Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ST. LOUIS BLUES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

tak Oystricka sme už povolali späť na farmu, takže z najväčšou pravdepodobnosťou bude Colaiacovo v zápase so žralokmi v zostave, čo je potešiteľné zistenie.

http://blues.nhl.com/club/news.htm?id=542111
Chabal - Robert Johnson :cool:

To je fajn správa Ivan. :yes: Btw nevieš na akú dobu bude mimo Polák?
nuž s Polákom je to stále veľký otáznik, viac info, ako je to v tomto článku nemám : :ja_neviem:

http://www.stltoday.com/sports/hockey/p ... 6c371.html

- takže zatiaľ na dobu neurčitú a do dvoch týždňov po operácii sa lekár vyjadrí, za ako dlho bude môcť Roman nastúpiť, takže si počkajme... :? Ale z vlastnej skúsenosti viem, že poranenia šliach sa hoja ťažko a dlho, tak neverím, že to bude skoro. Podstatné pre nás ale je, aby bol v poriadku až prídu tie najdôležitejšie zápasy a tie prídu predsa v apríli :smile03: .
Bluesman píše:Chabal - Robert Johnson :cool:
Pokud si ho poznal jen podle obrázku, tak si mně velice potěšil! Drtivá většina lidí nemá páru ani kdo to je!
Tak má pár dobrých pesničiek, nepočúvam blues normálne, ale z času na čas, keď je nálada :)

A videjko k nášmu maskotovi :cool:
nuž takéto články sa vždy čítajú skvele, kiež by táto eufória trvala aspoň do mája... :smile03:

http://www.stltoday.com/sports/hockey/p ... 5b875.html
Walt píše:tak Oystricka sme už povolali späť na farmu, takže z najväčšou pravdepodobnosťou bude Colaiacovo v zápase so žralokmi v zostave, čo je potešiteľné zistenie.

http://blues.nhl.com/club/news.htm?id=542111
Neplatí. Oystrick ide späť do A-tímu a Colaiacovo smer IR. Proti Sharks budeme hrať s rovnakou obranou ako proti ATL.

http://blues.nhl.com/club/news.htm?id=5 ... -fb-101103
tak dnes nás čaká ťažký súper doma a to žraloci so SJ. Doma sa nám zatiaľ darí nad očakávanie, tak to netreba zakríknuť, ale vôbec ma neteší stav s našimi hráčmi, po Polákovi je teraz na IR aj Colaiacovo s otrasom mozgu a na včerajšom tréningu sa bolestivo zranil EJ a odkríval do šatne po zrážke s už trénujúcim Nikitinom. Zostáva dúfať, že to nebude nič vážne a na dnešný zápas nastúpi, v opačnom prípade by to bolo hodne zlé... :? Inak Nikitin už v pohode od pondelka zarezáva na tréningoch a mal by aj vycestovať na víkendové zápasy do BOS a NYR, ale o tom či bude aj hrať ešte tréner nerozhodol. Náhradníkmi za zranených obráncov budú ako v zápase s ATL Oystrick a Strachan, ktorí sa tejto úlohy naposledy zhostili celkom dobre. Viac tu :

http://www.truehockey.com/articles/John ... tice-Early

http://www.stltoday.com/sports/hockey/p ... 11fa7.html

- len tak na okraj, dnes v noci sa pobil D.J. King s Orrom, ale čo som si to pozrel, tak žiadna veľká sláva to nebola, uvidíme ako sa mu bude dariť ďalej :box:
http://www.hockeyfights.com/fights/98289
nakoniec sa rozišli, ako najväčší kámoši... :D
Len sa tu veľmi netešte chlapci moji :D , 30.11 si vás podáme u nás doma :-P
Dnes kľúčom k úspechu nenechať sa vylučovať a nepáliť na Nittyho často + samozrejme koncentrovaný výkon Haláka. HTM line šľape, Pavelski, Couture a Clowe hrajú dobre čo som videl a najmä presilovky im vychádzajú. V oslabení ste ale dobrí a vylučovaní myslím často nieste, takže zvládnuť to môžte aj keď súper bude náročný. Držím palce, tie zranenia zamrzia...
presne tak, nesmieme dopustiť to, čo sa stalo v prvej tretine s ATL, kde sme skoro polovicu hracej doby boli v oslabení a pustili súpera do ľahkého vedenia. Dnes to musíme hrať viac s rozumom, opatrnejšie. Ja verím v schopnosti nášho trénera, tak tu nebudem zbytočne mudrovať, ak hráči do bodky naplnia pokyny a bude sa dariť strelcom, tak to vidím dobre. Cez to všetko očakávam zasa ťažký zápas, plný súbojov, kde budú dominovať obrany a brankári,remíza v riadnom hracom čase ma teda neprekvapí. A ak bude znova platiť že Scottrade Center bude nedobitá, budem nadmieru spokojný. :yes:
(skúsim tip 3:2pp ) :hmm:
Getzo5 píše:Dnes kľúčom k úspechu nenechať sa vylučovať a nepáliť na Nittyho často + samozrejme koncentrovaný výkon Haláka. HTM line šľape, Pavelski, Couture a Clowe hrajú dobre čo som videl a najmä presilovky im vychádzajú. V oslabení ste ale dobrí a vylučovaní myslím často nieste, takže zvládnuť to môžte aj keď súper bude náročný. Držím palce, tie zranenia zamrzia...
Moje zdroje hovoria, že dnes bude v bráne Sharks Niemi. No uvidíme :thumbsup:
čo ja som čítal, tak má chytať Nitty... :hmm:
Walt píše:čo ja som čítal, tak má chytať Nitty... :hmm:
"Antti Niemi will start for the Sharks tonight despite being outplayed to this point by Antero Niittymaki''
Walt píše:čo ja som čítal, tak má chytať Nitty... :hmm:
Nie, nie dnes v bráne Niemi. Tak uvidíme ako zahráte,sám som zvedavý najmä na Oshieho a samozrejme Haláka :good:
dnes znova skóroval v KHL Tarasenko, tentokrát dával 4 gól Rasťovi Staňovi. Novosibirsku to zatiaľ ide nad očakávania, priebežné 2. miesto je skvelé... :good:

Čerepovec - Novosibirsk 2:4 (0:1, 1:1, 1:2)
Góly CERE:
1:2 - 25:23 - E.Ketov (V.Shipachev)
2:2 - 49:29 - E.Ketov (K.Lyamin, N.Bardin)
Góly NVSB:
0:1 - 06:20 - A.Chernikov (Y.Petrov, M.Krivonozhkin)
0:2 - 21:25 - A.Chernikov (I.Mirnov, I.Heikkinen)
2:3 - 52:20 - I.Heikkinen (Y.Petrov, M.Krivonozhkin)
2:4 - 52:57 - V.Tarasenko (J.Enlund)

Celkom strely na bránu: 38-28.
Vylúčenia a trestné minúty: 4/8 - 6/12.
Brankári: Rastislav STAŇA 4/28 - S.Liv 2/38 :thumbsup:
tu je naša zostava na dnešný zápas :

David Perron - David Backes - TJ Oshie
Andy McDonald - Patrik Berglund - Brad Boyes
Alex Steen - Jay McClement - Matt D'Agostini
Brad Winchester - Vladimír Sobotka - BJ Crombeen (Cam Janssen)

Eric Brewer - Erik Johnson
Barrett Jackman - Alex Pietrangelo
Nathan Oystrick - Tyson Strachan

G - Jaroslav Halák (Ty Conklin)

Blues Stats, News & Game Notes

- Goals Per Game : 2.8 (16th)
- Goals Against Per Game : 1.80 (2nd)
- Power Play : 15.9% (17th)
- Penalty Kill : 80.6% (21st)

Team Leaders :

Goals : David Perron, Patrik Berglund, Matt D’Agostini = 4
Shots on Goal : Alex Steen = 36
Hits : David Backes = 18
Blocks : Barrett Jackman = 27
Takeaways : TJ Oshie = 9
Plus/Minus : David Perron & Alex Pietrangelo = +6

Sharks :

- Goals Per Game : 2.90 (12th)
- Goals Against Per Game : 2.60 (13th)
- Power Play : 28.6% (1st) :!:
- Penalty Kill : 81.6% (19th)

Team Leaders :

Goals : Joe Thornton & Dany Heatley = 5
Shots on Goal : Joe Pavelski = 43
Hits : Devin Setoguchi = 22
Blocks : Logan Couture & Niclas Wallin = 15
Takeaways : Joe Thornton = 12
Plus/Minus : Kent Huskins = +5

a to podstatné : "Antti Niemi will start for the Sharks."
Že chytal Niemi bolo podstatné :wave: ale hlavne Jaroooooooo :clap: Tá lapačka v úvode bola parádna, dodala mu energiu. A ako sa zdá, Jaro si už zvykol veľmi rýchlo i na obranu a teda aj na nižší počet striel. Ja som to hovoril už v zime, že Halák a St.Louis, to by bola ideálna dvojka a preto som rád, že tip na trejd mi vyšiel. Jeho doterajšia prezentácia v klube ma len a len teší, nakoľko ukazuje, že bol mnohými do brankárskej elity narýchlo zaradený právom. Má síce výbornú obranu pred sebou, ale aj tá nejakú chybu vyrobí a on dokáže v kľúčových momentoch podržať. Len tak ďalej. Dnes si pripísal tretí SO a vyrovnal tak doterajšieho lídra ligy, Tima Thomasa. Ak to takto bude pokračovať, nepochybujem že zvedie súboj o Vezinu a väčšie zadosťučinenie po tom ako s ním MTL zametal by pre mňa ani nastať nemohlo. :roll: (tipnúť si do trojky, zatiaľ súdiac podľa výkonov by to bol Backstrom, ale ktovie ako na tom bude Minny). Samozrejme, máme za sebou len mesiac, nie je potreba preháňať, ale ak v tomto duchu budete ako tím pokračovať...

Mimo to, Pietrangelo a D`Agostini :thumbsup:
:yahoo: :wave: :cinka:

Tak rozprávka pokračuje.

Síce to zase nebolo to pravé orechové, najmä vďaka faulom a opäť sa nedá nespomenúť naša katastrofálna bilancia presiloviek, toto už prestáva byť aj vtipné, s tým treba niečo robiť!!! :? Hráme ich bez myšlienky a všetko len na strely od modrej, prakticky 100% zmena oproti Murrayovi, chcelo by to nejaké vyvážené "medzi". A chcelo by to čím skôr. Čo sa týka Joa, nechápem o čo mu šlo že zrovnal oproti nemu malého Perrona po východe z trestnej. :sad2: Celkovo hrali včera SJS nejaký zvláštny hokej po tej fyzickej stránke prechádzal miestami do zákerností. :ja_neviem: Vylúčenie Backesa za nedovolené bránenie v hre brankárovi by si zaslúžilo zaradenie do rubriky otázok smerujúcich smerom k rozhodcovi, ktoré znejú asi:"Are you kidding me?" :eek2:
Halák opäť výborne podržal, :cool: ale začína byť citeľné, že naša obrana dostáva trhliny. Chválim už tradične Pietrangela, tretiu lajnu aj Oshieho s Perronom, to čo predviedli v záverečných minútach bolo úžasné. Vyše minúty držali sami dvaja puk v rohu pásma SJS. Skúsení to borci. :cool: Naopak nepáčil sa mi McDonald, ten tam pobehoval, snažil sa hrať a byť rýchly, ale prd z toho strácal puky, nehral dobre pozične, jak malý chlapec, má palec dolu u mňa. :thumbsdown:

Takže Scottrade ostáva nedobytné čo je skvelé!!!
Bluesman píše:Halák opäť výborne podržal, :cool: ale začína byť citeľné, že naša obrana dostáva trhliny. Chválim už tradične Pietrangela, tretiu lajnu aj Oshieho s Perronom, to čo predviedli v záverečných minútach bolo úžasné. Vyše minúty držali sami dvaja puk v rohu pásma SJS. Skúsení to borci. :cool:

:good: veru táto štvorica je bombová! :super:
tak toto je paráda, Jaro podľa očakávania podržal a tak stále platí "môj dom, môj hrad" :good:

Ako už bolo spomenuté, tiež ma dosť rozladili naše presilovky, tak to hádam bude tréner rýchlo riešiť, ale inak s tou pozliepanou obranou to nakoniec nebolo až tak zlé. Tiež palec dole za ten štýl, akým sa prezentovalo SJ, ich hrubosť ma rozladila v niektorých momentoch :thumbsdown:
Teraz nás čakajú veľmi ťažké zápasy, tak to dúfam zahráme dobre. Doterajší program sme mali pomerne pohodový, ale to sa razom zmení a čaká nás riadna porcia zápasov v novembri.

Hlavne nech nás obchádzajú zranenia... :modlenie:
a ešte zopár čísel, ktoré si neodpustím a tak dobre sa čítajú... :)

- sme na priebežnom 2. mieste v Západnej konferencii, čo tu už dávno nebolo. :thumbsup:
- máme druhý najlapší vstup do sezóny v histórii klubu : 7 - 1 - 2 (najlepší bol v sezóne 2002/03 : 8 - 1 - 1 ) :thumbsup:
- Halákove číslo v domácich zápasoch ani nepotrebuje komentár : 6 - 0 - 0 :good: (treba dodať, nech sa mu takto darí aj naďalej)
- máme druhý najmenší počet inkasovaných gólov v celej NHL (hneď za BOS), takže obrovská poklona doterajšej hre celej obrany, no najmä EJ a Pietro. To s akým pokojom a rozvahou oni dvaja hrajú, to sa mi neskutočne pozdáva, len tak ďalej. :good:
- ale máme zároveň aj jednu z najhorších presiloviek :thumbsdown: (ak s týmto niečo neurobíme, bude to problém :? )
- dosť ma zatiaľ prekvapuje (samozrejme príjemne :) ) svojou produktivitou Matt D Agostini, zatiaľ 4/2 čo neurobil v minulej sezóne v 47 zápasoch! :thumbsup:

- ešte k tej situácii okolo vylúčenia Backesa, bolo to čudné a úsmevné, aj preto som to s takým jemným sarkazmom okomentoval v chate, tu je v krátkosti pár slov k celej situácii :

The Blues appeared to make it 2-0 midway through the second period, but the goal was disallowed. On a power play with a two-man advantage, T.J. Oshie fired the puck through a pileup and past Niemi. Perhaps lending evidence to the argument for the use of instant replay in hockey, referee Brian Pochmara ruled Backes interfered with Niemi. Replays showed Backes had been shoved into the goaltender by San Jose defenders.
Backes talked to Pochmara, but to no avail.
"We just agreed to disagree," a smiling Backes said. :hroza: :D (takže sme sa čudovali oprávnene)

No a po zápase "zaperlil" aj Thornton, po tom čo dostal otázku, ako videl ten nepríjemný zákrok na Perrona, po ktorom ostal Perron otrasený ležať na ľade (čo ma aj patrične rozčúlilo)
"He just ran into me." :bitka3: jednoducho salámista, našťastie sa Davidovi nestalo nič vážne.
Skvelé :clap: :clap:

3X 0 za posledné 4 zápasy, to už o niečom svedčí :) . Skladám poklonu pred týmto mužstvom, takýto štart do sezóny som naozaj nečakal :) . Je radosť sa na to pozerať. Len 1 prehra v riadnej hracej dobe, posledných 7 zápasov bodujeme z toho 5 po sebe víťazních. Tu nie je čo komentovať :) .
November ale bude dosť nabitý, 4X tam máme po 2 zápasy po sebe, takže som zvedavý ako sa sila teamu ukáže tu.
Ale vyzerá to tak, že chlapci začali konečne napĺňať svoj obrovský potenciál. :)

Zatiaľ vyzdvihujem predovšetkým Haláka, naozaj si to zaslúži. Je vidieť, že ten jeho ľadový pokoj dodáva chlapcom pred ním kľud, sebadôveru a chuť vyhrávať. Toto je maximálne dôležité, zžil sa s teamom a veľkou mierou prispieva k zatiaľ parádnej sezóne.
EJ a Pietro, teraz som z nich nadšený, čo bude potom, keď budú skúsenejší naozaj neviem :) . To budú obrovské kalibre v NHL a ja dúfam, že ich budúcnosť je na dlhú dobu spätá s Blues.
David Perron, T.J. Oshie, detto. Jeden dokazuje, že to bude extrémne rýchly a technicky zdatný hráč a druhý, že to bude komplexne vybavený hráč, ktorý bude zbierať množstvo bodov :good: . Matt D´Agostini, chlapec vychádza z vlastného tiena a ja som zvedavý kam nasmeroval svoju kariéru. Zatiaľ sa zdá, že na správny smer :) .

Naozaj som touto sezónou zatiaľ milo prekvapený a verím, že podobnú pohodu si udržíme po väčšinu sezóny. Zatiaľ nechýba ani skúsený borec, no keď prídu slabšie chvíle budeme spomínať na Walta :) .

Jediné čo musíme zmeniť je premieňanie presiloviek :!: :!: :!: . Toto je alarmujúce ! Treba čo najskôr nájsť vhodný systém a hráčov.

No takže žralokov sme zhltli. Najbližšie nás čaká Boston a tento match si veru pozriem. Zápas zatiaľ percentuálne najlepších teamov z ligy :good: . Bude to súboj suverénne najlepších obrán a brankárov. Treba však dodať, že oba teamy toho odohrali menej ako zvyšok ligy. To však nič nemení na fakte, že tento zápas bude kvôli týmto štatistikám ostro sledovaný. V náš prospech hovorí, že dnes odohrá Boston ťažký zápas proti WSH. Takže budú to mať v nohách. Tipujem 0:1 PP alebo SN pre Blues :D .
Zdravím i přes všechen fakt, že jsme rivalové líbí se mi tenhle tým. Celkově centrální divize má velice sympatické týmy, ale má otázka směřuje jinam.
Jak si vede a jak vypadá Vladimír Sobotka. Vím, že přišel po zranění a asi moc šancí probojovat se v sestavě výše momentálně mít nebude, ale i přes těch pár minut co odehraje bych se chtěl zeptat jak na vás působí?
:arrow: Barret Jackman ---> IR :?: :!:
Tak problémy s pravým kolenom, ktoré sa ukázali po strete v zápase s SJS sa ukázali zrejme horšie ako by sme si želali a Jackman bol dnes umiestnený na IR. :? Trošku ma desí predpokladaná dĺžka vyradenia. Hovorí sa o troch týždňoch, čo vôbec nie je dobré. :eek2: Nikitin trénuje a ak sa chalani nemýlia, tak Colaiacovo tiež. Veľká škoda, že nás opäť začínajú postihovať zranenia, no snáď sa nebude opakovať sezóna 08/09. :ja_neviem:

:arrow: Joe Thornton dostal od vedenia NHL za zákrok na Davida Perrona dištanc na 2 zápasy. :|

:arrow: Dawe. Videl som zatiaľ všetky jeho zápasy a v checking line je platný, spraví si svoju prácu, dobre forčekuje, je rýchly, no aby bol v tejto práci ešte lepší musel by byť, povedzme si to na rovinu, trochu fyzicky disponovanejší. Nevšimol som si že by chyboval, ale jeho ice time mu nedovoľuje sa zviditeľniť. Povedal by som, že momentálne miesto v tíme je pre neho to jediné čo mu zatiaľ môžeme ponúknuť, ale zároveň dúfam, že sa presadí, je na ľade celkom sympatický. :smile03:
5276 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS