ja, zmluva na 1 až 2 roky by bola úplne v pohode, ale kapitánske "C" by mu už určite nezostalo, to si už prevezme David :good:
"The team did not announce the monetary details, but the contract is believed to be worth $22.5 million, or an average of $4.5 million per year."

tak to je slušné, čo poviete..? :good:
David Backes o kontrakte

[nhltv]http://video.blues.nhl.com/videocenter/ ... 2&id=82652[/nhltv]
hmm, to je pekné, ale mne odišla zvukovka, takže nemám poňatia o čom točí... :ja_neviem: :)
Walt píše:hmm, to je pekné, ale mne odišla zvukovka, takže nemám poňatia o čom točí... :ja_neviem: :)
Mimika vypovedá o všetkom :D
5278 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING