Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ST. LOUIS BLUES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Getzo5 píše:
bernie píše:Neustrážili sme Hossu (dva krát), a u mňa osobne dôvod "ale to je Hossa on je hviezda" absolútne neobstojí, musíme byť schopný ubrániť kohokoľvek.
Uhm, bhmbhm... :D Že ty si to myslel vážne? Pri všetkej úcte, nikdy by som od svojho tímu pravidelne neočakával, že dokáže 100%ne pokryť momentálne najlepšieho hráča ligy (či to je svojho času Ovechkin, Crosby, Hossa, Zetterberg alebo niekto iný). Ak fanúšik môžem byť akurát tak povďačný zato, ak sa im to podarí. Sú totiž večery, keď na to nie je šanca, jedným z nich bol aj ten včerajší. Jednoducho niet čo permanentne vyžadovať i keď postoj "ak X, tak nie sme dosť dobrí" je fajn, skôr však pre hráča a jeho vôľu, nie pre fanúšika...

Čo sa ešte včerajška týka, príčiny prehry sú inde a popísali ste si ich správne. V podstate nič čo by sme všetci pred sezónou nevedeli, chýba vám elitný strelec. Akokoľvek hra Perrona či Oshieho poteší, ešte to nie sú tzv. rozdieloví hráči. S premieňaním šancí máte dosť problém (z 2.5 zápasu čo som vás pozeral) a pri počte presiloviek + podľa mňa parádnej forme EJa je to o to výraznejšie... :|

Tie dve X nie sú zlé preto lebo sú to "len" remízy. Ide o to po akom preibehu hry sme tieto remízy uhrali. Keby sme dvakrát nevyhrávali 0:2 a priebeh zápasov by bol iný, určite by som bol spokojnejší. Ja som narážal na to, že sme stratili dvojgólové vedenie, v dvoch zápasoch po sebe. Keby to bolo naopak a my to dotiahneme z 2:0 na 2:2 a potom prehráme v OT/SO tak sa určite teším, či už to niekto berie ako zlé alebo dobré. Ale sám vieš že tým ktorý chce hrať PO musí vedieť zvládať takéto zápasy.

A čo sa týka Hossu, to "neustrážili" bolo skôr obrazné. Pri tých včerajších góloch ukázal svoj prehľad v hre, dva krát stál na správnom mieste, ale to neboli situácie kde by sa nejakým zázračným spôsobom individuálne presadil a nechytateľne zavesil. Takže si dovoim nesúhlasiť, keby sme boli trochu dôslednejší, mohli sme ubrániť kohokoľvek, prvé dve tretiny toho boli dôkazom.

S premieňaním šancí máš úplnú pravdu, pri takom obrovskom počte striel je ten počet gólov ktorý sme vstrelili úplne mizivý. Hrá sa na góly a nie na počet striel, a my sa musíme naučiť premieňať šance.
bernie píše:A čo sa týka Hossu, to "neustrážili" bolo skôr obrazné. Pri tých včerajších góloch ukázal svoj prehľad v hre, dva krát stál na správnom mieste, ale to neboli situácie kde by sa nejakým zázračným spôsobom individuálne presadil a nechytateľne zavesil. Takže si dovoim nesúhlasiť, keby sme boli trochu dôslednejší, mohli sme ubrániť kohokoľvek, prvé dve tretiny toho boli dôkazom.

S premieňaním šancí máš úplnú pravdu, pri takom obrovskom počte striel je ten počet gólov ktorý sme vstrelili úplne mizivý. Hrá sa na góly a nie na počet striel, a my sa musíme naučiť premieňať šance.
Ale vieš ty čo? Koľkokrát sa také šmudly bránia omnoho horšie než individuálne prieniky alá Perron vlani... :smile03: Otázka je, nakoľko to bola vaša dobrá hra v oboch smeroch a nakoľko nemohúcnosť Chicaga...

EDIT: Vy ste to asi určite videli, ale tak ja nie...wooooow :super: Už rezervovaná nominácia medzi zákrokmi roka. Povedal by som, že už za prvé dva týždne máme medzi goal of the year a save of the year hneď niekoľko fakt horúcich kandidátov, to minulý ročník nebolo... :thumbsup:

Getzo na tú prvú otázku ti poviem, že oboje :D .

Presne v tom je to. My za zápas vyprodukujeme veľké množstvo striel. Z toho pramení aj niekoľko tutoviek. Keby sme využili aspoň každú druhú, tak si myslím, že zvládneme aj Dallas aj Chicago. Správne Maťo povedal, že ak by bol priebeh tých zápasov iný, boli by sme s Xkami spokojní. Takto sme zrejme stratili 2 body. Myslím si, že v obrane je to fajn. Tam funguje nejaká chémia, máme 2. veľmi dobrých brankárov a slušne vyváženú obranu. Gólov takisto nedostávame veľa.

V ofenzíve je ale mnoho trhlín. Najväčšími pozitívami sú dynamickosť a dobrá súhra. Ale negatívne sú naše presilovky a premienanie veľkých šancí. Už dlhodobo sa nám nedarí tieto veci skombinovať. Ak by to vychádzalo tak ako to vyzerá podľa priebehu zápasu tak tu každý z nás strelca ani len nespomenie. Ja stále verím, že také naše esá na góly môžu byť Berglund a Boyes. Žiaľ druhý menovaný zatiaľ len márne spomína na dobu 2-3 roky nazad.
Getzo5 píše:
bernie píše: S premieňaním šancí máš úplnú pravdu, pri takom obrovskom počte striel je ten počet gólov ktorý sme vstrelili úplne mizivý. Hrá sa na góly a nie na počet striel, a my sa musíme naučiť premieňať šance.
Ale vieš ty čo? Koľkokrát sa také šmudly bránia omnoho horšie než individuálne prieniky alá Perron vlani... :smile03: Otázka je, nakoľko to bola vaša dobrá hra v oboch smeroch a nakoľko nemohúcnosť Chicaga...
Presne to je náš problém že hráme (len) dobre a to nestačí :) Ak chceme konečne dosiahnuť nejaký úspech musíme hrať výborne. Nemôžme víťazstvá stavať na zlej forme Ducks, Blackhawks ani nikoho iného...

Ten zákrok bol nádherný...Možno aj Perron predvedie časom niečo podobné ako minulý rok, nebol(i) by sme proti :) Alebo to tento rok skúsi nejaký iný Bluesman? :biglol: Nechajme sa prekvapiť, sezóna je dlhá...
Maťo vystihol si to :good: .

Ja len dodám, verím, že od najbližšieho zápasu začneme tam, kde sme skončili. A to do slova. Ak podáme minimálne taký výkon ako teraz a pridáme aj niečo na viac tak to Jastrabom vrátime aj s úrokmi :frajer2:. A nemusíme sa potom báť Hossu, Kanea, Kopeckého ani nikoho iného :) .
je to v podstate presne o tom, čo spomenul Getzo, my momentálne naozaj nemáme TOP útočníka, ktorý by bodoval v každom zápase a bol v prvej desiatke produktivity. A ja si myslím, že presne taký nám neskutočne chýba. Team máme naozaj dobrý, skvelá partia, slušná obrana, perfektný brankár, neskutočnú tretiu lajnu (Steen - McClement - Crombeen) No v tých prvých dvoch celkom zaujímavo poskladaných sú síce dobrí hráči, fyzicky aj technicky dobre vybavených, no nemáme super strelca. Taký nám chýbal už v predošlej sezóne.
K tejto je ešte asi skoro sa vyjadrovať, ale žiaden z našich útočníkov sa zatiaľ neukazuje v takom svetle, aby prekonal hranicu 40 gólov, resp. hranicu 80 bodov..!
Otázkou je, či na to niektorí z týchto našich hráčov momentálne naozaj má..? Môj skromný odhad mi nahovára, že možno Perron, alebo Oshie, ale to by museli hrávať pravidelne v našej TOP lajne s nejakým elitným centrom a tu vidím našu najväčšiu slabinu. My totiž takého nemáme. :-(

Cez to všetko je príjemné sa po čase pozerať na tento pomerne mladý a budujúci sa team, ktorý má dobrú energiu v zápase, chuť bojovať, hrá konečne útočne a nie utiahnuto, dobre bráni a má výborného brankára. Ak doladíme presilovky a dostaví sa vyššia strelecká efektivita, tak budeme pre každého veľmi nepríjemným súperom. Zostáva už len veriť, že po doriešení vlastníckej otázky v našom klube, ktorá sa chystá niekdy v januári, sa vyjasní aj finančná otázka. Budeme si tak môcť dovoliť drahého super hráča a ísť v platovom strope až na maximum, ako je to u tých najlepších (či najbohatších) kluboch.
Ja by som síce tiež strelca chcel. Určite by som nenamietal. Ale chcem povedať, že máme hráčov, ktorí určite vedia dať gól len neviem prečo tomu tak nie je.
Nemusí to byť vždy len o strelcovi.
Koho elitného má Nashville či Phoenix?

My musíme v prvom rade premienať vyložené šance. Keby toto fungovalo s tou hrou, ktorú produkujeme tak má minimálne 5-6 hráčov šancu spraviť 50 a viac bodov.
Bluesfan píše:Ja by som síce tiež strelca chcel. Určite by som nenamietal. Ale chcem povedať, že máme hráčov, ktorí určite vedia dať gól len neviem prečo tomu tak nie je.
Nemusí to byť vždy len o strelcovi.
Koho elitného má Nashville či Phoenix?

My musíme v prvom rade premienať vyložené šance. Keby toto fungovalo s tou hrou, ktorú produkujeme tak má minimálne 5-6 hráčov šancu spraviť 50 a viac bodov.
Nashville má spoľahlivého Hornqvista a keď mu ide tak aj Erata, PHX pre zmenu so strieľaním gólov, pokiaľ to nesype Upshallovi, problémy vcelku má... :wink: Inak s tým "receptom" na víťazstvo pre vás nemám námietky, súhlasím.

Btw. v Pro Hockeyi Jarov prvý plagát za St.Louis...škoda, že ak ma zrak neklame s pukom už tesne za jeho chrbtom a pohľadom na opačnú stranu (pravdepodobne deflection) :D
Nedá mi... Veď Upshall v lige ešte nikdy nestrelil ani 20 gólov, ja ho teda ako nejakého strelca zafixovaného nemám :hmm:
Hornqvist hral len 1. sezónu. Dal ich 30. Aj Boyes svojho času strelil 42 a potom 33 gólov. Zatiaľ tam plní rolu strelca ale všetko sa môže zmeniť.
Upshall by dal možno pár gólov ale skôr by bol podľa mňa taký hráč pre mužstvo. Sám som zvedavý, kam by to dotiahol ak by sa nezranil.
V minulej sezóne tam bol najlepší strelec Vrbata (24) a Stempniak (28), ten však dal polku ešte za Toronto.
Skončili 4. v konferencii a nemyslím si, že kvalitou sú niekde inde ako Blues. Uvidíme teda čo naši útočníci porobia. Ešte je čas :) .

Mať tak vášho Pariseho alebo aspoň Zajaca :modlenie: .... :D .

Pro Hockey mám v pláne kúpiť zajtra, tak som zvedavý :D
begbeee píše:Nedá mi... Veď Upshall v lige ešte nikdy nestrelil ani 20 gólov, ja ho teda ako nejakého strelca zafixovaného nemám :hmm:
To ani ja. Bavili sme a v globále alebo o tímoch? Ja myslím, že to druhé a tam ich vlani do zranenia ťahal. Mal formu, keby ho neseklo, tých 20 by dal s dvoma palcami v nose :wink: Aj 30 s jedným. Teraz bude návrat do formy podstatne ťažší, ale vlani na to fakt mal.
Bluesfan píše:Pro Hockey mám v pláne kúpiť zajtra, tak som zvedavý :D
Má tu niekto skúsenosť s predplatným? Jeho kupovaniu som nikdy neholdoval, ale pokiaľ mi niekto objasní ako rýchlo a ako kvalitne to chodí do schránky a bude to mať zmysel, možno o tom prvý krát v živote budem uvažovať. Ani nie tak pre cenu, ja si zo zásady čokoľvek z printových médií kupujem podľa obsahu, ale tak viete...pohodlnosť... :D
Ja si ho kupujem viacmenej pravideľne. 7-9 X do roka. Predplatený ho nemám ale oplatí sa to podľa mňa.

V každom čísle máš taký kupónik, ktorý vyplníš, vystrihneš a pošleš. Adresu a pod máš napísané tam. Ročné predplatné stojí 22,30 Eur. Dvojročné 44,60. Píšu tam ľudia, ktorí ho pravideľne objednávajú a myslím si, že sú spokojní v tej rubrike pre odberateľov sú len samé chvály.

Inak k ročnému predplatnému dostaneš tričko a k dvojročnému fľašu :D .
K Uspshallovi ešte, možno nebude tak produktívny ako bol/mohol byť minulý ročník ale všímam si ho a minimálne jeho práca pre mužstvo bude neoceniteľná :) .
Bluesfan píše:Ja si ho kupujem viacmenej pravideľne. 7-9 X do roka. Predplatený ho nemám ale oplatí sa to podľa mňa.

V každom čísle máš taký kupónik, ktorý vyplníš, vystrihneš a pošleš. Adresu a pod máš napísané tam. Ročné predplatné stojí 22,30 Eur. Dvojročné 44,60. Píšu tam ľudia, ktorí ho pravideľne objednávajú a myslím si, že sú spokojní v tej rubrike pre odberateľov sú len samé chvály.

Inak k ročnému predplatnému dostaneš tričko a k dvojročnému fľašu :D .
Hej, hej, to som tiež čítal. Čo sa týka tej výhodnosti, asi áno, kedže takisto si ho zvyknem kúpiť s pravidelnosťou a čakať zväčša do stredy kým dorazí do stánkov atď. naozaj nie je komfortné. Navyše tým človek ušetrí nejaké to euro. Vždy som považoval za najlepší zdroj informácií len internet, preto som roky predplatné ProH ignoroval, avšak je pravda, že články a analýzy (i keď s nimi celkom často nesúhlasím v detailoch) sú tam zoširoka a tento typ si bežný "spotrebiteľ" na webe nevyhľadá, resp. na podobné veci nemá toľko času ako na stroho informatívne články. Je to tak teda pekné počteníčko, akurát príliš rýchle za 2.62e na môj vkus :oops: Každopádne si zvyknem s Novotným dopisovať o rôznych chybách, postrehoch atď. atď. celkom často a myslím, že z jeho odpovedí je zrejmé, že sa chlapec vcelku snaží aj o sebereflexiu a neustále napredovanie. Ale na to, že nie som ani len bežný ročný predplatiteľ či u know..."gold member", dovoľujem si kritizovať celkom dosť vecí... :D

Skôr ma zaujímalo ako je to s tou dopravou - ako to balia, kedy po ofiko vidaní prichádzajú na adresu a tak... :wink:
Ja som prohockey odoberal niekoľko rokov, kým som si neuvedomil, že všetko a oveľa viac ako v ňom je na internete. No ale muchu s PC nezabiješ to je pravda.. :D
Posledná vec - zas Upshall je skvelý a neoceniteľný hráč pre každé mužstvo ale nie je to typ čo má byť strelec teamu. Ak ním je, tak je niečo zle. A minulá sezóna bola čo sa jeho gólov týka iba fluke.
begbeee píše:Ja som prohockey odoberal niekoľko rokov, kým som si neuvedomil, že všetko a oveľa viac ako v ňom je na internete. No ale muchu s PC nezabiješ to je pravda.. :D
Posledná vec - zas Upshall je skvelý a neoceniteľný hráč pre každé mužstvo ale nie je to typ čo má byť strelec teamu. Ak ním je, tak je niečo zle. A minulá sezóna bola čo sa jeho gólov týka iba fluke.
Veď práve... :D Nie, vážne, je to dosť, ale ber to tak, že napr. článok o Stewartovi, ktorého fakt môžem si nebudeš ani ty, ani ja dohľadávať na local Avs boards, ani na oficiále, ani u vybraných zámorských reportérov, that`s my point. :wink:

No zle...pokiaľ tú rolu dokáže ustáť a nasúka dosť, tím má byť spokojný a hotovo. Taktiež je to predsa v kombinácii môjho a tvojho príspevku prienik, ktorý ukazuje na strelecké schopnosti PHX, ktorý nimi ako dobre vieme neoplýva (pravda pri Tippetovom štýle hry ani nemusí), takže si rozumieme. Hodnotenia neskôr...

Pekný/"pekný" sig... :roll: Autor?
teda nič proti vašim postrehom k Upshallovi páni, ale všimli ste si že píšete v topiku Blues..? :dup: :)

ešte zareagujem k tomu Pro Kockey-u. Ja si ho pravidelne kupujem v stánku, ale tiež už som zvažoval predplatné. Odradilo ma presne to, ako to hádžu do schránky a často aj poškodia. Ale podľa mňa sa to dá dohodnúť na pošte a vieš si to vyzdvihnúť osobne. Zistím to presne a dám vedieť. Ak to bude ako píšem, tak je vec jasná, od januára si ho predplatím tiež.
tak tá neefektivita niektorých našich útočníkov predsa len nezostala bez odozvy. Okrem dosť ostrých poznámok na fórach a kritike fanúšikov na streleckú nemohúcnosť Brada Boyesa, ktorá vrcholí špekuláciami za koho ho vymeniť, sa dnes náš tréner na rannom tréningu rozhodol, že do dvoj-zápasu s CHIC a PIT troška upraví zloženie útočných formácii. Mimochodom Boysie od prvého zápasu s Philkou nedal gól a z posledných 4 zápasov má iba dve asistencie. Takže tréner Payne dnes Brada presunul do 3. lajny a do 2. posunul Matta D Agostiniho, takže by to malo vyzerať asi takto :

David Perron - David Backes - TJ Oshie
Andy McDonald - Patrik Berglund - Matt D'Agostini
Alex Steen - Jay McClement - Brad Boyes
Brad Winchester - Vladimír Sobotka - BJ Crombeen

obranné dvojice by mali zostať nezmenené...

- ozval sa aj Jaro Halák, ktorý okomentoval to nezmyselné vylúčenie v zápase s CHIC, keď dostal 2 min. za údajne držanie hokejky Sharpovi. Okomentoval to tak, že k ničomu takému nedošlo a cítil sa poškodený, zvlášť keď nám v tej presilovke Hossa dal gól, ktorým dostal jastrabov späť do zápasu :? Tu je vyjadrenie :
"Halak said that it shouldn't have been a penalty, and that if you watch the video, he did not grab for the stick. According to Halak, Sharp's stick got caught in his glove and he could not get it out."

- a ešte video TOP 10 zákrokov, kde je na prvom mieste zákrok Ty Conklina, ktorý je fakt skvelý :cool: :
http://www.truehockey.com/videos/NHL-Sa ... eek-101910

- no tak pridám aj TP 10 hitov, mne osobne sa ale najviac páči 4. Tak posúďte...
http://www.truehockey.com/videos/NHL-Hi ... ad-Up-Boys
Walt píše:ešte zareagujem k tomu Pro Kockey-u. Ja si ho pravidelne kupujem v stánku, ale tiež už som zvažoval predplatné. Odradilo ma presne to, ako to hádžu do schránky a často aj poškodia. Ale podľa mňa sa to dá dohodnúť na pošte a vieš si to vyzdvihnúť osobne. Zistím to presne a dám vedieť. Ak to bude ako píšem, tak je vec jasná, od januára si ho predplatím tiež.
Vzhľadom na to, že je možnosť predplatiť od akéhokoľvek čísla, možno nebudem čakať až do januára i keď pravda, nejaké to ojro pôjde čoskoro na MS (btw. nebol by zlý nápad sa stretnúť napr. aj s tebou či BruinsFanom i keď zatiaľ už mám naplánovanú inú spoločnosť na apríl 2011 :) ). Zisti a daj vedieť. Ďakujem za ochotu.
Ako hovorím, už prvý týždeň nám priniesol gól roku i zákrok roku, bude pre mňa prekvapením ak uvidím ešte niečo lepšie, ale tak ak áno... potom :cool: Obe jedničky zaslúžené. Čo obe, aj Wisniewskiho hit (a som rád, že je tak hodnotený nakoľko som ho sem posielal do topicu Isles) bol excelentný a možno už veľa lepších taktiež neuvidíme. Ja by som ešte pochválil, a to nie preto kde tento príspevok píšem, hit č.8 - vášho D`Agostiniho a rovnako tak potvrdil ten ukážkový od Hamhuisa. :thumbsup:

Kedže ja som ešte dosť cez gólmanov, dovolím si okomentovať poradie a nesúhlasiť s poradím Priceovho zákroku v relácii s Leclairovým a Fleuryho. Oba boli pre gólmana náročnejšie i pre diváka "vzrušujúcejšie", ak to brať i z druhej strany mince. Price už bol na presun pripravený, bol tam len jemný slide, jeho konkurenti to mali omnoho ľahšie a to aj v závislosti od shooting range oboch strelcov. :wink: Len mi to nedalo neokomentovať...
hmmm, tak ani netušíš, ako si v tomto smere trafil na moju notu... už mňa nutkalo, že to okomentujem v podobnom duchu, ale chcel som predchádzať nekonečným debatám o tom, ako som (vzhľadom na fakt, že Hakák je v STL a tá rivalita porovnávanie s Priceom budú tiež nekonečné) zaujatý voči tomuto protežovanému indiánskemu típkovi. Jeho zákrok pre mňa nebol ničím výnimočný, takže úplný súhlas.
Pokiaľ ide o apríl 2011, je takmer isté, že budem v tej dobe pomáhať môjmu kámošovi (gen. manager v Steel Aréne) tu v Košiciach, v podstate ako dobrovoľník.
Takže jediná možnosť bude presun do Blavy až začnú PO zápasy. No je to ešte ďaleko a tak sa nemôžem záväzne vyjadriť.
Ja nezvykne nekomentovať niečo len preto, aby som predišiel konfrontácii, aspoň väčšinou nie, čo sa principiálnych vecí týka. Komentujem čo vidím a toto proste tak je, nemienim sa o tom baviť s nikým, kto by sa mi snažil tvrdiť opak, odsledované toho mám viac než dosť nato, aby som bol kompetentný to ohodnotiť. Jednoducho ten Priceov zákrok bol slabší než spomínané dva a so zaujatosťou či sympatiami k Halákovi to nemá nič.(to môže byť skôr možná výčitka smerom k autorovi rebríčka) (to len ako upozornenie, keby niekto chcel rýpať). Nemáš zač :roll:

Ok. V takom prípade sa teda aj tak pravdepodobne stretneme na nejakom košickom zápase i keď nie obaja ako diváci. :)
Getzo5 píše:Ja nezvykne nekomentovať niečo len preto, aby som predišiel konfrontácii, aspoň väčšinou nie, čo sa principiálnych vecí týka. Komentujem čo vidím a toto proste tak je, nemienim sa o tom baviť s nikým, kto by sa mi snažil tvrdiť opak, odsledované toho mám viac než dosť nato, aby som bol kompetentný to ohodnotiť. Jednoducho ten Priceov zákrok bol slabší než spomínané dva a so zaujatosťou či sympatiami k Halákovi to nemá nič.(to môže byť skôr možná výčitka smerom k autorovi rebríčka) (to len ako upozornenie, keby niekto chcel rýpať). Nemáš zač :roll:

Ok. V takom prípade sa teda aj tak pravdepodobne stretneme na nejakom košickom zápase i keď nie obaja ako diváci. :)
tak to budem rád, dúfam že budem mať možnosť dostať sa čo najbližšie k tímom CAN a USA, počas tréningov a pod. Rád by som to využil. Až to bude aktuálne nechám na seba kontakt a niečo dohodneme (najaký pozápasový brífing :oslava: :smile03: ) Určite tu bude aj množstvo iných chalanov odtiaľto, ktorí sa môžu pridať.
Walt píše:tak to budem rád, dúfam že budem mať možnosť dostať sa čo najbližšie k tímom CAN a USA, počas tréningov a pod. Rád by som to využil. Až to bude aktuálne nechám na seba kontakt a niečo dohodneme (najaký pozápasový brífing :oslava: :smile03: ) Určite tu bude aj množstvo iných chalanov odtiaľto, ktorí sa môžu pridať.
V prípade, že budeš tú šancu mať, určite sa ťa pokúsim na dané účely nejak kulantne zneužiť, na to ťa už vopred upozorňujem. :D Samozrejme, nejaký briefing ohľadom toho by možno nezaškodil ani predzápasový. :D Na podrobnosti času dosť, predbežne sme ale dohodnutí, povedzme zatiaľ na "spolupráci o budúcej spolupráci". :smile03:
5276 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS