tak sa to predsa len podarilo, a to som tomu veľmi neveril, predsa len je NSH asi najmenej príjemný súper zo všetkých v našej konferencii. Táto výhra je podľa mňa skvelým znamením, že team je v absolútnej pohode a aj keď neexcelujeme v produktivite, z tej početnej streľby tam vždy niečo a padne. No a keďže v bráne je istota menom Halák, je vec takmer jasná, vyhrávame. Nechcem to zakríknuť, ale už v čase keď som vyslovil len zbožné prianie (a ani len netušil že sa raz naplní) aby Jaro zakotvil u nás, som vedel, že tu naplní svoj potenciál. Dostáva príležistosť, má neotrasiteľný post jednotky u nás a to mu dodáva nesmierne veľa energie a psychickej pohody. Chytá naozaj parádne Team okolo neho je v pohode a tak začínam mať skvelý pocit, že toto bude celkom fajn sezóna... :smile03:
Inak moc neprispievam, mám toho teraz vyše hlavy, tak som rád, že sa realizujete vy chalani, vrelá vďaka za každý postreh. Ja už sa pripravujem na víkend a live pozretie zápasu s ATL na ktorý sa už teším. Cez víkend si vynahradím aj ten pôst od netu
Inak moc neprispievam, mám toho teraz vyše hlavy, tak som rád, že sa realizujete vy chalani, vrelá vďaka za každý postreh. Ja už sa pripravujem na víkend a live pozretie zápasu s ATL na ktorý sa už teším. Cez víkend si vynahradím aj ten pôst od netu