Skvelé
3X 0 za posledné 4 zápasy, to už o niečom svedčí

. Skladám poklonu pred týmto mužstvom, takýto štart do sezóny som naozaj nečakal

. Je radosť sa na to pozerať. Len 1 prehra v riadnej hracej dobe, posledných 7 zápasov bodujeme z toho 5 po sebe víťazních. Tu nie je čo komentovať

.
November ale bude dosť nabitý, 4X tam máme po 2 zápasy po sebe, takže som zvedavý ako sa sila teamu ukáže tu.
Ale vyzerá to tak, že chlapci začali konečne napĺňať svoj obrovský potenciál.
Zatiaľ vyzdvihujem predovšetkým Haláka, naozaj si to zaslúži. Je vidieť, že ten jeho ľadový pokoj dodáva chlapcom pred ním kľud, sebadôveru a chuť vyhrávať. Toto je maximálne dôležité, zžil sa s teamom a veľkou mierou prispieva k zatiaľ parádnej sezóne.
EJ a Pietro, teraz som z nich nadšený, čo bude potom, keď budú skúsenejší naozaj neviem

. To budú obrovské kalibre v NHL a ja dúfam, že ich budúcnosť je na dlhú dobu spätá s Blues.
David Perron, T.J. Oshie, detto. Jeden dokazuje, že to bude extrémne rýchly a technicky zdatný hráč a druhý, že to bude komplexne vybavený hráč, ktorý bude zbierať množstvo bodov

. Matt D´Agostini, chlapec vychádza z vlastného tiena a ja som zvedavý kam nasmeroval svoju kariéru. Zatiaľ sa zdá, že na správny smer

.
Naozaj som touto sezónou zatiaľ milo prekvapený a verím, že podobnú pohodu si udržíme po väčšinu sezóny. Zatiaľ nechýba ani skúsený borec, no keď prídu slabšie chvíle budeme spomínať na Walta

.
Jediné čo musíme zmeniť je premieňanie presiloviek

. Toto je alarmujúce ! Treba čo najskôr nájsť vhodný systém a hráčov.
No takže žralokov sme zhltli. Najbližšie nás čaká Boston a tento match si veru pozriem. Zápas zatiaľ percentuálne najlepších teamov z ligy

. Bude to súboj suverénne najlepších obrán a brankárov. Treba však dodať, že oba teamy toho odohrali menej ako zvyšok ligy. To však nič nemení na fakte, že tento zápas bude kvôli týmto štatistikám ostro sledovaný. V náš prospech hovorí, že dnes odohrá Boston ťažký zápas proti WSH. Takže budú to mať v nohách. Tipujem 0:1 PP alebo SN pre Blues

.