Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ST. LOUIS BLUES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Maťo vidíš kvôli mojej neznalosti dochádzam o kopu informácii :-( . Tak tvoju pomoc samozrejme uvítam :) .
Škoda, že na českých alebo slovenských stránkach resp. fórach nie su všelijaké iné správičky. Aj z histórie a pod.

Dúfam, že keď rozbehnete tú stránku čo si mi spomínal tak budem mať otvorené možnosti :-P .
pokial sa rozbehne stranka budes mat info z prvej ruky samozrejme aj v Slovencine :) Neviem sa dockat soboty, stve ma ze zapas neuvidime lebo budem v Prahe, ale rano vstanem a sprintom idem na recepciu nech mi to pozru :)

PS: Tarasenko vyzera super, dufam Ivan ze to bude tak ako pises...
Tak sa na to už teraz teším. Chlapci inak ten výlet do STL ste mi nemali spomínať, takto mám myšlienky v Missouri :D

Na sobotu sa teším veľmi aj ja. Ja som zasa na kamarátovej oslave ale rozmýšľam, že si odtiaľ odbehnem pozriet match :D .
Verím, že toľko očakávaný a dôležitý prvý zápas vyhráme :good: . Maťo Prahu si uži a fandi Kojotom :) .
Btw Maťo, keď už budeš v Prahe, kľudne s čistým svedomím, ma môžeš pozvať na jedno. :D :pivo3:
no to by ste sa mohli dať niekde dokopy, budete mať o čom debatiť. Maťo bol teraz nedávno v KE a dosť sme toho prebrali, aj ohľadom stránky a našej plánovanej cesty do St. Louis. :yes: :smile03:
Takže čierny Peter opäť vyšiel na mňa :-( .
Pravdupovediac, ako správny pesimista by som sa o výlete do St. Louis začal baviť zrejme až po tom piatom, ale prečo nie? :D

Prepáč Joži, ale bývaš tak mimo civilizácie :roll: :D
no a máme to tu, vedenie dnes poslalo na farmu obráncu Colea a útočníka Draženoviča

http://www.stltoday.com/sports/hockey/p ... 78c22.html
A Pietrangelo bude v prvom zápase hrať. Mimochodom, Eller v MTL riadne zapôsobil ako tak pozerám, má na 1st. line. :roll:
Cole bol dosť rozladený podľa reakcií čo som čítal a ani sa nedivím, v príprave vyzeral veľmi dobre, asi sa na to aj cítil. Verím, že ho to zdravo nabudí, ešte viac zamaká a na budúcu sezónu bude skvelým doplnením obrany po odchode Brewera. Strachana ja teda vôbec nemusím, skôr som zvedavý na Nikitina.
Bluesman píše:A Pietrangelo bude v prvom zápase hrať. Mimochodom, Eller v MTL riadne zapôsobil ako tak pozerám, má na 1st. line. :roll:
Na druhú stranu je fér povedať, že by ho vysoko pchali aj keby dobre nehral, už len preto, za koho a ako do MTL prišiel... :wink:
Dano tak díky :D . Presun do veľkomesta z teba spravil nejak rýchlo namysleného :D .

Z útočníkov ešte očakávam presun D´Agostiniho a som veľmi zvedavý ako tréner porieši obranu. Ako vidím ešte sú na súpiske písani aj Nikitin a Strachan.
Getzo5 píše:
Bluesman píše:A Pietrangelo bude v prvom zápase hrať. Mimochodom, Eller v MTL riadne zapôsobil ako tak pozerám, má na 1st. line. :roll:
Na druhú stranu je fér povedať, že by ho vysoko pchali aj keby dobre nehral, už len preto, za koho a ako do MTL prišiel... :wink:
To bola samozrejme zo strany politiky trefa Getzo5, súhlasím. Každopádne neviem či si ho videl hrať na majstrovstvách, ale i niektoré zápasy NHL. Ten chlapec, bez srandy, má na to.
Bluesman píše:To bola samozrejme zo strany politiky trefa Getzo5, súhlasím. Každopádne neviem či si ho videl hrať na majstrovstvách, ale i niektoré zápasy NHL. Ten chlapec, bez srandy, má na to.
Ja viem, hovorím to o ňom celý čas odkedy sa trejd uskutočnil. Bol chudák zbytočne podceňovaný pre hype okolo Jara, to si nezaslúžil. Ale ako vidím, nezložil sa, to je dobre.
Eller sa veľmi dobre ukazoval aj v organizácii Blues. Takisto dobre hral aj na MS. Nejde ani tak o to, že ho budú pchať skrz Haláka. Nepáči sa mi, keď niekto znižuje našu protihodnotu už len pre to, že k nám prišiel Halák. Stále uhral len 1. Playoff ! Na to netreba zabúdať. Ten chlapec na to proste má. Zatiaľ nie na 1. formáciu ale do NHL už naskočiť môže bez problémov.
Bluesfan píše:Dano tak díky :D . Presun do veľkomesta z teba spravil nejak rýchlo namysleného :D .
Viem že si našiel ten silený humorný podtón v pojom podrýpnutí :) :smile03:
Našiel našiel, neboj :D , ale zareagovať musím :D . A viem, že si našiel ten silený humorný podtón v mojom podrypnutí :D
V mužstve momentálne máme len 3. hráčov, ktorí majú cez 30. Snáď to nebude problém v tých horších časoch. :roll:
Bluesfan píše:Eller sa veľmi dobre ukazoval aj v organizácii Blues. Takisto dobre hral aj na MS. Nejde ani tak o to, že ho budú pchať skrz Haláka. Nepáči sa mi, keď niekto znižuje našu protihodnotu už len pre to, že k nám prišiel Halák. Stále uhral len 1. Playoff ! Na to netreba zabúdať. Ten chlapec na to proste má. Zatiaľ nie na 1. formáciu ale do NHL už naskočiť môže bez problémov.
Však ja nič iné ani netvrdím. :-?

EDIT: Vám proste chýba poriadny jeden-dvaja strelci a skúsenosti, inak krásne vystavaný tím :good:
Getzo5 je to tak. Ale keď sa to podarilo Coloradu a Phoenixu kľudne to môže teraz prísť na nás :) .
troška som sa popozeral na to, čo rozhodlo o tom, že Ian Cole musel na farmu a vyšlo to vcelku nejako prirodzene...
Máme 4 ľavých obráncov (Brewer, Jackman, Colaiacovo a práve Cole) a 4 pravých ( Johnson, Polák, Pietrangelo a Strachan, ktorý je ale taký univerzál a hráva aj ľavú stranu, naviac v jeho prospech hovoria aj skúsenosti, niekoľko zápasov už v NHL odhral) Nepodarilo sa mi zatiaľ zistiť na akej strane hráva Nikitin, ale to teraz nie je až tak podstatné.
Ian Cole je momentálne mimo hru a čas ukáže či ho vedenie nebude musieť počas sezóny do A-teamu povolať (v prípade väčšej maródky napr.) To bude jeho šanca presvedčiť, že na to má. Zatiaľ sa jeho prvý zápas v NHL odkladá...
Tak o Tippetovi som mal slušnú mienku už dávno a Sacco prekvapil, podobne Stewart a pozitívnejšie než sa mohlo čakať aj Duchene a dlhoročne podceňovaný Anderson, na to netreba zabúdať. Ale áno, o ten 8mi flek bude bitka, ktorá vopred víťaza nepozná. :)
ozaj ani sme si nezatipovali na akú priečku to vidíte tento rok, samozrejme myslené po základnej časti..?

Ja som nad tým dnes premýšľal a pozeral som sa na tú našu šialene nabitú konferenciu a vychádza mi to stále na to 6. miesto tento rok :yes: A to si vôbec nemyslím, že som nejako prehnaný optimista, snažil som sa na to pozerať veľmi reálne, bez modrého zákalu. :)
Walt píše:ozaj ani sme si nezatipovali na akú priečku to vidíte tento rok, samozrejme myslené po základnej časti..?

Ja som nad tým dnes premýšľal a pozeral som sa na tú našu šialene nabitú konferenciu a vychádza mi to stále na to 6. miesto tento rok :yes: A to si vôbec nemyslím, že som nejako prehnaný optimista, snažil som sa na to pozerať veľmi reálne, bez modrého zákalu. :)
Takže šedý tam bohužiaľ stále zostal... :frajer2: :-P
A preto verím, že podobný osud môže čakať aj nás. Mladíci z COL presvedčili. V Phoenixe sa zasa vzopreli problémom a inteligentnými ťahmi Maloneyho a ako si spomínal aj Tippeta dokázali z málo výrazného teamu vytrieskať maximum.
My máme talentované mužstvo takže verím, že táto sezóna bude tá, v ktorej nájdeme aj strelca aj lídra a pôjde to len hore :) .

NHL je všeobecne rok čo rok ťažšie tipovať. Čo sa nás týka tak môj skromný odhad je 7. miesto. :frajer2:
5276 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS