Nuž tak na dnešný zápas sa celkom teším, tie zápasy s CHIC majú stále kopec vzruchu, zaujímavý náboj počas celého priebehu a tak je tu záruka, že sa pri ňom človek nenudí. Od príchodu Payna k nášmu tímu sme s nimi odohrali 4 stretnutia a každé bolo neskutočne vyrovnané. V tejto sezóne teda očakávam, že to bude podobné a dnešné stretnutie dúfam nadchne a poteší každého fanúšika dobrého hokeja. Ja som si kvôli tomuto zápasu vzal na zajtra v práci voľno, takže si ho pozriem a už sa neviem dočkať.
Pokiaľ ide o oba tímy, našli prešli minimálnymi zmenami, tá najpodstatnejšia sa udiala v bráne. CHIC má tých zmien viac, tak uvidíme čo to s nimi v tejto sezóne spraví. Zaujímavé je, že z dvoch prehier, ktoré majú na konte, sa obe "upiekli" u nich doma (s DET 2:3 a NSH 2:3) tak ma napadlo, že by nebolo zle túto "pohostinnú tradíciu" dodržať...
:smile03:
Pokiaľ ide o zranenia, domácim bude naďalej chýbať
Campbell a našim obránca
Nikitin a bitkár
Janssen. V tejto situácii zaujala včerajšia informácia, že sme poslali späť na farmu pomerne dobre fyzicky vybaveného
Reavesa, ale dôvodom bol fakt, že sa objaví po prvý-krát v tejto sezóne v našej zostave
Sobotka. Otázkou je, kde ho tréner zaradí, či do 3. alebo 4. útoku. Môj odhad je, že zrejme kvôli slabej zohratosti do 4. k Winchestrovi a Crombeenovi a veľký ice-time u neho neočakávam.
A ešte niečo, od začiatku sezóny náš tréner neustále mieša obranné dvojice a tak je stále otázkou, čo tým sleduje. Nedávno sa ho na to opýtal novnár Andy Strickland a Payne odpovedal, že sa snaží vybrať najvhodnejšieho kandidáta k Erikovi Johnsonovi a vytvoriť tak stabilný 1. D-pár (podobne ako to majú v CHIC : Keith - Seabrook, či v NSH : Suter - Weber). Mne sa zatiaľ ako najlepšia možnosť javí viac defenzívny Jackman, ktorý je mimochodom momentálne na celkovom 6. mieste v blokovaní striel. Dnes by sa pri EJ mal objaviť Colaiacovo, tak som na neho zvedavý, ako sa predvedie. Ako tak stabilnou sa ukazuje dvojica Brewer - Polák.
No a úplne na záver, keď som sa už takto rozpísal... Náš GM p. Armstrong sa bol nedávno pozrieť na dva zápasy našej farmy Peorie Rivermen a bol doslova nadšený. Peorii sa zatiaľ darí, zo doterjších 6 zápasov prehrali iba v prvom a zvyšné všetky vyhrali :
http://www.rivermen.net/schedule/?act[v]=list
Podľa slov Armstronga sa vo veľmi dobrom svetle predviedol brankár Ben Bishop a hráči Scatchard, Draženovič, McRae, Spina, Hensick, Oystrick a Cole. To sa dobre číta, nech sa im darí aj naďalej, už sme to pred sezónou rozoberali, že Blues najviac posilnilo predovšetkým farmu a tak bude v prípade nežiadúcich zranení z čoho vyberať vhodného nahradníka. Tieto informácie som našiel na ďalšej užitočnej stránke, kde
Andy Strickland píše svoje blogy :
http://www.truehockey.com/blues-clues/C ... ff-the-Ice
- no a dajte vedieť, či sa niekto chystáte pozrieť si ten zápas, to sa tu určite uvidíme... :smile03: