Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ST. LOUIS BLUES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Tak máme pred sebou veľmi zaujímavý duel :) Divízne derby STL:NSH, ako tak pozerám na našej stránke ...

:arrow: http://blues.nhl.com/team/app?gameNumbe ... rvice=page

... predpovede zrovna optimisticky nevyzerajú a štatisktika to potvrdzuje. Posledných 13 zápasov tam má St. Louis bilanciu 2-7-4, čo je strašná slabota. :thumbsdown: Jediná dobrá správa zo vzájomných zápasov je posledný duel v Nashvile, a Perronov víťazný gól v penaltovom rozstrele. :sleep: O vyrovnanosti svedčí aj to, že z posledných 9tich zápasov 4 sa rozhodovali v nájazdoch a jeden v predĺžení. :roll2:
Posledný zápas sa konal v Scottrade Center vyhrali sme 6:3. :frajer2:
Čo sa týka štatistík v hre v oslabení, resp. presilovkách tak ako sme my dobrí v presilovkách, NSH sú dobrí v ich bránení, takže tu štatistickú výhodu nemáme, na druhej strane NSH má :!: 3. najhoršie štatistiky využitia početných výhod. :!:
Takže sa veľmi teším, črtá sa to krásne, hádam netreba pripomínať, že po prípadnom víťazstve, sa bude na dne západnej konferencie utápať Colorado. Ten postup by sme si vzhľadom na dĺžku nášho pobytu na 15. priečke a pri porovnaní našej formy a posledných výsledkov AVS zaslúžili. :yes:

:povzbudzovanie: Let´s Go Blues :povzbudzovanie:
ja tipujem víťazstvo v predlžení, povedzme 3:2 pre STL...
:shock:

Tri sekundy pred koncom sme dostali gól ... Arnott="C" :cry:
Zbytočne hrajeme super, vedieme 2:0, 3:1 keď to niesme schopní udržať. Štatistika sa potvrdila, predĺženie, SO, víťazstvo domácich. Škoda no, každopádne máme jeden bodík čo by nám malo stačiť na postup o priečku vyššie a prenechanie "dna" Budajovcom. (Aspoň jedna dobrá správa)
Dnes by som vyzdvihol akurát trojicu Backes-Boyes-Winchester+Perron :super:
Obrana zasa nijako nežiarila, Weaver misto Wagnera :ee:
Jedna jediná bitka po čistom tvrdom hite na Perrona, ale Janssen zasa prehral, je z formy nejako. :ja_neviem:

Btw tieto "nočáky" mi značne narušujú biorytmus, mám taký pocit, že pozriem ešte duel s Chicagom a dám si pohov ...

Ivan skoro Ti to aj vyšlo ;-) Čudujem sa, že sme nedostali gól v predĺžení po vylúčení Boyesa :evil: neviem za čo. Už viem prečo sú NSH takí slabí po tom čo som videl, ale dnes to bolo o ničom aj z našej strany.

:fnuk: 3!!! sekundyyy :bitka3:
tak zdravím, zápas som žiaľ nemohol sledovať, ale ten zbabraný záver ma mrzí, škoda, mohli to byť dva body. veľmi som veril, že s NSH to uhrajú, aj som tipol, že po remíze dáme gól v predlžení, no nevyšlo. Dnes hráme s CHIC, naši hrajú dva dni za sebou a tak zdolať oddýchnutých jastrabov nebude ľahké, no uvidíme... Mám ciťák, že to bude zasa remíza :)
Tak ja si ešte dnešný zápas pozriem, zasa raz sa teším, našim verím, dúfam, že aspoň jeden z dvojice Weaver-Strachan si dneska nezahrá, aj keď pochybujem. Každopádne im verím, ale niesom si istý, bude to maximálne ťažké dnes, no uvidíme :-)

:povzbudzovanie: Let´s Go Blues. :povzbudzovanie:
:clap: :biglol: :cool: :lol:

Tak dnešný zápas som síce vzhľadom na to, že idem do práce nepozeral, radšej a v podstate som dobre spravil, v highlightoch zaujala len bitka, ktorú sme zasa raz prehrali :shock: Sakra, veď to už je nejaký ten týždeň čo Jannsen, Hinote alebo Cromben bitku vyhrali ...
Vyzeralo to na vyrovnaný zápas, hádam to tu niekto zhodnotí, Ivan? Popradcan? :smile03:
Ku gólu sa moc nevyjadrujem, stránku dozadu som to spravil počas iného zápasu ... obdiv Boyesovi tieto presilovkové góly cez kopírak z toho istého miesta sa mu daria zas a znovu a stále dookola. :cool: Ešte sa aj raduje tak isto, ja mám pocit akoby tam vkuse vlepili ten istý gól do toho prenosu :-D
Fajne fajne bodíky a keďže Avs zasa fasovali a prehrali myslím 4.? zápas v rade tak môžeme už pomýšľať aj na ohrozenie 55 bodovej trojice PHX, NSH a LAK :yes:
tiež som zápas nesledoval a dokonca mi ani nejde otvoriť highlights zo zápasu :sad2:
víťazstvo potešilo, síce s futbalovým skóre, ale predsa. o Vyrovnanosti zápasu svedčia aj štatistiky :
vylúčenia : 8/8 a strely na bránu 22/23
k našim najvyťaženejším hráčom patrili Jackman 17,5 Coliacovo 15,04 a Weaver 15,30 min a ku podivu aj Strachan 14,20. Uvidím do budúcna, ako ho bude tréner nasadzovať, možno že nebude až tak o ničom, ako sa doteraz javil.
Pokiaľ ide o postavenie v tabuľke, bude to ešte nesmierne zaujímavý boj o ôsmu postupovú priečku a nás môže iba tešiť, že sa zrazu začína počítať aj s nami (na 8. VAN strácame 6 bodov :) ). COL je v kríze a kráča smerom dole, NSH hrá dnes doma so silným BOS a prehra by nám veeľmi vyhovovala, PHX zasa hostí silné CGY a tak budem držať prsty plameňom, LA hrá doma s EDM a tam to bude tiež zaujímavé. CBJ potvrdzuje vážne ambície na PO a dnes prekvapujúco zdolal DET.
V pondelok hostíme jazdcov z NY a tak by sa patrilo vyhrať, pretože potom prídu zápasy pravdy u našich divíznych rivalov (18.2 v CBJ a 19.2. v NSH). V Columbuse to bude ťažké, ale z NSH by sme body mohli priniesť, tak uvidíme.
len tak mimochodom, prvou hviezdou zápasu bol mladý T.J. Oshie, ktorý sa mi svojou hrou pozdával už v zápase proti VAN a môj dojem bol taký, že podal z našich najlepší výkon. Tento chalan sa za posledné obdobie hodne zlepšil a v tejto sezóne hrá naozaj dobre. Myslím, že o ňom v budúcnosti ešte budeme počuť a bude zaujímavé sledovať dokedy si ho v STL udržia.
Dnes vyšel na nhl.cz docela zajímavý článek , co se týče zranění :arrow: http://www.nhl.cz/CZ/18428/nejvic_marod ... ezdci.html

Bluesmani obsadili nelichotivou první příčku , to číslo je teda docela brutální :-O všechna čest že i přesto stále bojujete o Play -off :thumbsup:
Tááákže, dnes je ten deň, zmeriame si sily s "Jazdcami". :box:

link :arrow: http://blues.nhl.com/team/app/?service= ... 2&gnum=843

Rangers pricválajú do Scottrade Centra po vyše troch rokoch a budú sa snažiť zabrániť ich siedmej prehre vonku v rade. :thumbsdown: Zatiaľ čo Rangers v tabuľke padajú, Bluesmani sa budú snažiť potvrdiť stúpajúcu formu a bodovať naplno. :thumbsup:

Moje obľúbené presilovkové a oslabovkové štatistiky sú maximálne zaujímavé najmä na strane hostí. Kým Blues si stále držia slušné 7. miesto vo využívaní početných výhod a 12. v ich úspešnom eliminovaní, hostia z NY sú jedným z najhorších celkov v premieňní presiloviek a naopak jedným z najlepších v ich bránení. :?: :!: Zaujímavé.

Ja by som to videl tak, že šanca na zisk dvoch bodov je tu viac ako reálna, za predpokladu, že nám bude dobre fungovať obrana, podrží Mason a Boyes použije "kopírku" v presilovke :D Nechystám sa ten zápas sledovať, pretože študentský internet nieje obmedzený :x takže sa teším až sa ráno zobudím a dúfam, že to čo uvidím mi zdvihne náladičku v pozitívnom zmysle slova.

To kisin: Aspoň vidíš, v akých podienkach musíme pracovať ... :? ( :-D )
:clap:
Tak s dvomi bodíkmi som počítal, som rád že mi to ranné zdvihnutie nálady vyšlo :-D
Keďže som zápas nepozeral, budem hodnotiť len highlighty. Čo sa bitiek týka, Strachan prehral aj svoju druhú bitku za Blues a tentokrát jednoznačnejšie než kedy predtým, naopak, prebudilo sa nám "zvieratko" Cam a Vorosovi to aktívne natrelo, pravdupovediac, viac by ma zaujímala jeho bitka s Orrom, ako za starých čias :-D
Prekvapením pre mňa je ice-time Oshieho, ktorý je oveľa vyšší, ako napríklad Perronov, čo mi nejako nejde do hlavy :eek2: predsa len som si Davida obľúbil :-D
Týmto víťazstvom sme sa dostali už aj pred Kojotov :good: (to ešte majú o dva zápasy naviac, posledné COL o jeden viac ako my) a na NSH na 12. mieste strácame dva body a máme zápas k dobru. Tieto kalkulácie sa mi páčia, pretože mi dávajú nádej, že sa ešte o PO pobijeme ... :box:
Zaujímavé bude tiež sledovať, či sa vedenie postaví na poslednú chvíľu k trejdom aktívne smerom von, alebo dnu?! Po sezóne končí zmluva Tkachukovi, Hinoteovi, McClementovi a Mannymu. Najvyšší čas aby sa nad ich pôdobením v St. Louis rozhodlo, som zvedavý :frajer2:
juj, vy ste vyhrali, sice som na vas daval, ale ani som si nevsimol ze mi to vyslo :D, tak to som rad, St.Louis Blues mam rad a taktiez ma potesila vyhra :yes:
pozeral som druhu a tretiu tretinu. Samotny zapas nebol moc zaujimavy, ale bitka medzi Janssenom a Vorosom stala fakt za to :good: :good: :good:
pridavam video

a vtipne bolo ked si Renney zobral oddychovy cas a z nasledneho buly supli Blues gol :lol:
tak to je krása, bol som od nedele odcestovaný a dorazil som až teraz, takže všetko podstatné si ešte len pozriem, ale to víťazstvo som nielen tipoval, ale veril som, že to uhráme. V najbližších zápasoch pravdy s divíznymi rivalmi sa presvedčíme nakoľko sme na tom s formou dobre a ak sa dobrými výsledkami posunieme ešte o kúsok vyššie, verím že to PO nebude tak nereálne, (ako som to mal možnosť počuť z úst komentátora v zápase NJ-SJ na STV 3 )
Takže už sa teším na zápasy v CBJ a NSH, ktoré si chcem aj pozrieť... :yes:
drzim vam palce, dufam ze vyhrajete :smile03:
v CBJ je to stále ťažké a túto sezónu obzvlášť, rozchytal sa im Mason a káder majú naozaj kvalitný, čo dokazujú dobrými výsledkami, na NSH si myslím môžme veriť. Ako vravieval môj tréner kedysi, keď som hrával futbal :
hrá sa od 0:0 a poraziť sa dá každý...
Myslím, že náš tím nabral v posledných zápasoch akýsi druhý dych, čo je dosť pozitívne a tak zostáva veriť, že im tento entuziazmus a následne aj dobré výsledky vydržia čo najdlhšie. :super:
Vitaj späť ivan :coucou:
Ja tiež dúfam, že im to pôjde, vyzerajú byť aj dobrá partia, hádam sa objavujú aj dobré dopady metód kouča Andyho, síce trochu neskoro, ale predsa, som rád, že mu nechali dôveru :yes: :thumbsup:
Dôležité je zabojovať ešte túto sezónu, každopádne od tej ďalšej očakávam, že sa v prvej osmičke budú držať od začiatku a možno aj potiahnú nejakú tú sériu ;-)
Teraz NSH a CBJ, to budú tvrdé oriešky, hlavne oba zápasy s NSH by mali bodovať ... také tri bodíky by sadli, aby sme sa konečne posunuli aj v divízii.
Btw z takej poslabšej centrálnej divízie sa nám črtá celkom silná trojka ... CHI, DET a CBJ + teraz by sme mohli aj my začať súperov oberať o body.
Btw, v najinovšom časopise ProH ... sa Patrick Sharp vyjadril ku otázke, ktorá aréna je jeho najneobľúbenejšia: Pokaždé, když hraju v St. Louis, tak mi to nejde. Mají tam sice hezkou arenu s dobrým zázemím, ale taky tam mají tým, kterému se doma daří, takže tam hraju nerad. :clap:
Beriem to ako poklou našim :-D
zdravím ťa :smile03: , inak som hrozne do....ný z cesty, ktorá je, ako obvykle ke´d sneží otras..!
Ale k veci, zajtra si to idem pozrieť, verím, že to nebude zbytočný výjazd a z tých dvoch zápasov body privezieme, hlavne nech neprídu naprázdno :yes: Budeš to tiež sledovať..?
:( Chcel by som, ale ako vravím, internátny študentský internet je neobmedzený a ten prenos by mi zožral kvótu za pár minút :-(
Takže sa zasa len budem nechávať (dúfam že príjemne) prekvapovať tak z rána. Okrem toho ... za minulé dva týždne som pozeral asi 6 prenosov, každý druhý deň a vravím, riadne ma to rozhodilo ... Je to riskantná vec tie nočné :-D
tak to áno, ja naviac chodím stále potom do práce a zväčša už ani nejdem spať, len zalejem kávu a pripravím doma raňajky, takže vzorný tato, ale poobede som zlomený na zaplakanie. V nedeľu som pozeral NJ-SJ a zaspal som 5 min pred koncom :sad2:
Inak mám tušáka, že po Trade Deadline sa k nám vráti jeden z dvojice odídených do NYI Guerin - Weight. Tak som zvedavý, ako to nakoniec dopadne, ale rozhodne sa bude Davidson obzerať po niekom skúsenom, naviac jeden aj druhý to tu poznajú a vrátili vy sa podľa mňa radi, ak by na to došlo. Ponúknuť ale budeme musieť nejakého šikovného mladíka, momentálne najžiadanejší artikel ostrovanov.
Celkom s Tebou súhlasím, ja osobne by som radšej privítal Weighta, aj keď teraz sa zranil na 6 týždňov myslím? :-( Ak by chceli mladíka, tak potom jedine za nejaký ten vysoký draft a Weighta, plus ešte niekoho. Ale ja osobne by som sa len veľmi nerád lúčil s jedným z dvojice Oshie - Berglund a o Perronovi ani nehovorím.
Krááásne, tak to má byť tato :-D žena proti tvojmu tráveniu času s hokejom nemá námietky? :-D
nuž ťažko povedať koho by ponúkli, možno Perrona, fakt netuším, myslím, že ak budú uvažovať rozumne tak sa zbavia jedného centra (napr. Porter), ktorých máme nadbytok...
manželka je v pohode, je rada, že nevysedávam po krčmách, alebo netrávim čas pri inej :D (ja ale nemám dôvod)
inak sa jej venujem dostatočne plnohodnotne na to, aby proti tomu nič nemala. Naviac je rovnako "pošahaný" aj môj brácho, takže je už zvyknutá.
Perrona nieee ... :cry: Portera? To by sme im museli ešte niečo pridať, ale ja som si istý, že na "starú líšku" sa môžeme spoľahnúť a niečo dobré vymyslí. Ja si myslím, že Weight a Guerin sú najpravdepodobnejší, ale len ak sa Blues rozhodnú neponúknuť zmluvu Tkachukovi ... neviem, inak by mi prišli nadbytoční, keď ešte aj Karyia má byť fit a hrať ... neviem no.
Dúfam, že brácho fandí tiež Blues :-D a máš to s ním ľahšie ako ja so svojim Flejmsákom Iginlíkom :lol2:
nuž práve z toho vychádzam, že Tkachuk pôjde a Karyia je aktuálny tak od novej sezóny. Ak robia všetko preto, aby posilnili hlavne na prípadné PO, tak sme doma. Presne to už raz urobili s Tkachukom ak pamätáš. Akú protihodnotu ponúknu netuším, ale myslím si, že ostrovania pôjdu aj po dobrých draftoch v najbližšom období a to im vieme ponúknuť si myslím, takže (hráča za hráča + voľba v drafte sa mi zdá reálna), ale možno nás vedenia prekvapí.
Brácho je KH - Mischeilito44 a v posledných dňoch sa vytešuje, že je predo mnou v individuálke, to ho ale rýchlo prejde.
tak dnes nás o 01.00 čaká zápas v CBJ, ktorý je najmä doma veľmi silný. Idem si to pozrieť, tak som fakt zvedavý, ako tam dopadneme. Potešila by aj remíza :yes:
5276 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS