Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ST. LOUIS BLUES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

4 body z dvojzápasu s CHI a PIT som vážne nečakal. Klaniam sa pred mužstvom :poklona: .

Je vidieť, že máme nejaký herný systém, ktorý chceme dodržiavať. Hráči presne vedia čo majú robiť. A hráme vysoko takticky. Týmto spôsobom chválim najmä Paynea a realizačný team.

Nočná mora tučniakov má teda svoje pokračovanie. 31/31 Jaro paráda :good: .

Ani neviem čo mám napísať na zápas, žiaľ nevidel som ho a z highlights sa toho veľa nedá zistiť. Podľa vašich reportov však súdim, že sa bolo na čo pozerať a víťazstvo je zaslúžené :) .

K Jackmanovi. Ja si tiež myslím, že svoje si odohrá. Je to čisto defenzívny obránca a svoje úlohy si plní na maximum. Podobne ako Janssena beriem aj jeho za takého true Bluesmana :) . Hrá tu od od začiatku a verím, že ešte aj dlho potiahne. Áno vyrába chyby ale to preto lebo maká. A má aj dosť vysoký icetime. Je teda maximálne vyťažený a tým pádom prichádzajú aj nejaké hrúbky. Avšak u neho aj tak prevládajú pozitíva.

Dúfam, že zranenie Poláka nie je vážne. Ja osobne proti Strachanovi nemám nič, ale Roman rastie od zápasu k zápasu. Nehovorím, že na ňom obrana stojí a padá ale chalani, ktorí v nej nastupjú, sú kompaktní, zohratí a súperom príliš nedovolia. Preto nechcem aby nám odtiaľ vypadávali hráči.
Getzo5 píše:Tomu vravím priskoro na podobné súdy... :wink:
Tomu hovorím realita. :smile03:
Tak Halak 4-1-1 1.81 .929 a 1x SO. WoW. Však mu to ide rovnako ako v PO.
BruinsFan píše:Tomu hovorím realita. :smile03:
Však aj je...ale načo ju podkladať dvoma týždňami? :smile03: Buď minulou sezónou alebo až o pár mesiacov. :smile03:
begbeee píše:Tak Halak 4-1-1 1.81 .929 a 1x SO. WoW. Však mu to ide rovnako ako v PO.
Ešte sa neradujme, ale :cinka:
:!: Jaroslav Halák named 2.nd star of the week. :!:

1.st Rene Bourque ()
2.nd Jaroslav Halák
3.rd Steven Stamkos

Obrázek

Jaro (1.62, 94,4%) má zatiaľ krásnu štatistiku v Scottrade 4 zápasy=4 víťazstvá a 96% úspešnosťou s priemerom 0,99 gólu na zápas. :cool:
:taptap: :taptap: :taptap:

no treba k tomu zároveň poznamenať : nech mu to vydrží čo najdlhšie :modlenie:
Jaro odvádza zatiaľ skvelú prácu, dokazuje, že má na to byť stabilnou jednotkou. Len tak ďalej :good: .
zranenie Romana Poláka ho nateraz vyradilo zo zápasu proti NSH a pravdepodobne aj toho doma s ATL. Podstatné teraz je, aby sa čím skôr dal do poriadku. V týchto zápasoch, čo som spomenul ho nahradí, ako sme predpokladali Strachan, tak si všetci držme palce... :)

a tu ešte článok, kde sú aj reakcie k tomu zraneniu a o čom tam asi šlo...
http://www.stltoday.com/sports/hockey/p ... db9e2.html
Najkrajšie góly týždňa:
Nr. 1 David Perron
Naj hity týždňa:
Nr. 10 Erik Johnson
Nr. 2 Carlo Colaiacovo
:arrow: :!: Do týmu sa vracia z listiny zranených náhradníkov Cam Janssen a z Peorie sme povolali Nathana Oystricka. :!:

Janssen zrejme nenastúpi hneď zajtra ale až proti Atlante a to by mal pravdepodobne v zostave nahradiť Winchestera. Oystrick bude "siedme kolo" na defenzívnom voze. Mimochodom, jeden z najproduktívnejších obrancov AHL :)
(Ako čítam príspevky na facebooku aj na fóre, Cole si nevedie zrovna excelentne, tak preto Oystrick.)

Inak, kúpil som si ProHockey, určite ho už máte doma, zaujal ma (okrem iného) odstavec o Romanovi Polákovi. Je to najsilnejší, resp. fyzicky najlepšie vybavený hráč nášho týmu. Neviem do akej miery je to smerodatné, ale vytlačil 143kg :-O Ja by som mal problém so 43kg :D Ivan tlačíš stofku nie? :roll:
Bluesman píše:Inak, kúpil som si ProHockey, určite ho už máte doma, zaujal ma (okrem iného) odstavec o Romanovi Polákovi. Je to najsilnejší, resp. fyzicky najlepšie vybavený hráč nášho týmu. Neviem do akej miery je to smerodatné, ale vytlačil 143kg :-O Ja by som mal problém so 43kg :D Ivan tlačíš stofku nie? :roll:
To ťa asi nemá prečo zaujímať, ale kamarát toľko vytlačil v 17tich :-P Pravda, v hokeji by si s jeho postavou veľmi neškrtol, leda tak v bráne :D
Tak na Janssena som zvedavý. Či si hneď trúfne do súboja resp. ako by to dopadlo, keď mal otras mozgu a relatívne dlho chýbal. Ale každopádne vítaná správa :good: .
Oystrick namiesto Strachana nakoniec?
Cole je možno ešte stále sklamaný z neúspechu v príprave, keď sa nedostal do A teamu. Ale myslím si, že sa dá dokopy.
Neviem ale akosik mi tu chýba Junland :ja_neviem: . Dúfam, že od budúcej sezóny dostane riadnu šancu a nenaložíme s takýmto prospektom podobne ako s Wagnerom alebo aj Bellom, ktorí si určite zaslúžili trošku viac pozornosti. V tých pár zápasoch v minulej sezóne sa mi veľmi páčil. Jeho a Colea vidím v budúcnosti určite v A teame :) .

Polák :D . Vravím každým dňom ide hore a pracuje poctivo.

Okrem toho ma zaujal v PH aj článok v rubrike Team News.

Neviem na koľko seriózny je server nhlhotstove.com ale to, že nášho McClementa vyhlásili ako najlepšieho hráča ligy v oslabeniach poteší :good: . Len to potvrdzuje, že defenzívu zvládame vo veľkom štýle od základov. Len nech to takto ide aj naďalej :good: .
Bluesfan píše:1. Tak na Janssena som zvedavý. Či si hneď trúfne do súboja resp. ako by to dopadlo, keď mal otras mozgu a relatívne dlho chýbal. Ale každopádne vítaná správa :good: .
2. Oystrick namiesto Strachana nakoniec?
3. Len to potvrdzuje, že defenzívu zvládame vo veľkom štýle od základov. Len nech to takto ide aj naďalej :good: .
1. Janssen zajtra ešte asi hrať nebude, uvidíme.
2. Nie namiesto Strachana, Strachan bude hrať miesto Poláka, Oystrick bude v tíme náhradník (ako doteraz Strachan).
3. To nám zanechal Andy :roll:
1. Radšej nech je úpne fit a v plnej paráde :)
2. Ďakujem :)
3. Aspoň niečo :D
No skvelé :nervy:
Strata Poláka určite mrzí, ale myslím si že Strachan dokáže byť viac ako dobrou náhradou, a nebol by som vôbec proti keby sa do hry zapojil aj Oystrick, je to šikovný obranca. Pevne dúfam že dnes v noci dokážeme uloviť pár "predátorov" a v NSH vyhráme. Cez víkend sme ukázali silu, aj keď doma je doma a u nás to posledných 10 zápasov v Scottrade jednoznačne platí, ale body treba zbierať aj vonku. Poďme na to :dance:
no ja by som vzhľadom na tie malé zmany v zostave bol pri zemi, predsa len NSH je asi najmenej príjemný súper z celej Západnej konf. Ak mám byť úprimný, budem rád aj za remízu. Ohľadom Poláka som čakal , že to nebude len taký škrabanec, tak teraz je podstatné nech sa dá čím skôr do poriadku. Príchodom Janssena sa aspoň troška upraví "morálka" v tímoch súperov, čo vidím ako pozitívum a určite aj Cam je už nažahvený zabojovať :box: :)
S tými tlakmi ma Polák prekvapil, je to borec, na športovca pre ktorého je prioritou hokej, kde sa hráč venuje okrem kondície, dynamickým cvikom, strečingu a cvikom na zvýšenie koordinácie, je to dobré číslo. :good:

- mimochodom Oystrick vyzeral dobre už v príprave, ja by som ho pokojne dal aj do zostavy. Naviac ako poznamenal Dano, momentálne sú jeho čísla v Peorii na obráncu veľmi dobré.
Skvelé :clap:

Konečne sme porazili Nashville. Jaro má ďaľšiu 0 :good: .

V posledných 5. zápasoch bodujeme, z toho 3 posledné sú víťazné a 2 posledné shootouty. Niet čo dodať. Nech to takto vydrží čo najdlhšie. Pohoda na hokejkách, snaha makať, hokej na ktorý je radosť sa pozerať :) .

Skvelá ta naša obrana na čele s Jarom. Každý team z konferencie už dostal minimálne 20 gólov a my 14 :good: .
Tu sú vyjadrenia Jara, Paynea a Johnsona k Halákovi. Viac som toho nenašiel.

Jaro: "Je to skvelý pocit dosiahnuť ďalší zápas s nulou na konte, ale nad takým niečím som pred stretnutím vôbec neuvažoval. Chcel som len pomôcť spoluhráčom. Shutout je však vždy pre brankára niečo špeciálne. Myslím, že po pár streleckých pokusoch, ktoré sme v úvode mali, sme sa postupne dostávali do tempa, viac sme strieľali na bránu a snažili sme sa vytvoriť náskok. Myslím, že už od úvodu sme hrali dobre a to i napriek dvom šancám, ktoré sme im ponúkli. Som však v bráne kvôli tomu, aby som ich zneškodnil.

Payne:"Tento zápas nám vybojoval najmä v druhej tretine, keď na neho smerovalo 11 striel."

Johnson: "Je zábavné pozerať sa na jeho zákroky, pretože to vyzerá, ako by sa ani nesnažil. Pohybuje sa z ľahkosťou a nemíňa zbytočne energiou. Cítime sa s ním istí, je tak 'cool', pokojný a kľudný," :good:
:yahoo: :wawe: :cinka:

STL 3:0 NSH

- Steen (Perron, Jackman)
- Berglund (Boyes, McDonald)
- D´Agostini (Backes, Oshie)

Veľmi pekný zápas, super hokej a super odmena za ponocovanie v podobe víťazstva. Dnes to všetko stálo na Halákovi a aj napriek kiksom veľmi dobrej obrane. Brewer a Jackman odviedli super robotu. Čo sa týka útoku, mám len dve poznámky, Perron sa vrátil k tomu, čo hral minulú sezónu a čo od neho aj očakávame a to obrovský prehľad o hre a perfektné prihrávky, veď Steenov gól svedčí sám o sebe. Najlepším útočníkom bol jednoznačne Berglund. Dúfam, že to nebola len lastovička, ale jeho hra bola výborná a to najmä pozične, keby mal v zápasoch trošku viac šťastia s tými tyčkami, bol by veľká hviezda.

NOTES:
:arrow: Oshie boduje už 7 zápasov v rade. :cool:
:arrow: Halák neinkasoval už nejakých 154 minút (151 je podľa mňa nesprávny údaj, lebo v om nieje OT vs. PIT). :cool:
:arrow: Perron je riadny provokatér, všimnite si čo spravil Rinnemu pri D´Agostinovom góle. :thumbsdown:
:arrow: Janssen ako som predpokladal nenastúpil, ale proti ATL by mal byť v plnej forme.
:arrow: Súpera sme "samozrejme" prestrieľali pomerom 34:24 :)
:arrow: Steener je stále najaktívnejší strelec, v tomto zápase poslal na bránu 6 striel, celkovo 33 (2. McDonald 29)
:arrow: Johnson v post game rozhovore vystihol Halákov štýl veľmi presne: "Ako keby sa ani nesnažil."
Takže McDonald a Steener sú najaktívnejší strelci. Paradox je, že dokopy dali 3 góly, D´Agostini dal 4 :D . Im to ale začne padať, o tom som presvedčený :) .
Dano nemôžem si pomôcť ale ty toho Haláka vážne nejako nemusíš...či? :D By som dodal k tomu citátu od EJ-a, že za tým že vyzerá ako keby sa ani nesnažil, dodal že u jara nevidieť plytvanie energiou. Stále to nie je bez chyb ale je super že na tu hru sa nie že dá pozerať, tá hra vyslovene teší. Viac myslím že sa neoplatí rozoberať, Dano to vystihol. Zatiaľ máme druhý najmenší počet inkasovaných gólov v lige (14), pred nami je len Boston (11). Keep going...
Pekne Blues... potvrdzuje sa, že máte skvelú obranu a celkovo veľmi nepríjemný, agresívny štýl hry, ktorý je veľmi platný... Jaro kryje všetko, čo obrana nezachytí (ale je toho málo)... za takou obranou sa Jarovi ani nemôže chytať zle. Vidíte, možno sa Jaro naučí chytať i za skvelou obranou... :D
5276 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS