Getzo5 píše:Uhm, bhmbhm... Že ty si to myslel vážne? Pri všetkej úcte, nikdy by som od svojho tímu pravidelne neočakával, že dokáže 100%ne pokryť momentálne najlepšieho hráča ligy (či to je svojho času Ovechkin, Crosby, Hossa, Zetterberg alebo niekto iný). Ak fanúšik môžem byť akurát tak povďačný zato, ak sa im to podarí. Sú totiž večery, keď na to nie je šanca, jedným z nich bol aj ten včerajší. Jednoducho niet čo permanentne vyžadovať i keď postoj "ak X, tak nie sme dosť dobrí" je fajn, skôr však pre hráča a jeho vôľu, nie pre fanúšika...bernie píše:Neustrážili sme Hossu (dva krát), a u mňa osobne dôvod "ale to je Hossa on je hviezda" absolútne neobstojí, musíme byť schopný ubrániť kohokoľvek.
Čo sa ešte včerajška týka, príčiny prehry sú inde a popísali ste si ich správne. V podstate nič čo by sme všetci pred sezónou nevedeli, chýba vám elitný strelec. Akokoľvek hra Perrona či Oshieho poteší, ešte to nie sú tzv. rozdieloví hráči. S premieňaním šancí máte dosť problém (z 2.5 zápasu čo som vás pozeral) a pri počte presiloviek + podľa mňa parádnej forme EJa je to o to výraznejšie...
Tie dve X nie sú zlé preto lebo sú to "len" remízy. Ide o to po akom preibehu hry sme tieto remízy uhrali. Keby sme dvakrát nevyhrávali 0:2 a priebeh zápasov by bol iný, určite by som bol spokojnejší. Ja som narážal na to, že sme stratili dvojgólové vedenie, v dvoch zápasoch po sebe. Keby to bolo naopak a my to dotiahneme z 2:0 na 2:2 a potom prehráme v OT/SO tak sa určite teším, či už to niekto berie ako zlé alebo dobré. Ale sám vieš že tým ktorý chce hrať PO musí vedieť zvládať takéto zápasy.
A čo sa týka Hossu, to "neustrážili" bolo skôr obrazné. Pri tých včerajších góloch ukázal svoj prehľad v hre, dva krát stál na správnom mieste, ale to neboli situácie kde by sa nejakým zázračným spôsobom individuálne presadil a nechytateľne zavesil. Takže si dovoim nesúhlasiť, keby sme boli trochu dôslednejší, mohli sme ubrániť kohokoľvek, prvé dve tretiny toho boli dôkazom.
S premieňaním šancí máš úplnú pravdu, pri takom obrovskom počte striel je ten počet gólov ktorý sme vstrelili úplne mizivý. Hrá sa na góly a nie na počet striel, a my sa musíme naučiť premieňať šance.