Viem, źe to k téme St. Louis nepatrí, ale všimnite si, koľko tímov zo Západu je v prvej deisatke.Bluesman píše: Takže takéto sú to pocity mať dvoch skvelých brankárov
Tak dávať reporty je zrejme zbytočné. Nádherná ukážka, že vyhrávať a dokonca aj udržať si čisté konto ide aj bez Haláka a sme tím. Ak by som mal spomenúť zo zápasu nejaké mená, smola, včera okrem Steena a Conklina nik nevytŕčal z radu. Akurát Strachan spravil pár chýb, ale dnes mu to myslím ešte odpustím.
Ale jednu veci si neodpustím. Dámy a páni, predstavujem Vám dnes najlepší tím NHL: St. Louis Blues
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
ST. LOUIS BLUES
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Viem, že to k nej naozaj nepatrí, ale nezdá sa ti, že nebyť našej mizérie a zázraku, vďaka ktorému je Boston O BOD (pretože po 12 zápasoch je to fakt smiešne hodnotiť) za vami, tak tu zbytočne vyskakuješ a to aj napriek tomu, že tímy ako Blues a Kings už druhú sezónu rastú a Detroit si udržuje primát dlhodobo? +kde je reálny výkonnostný štandard Pens nebyť Fleuryho? Si počkáme...mt-svk píše:Viem, źe to k téme St. Louis nepatrí, ale všimnite si, koľko tímov zo Západu je v prvej deisatke.
Getzo, prečo to berieš tak osobne? Len som ukázala na tabuľku a to je všetko. Nikde som nepísala, že je západná konferencia lepšia.Getzo5 píše:Viem, že to k nej naozaj nepatrí, ale nezdá sa ti, že nebyť našej mizérie a zázraku, vďaka ktorému je Boston O BOD (pretože po 12 zápasoch je to fakt smiešne hodnotiť) za vami, tak tu zbytočne vyskakuješ a to aj napriek tomu, že tímy ako Blues a Kings už druhú sezónu rastú a Detroit si udržuje primát dlhodobo? +kde je reálny výkonnostný štandard Pens nebyť Fleuryho? Si počkáme...mt-svk píše:Viem, źe to k téme St. Louis nepatrí, ale všimnite si, koľko tímov zo Západu je v prvej deisatke.
Čo z toho čo som napísal indikuje, že to beriem nejak osobne? Pre mňa je momentálne tiež lepší západ a uznávam silu najmä pacifickej a centrálnej divízie, a? Nerobím závery (ani len náznaky) po 1/8 sezóny...mt-svk píše:Getzo, prečo to berieš tak osobne? Len som ukázala na tabuľku a to je všetko. Nikde som nepísala, že je západná konferencia lepšia.
Nikde nenapísala? Pravda. Môžeš mi teda láskavo stručne objasniť nadprirodzený zmysel svojej stručnej poznámky k nej? Ďakujem.
Len som napísala, že sa tam nachádza viac tímov zo Západu. Prečo za všetkým hľadáš niećo?Getzo5 píše:Čo z toho čo som napísal indikuje, že to beriem nejak osobne? Pre mňa je momentálne tiež lepší západ a uznávam silu najmä pacifickej a centrálnej divízie, a? Nerobím závery (ani len náznaky) po 1/8 sezóny...mt-svk píše:Getzo, prečo to berieš tak osobne? Len som ukázala na tabuľku a to je všetko. Nikde som nepísala, že je západná konferencia lepšia.
Nikde nenapísala? Pravda. Môžeš mi teda láskavo stručne objasniť nadprirodzený zmysel svojej stručnej poznámky k nej? Ďakujem.
Prečo by som niekde niečo mal hľadať? Opýtal som sa ťa na zmysel tej poznámky. Toto je odpoveď na danú otázku?mt-svk píše:Len som napísala, že sa tam nachádza viac tímov zo Západu. Prečo za všetkým hľadáš niećo?
Ja nechcem byť hnusný, ale musím. Lebo sa točíš dookola namiesto toho, aby si to povedala priamo. Nuž a to ja vyslovene neznášam. Nie je v tom nič osobné...
Už k tomu vážne niet čo dodať. Pohľad na tabuľku je veľmi príjemný. Všetko je zreteľné a jasne ukázané. Vďaka páni za reporty zo zápasov a zaujímavé články. Dano vie, že tento víkend bol pre mňa trošku ťažký .
Dokázali sme aj bez Jara, že máme ďalšieho skvelého gólmana, ktorý v oboch prípadoch výrazne podržal mužstvo . Je až neuveriteľné ako hrá táto ´´vynovená´´ obrana. Na to aké sú jej skúsenosti a v akom je zložení, je to naozaj úchvátne .
To, že na súdy je ešte priskoro je jasné, ale pozícia na ktorej sa momentálne nachádzame je výsledkom dlhoročnej umnej koncepčnej práce s mužstvom a nie je to náhoda . Podobne aj LAK. Proste tento team nabral veľký potenciál, vytvorila sa partia mladých chalanov, ktorí chcú niečo dokázať a konečne sa to začalo všetko aj odzrkadlovať. Nezostáva mi nič iné len veriť a dúfať, že v podobnom duchu to bude pokračovať aj naďalej .
Leví podiel na týchto výsledkoch má určite aj Payne. Mladý, ambiciózny, nosí v hlave plno nápadov a hokeju rozumie. S hráčmi má určite dobré vzťahy a to sa javí na pohode mužstva. Naučil mužstvo hrať kolektívne a to je to najkrajšie.
Čo sa však určite musí zmeniť sú presilovky a vôbec efektivita. Produkujeme veľa strieľ, sme aktívni ale koncovka je na tento pomer vážne až jalová. Dávame menej a menej gólov ale našťastie aj dostávame menej a menej .
Dokázali sme aj bez Jara, že máme ďalšieho skvelého gólmana, ktorý v oboch prípadoch výrazne podržal mužstvo . Je až neuveriteľné ako hrá táto ´´vynovená´´ obrana. Na to aké sú jej skúsenosti a v akom je zložení, je to naozaj úchvátne .
To, že na súdy je ešte priskoro je jasné, ale pozícia na ktorej sa momentálne nachádzame je výsledkom dlhoročnej umnej koncepčnej práce s mužstvom a nie je to náhoda . Podobne aj LAK. Proste tento team nabral veľký potenciál, vytvorila sa partia mladých chalanov, ktorí chcú niečo dokázať a konečne sa to začalo všetko aj odzrkadlovať. Nezostáva mi nič iné len veriť a dúfať, že v podobnom duchu to bude pokračovať aj naďalej .
Leví podiel na týchto výsledkoch má určite aj Payne. Mladý, ambiciózny, nosí v hlave plno nápadov a hokeju rozumie. S hráčmi má určite dobré vzťahy a to sa javí na pohode mužstva. Naučil mužstvo hrať kolektívne a to je to najkrajšie.
Čo sa však určite musí zmeniť sú presilovky a vôbec efektivita. Produkujeme veľa strieľ, sme aktívni ale koncovka je na tento pomer vážne až jalová. Dávame menej a menej gólov ale našťastie aj dostávame menej a menej .
MS 2004 v Prahe a neuveriteľný výkon v súboji o tretie miesto. 0:0, napokon sme prehrali 0:1sn. Conklin parádny výkon, v predĺźení dve tutovky zlikvidoval. Už v skupine v Ostrave (3:3) chytal dobre.Getzo5 píše:Len tak ma napadlo...že to my sme cez nájazdy na MS postúpili cez "Conksa" do štvrťfinále (rok si nespomeniem, možno ty). Len tak sa mi marí. Vždy to bol fajn brankár, ktorý by si zaslúžil aj post jedničky. Som zvedavý či v St.Louis zostane, ešte by mohol nabrať sily inde...
Zápasy si pamätám, zadatovať by som si ich ale netrúfal. Aspoň niekto to drží v hlave...ThrashersFan píše:MS 2004 v Prahe a neuveriteľný výkon v súboji o tretie miesto. 0:0, napokon sme prehrali 0:1sn. Conklin parádny výkon, v predĺźení dve tutovky zlikvidoval. Už v skupine v Ostrave (3:3) chytal dobre.
tak dnes nás čaká divízny súboj na ľade modrokabátnikov. CBJ - STL
Na začiatok nie veľmi priaznivá správa, Perron naďalej s príznakmi Otrasu a do Columbusu ani necestoval. S teamom už cestoval Winchester, ten má však poranené koleno a jeho štart je minimálne otázny. Naviac Brad je hráčom, ktorý doposiaľ nezaznamenal ani bod v 10 zápasoch. Tak mi teraz po tom zranení nepríde, ako veľké posilnenie v 4. lajne. Nemôžem sa zbaviť pocitu, že sme si Draženoviča mali v A-teame ponechať a aspoň ho skúsiť. Tento zápas je na to úplne optimálny. Mimochodom ďalším hráčom, ktorý doposiaľ ešte nebodoval je aj Brewer, ale jeho by som sa zastal, pretože je to momentálne náš asi nejlepší defenzívny obránca, ktorý hrá v dvojici s EJ a ten je viac útočný (mimochodom Brewer má +5 v štatistike, čo je slušné )
Otázkou teda je, či dnes tréner zaradí Wincha do zostavy, alebo si zahráme znova na 7D a 11 útočníkov, s tým že Steener si zasa zahrá v dvoch lajnách a občas zaskočí do tej 4. Cole.
Ešte je deň pred nami, tak si počkáme na večer, keď by to už malo byť jasné.
Na začiatok nie veľmi priaznivá správa, Perron naďalej s príznakmi Otrasu a do Columbusu ani necestoval. S teamom už cestoval Winchester, ten má však poranené koleno a jeho štart je minimálne otázny. Naviac Brad je hráčom, ktorý doposiaľ nezaznamenal ani bod v 10 zápasoch. Tak mi teraz po tom zranení nepríde, ako veľké posilnenie v 4. lajne. Nemôžem sa zbaviť pocitu, že sme si Draženoviča mali v A-teame ponechať a aspoň ho skúsiť. Tento zápas je na to úplne optimálny. Mimochodom ďalším hráčom, ktorý doposiaľ ešte nebodoval je aj Brewer, ale jeho by som sa zastal, pretože je to momentálne náš asi nejlepší defenzívny obránca, ktorý hrá v dvojici s EJ a ten je viac útočný (mimochodom Brewer má +5 v štatistike, čo je slušné )
Otázkou teda je, či dnes tréner zaradí Wincha do zostavy, alebo si zahráme znova na 7D a 11 útočníkov, s tým že Steener si zasa zahrá v dvoch lajnách a občas zaskočí do tej 4. Cole.
Ešte je deň pred nami, tak si počkáme na večer, keď by to už malo byť jasné.
Columbus je veľmi nevyspitateľný súper. Dokážu vyletieť a zároveň vybuchnúť. Z posledných 5. zápasov majú 3 výhry a 2 prehry. Rešpekt k tomuto súperovi ale určite mám. My ťaháme úspešnú sériu 7. vyhraných zápasov v rade. Vzhľadom na absencie v zostave si neodhadujem tipnúť výsledok ale spolieham sa na pohodu teamu a Jarovu formu takže by sme mohli zvíťaziť. Beriem ale na vedomie, že každá séria raz musí skončiť, no dnes by to ešte nemuselo prísť .
STL - CLB 1:8
Po úžasných výkonoch sme si vybrali slabší deň a utrpeli doslova debakel 8:1. Myslím že vyhovárať sa na zranenia nie je na mieste, proti Rangers (aj keď je pravda že tí v MSG teraz tiež nehrajú dobre) sme dokázali hrať efektívny hokej, ale proti CLB včera nám to jednoducho nešlo. Hneď v prvej polovici prvej tretiny 6:1 na strely v prospech Columbusu. Ešte horšie bolo sledovať ako sa trápime v takmer každej hernej činnosti. Mne ako fanúšikovi Blues sa na to pozeralo veľmi ťažko, miestami sme si neevdeli ani poriadne prihrať.
Voráčkove góly stáli zato, ukázal svoju šikovnosť. Čo bolo zaujímavé, a pre nás aj pozitívne, aj keď toto sme už dávno vedeli, Jaro opäť potvrdil že ani hlúpy gól ho nevyvedie z koncentrácie. Hneď ako inkasoval gól na 3:0, predviedol super zákrok. Bohužiaľ, ďalej to opäť nefungovalo, krásne to vystihli na stltoday.com: "They (Blues) rolled over and went back to sleep."
Isté pozitívum našiel aj Davis Payne: "The bottom line is, we understand we can't play that way". Oveľa viac ako prehra však mrzí strata Oshieho, predpoklad je 3-6 týždňov Už tak nás dosť obmedzujú zranenia, a týmto sa to ešte viac skomplikovalo. Ale taký je hokej. Ide sa ďalej, dnes nás čaká NSH pred búrlivým domácim publikom, verím že chalani spravia všetko pre to, aby sme zajtra boli veselší ako dnes.
Po úžasných výkonoch sme si vybrali slabší deň a utrpeli doslova debakel 8:1. Myslím že vyhovárať sa na zranenia nie je na mieste, proti Rangers (aj keď je pravda že tí v MSG teraz tiež nehrajú dobre) sme dokázali hrať efektívny hokej, ale proti CLB včera nám to jednoducho nešlo. Hneď v prvej polovici prvej tretiny 6:1 na strely v prospech Columbusu. Ešte horšie bolo sledovať ako sa trápime v takmer každej hernej činnosti. Mne ako fanúšikovi Blues sa na to pozeralo veľmi ťažko, miestami sme si neevdeli ani poriadne prihrať.
Voráčkove góly stáli zato, ukázal svoju šikovnosť. Čo bolo zaujímavé, a pre nás aj pozitívne, aj keď toto sme už dávno vedeli, Jaro opäť potvrdil že ani hlúpy gól ho nevyvedie z koncentrácie. Hneď ako inkasoval gól na 3:0, predviedol super zákrok. Bohužiaľ, ďalej to opäť nefungovalo, krásne to vystihli na stltoday.com: "They (Blues) rolled over and went back to sleep."
Isté pozitívum našiel aj Davis Payne: "The bottom line is, we understand we can't play that way". Oveľa viac ako prehra však mrzí strata Oshieho, predpoklad je 3-6 týždňov Už tak nás dosť obmedzujú zranenia, a týmto sa to ešte viac skomplikovalo. Ale taký je hokej. Ide sa ďalej, dnes nás čaká NSH pred búrlivým domácim publikom, verím že chalani spravia všetko pre to, aby sme zajtra boli veselší ako dnes.
Aspoň sme späť v realite. Škoda rozoberať ako sme hrali, bola to chyba na chybe a skvelé strelecké šance sme nepremieňali, mohlo to byť 8:6. Chválenie Haláka by som vynechal, pretože prvý gól by som ešte bral ale ten druhý no a potom sme sa zosypali ako domček z kariet. Po šiestom som šiel spať.
Dnešný zápas bude kľúčový, pre priebeh sezóny až do Vianoc.
Dnešný zápas bude kľúčový, pre priebeh sezóny až do Vianoc.
Tak takýto náklad sa u nás len tak často nevidí . Proste deň blbec, kedy nevyšlo absolútne nič. Zápas som našťastie nevidel a nechystám sa ani na highlights. Oshieho zranenie sa neskôr môže javiť ako veľký problém Útok nie je naša najsilnejšia stránka. Taký je však hokej. V Colorade prišli takmer o celú obranu + brankára a vypadli aj nejakí útočnící. Zosumarizované 10 hráčov mimo, takže na toto sa vyhovárať nemôžme aj keď určite aj zranenia sú jedna z príčin neúspechu. Treba sa však rýchlo oklepať a koncentrovať sa na dnes. Stačí hocijaké víťazstvo a všetko bude zabudnuté.
Nechcem ten dnešok súdiť keď som to nevidel ale ak si chlapci myslia, že po tých výsledkoch, ktoré doteraz uhrali sa proti nám ostatné teamy najmä tie papierovo slabšie zložia, tak je to prúser.
Súperovi nezostáva nič iné len pogratulovať k tejto demontáži, výsledok hovorí za všetko takže nepochybujem o tom, že CBJ si tento match zaslúžilo vyhrať.
Nechcem ten dnešok súdiť keď som to nevidel ale ak si chlapci myslia, že po tých výsledkoch, ktoré doteraz uhrali sa proti nám ostatné teamy najmä tie papierovo slabšie zložia, tak je to prúser.
Súperovi nezostáva nič iné len pogratulovať k tejto demontáži, výsledok hovorí za všetko takže nepochybujem o tom, že CBJ si tento match zaslúžilo vyhrať.
matka zem To je riadny výprask. Ja som pred chvíľkou dorazil, unavený som jak po nočnej, spal som v noci 3 hodinky a ešte tá cesta neskutočná. K zápasu sa ani nejdem vyjadrovať, je z toho cítiť že náš mladý team jednoducho "odišiel" Skúsenosti vlastne aj takto zbierame. Ťažkú hlavu si z toho nerobme, aj toto muselo prísť. Dôjde k vytriezveniu (chalaniuž asi lietali v oblakoch) a ide sa ďalej. Teraz bude veľa záležať na trénerovi a starších hráčoch predpokladám. Team sa musí dať psychicky do poriadku a bude fajn. Aj preto by bodla jedna dobrá výhra čím skôr... :smile03:
hmm, tak to zranenie Oshieho prišlo veľmi nevhod, kurňa, je to hodne zlé so zostavou, máme tam až príliš hráčov z farmy...
Už len dúfajme, že takéto výsledky nebudú pokračovať a aj s takto rozbitou zostavou zabojujeme. Dnes musíme hrať hodne defenzívne.
http://www.stltoday.com/sports/hockey/p ... 2bc8b.html
tá naša zostava dnes vyzerá šialene, ale čo už...
Andy McDonald - David Backes - Brad Boyes
Alex Steen - Patrik Berglund - Matt D'Agostini
Nick DRAŽENOVIĆ - Jay McClement - BJ Crombeen
Chris Porter - Vladimír Sobotka - Cam Janssen
Eric Brewer - Erik Johnson
Nikita Nikitin / Ian Cole / - Alex Pietrangelo
Nathan Oystrick - Tyson Strachan
G - Jaro Halák
Už len dúfajme, že takéto výsledky nebudú pokračovať a aj s takto rozbitou zostavou zabojujeme. Dnes musíme hrať hodne defenzívne.
http://www.stltoday.com/sports/hockey/p ... 2bc8b.html
tá naša zostava dnes vyzerá šialene, ale čo už...
Andy McDonald - David Backes - Brad Boyes
Alex Steen - Patrik Berglund - Matt D'Agostini
Nick DRAŽENOVIĆ - Jay McClement - BJ Crombeen
Chris Porter - Vladimír Sobotka - Cam Janssen
Eric Brewer - Erik Johnson
Nikita Nikitin / Ian Cole / - Alex Pietrangelo
Nathan Oystrick - Tyson Strachan
G - Jaro Halák
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé