nuž tak druhý zápas na turnaji v Traverse City sme nezvládli dobre a prehrali sme s DAL 1:4
http://www.pointstreak.com/prostats/box ... id=1366250
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
ST. LOUIS BLUES
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
neviem ako vy chalani, ale ja cim dalej citam nazory na nas tim, blogy Panga, Kerbera, clanky na stltoday a pod...tak tym dalej som si isty ze nas caka prelomova sezona ktora nas moze vratit tam kam sme dlhe roky patrili, medzi spicku NHL...
bol som velmi sklamany z toho ze Brewer ostava nasim "C"...Ale po tom ako som cital Pangerov blog na nasej stranke...asi som trosku zmenil nazor...mozno to predsa ma nieco do seba, ze je Eric hladny po hokeji a zlepsi sa...ale tazko povedat...bol som presvedceny ze "C" Brewerovi nepatri, teraz som na vazkach...ale verim Payneovi a spol...vedia co robia...
Celkovo nadobudam pocit ze by sa nam mohlo darit viac nez dobre...v poslednej sezone nam to doma neslo, stracali sme body, ale verim ze Halak moze byt rozhodujucim faktorom a pomoze nam nestracat body...Aj ked...pricinou ani minuly rok nebol brankar, Chris chytal velmi solidne...na druhej strane Jaro ukazal co v nom je...
Dolezite bude aby nam to sypalo najma v utoku...ale ja verim ze to pojde...neviem sa dockat 9. oktobra
bol som velmi sklamany z toho ze Brewer ostava nasim "C"...Ale po tom ako som cital Pangerov blog na nasej stranke...asi som trosku zmenil nazor...mozno to predsa ma nieco do seba, ze je Eric hladny po hokeji a zlepsi sa...ale tazko povedat...bol som presvedceny ze "C" Brewerovi nepatri, teraz som na vazkach...ale verim Payneovi a spol...vedia co robia...
Celkovo nadobudam pocit ze by sa nam mohlo darit viac nez dobre...v poslednej sezone nam to doma neslo, stracali sme body, ale verim ze Halak moze byt rozhodujucim faktorom a pomoze nam nestracat body...Aj ked...pricinou ani minuly rok nebol brankar, Chris chytal velmi solidne...na druhej strane Jaro ukazal co v nom je...
Dolezite bude aby nam to sypalo najma v utoku...ale ja verim ze to pojde...neviem sa dockat 9. oktobra
nuž ak mám byť úprimný, mám podobne odvážne očakávania od najbližšej sezóny a teda verím, že minimálne to prvé kolo PO si zahráme, aj keď ja v kútiku duše verím, že aj to druhé môže byť reálne :smile03:
Ak som si pozrel našu predpokladanú zostavu, tak mi to tak vychádza. Verím, že hráči od ktorých sa už v predošlej sezóne očakávalo viac (Boyes, Backes, Perron, Brewer, Colaiacovo) potvrdia svojimi výkonmi, že majú na viac a urobia skvelú sezónu. Verím, že naši mladíci (T.J. Oshie, Erik Johnson, Pietrangelo, Berglund) konečne predvedú výkony, ktoré zaujmú. K tomu famózny Jaro Halák a pred ním obrana, ktorá vzbudzuje rešpekt.
Takže, ak náš tréner dokáže naučiť tento team presilovky, ak strelci budú v premieňaní šancí úspešnejší, ak nebudeme hlúpo strácať dôležité body v záveroch zápasov, tak verím, že sme schopný urobiť v sezóne 100 bodov a v pohode tak postúpiť do bojov o PO.
Ak by sa to podarilo, tak bude veľa záležať či by náš mladý team dokázal svojou húževnatosťou a bojovnosťou prekonávať tímy s omnoho väčšími skúsenosťami z bojov v PO.
Takže počkajme si... a ak bude táto otázka na mieste aj niekedy v polke apríla, tak to potom radi preberieme. Zatiaľ sa radšej držme skromne pri zemi a vyčkajme čo prinesie sezóna, ktorá už o chvíľku začne.
Lets Go Blues..!
Ak som si pozrel našu predpokladanú zostavu, tak mi to tak vychádza. Verím, že hráči od ktorých sa už v predošlej sezóne očakávalo viac (Boyes, Backes, Perron, Brewer, Colaiacovo) potvrdia svojimi výkonmi, že majú na viac a urobia skvelú sezónu. Verím, že naši mladíci (T.J. Oshie, Erik Johnson, Pietrangelo, Berglund) konečne predvedú výkony, ktoré zaujmú. K tomu famózny Jaro Halák a pred ním obrana, ktorá vzbudzuje rešpekt.
Takže, ak náš tréner dokáže naučiť tento team presilovky, ak strelci budú v premieňaní šancí úspešnejší, ak nebudeme hlúpo strácať dôležité body v záveroch zápasov, tak verím, že sme schopný urobiť v sezóne 100 bodov a v pohode tak postúpiť do bojov o PO.
Ak by sa to podarilo, tak bude veľa záležať či by náš mladý team dokázal svojou húževnatosťou a bojovnosťou prekonávať tímy s omnoho väčšími skúsenosťami z bojov v PO.
Takže počkajme si... a ak bude táto otázka na mieste aj niekedy v polke apríla, tak to potom radi preberieme. Zatiaľ sa radšej držme skromne pri zemi a vyčkajme čo prinesie sezóna, ktorá už o chvíľku začne.
Lets Go Blues..!
ano, samozrejme ze pri velkych ocakavaniach hrozia velke sklamania...hodnotenia odbornikov, ale hlavne to co vidim, ako napreduje management, vlastnici a ako sa klub rok po roku zlepsuje, to su hlavne dovody preco cakam od tejto sezony podstatne viac ako od tej minulej...a ak si zhrnieme, ze v poslednej sezone bolo PO na dosah, tak tento rok urcite nie je nerealne...
co sa tyka samotneho PO, posledna sezona jasne ukazala co vsetko je mozne...na zapade to bude tazsie (pravdepodobne) ako na vychode, ale ked MTL dokazal vyradit WSH aj PIT...kazdopadne nechcem tym povedat ze teraz ked mame Halaka bude urcite zas finale konferencie, to nie...Ale Halak je znamy tym ze kazdy neuspech ho tak rozculuje ze maka este viac...a myslim ze prave jeho skromna povaha a odhodlanie makat pre tim moze pozitivne ovplyvnit aj ostatnych...
co sa tyka samotneho PO, posledna sezona jasne ukazala co vsetko je mozne...na zapade to bude tazsie (pravdepodobne) ako na vychode, ale ked MTL dokazal vyradit WSH aj PIT...kazdopadne nechcem tym povedat ze teraz ked mame Halaka bude urcite zas finale konferencie, to nie...Ale Halak je znamy tym ze kazdy neuspech ho tak rozculuje ze maka este viac...a myslim ze prave jeho skromna povaha a odhodlanie makat pre tim moze pozitivne ovplyvnit aj ostatnych...
Tým je známy Rask. Halák je známy tým, že maká stále, nech sa deje čo chce a nedáva na sebe nič znať + hrá srdcom. Inak samozrejme súhlas, výkony i povaha gólmana ako Jaro by mali pozitívne vplývať na tím.bluesman87 píše:...Ale Halak je znamy tym ze kazdy neuspech ho tak rozculuje ze maka este viac...a myslim ze prave jeho skromna povaha a odhodlanie makat pre tim moze pozitivne ovplyvnit aj ostatnych...
a ešte k nášmu zápasu s DET na turnaji v Treverse City, ktorý sme prehrali nešťastne 2:1, keď rozhodol Tomáš Tatár...
http://blues.nhl.com/club/page.htm?id=64333
http://blues.nhl.com/club/page.htm?id=64333
no, v Traverse city sme vyhrali nad CBJ 5:2, parada S potesenim sledujem Allena aj Della Rovere-a...ale je tam viac hracov ktori robia radost...
a zacal sa nam camp, adrenalin stupa, 21.9. prvy pripravny zapas...neviem ako vy ale ja sa uz neviem dockat kedy cele toto hokejove sialenstvo vypukne
btw Ivan na teba mam dve otazky...nevies poradit, ci sa da cez veetle, sopcast alebo inu televiziu pozerat zapasy Blues? a druha...od 29.9.-4.10. som v Kosiciach tak ak by si mal cas mozme vybehnut na to pivo, pozyvam
a zacal sa nam camp, adrenalin stupa, 21.9. prvy pripravny zapas...neviem ako vy ale ja sa uz neviem dockat kedy cele toto hokejove sialenstvo vypukne
btw Ivan na teba mam dve otazky...nevies poradit, ci sa da cez veetle, sopcast alebo inu televiziu pozerat zapasy Blues? a druha...od 29.9.-4.10. som v Kosiciach tak ak by si mal cas mozme vybehnut na to pivo, pozyvam
zdravím ťa, na prvú ti zatiaľ neviem odpovedať, ale pokúsim sa to čo najskôr zistiť a na druhú je odpoveď jasná, daj vedieť príchod cez pm, pošlem ti číslo, dohodneme stretko a samozrejme na to pivo zájdeme... :pivo3:bluesman87 píše:no, v Traverse city sme vyhrali nad CBJ 5:2, parada S potesenim sledujem Allena aj Della Rovere-a...ale je tam viac hracov ktori robia radost...
tak už nám konečne začal tréningový kemp a tu sú prvé foto :
http://blues.nhl.com/club/gallerylandin ... L|STL|home
http://blues.nhl.com/club/news.htm?id=5 ... L|STL|home
http://blues.nhl.com/club/gallerylandin ... L|STL|home
http://blues.nhl.com/club/news.htm?id=5 ... L|STL|home
St. Louis Mills vraj bolo preplnene ludmi...Jaro ide karta, chytil 17 striel za sebou az kym ho EJ neprekonal no hlavne ze maju chlapci zabavu...
zapas medzi Gold a Blue timom skoncil 5:4 po najazdoch...zostavy boli zaujimave, najviac ma zaujal Della Rovere, celkom sa mu darilo...
zapas medzi Gold a Blue timom skoncil 5:4 po najazdoch...zostavy boli zaujimave, najviac ma zaujal Della Rovere, celkom sa mu darilo...
no ja som rád, že to sype Bradovi, celkom zaujímavý útok to bol (Perron - McRae - Boyes) ale čo je najväčší vtip, že prvý gól zápasu dal Cam Janssen , to sa tam asi musel motať a trafil ho puk, ja som ho teda u nás ešte gól dať nevidelbluesman87 píše:St. Louis Mills vraj bolo preplnene ludmi...Jaro ide karta, chytil 17 striel za sebou az kym ho EJ neprekonal no hlavne ze maju chlapci zabavu...
Inak Della Rovere pôsobí dobre pripravený a pritom je to celkom dobrý bitkár, horká krv sa v ňom nezaprie...
http://www.youtube.com/watch?v=tpJFsk2e ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=UaG2cXoV ... re=related
Zdravím
Ospravedlňujem sa za môj dlhší výpadok, keďže sa od začiatku augusta nič podstatné nestalo, trošku som sa pozabudol .
Tak dnes sa nám rozbieha kolotoč na ktorý tak netrpezlivo a dlho čakáme . Coloradu máme čo vracať tak nech je to aj s úrokmi. Dnešným večerom počnúc . Snáď bude mať Jaro vydarenú premiéru a dobre sa navnadíme na sezónu .
Ospravedlňujem sa za môj dlhší výpadok, keďže sa od začiatku augusta nič podstatné nestalo, trošku som sa pozabudol .
Tak dnes sa nám rozbieha kolotoč na ktorý tak netrpezlivo a dlho čakáme . Coloradu máme čo vracať tak nech je to aj s úrokmi. Dnešným večerom počnúc . Snáď bude mať Jaro vydarenú premiéru a dobre sa navnadíme na sezónu .
tá zostava bola veľmi odlišná od toho, čo bude hrávať počas sezóny, takže to treba ešte brať s veľkou rezervou, no mohli dať viac ako jeden gól, to určite...Weiwuer píše:Tak nečakal som, že prehráte v tomto zápase.
http://www.nhl.com/scores/htmlreports/2 ... 010002.HTM
Avs tiez ani zdaleka nehrali v plnej sile - okrem Andersona v branke chybalo aj 5 top utocnikov: stastny, stewart, hejduk, duchene, mueller, cize de facto prve dva utokyWalt píše:tá zostava bola veľmi odlišná od toho, čo bude hrávať počas sezóny, takže to treba ešte brať s veľkou rezervou, no mohli dať viac ako jeden gól, to určite...Weiwuer píše:Tak nečakal som, že prehráte v tomto zápase.
http://www.nhl.com/scores/htmlreports/2 ... 010002.HTM
tu sú prvé Jarove reakcie a pocity po prvom zápase v novom drese :
„Prvý zápas je vždy ťažký po prestávke a nie je to výsledok, aký sme chceli, ale urobili sme na ľade niekoľko dobrých vecí. Mali sme veľa striel na bránu, takže už len nejaké potrebujeme dostať do nej“ povedal Halák, ktorý v druhej tretine inkasoval dva góly v priebehu 31 sekúnd."
Vysoké očakávania od Jara sa prejavili už pri nástupe na ľad, kedy ho diváci privítali hlučnými ováciami. Keď urobil perfektný zákrok počas prečíslenia Avalanche, boli možno ešte hlučnejší. No aj keď je Jaro dobrý, musí obrana pred ním makať a hlavne nezavadzať...
„V niektorých momentoch mi zacláňali vo výhľade. Boli tam asi dvaja alebo traja hráči, ktorí predo mnou stáli. Dobrá vec je, že sa to nepočíta. Je to iba prípravný zápas. Dokonca, aj keď som nejaké góly pustil, je to súčasťou hry. Nie každý deň je perfektný, ale taký je hokej. Musíte sa cez to dostať,“ povedal Jaro pre Post Dispatch.
V závere rozhovoru priznal, že to ešte nie je optimálne a ešte stále si zvyká na nový tím :
„Ešte stále si zvykám na nových spoluhráčov, nových trénerov, na všetko. Nechcem povedať, že to bude trvať nejaký čas, ale trochu času to zaberie. Dúfame, že keď sezóne odštartujeme, budeme všetci čo najlepšie pripravení hrať,“ dodal Halák.
„Prvý zápas je vždy ťažký po prestávke a nie je to výsledok, aký sme chceli, ale urobili sme na ľade niekoľko dobrých vecí. Mali sme veľa striel na bránu, takže už len nejaké potrebujeme dostať do nej“ povedal Halák, ktorý v druhej tretine inkasoval dva góly v priebehu 31 sekúnd."
Vysoké očakávania od Jara sa prejavili už pri nástupe na ľad, kedy ho diváci privítali hlučnými ováciami. Keď urobil perfektný zákrok počas prečíslenia Avalanche, boli možno ešte hlučnejší. No aj keď je Jaro dobrý, musí obrana pred ním makať a hlavne nezavadzať...
„V niektorých momentoch mi zacláňali vo výhľade. Boli tam asi dvaja alebo traja hráči, ktorí predo mnou stáli. Dobrá vec je, že sa to nepočíta. Je to iba prípravný zápas. Dokonca, aj keď som nejaké góly pustil, je to súčasťou hry. Nie každý deň je perfektný, ale taký je hokej. Musíte sa cez to dostať,“ povedal Jaro pre Post Dispatch.
V závere rozhovoru priznal, že to ešte nie je optimálne a ešte stále si zvyká na nový tím :
„Ešte stále si zvykám na nových spoluhráčov, nových trénerov, na všetko. Nechcem povedať, že to bude trvať nejaký čas, ale trochu času to zaberie. Dúfame, že keď sezóne odštartujeme, budeme všetci čo najlepšie pripravení hrať,“ dodal Halák.
v poslednej sezone sme mali s COL bilanciu 4 zapasy 4 prehry...no a zatial nam to pokracuje ale ako bolo povedane, je to priprava, aj ked musim priznat ze som ocakaval vitazstvo...
V zapase proti Minnesote uz to bolo podstatne lepsie, 5 golov je super vysledok, a Ben Bishop odchytal fajn zapas, z prvej strely sice hned dostal gol ale potom uz bol 100%-ny...mladikom sa darilo, parada
a Ivan k tomu Camovi ze dal gol...v minulej sezone jeden myslim dal ak sa nemylim teda...
V zapase proti Minnesote uz to bolo podstatne lepsie, 5 golov je super vysledok, a Ben Bishop odchytal fajn zapas, z prvej strely sice hned dostal gol ale potom uz bol 100%-ny...mladikom sa darilo, parada
a Ivan k tomu Camovi ze dal gol...v minulej sezone jeden myslim dal ak sa nemylim teda...
Pro Hockey tipuje našu zostavu na sezónu takto : G : 1. Halák, 2. Conklin
D : 1. Brewer - Johnson
2. Colaiacovo - Polák
3. Pietrangelo - Jackman
F : 1. McDonald - Backes - Oshie
2. Steen - Berglund - Perron
3. Scatchard - Sobotka - Boyes
4. Winchester - McClement - Crombeen
Čo vy na to? Obrana by tak podľa mňa mohla začať. Je to taký mix dvojíc v ktorej je jeden ofenzívneší typ a druhý defenzívny. Ale zloženie útokov mi príliš nesedí. Skúsil by som Boyesa k McDonaldovi a Backesovi a znovu utvoril ´´Kid Line´´ . Aspoň na začiatok, že ako by im to išlo takto. A jedného z dvojice Scatchard, Sobotka by som nahradil Hensickom. Ten chlapec má v AHL veľmi slušné čísla. Dal by som mu šancu, možno by sa konečne chytil.
A ktovie aj McRae a Della Rovere sa ukazujú veľmi dobre.
D : 1. Brewer - Johnson
2. Colaiacovo - Polák
3. Pietrangelo - Jackman
F : 1. McDonald - Backes - Oshie
2. Steen - Berglund - Perron
3. Scatchard - Sobotka - Boyes
4. Winchester - McClement - Crombeen
Čo vy na to? Obrana by tak podľa mňa mohla začať. Je to taký mix dvojíc v ktorej je jeden ofenzívneší typ a druhý defenzívny. Ale zloženie útokov mi príliš nesedí. Skúsil by som Boyesa k McDonaldovi a Backesovi a znovu utvoril ´´Kid Line´´ . Aspoň na začiatok, že ako by im to išlo takto. A jedného z dvojice Scatchard, Sobotka by som nahradil Hensickom. Ten chlapec má v AHL veľmi slušné čísla. Dal by som mu šancu, možno by sa konečne chytil.
A ktovie aj McRae a Della Rovere sa ukazujú veľmi dobre.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé