Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ST. LOUIS BLUES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Getzo5 píše:
Walt píše:tak to budem rád, dúfam že budem mať možnosť dostať sa čo najbližšie k tímom CAN a USA, počas tréningov a pod. Rád by som to využil. Až to bude aktuálne nechám na seba kontakt a niečo dohodneme (najaký pozápasový brífing :oslava: :smile03: ) Určite tu bude aj množstvo iných chalanov odtiaľto, ktorí sa môžu pridať.
V prípade, že budeš tú šancu mať, určite sa ťa pokúsim na dané účely nejak kulantne zneužiť, na to ťa už vopred upozorňujem. :D Samozrejme, nejaký briefing ohľadom toho by možno nezaškodil ani predzápasový. :D Na podrobnosti času dosť, predbežne sme ale dohodnutí, povedzme zatiaľ na "spolupráci o budúcej spolupráci". :smile03:
v pohode, myslím že nejaké možnosti budem mať... :smile03:
Pokud se jeste muzu vyjadrit k tematu prohockey a predplatne tak ja jsem s nim spokojeny. Pravidelne mi chodi do schranky, posledni cislo tusim v pondeli. Uz jsem sice nekolikrat uvazoval o tom, ze do dalsi predplatneho nepujdu, ale vzdy jsem si to rozmyslel. Neslo o penize ( kdyz zustanu jeden patek doma tak mam na 2rocni predplatne :lol: ), ale uz nemam moc casu si kazde cislo ani cele precist. Kde jsou ty casy kdy jsem cely vytisk precetl naraz za 2-3 hodinky.
predzapasove mitingy s Ivanom jednoznacne odporucam, stoja za to :oslava: :)
bernie píše:predzapasove mitingy s Ivanom jednoznacne odporucam, stoja za to :oslava: :)
Muzu potvrdit a vrele doporucit. Ale ty pozapasove byly snad jeste lepsi :lol: :oslava:
Selly8 píše:
bernie píše:predzapasove mitingy s Ivanom jednoznacne odporucam, stoja za to :oslava: :)
Muzu potvrdit a vrele doporucit. Ale ty pozapasove byly snad jeste lepsi :lol: :oslava:
z tych si uz nic nepamatam :wowo: :wowo: :wowo:
Btw. gratulácia k 100vke :respect:
tak vďaka, to bola ešte pred nedávnom strašne vzdialená méta, ale rozbehlo sa to, čomu sa veľmi teším, sme tu taká pohodová partia, ktorá si má vždy čo povedať (napísať)
A inak ma tu chalani vykresľujú v takom obraze, až si mnohí pomyslia, že som nejaký :pivo_uslo: a pritom ja len tak symbolicky, občas, vypálit červa, jak říka Bohumil Stejskal. :D :smile03:
Bože Ivan samé chvály na teba a mňa to stále obchádza :-( . Keď sa konečne stratneme, padne veľa pív :D .
Bluesfan píše:Bože Ivan samé chvály na teba a mňa to stále obchádza :-( . Keď sa konečne stratneme, padne veľa pív :D .
si si istý, že to naozaj chceš..? :D :hroza:
A tak skúsim ísť s tebou za rovno. To ako skončím je už v rukách Božích :D .
:backtotopic:

Janssen začal rekonvalescenciu, nastúpiť by mal o týždeň v NSH a Conklin s tým saveom na Ribeira nakoniec vyhral "save of the week". Tarasenko 16 zápasov 6 bodov a Lehtera, ďalší z našich prospektov o ktorom je však málo počuť napriek tomu, že ak sa nemýlim, tak v minulej sezóne bol najproduktívnejším hráčom Fínskej ligy, získal v KHL 12 bodov v 14 zápasoch, hrá v lajne s Demitrom a mnoho fanúšikov začína tak povediac nahlas žiadať jeho presun do St. Louis od budúcej sezóny.
fajn príspevok Dano, pravdu povediac ja som na toho Jori Lehteru celkom zabudol, ale evidujem že je v našej organizácii. Draftovali sme ho v roku 2008 zo 65. pozície. Čo mi je ale na ňom najviac sympatické to je : (born 23 December 1987) sme narodení v stejný deň :yes: :) Troška som sa na neho mrkol a zistil som, že v troch sezónach s klubom Tappara zaznamenal 158 bodov (41 gólov, 117 asistencií), v 169 hrách..! :good: To je viac ako slušné.
Inak veľmi pochvalne sa o ňom vyjadroval náš súčasný asistent trénera Scott Mellanby (do júla robil skauta vo VAN) že je to skvelý talent a má v NHL budúcnosť. V tomto smere veľmi uznanlivo pochválil skauting Blues.

a ešte jedna vec, keď už som sa tak rozpísal, toho Mellanbyho pomerne málo spomíname, ale robí neoceniteľnú robotu pre trénera Payna a ja osobne som neskutočne rád, že máme v našej organizácii človeka, ktorý v tomto klube niečo odviedol. V rokoch 2001-2004 tu odohral 235 zápasov. Keď k nám prišiel, rozprával len v pozitívach, ako sa do tohto klubu teší a ako je rád, že prichádza práve sem. Tak nech sa im obom táto sezóna vydarí.
ten Janssen to je teda dobrý "típek"

Blues forward Cam Janssen, who has been out since Oct. 9 with a concussion, passed a battery of baseline tests Wednesday and is eyeing a return to the ice next Thursday against Nashville.
"I passed ... with honors," Janssen quipped. "The first test I've passed in a long time."
Janssen received a concussion after colliding with teammate Brad Winchester and hitting his head on the ice when he fell.
"It's hard to watch the replay, but I've done that to guys ... it just happens," Janssen said. "But if that would happen to any one of you (media) guys, you would still be in the hospital. Let's be honest here." :D
To si Cam nemohol takúto poznámku odpustiť samozrejme. CHcel by som vidieť jeho výraz v tvári či sa pri tom aj smial, alebo to dotiahol k dokonalosti a povedal to s vážnou tvárou :)

Lehtera je jeden z prospektov, u ktorého prístup našej organizácie ... mi nie je celkom jasný. Asi ho chcú mať priam hotového budúcu? sezónu, alebo je tam niečo iné a dopadne to podobne ako s Toivonenom (ktorý bol vždy môj favorit)?
dnes nás čaká veľmi ťažký zápas s jastrabmi, do ktorého dúfam dajú chlapci všetko a dokážu ten zápas vyhrať. Neviem prečo, ale dnes o našej výhre vôbec nepochybujem. Verím, že konečne dáme viac ako 2 góly a inkasujeme menej.
V bráne nastúpi samozrejme Jaro Halák, otázkou zostáva, ako budú poskladané útoky, resp. v ktorom bude Boysie a v ktorom D.Agostini. Tréner to na posledných tréningoch zakaždým miešal, tak uvidíme. Tabuľka našej divízie zatiaľ nevyzerá pre nás vôbec lichotivo (sme posledný) Tak je na čase sa posunúť vyššie... :yes:

Samozrejme si to pozriem a tipnem si dnes aj výsledok, nech je zábava (3:1)
Tak dnes by bolo pekné zvíťaziť. A nenamietal by som ak by ma hráči vyviedli z omylu aspoň piatimi kúskami z toho minimálne 2 presilovky :D . Srandujem, budem rád za hocijakú výhru :) .
Tak dnes súboj číslo dva medzi Hossom a Halákom... :box:
Maja mi dnes bude dosť ľúto, ako odkorčuľuje z ľadu so zvesenou hlavou, dnes predpokladám nedá ani gól.
Ivan, nespíš? :) Zatiaľ nám to celkom ide, škoda toho gólu na 1:1 a tých nevyužitých šancí, Boysie sa snažil, Dano ale poznamenal že je slepý :D
nebudem sa rozpisovat, ledva vidim, ale Perron dnes...no neskutocne volaco...Dva goly, enormne mnozstvo odvedenej prace, blokovanie striel, to ako drzal puk hodnu chvilu daleko od brany a dvaja resp traja hraci CHI mu ho nevedeli zobrat...David dnes predviedol vynikajuci vykon. Ale samozrejme nie len on, cely tim hral kompaktne, parada. PK nam dnes neslo, aj ked ten druhy gol mysli uz padol po PP ale tam bolo uplne jasne z coho ta situacia vznikla. Kazdopadne sme oskalpovali Hawks, SUPER :cool:

PS: Ten Kopecky si neda povedat..uz minule tam Jarovi sekal po betonoch, dnes tam zase sibrinkoval hokejkou...Ale myslim ze Polak to velmi razantne vyriesil :box:

dobru.
:yahoo: :wawe:

Konečne!!!

Perron je pán hráč, Polák je pán hráč ... ostatní slabota menovite Berglund a Boyes za vozenie sa, Backes sa hral na schovávačku asi, Jackman chybičky, Cola detto, hráčov 2. a 3. lajny som ani poriadne nevidel vyjma bitiek a McClementa pri jeho práci. NA STRELY 28:25
Pekné dva bodíky z derby, teraz sa vyspať a zajtra suši z tučniakov!

Obrázek LET'S GO BLUES Obrázek
tak to vyšlo nakoniec, super, teším sa, Majo odišiel z ľadu z dlhým nosom, rovnako tak celý jeho team a my sme vyhrali, síce nie 3:1 ale ešte krajšie 4:2! Perron klobúk dole, famózne... :cool:
Paráda :good: !

Škoda, že som nezvládol tú poslednú tretinu, ale bol som už naozaj takmer slepý :) .

Tak sme to zvádli. Všetci 4. sme čakali výhru. Nad prehrou nikto ani nepomyslel. Hoci sme hrali s Chicagom, neviem prečo ale čakal som trošku suverénnejšiu hru. Po rýchlych inkasovaných góloch sme mali dlhšie výpadky, kedy boli Hawks lepší.
Teda súdim aspoň podľa toho čo som videl. Posledná tretina neviem ako vyzerala.
Ale keď sa tak spätne zamyslím, v globále to nebolo až také zlé, len pár hráčov obrovsky vyčnievalo :) .
Perron raz bude veľká hviezda :good: , ten chlapec ma bohato nadelené v hlave, rukách aj nohách.

Rád by som sa vyjadril k Boyesovi. Nejde mu to. V zápase mal pekné momenty, snažil sa, drel, bol som s jeho hrou spokojný, ale radi by sme od neho videli hru z pred 2-3 rokov. Dávať góly ! Možno by naozaj prospela nejaká výmena. To len v rámci špekulácii. Hovoriť si, že on sa zobudí ma už nebaví. Je evidentné, že prakticky od PO s Vancouverom to nie je on !

Tak teda spokojnosť s bodmi, dajme tomu, že aj s predvedenou hrou :) .

Chlapci nezabite ma ale s tučniakmi som dnes pesimista. Ak uhráme bod budem maximálne spokojný, ak náhodou 2 tak skáčem z okna :D.

Inak všimli ste si ten paradox zatiaľ. Z domáceho prostredia 100% bodov, z vonka len 2 body :D. Zámena oproti minulej sezóne :) .
Perron je odkedy naskočil ako nováčik pre mňa najobľúbenejším hráčom Blues spoločne s EJom. Už len keď si spomeniem na ten gól z vlaňajška, príjemné mrazenie mi behá po chrbte. Že bude za hviezdu, možno aj väčšiu než Oshie je jasné. Nechcem to zakríknuť, ale začal excelentne. Ak to takto pôjde aj ďalej, strelec je vyriešený. Pravda, zatiaľ mu k tomu nechcem pridávať aj označenie "rozdielový hrác", to by musel v minulom zápase dať hattrick, aby porazil Hossu :D Každopádne ešte má čo zlepšovať, no v tomto mu ja bezmedzne verím. V hre mi vždy prišiel ako poctivec a to ja si nesmierne cením.

Orgazmus...
Getzo5 píše:Perron je odkedy naskočil ako nováčik pre mňa najobľúbenejším hráčom Blues spoločne s EJom. Už len keď si spomeniem na ten gól z vlaňajška, príjemné mrazenie mi behá po chrbte. Že bude za hviezdu, možno aj väčšiu než Oshie je jasné. Nechcem to zakríknuť, ale začal excelentne. Ak to takto pôjde aj ďalej, strelec je vyriešený. Pravda, zatiaľ mu k tomu nechcem pridávať aj označenie "rozdielový hrác", to by musel v minulom zápase dať hattrick, aby porazil Hossu :D Každopádne ešte má čo zlepšovať, no v tomto mu ja bezmedzne verím. V hre mi vždy prišiel ako poctivec a to ja si nesmierne cením.

Orgazmus...
tak tak, súhlas, ja ho vnímam ako hráča, ktorý na to má, ale ešte to musí potvrdzovať a to pravidelne. Momentálne na to má skvelé podmienky, lebo v tom útoku s Backesom a Oshiem im to teraz šlape neskutočne dobre :good: Škoda že sa tak troška trápi McDonald, ktorý vynikal v minulej sezóne, no možno je to spôsobené aj horšou chémiou v útoku, on si to s tým Berglundom nejako nevie hodiť, aspoň ja z nich mám taký pocit. Boysie maká, aj včera ho bolo vidieť, strieľal, žial ni ea nie to tam trafiť a Backes, ten včera spálil minimálne dve tutovky do polo-odkrytej brány :hroza:
Ak sa nám chytí aj druhý útok a začne dávať góly, tak to bude podľa mňa dobré. V záverečnej tretine sme už aj oslabovky hrali slušne a k ničomu vážnemu sme hráčov CHIC nepustili, čo ma nesmierne tešilo.
Dnešný zápas bude naozajstnou previerkou toho, ako na tom naozaj sme, nielen fyzicky po tomto ťažkom zápase, ale aj herne. PIT je kvalitka, aj keď momentálne nehrajú v TP forme, tak by sme to mohli využiť. Ja tvrdím, že na remízu dnes rozhodne máme. :yes:
5276 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2022 COLORADO AVALANCHE