Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ST. LOUIS BLUES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Ja osobne som celkom zvedavy aj na turnaj v Traverse City...myslim si ze nasi mladici mozu urobit dobry vysledok, a mozno je to odvazne ale dovolim si tvrdit ze by tento turnaj opat mohli aj vyhrat...uvidime :)

Vela sa hovori o play off, ale vsetko ukaze az sezona...uz sa to tu viac krat spominalo, ale pod Payneom hraju Blues velmi dobre...ak nastane pozitivna zhoda okolnosti, Payne bude nadalej s timom dosahovat dobre vysledky, Jaro predvedie dalsiu famoznu sezonu a nas utocnici sa opat priblizia k svojmu maximu, mozme ist tento rok daleko...

ale stacilo spekulaci, vsetko ukaze nasledujuca sezona...GO BLUES!!! :)
to je v pohode Martin... práveže tu je to maximálne vhodné na rôzne špekulácie, či dohady. Toto je náš topic, nie mienkotvorný portál pre odborníkov, takže kľudne špekulujme a diskutujme, každý názor aj špekulácia sú vítané. Neberme to až príliš vážne, má to tu byť o relaxe, zábave, takže neodrádzajme iných od ich postrehov. :smile03:

Ten turnaj, čo si spomenul je fajn. Ja našim verím, máme tam zaujímavých hráčov, tak nám dúfam urobia radosť. :champions:
okej...ja som nechcel odradzat inych, skor som nechcel prilis filozfovat, ale pokial je to tu dovolene rad budem pokracovat :)

co sa tyka pre-campu, pocul som ze medzi hracmi je uzasna chemia a sype im to...tak dufam ze im to vydrzi...uz nech je 9ho oktobra...

Osobne som velmi zvedavy na Nigra a Della Rovere-a...ako im vyjde turnaj mladikov...Jake Allen by sa tiez mohol ukazat v dobrom svetle...Blues nechavaju hracov vyzriet kym ich nasadia v prvom time, a myslim ze sa to ukazuje ako super strategia...verim ze Pietrangelo bude platnym hracom...
Tak Jaro už od zajtra v St. Louis a na štvrtok už je naplánované prvé stretnutie s médiami a fanúšikmi, očakávam teda že v Scottrade Center bude "narváno" :)

http://blues.nhl.com/club/news.htm?id=5 ... L|STL|home
bluesman87 píše:okej...ja som nechcel odradzat inych, skor som nechcel prilis filozfovat, ale pokial je to tu dovolene rad budem pokracovat :)

co sa tyka pre-campu, pocul som ze medzi hracmi je uzasna chemia a sype im to...tak dufam ze im to vydrzi...uz nech je 9ho oktobra...

Osobne som velmi zvedavy na Nigra a Della Rovere-a...ako im vyjde turnaj mladikov...Jake Allen by sa tiez mohol ukazat v dobrom svetle...Blues nechavaju hracov vyzriet kym ich nasadia v prvom time, a myslim ze sa to ukazuje ako super strategia...verim ze Pietrangelo bude platnym hracom...
tak tak, pokiaľ ide o ten turnaj v Traverse City v Michigane, ktorý sa uskutoční 11. až 15. septembra, tak ja budem celkom zvedavý na výkony všetkých, čo som videl, tak na súpiske sú aj hráči, ktorých sme draftovali z vyšších pozícii v 5. či dokonca v 6. kole a tí sú pre mňa zatiaľ veľkou neznámou.
Brankár Jake Allen už na posledných MS-20 ukázal, že talentu je v ňom dostatok, len ho zúročiť a zlepšovať, obránca Pietrangelo bude iste hviezdou tohto turnaja, no v obrane budú ešte takí hráči, ako Ian Cole, či Bret Ponich, v útoku bude oporou Philip McRae od ktorého očakávam len dobré výkony. Zaujímavým sa javí mladík Cody Beach (draftovaný v tomto roku zo 134. miesta) , ktorý hráva na RW a patrí k hráčom, ktorý nemajú problém sa pobiť, tak uvidíme.
tak Jaro si na tej charitatívnej autogramiáde užil svoje, ale je vidieť ako ho tam zbožňujú...

http://www.youtube.com/watch?v=ZP1XJGrZsHA

hotové šialenstvo :good:
no a ešte jedna správa, vedenie oznámilo, že kapitánom pre sezónu 2010/11 bude aj naďalej Erik Brewer.

Blues President John Davidson, general manager Doug Armstrong and head coach Davis Payne met with the media for about one hour this morning, and while addressing a variety of topics about the upcoming season, Armstrong emphatically said that defensemen Eric Brewer would remain the captain of the club.

http://www.stltoday.com/sports/hockey/p ... 2bc8b.html
sprava ohladom Brewerovho C sa mi vobec nepaci...diskutovali sme tu o tom viac nez dost. Pre mna Brewer nie je lidrom a C si nezasluzi...som velmi nemilo prekvapeny...

Payne na pre-campe (kde zatial chybaju Halak s Brewerom) postavil utok Boyes - McDonald - Perron a vraj im to spolu islo viac ako vyborne...tak uvidime ako to s tymto utokom dopadne :)

Co sa tyka Jara Halaka, myslim ze sialenstvo sposobi aj u nas...mozno nie take ako v Montreale, povedzme si uprimne ze taky hokejovy fanatizmus u nas zatial nie je, ale Jaro bude aj tak hviezdou...
bluesman87 píše:sprava ohladom Brewerovho C sa mi vobec nepaci...diskutovali sme tu o tom viac nez dost. Pre mna Brewer nie je lidrom a C si nezasluzi...som velmi nemilo prekvapeny...
Otázka, kedže ja som o tom s vami nediskutoval a až tak detailne vašich hráčov nepoznám...tak koho?
bluesman87 píše:Co sa tyka Jara Halaka, myslim ze sialenstvo sposobi aj u nas...mozno nie take ako v Montreale, povedzme si uprimne ze taky hokejovy fanatizmus u nas zatial nie je, ale Jaro bude aj tak hviezdou...
Nič by som mu neprial viac, dúfam že angažmán sa mu vydarí a fanúšikovia mu to dajú jasne najavo. Po tom čo zažil v Montreale je prekonať to nemožné, ale pokiaľ bude v podobných výkonoch pokračovať, vaši mladíci sa zlepšovať a vy v tabuľkách stúpať o plnú halu pravidelne i o PO nebude núdza. Kiež by :thumbsup:
vo všeobecnosti sa na kapitánske C-čko medzi fans spomínalo meno Backes a mne by sa tam teda hodil tiež viac, ako nevýrazný Brewer, jeho vodcovské schopnosti doteraz do značnej miery v šatni podporoval Tkachuk, ktorý ale už v tejto sezóne v šatni nebude. To som zvedavý, ako sa s tým teraz Brewer vyrovná.
Ale zároveň dodám, že ak by mali vyhovieť mojej predstave, tak McDonald. :yes:
jadnoduchá, zaujímavá v pekných farbách... :good:
Pravá strana mohla byť výraznejšia, čakal som aj niečo so Slovenskom (možno bude back, neviem) a Bauer nemusel byť modrý, ale ok, vcelku pekná. Ja byť ktorýkoľvek gólman NHL od nikoho iného než od Gunnarsona/Misku si masku neobjednávam, ale budiš :)
ano ten slovensky motiv by tam bol uplne super....ale ako fanusik Blues velmi ocenujem motivy ktore zvolil, a napriek tomu ze za Blues neodohral este ani zapas, a v podstate ide do pre neho uplne noveho timu, velmi ma tesi ze zvolil motiv ktory sa da povedat, sa dotyka historie Blues...takze super :good:

co sa tyka C pre tuto sezonu...mne je v podstate uplne jedno ci Backes alebo McDonald, len nie Brewer...skoda...ale uvidime...

a inac...ten napis St.Louis Blues ktory je vpredu, mi dost pripomina styl St.Louis Rams...
na stltoday.com vyšiel včera tento článok, celkom zaujímavé názory s ktorými sa dá súhlasiť. A čo vy, koho by ste si tipli, že z našich mladíkov bude v sezóne najviac vynikať a urobí svojimi výkonmi najväčší pokrok..?

http://www.stltoday.com/sports/hockey/p ... 78c22.html

Môj odhad : 1. Oshie 2. Pietrangelo, 3. Berglund,
náš prospekt Vladimir Tarasenko (draftovaný v tomto roku zo 16. pozície) hrajúci v Novosibirsku skóroval hneď v úvodnom zápase na ľade Amur Chabarovsk, kde jeho team vyhral Tarasenko zvyšoval v poslednej minúte zápasu na konečných 5:2. :good:
Tak nech sa mu darí aj naďalej, dúfam, že v tejto sezóne sa jeho talent naplno prejaví, získa ešte viac zručností a zdravej drzosti, naberie na sile a bude vítanou posilou do útoku na ďalšiu sezónu. :yes:
V minulej sezóne bola jeho bilancia : 42 zápasov - 13G a 11 A
Co sa tyka mladikov...tiez si myslim ze Oshie bude vynikat a urobi najvacsi pokrok, takisto Berglund, EJ detto...osobne verim aj v dobru sezonu Alexa Pietrangela...

Tarasenko zacal vyborne, dufajme ze mu forma vydrzi a ze bude natolko vynikat, ze coskoro sa stane posilou nasho utoku...

Pre mna trosku zaujimavost, Jaro ma nachystane az dve masky...aj ked osobne sa mi paci viac ta s motivom mesta a nasich byvalych golmanov...viac dycha hodnotami a historiou..ale ani druha urcite nevyzera zle... :)
Mne sa dosť páči aj tá druhá.

Tu vypadá Jaro straštne útlo. http://twitpic.com/2mr2kq
este k tej maske...Jaro ostal verny slovenskemu motivu, na zadnej strane je slovenska vlajka...:) pre mna najkrajsia brankarska maska aku som kedy videl...reprezentuje hodnoty, historiu, velke osobnosti, a Slovensko...co viac si ako fanusik Blues mozem priat...uz len ten Stanley cup :)
fajn článok, k privítaniu Jara v STL... začína byť citeľný zvýšený záujem médii na Slovensku a v Čechách a náš klub, po tom čo Jaro prestúpil k nám a to je len dobre. :)

http://www.hokej.sk/nhl/?id=76444
Vo svojom druhom zápase strelil Tarašenko tiež 1 gól, pri výhre Sibiru nad Amurom 3-2.
tak a máme tu už vyhlásenie k asistentom kapitána na túto sezónu a prekvapivo ich je viac, čiže 4.

The St. Louis Blues today announced their assistant captains for the 2010-11 season.
Defenseman Eric Brewer will return for his third season as captain of the club, and head coach Davis Payne selected defenseman Barret Jackman, forward David Backes, forward Alex Steen and defenseman Erik Johnson as assistant captains.

a tu je dovysvetlenie nášho trénera, ako to chce riešiť .
"Only two players are permitted to wear the "A" on their jersery in a given game. Payne said that Jackman and Steen will wear the patch on the same night and Backes and Johnson will wear it together. The Blues are talking about using one pair for road games and the other pair for home games, but they haven't made that determination yet."

:arrow: http://www.stltoday.com/sports/hockey/p ... 2bc8b.html
Weiwuer píše:Vo svojom druhom zápase strelil Tarašenko tiež 1 gól, pri výhre Sibiru nad Amurom 3-2.
tak tak, je to dobrý začiatok, dúfam, že mu to takto vydrží čo najdlhšie, rastie z neho skvelý hráč... :good:

Amur Chabarovsk - Sibir Novosibirsk 2:3 (1:2, 1:1, 0:0)
Branky : 2.Ignatuškin, 27.Zakiev - 18.Tarasenko (Pujacs), 20.Zavaruchin (Tarasov), 39.Petrov
tak máme za sebou prvý zápas turnaja prospektov v Traverse City, hráli sme s rovesníkmi s Tampy a vyhrali sme 4:2 :good:

St. Louis Blues - Tampa Bay Lightning 4:2 (1:1, 2:0, 1:1)

1st Period :
Scoring
Tampa Bay - Brett Connolly (Carter Ashton) 4:13
St. Louis - Brett Sonne (Josh Shalla, David Shields) 9:04

2nd Period :
Scoring
St. Louis - Anthony Peluso (David Shields) 0:56
St. Louis - Brett Sonne (Stefan Della Rovere, Alex Pietrangelo) 18:43

3rd Period :
Scoring
Tampa Bay - Brett Connolly (James Wright, Mark Barberio) 2:41
St. Louis - Tyler Shattock (Anthony Nigro) 17:36

http://blues.nhl.com/club/page.htm?id=6 ... twt-091110
5276 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG