Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ST. LOUIS BLUES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Nemyslím si, že Perron bude v budúcnosti ten top strelec. Určite dá slušnú porciu gólov ale ja v ňom vidím skôr takého Paula Kariyu 10-11 rokov dozadu :) . Taký mozog útokov, ktorý má cit, rýchlosť a hlavne šikovnosť. Strelca vidím skôr v Berglundovi. Ale ten sa rozbieha 4X pomalšie ako David. Pravda Perron hrá o jednú kompletnú sezónu dlhšie.
Ako Ivan spomenul potrebujeme aby sa chytil MaC, Backes, Boyes a padnúť by už konečne mohlo niečo aj Steenerovi. Ten páli z každej pozície ale tiež má problém streliť gól.

Veľká spokonosť je u mňa s brankármi a obranou. Gólov veľa nedostávame, Polák, Cola, Jackman robia svoju prácu poctivo. Sympatické je, že EJ a Alex sa snažia vymyslieť aj niečo dopredu. Podpora ofenzívy od obráncov bolo to, čo mi v minulosti veľmi chýbalo. Teraz tam máme šikovných hráčov, takže prísľub, že s týmto by už nemusel byť problém. :)
:arrow: Oshie boduje už päť zápasov v rade :good:
:arrow: Najviac zápasov v histórii klubu Blues sme odohrali práve proti Chicagu a to presne 271. :cool:
:arrow: Jackman, Johnson aj Pietrangelo -1, zatiaľ čo Brewer +3 :!:
:arrow: Brewer mal aj najvyšší ice time 19:50 a keď ho viem kritizovať, tak za včerajšok ho musím naopak pochváliť. :)
:arrow: Perron 3 strely 2 góly, McDonald nepremenil ani jednu zo 4 :ja_neviem:
:arrow: Tá kočka čo hodila bully v úvode sa volá Danica Patrick a jazdí NASCAR :wub:
ObrázekObrázek
hmmm, tak to už áno, aj ja by som si zajazdil... :D :smile03:
Bluesfan píše:Nemyslím si, že Perron bude v budúcnosti ten top strelec. Určite dá slušnú porciu gólov ale ja v ňom vidím skôr takého Paula Kariyu 10-11 rokov dozadu :) . Taký mozog útokov, ktorý má cit, rýchlosť a hlavne šikovnosť. Strelca vidím skôr v Berglundovi. Ale ten sa rozbieha 4X pomalšie ako David. Pravda Perron hrá o jednú kompletnú sezónu dlhšie.
Ako Ivan spomenul potrebujeme aby sa chytil MaC, Backes, Boyes a padnúť by už konečne mohlo niečo aj Steenerovi. Ten páli z každej pozície ale tiež má problém streliť gól.

Veľká spokonosť je u mňa s brankármi a obranou. Gólov veľa nedostávame, Polák, Cola, Jackman robia svoju prácu poctivo. Sympatické je, že EJ a Alex sa snažia vymyslieť aj niečo dopredu. Podpora ofenzívy od obráncov bolo to, čo mi v minulosti veľmi chýbalo. Teraz tam máme šikovných hráčov, takže prísľub, že s týmto by už nemusel byť problém. :)
no neviem, ja v Berglundovi zatiaľ strelca nevidím, No Perron to má akosi prirodzene v krvi, ten včerajší druhý gól, to bola lahôdka :good:
Momentálne v ňom nevidím strelca ani ja. Do budúcnosti. Súdim podľa spôsobu hry.
Perron takéto akcie ovláda :good: .
Perron si to vymenil s Oshiem. Jeden by čakal že to bude presne opačne. Tí dvaja ... super. :cinka:
Bluesman píše:Perron si to vymenil s Oshiem. Jeden by čakal že to bude presne opačne. Tí dvaja ... super. :cinka:
celý ich útok je fajn, ako som písal dobrá chémia tam funguje, nech im to čo najdlhšie vydrží. A ak by sa zobudili v druhom útoku, tak paráda, ideme na PO. :smile03:
Walt píše:Dnešný zápas bude naozajstnou previerkou toho, ako na tom naozaj sme, nielen fyzicky po tomto ťažkom zápase, ale aj herne. PIT je kvalitka, aj keď momentálne nehrajú v TP forme, tak by sme to mohli využiť. Ja tvrdím, že na remízu dnes rozhodne máme. :yes:
Áno, na bod dnes máte, ale poopravil by som. Pens nehrali prvé zápasy tak zle, akurát sa nedarilo kľúčovým hráčom a Fleury tradične tiekol. Suma summarum, pokiaľ bude chytať Johnson a Pens si formu z posledného zápasu (kde bola údajne excelentná u oboch hviezdnych centrov) prenesú, dnes zvíťazia...Držím palce Jarovi :good:
Bluesfan píše:Nemyslím si, že Perron bude v budúcnosti ten top strelec. Určite dá slušnú porciu gólov ale ja v ňom vidím skôr takého Paula Kariyu 10-11 rokov dozadu :)
Tak nejak som to aj myslel. Napr. ako Upshalla (keď sme ho už minule spomínali :D ), ktorý je ideálny secondary scoring ale v prípade potreby si dokáže dané miesto v prvom útoku náleźite zastať a bodovať. Perron na to má fyzické predpoklady na svoju výšku dobré, myslenie slušné a palicovú techniku fakt excelentnú.
Ja si myslím, že dnes bude chytať Conklin.

V dnešnom zápase by sa mohli chytiť chlapci, ktorích sme spomenuli vyššie. Na únavu by sa nemali vyhovárať :D .

Getzo dajme tomu, že hej :) . S tým, že Perron k tomu podľa mňa pridá ešte niečo navyše :) .
ak zamaká obrana na 100% a Jaro (lebo ja si myslím, že bude chytať on) a ustrážime Crosbyho s Malkinom, nenecháme sa hlúpo vylučovať - lebo časté oslabovky s týmto súperom budú samovraždou, tak to môže byť pre nás vcelku dobrý zápas a tá remíza nemusí byť len zbožným prianím. Hráme dostatočne agresívne, dobre napádame už v útočnom pásme, chalani sa na ľade vidia. Ak sa zadarí zasa strelcom bude to fajn. Včera som smelo tipol, tak dám aj dnes (3:3)
Tak ma dúfam chlapci dnes potešia :smile03: :fan:
Okej tak aj ja tipnem. Buď 1:3 pre PIT, alebo 2:2 :D .
tu je článok, ktorý sa venuje kamarátskemu vzťahu Payna a Bylsmu, ktorý som spomínal... fajn čítanie

http://www.stltoday.com/sports/hockey/p ... 2cc10.html

- a ešte jedna vec, iste ste si včera všimli netradičnú farbu šnúriek v korčuliach niektorých našich hráčov, ja som si to všimol napr. u Crombeena. Tak tu je vysvetlenie Brada Boyesa k tejto veci :
Some Blues players are wearing pink laces on their skates, some are using pink-colored tape, to support the fight against breast cancer. "It's a little different," Brad Boyes said. "I've never worn hot pink laces before."
That said, Boyes is happy to make the fashion statement. He lost a grandmother to cancer and knows friends who have been impacted.
"The pink has become the symbolic color," Boyes said. "People see it and for the most part they know what it's about. That's good." sympatické... :yes:
Walt píše:"The pink has become the symbolic color," Boyes said. "People see it and for the most part they know what it's about. That's good." sympatické... :yes:
Toho sa neúčastnia samozrejme len hráči Blues, v Spojených štátoch je týždeň boja proti rakovine... :wink:
Bluesfan píše:Ja si myslím, že dnes bude chytať Conklin.
Confirmed - Halak gets the nod tonigt.
Conklin bol aj na rannom dobrovolnom rozkorculovani, zatial co Jaro oddychoval :) Takze je to jasne. Drzme jarovi palce :good:
Getzo spravne poznamenal, ta ruzova je sucastou kampane Hockey Fights Cancer, na klubovej stranke je aj clanok o tom ako Payne bude mat ruzovu kravatu :)
A k tej Danici, je vydata takze tam uz si len tak niekto nezajazdi :D Ale stale ostava pozitivom ze fandi Bluesmanom :)
Tak snad si dnes kluci z Pittsburghu daji zalezet na tomhle zapase. Protoze Halak...to je pro nas velka vyzva. jeste porad fakt neprestalo bolet to co nam v playoffs vyvedl, porad to je ve mne :-( . WE HOPE FOR A VENGEANCE.

Jinak formu mame momentalne, da se rict, optimalni. Hrajeme konecne s velkou chuti svuj typicky hokej. Po smolnem(castecne) a nevyraznem zacatku, kdy jsme prohrali 3 zapasy o gol (ve kterych jsme ale byli podle me lepsim tymem, no ale koncovka + Fleury...) jsme se solidne rozjeli a ted mame 4 vyhry v rade. Posledni zapas v Nashville se hral paradni hokej, oboustranne. Tomu zapasu nechybelo nic a pokud takhle zahrajeme i dnes, tak by to mohlo dopadnout opet dobre. Ja ale vubec necekam lehky zapas, mam taky trosku respekt. St.Louis povazuji za vyvazeny a kompaktni team, na ktery urcite potrebujeme podat maximalni vykon. My pravdepodobne vyrukujeme s Brentem Johnsonem v brane, takze Brent se vraci na znamou pudu a snad opet podrzi.
tak naše tri prehry, sú všetky na ľade súperov a tiež všetko o gól, z toho 2x pp. Dnes by teda bolo dobré dodržať doterajšiu tradíciu "môj dom, môj hrad" :fan:
tak Lets Go Blues :povzbudzovanie:
ešte naša zostava na dnešný zápas :

David Perron - David Backes - TJ Oshie
Andy McDonald - Patrik Berglund - Brad Boyes
Alex Steen - Jay McClement -Matt D'Agostini
Brad Winchester - Vladimír Sobotka - BJ Crombeen

Eric Brewer - Roman Polák
Barret Jackman - Alex Pietrangelo
Carlo Colaiacovo - Erik Johnson

G - Jaro Halák
tak už len v krátkosti sa vrátim k nočnému zápasu, lebo to podstatné sme rozobrali už počas zápasu dole na chate. Nočný zápas sa mi z našej strany po taktickej aj hernej stránky celkom páčil. Druhú tretinu sme mali troška pasívnejšiu, ale s takým súperom je to myslím pochopiteľné. Naopak sa mi veľmi pozdávala rozumná hra našej obrany, výborne dostupovali k napádajúcim hráčom, blokovali strely, ak trebalo rýchlo a účinne čistili priestor pred Halákom. Veľmi dobrý zápas odohral Erik Johnson, Brewer aj Jackman, ktorý sa asi 2x veľmi účinne hodil do strely a zabránil tak najhoršiemu, nakoľko bol vzadu sám na unikajúcu dvojicu súperových hráčov :good: Slušne si počínal aj Pietro, Cola a Polák, ktorý sa ale v priebehu tretej tretiny pobral veľmi rýchle do šatne a zatiaľ netuším čo sa mu stalo (skúsim to niekde nájsť)
Čo sa týka našej útočnej hry, nebolo to tak aktívne, ako v predošlých zápasoch, no o to viac s rozumom a myslím, že aj prihrávky v útočnom pásme mali takmer vždy adresáta. Výborne hral Oshie, veľmi nebojácne a do tela hrajúci chalan, hral ako starý harcovník, dobre mu sekundoval Perron s Backesom. Myslím že dobre zahral aj Boyes, no v útoku s trápiacim sa Berglundom to veľmi nešlo. Tretí útok si zaslúži veľké uznania, hrali naozaj pozorne a veľmi slušne, McClement mal včera svoj deň, napádal, strieľal, skvele sa vracal, no radosť pozerať, to isté Steener. Páčilo sa mi aj to, že ak bolo nutné, naši borci hneď veci riešili :box: , najmä Crombeen, no v poslednej dobe sa častejšie do takýchto vecí zapája aj backes, čím ma celkom prekvapuje.
Čo na záver, zápas mal tempo, viacero pekných akcií a najmä skvelých brankárov. Súper hral veľmi dobrý hokej a my sme rozhodne nezaostávali, Čo ma veľmi teší je fakt, že sme s tak silným súperom ustáli všetky oslabovky, klobúk dole. Za nočný zápas si teda celý team zaslúži veľké uznanie, mal som z toho zápasu veľmi dobrý pocit a úžasný zážitok, oplatilo sa pozerať. :yes:
a tu je pozápasové vyjadrenie dvoch nočných hviezd, Halák :
Čelil som im (PIT) už aj predtým, ale to bolo s iným tímom a s odlišnými spoluhráčmi. Pre mňa to bola nová výzva a stále musí byť človek opatrný pred ich skvelými hráčmi, ktorí sú zruční a vedia streliť gól vždy, keď dostanú šancu,“
povedal Halák.

Halák si vylepšil bilanciu v tejto sezóne na 4 -1-1 a momentálne mu s 92,9% úspešnosťou zákrokov patrí deviate miesto v poradí brankárov. :good:

Obaja brankári urobili niekoľko dobrých zákrokov. Výsledok 0:0 bol hlavne zásluhou týchto chlapcov. Dnes obaja chytali dobre,“ povedal Sidney Crosby.

- a ešte k tomu zraneniu Romana Poláka, tu je k tomu článok : odhadoval som to správne, že pôjde o ruku,
http://www.truehockey.com/articles/Pola ... sbys-Skate
:wawe: :yahoo: :cinka: (Dobré ráno)

Fajn, Ivan to zhodnotil veľmi dobre, z nášho tímu by som vybral tri hviezdy a to v prvom rade dvojku E.J. a Jackman a samozrejme Halák. Na US fórach som čítal nepekné príspevky fanúšikov nespokojných s hrou Jackmana, ale tento zápas odviedol vynikajúcu prácu. Pre mňa dnes č.1!!! K McClementovi, súhlasím že odviedol skvelú defenzívnu prácu, ale smerom dopredu to bola slabotka, zakončenie nájazdu na brankára letelo meter mimo bránu ... :hroza:

Takže už len NOTES:
:arrow: Crosbymu to proti Blues nejde. Práve náš tým je jeden z piatich, ktorý nedostal od neho gól. (5? zápasov) :haha3:
:arrow: Backes bol výborný na bully 9/16 pričom väčšina z nich bola proti Crosbymu. :)
:arrow: Prvý krát v tejto sezóne sme hrali so strelecky aktívnejším súperom 24:31. :)
:arrow: "Napodiv" najaktívneší strelci boli Crosby s Malkinom (5) :razzi: a Steen (4). :-|
:arrow: Scottrade je pevnosť vyhrali sme doma už 10 súťažných zápasov v rade, posledná prehra doma sa datuje na 21.3. (3:2 vs. NSH). :cool: :cinka:
:arrow: Oshie boduje už 6 zápasov v rade. :super:

Ešte raz by som sa chcel poďakovať chalanom zčasnivším sa na chate počas zápasov, začína ma to baviť. :cool:
Tomu vravím silná centrálna divízia.
Obrázek
Tomu vravím priskoro na podobné súdy... :wink:
neviem kto ho tak kritizuje, ale už som si zvykol, že tam je mnoho krikľúňov, čo hokeju moc nerozumie. Jackman je veľmi cenným hráčom pre tento team a ako originál defenzívny obránca si svoje úlohy v hre plní veľmi dobre. Mimochodom je v prvej desiatke v blokovaní striel, čo je veľmi dobré zatiaľ (celej NHL samozrejme)
Dnes sa troška rozoberalo na fóre, či tréner nepovolá na miesto zraneného Poláka - Colea, ale vysvetlenie je prosté. Polák je LD a Cole RD, čiže náhrada musí byť na tento post, takže Strachan. Už sa len modlime, aby to bolo dobré riešenie.
Getzo5 píše:Tomu vravím priskoro na podobné súdy... :wink:
Tomu vravím Off Topic. :wink:
Dve sezńy dozadu delilo centrálnu divíziu pár bodíkov od toho, aby bola v PO kompletná. Minulú sezónu pár bodíkov od toho, aby boli v PO 4 týmy z centrálnej divízie. Samozrejme že sa to môže zmeniť a určite sa to aj stane, no nič to nemení na tom, že tá divízia je na západe najsilnejšia.
Walt píše:neviem kto ho tak kritizuje, ale už som si zvykol, že tam je mnoho krikľúňov, čo hokeju moc nerozumie. Jackman je veľmi cenným hráčom pre tento team a ako originál defenzívny obránca si svoje úlohy v hre plní veľmi dobre. Mimochodom je v prvej desiatke v blokovaní striel, čo je veľmi dobré zatiaľ (celej NHL samozrejme)
Dnes sa troška rozoberalo na fóre, či tréner nepovolá na miesto zraneného Poláka - Colea, ale vysvetlenie je prosté. Polák je LD a Cole RD, čiže náhrada musí byť na tento post, takže Strachan. Už sa len modlime, aby to bolo dobré riešenie.
Dotyčným bolo povedané, že ak sa im nepáči Jackman a cheli by ho trejdovať, nech si nájdu iný klub na fandenie :)
Tak Strachan, OK uvidíme čo predvedie, ale nepredbiehajme, zatiaľ nie je celkom jasné ako Polák dopadne a na ako dlho bude out.
5276 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG