Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ST. LOUIS BLUES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

ešte ma bude zaujímať, ako do novej sezóny tréner Payne vyskladá zloženie obranných dvojíc. :?: Predpokladám, že nastanú určité zmeny... naša obrana, bola ale v tejto sezóne, na rozdiel od útočníkov celkom v pohode a patrila k najlepším. Dúfam teda, že to v tejto sezóne bude ešte výraznejšie a s Halákom v bráne, budeme dostávať málo gólov. Len kto ich za nás bude dávať..? :hmm: Aj preto som bral príchod nejakého zvučného strelca, ako samozrejmosť...
Johnson, Polák, Colaiacovo, Brewer, Jackman, Pietrangelo, Strachan... Obrana bude podľa mňa ako vždy silná stránka :good: .

Len ten strelec...
voľný je stále Frolov (ktorý je síce dobrý, ale príde mi drahý :? ), či tak často spomínaný Stempniak (ten hráva ale pravé krídlo a to nepotrebujeme)
Ešte je z čoho vyberať. Uvidíme. Ale už príliš neveríme, že niekto príde.
tak v prvom rade, Ivan vitaj naspat :)

tak ako sme sa uz Bavili s Jozkom, tak to nevzyera na prichody...Stempniak urcite nie...stlouisgametime.com poskladal zostave ex- Bluesmanov, stoji to za 2-3 minutky, aspon na potesenie sa :D http://www.stlouisgametime.com/2010/7/3 ... lue-or-two

Inac s tym Brewerom a platmi par prispevkov dozadu Jozi, odpadol som jak som sa smial :wowo: :wowo: :wowo: :wowo: :wowo: Aj ked v reale je to skor na zaplakanie...Co sa nasho mumaka tyka, snaha vymenit ho je, ale nikto ho nechce, aspon zatial. Co sa tyka obrany toho sa tiez nebojim. Iba pridam k Nikitinovi, ze sa dost caka na to ako mu vyjde predsezonny camp. Problem rusov je ze odmietaju hrat v AHL, co zase timom v amerike nevyhovuje. Ale snad nebudu problemy s Tarasenkom, podla slov JD-ho sa s nim rata mozno uz aj v sezone 2011/2012 (az bude v 2012 koniec sveta tak este aby to stihol :D )...

Strelca do zostavy sme necakali len my, ale snad vsetci fanusikovia Blues...mne to ale pride tak (aspon podla toho co citam) ze nas manazment si s tym prebudovavanim kadra dava nacas...ale chyba mi tu pr logickych faktov..napriklad to, ze mozme mat fajn mladikov, bez lidra - veterana sa tazko budu rozvijat tak ako treba...a mame v ime lidra zo skusenostami? Mozno tak Backes, ale za seba mozem povedat ze pre mna je Backes mlady hrac...moze byt vodca, ale stale to nie je hrac ktory odohral 10-12 sezon a naozaj uz ma co-to za sebou...a pise sa to uz milionty krat, po odchode Walta s Karyiom NEMAME takeho hraca...A uz ani nehovorim o tom ze ludia v St. Louis boli dlhe roky zvyknuty MINIMALNE na play off...a ak tento rok Play off opat nebude tak neviem...Ako som pisal uz predtym, modlime sa aby nasi mladici mali prelomove sezony...ak tomu neverime, aspon dufajme...

Co ma tesi je draft Jadena Schwartza, pozeral som si par rozhovorov s nim, zucastnil som sa online chatu na klubovej stranke...a musim povedat ze sa tesim ze je u nas...je mlady, odhodlany pracovat na sebe...a je sikovny hokejista...pozdava sa mi...

Inac, kazdotyzdnove Questions and Answers s Jeremym Rutherfordom (uz si pamatam meno) tento tyzden fakt srsali humorom...na jednu otazku ohladom Kovalchuka a jeho prichodu do STL Jeremy odpovedal ze ho videl v jednej z mestskych casti St. Louis ako tam kruzi autom a hlada si nove byvanie :D O par otazok dalej sa niekto zase opytal na Kovalchuka a Jeremy napisal ze autogramiada je od tretej do stvrtej poobede :D
No a posledna vec, Jaro Halak vydal vyhlasenie pre tlac, nech sa paci :D http://www.stlouisgametime.com/2010/6/2 ... tement-not
zdravím ťa... hej čítal som, celkom fajn, no pokiaľ ide o toho lídra, mne sa Backes pozdáva, no lepším lídrom tímu sa mi po tejto sezóne javí Andy McDonald, myslím si, že na to chalan má predpoklady, bude veľmi záležať, ako sa to v lete počas kempu vykryštalizuje. To ale berte len ako môj pohľad na vec. :smile03:
Tie mená, čo som sem dal vyššie, to bolo len na obraz, je ešte pomerne dosť slušných hráčov k dispozícii a je tam dosť Rusov, čo zaváňa istými špekuláciami, ale uvidíme či vidina veľkých peňazí v KHL je naozaj tak silným lákadlom. Taký Kovaľčuk v mojich očiach klesol neskutočne... :thumbsdown:

Ešte k tej možnej posile do útoku, ja si stále myslím, že niekoho v lete ešte dotiahneme, ale už naozaj ani nejdem tipovať meno.
No a Brewer, tak mám pocit, že už u nás doklepe poslednú sezónu kontraktu a potom pôjde, skôr asi ťažko.
Maťo a nie je to s tým Brewerom tak? :D

Jeho proste nevymeníme. Nie je šanca. Možno tak vyplatíme zo zmluvy. On si môže podať ruku s ďaľším expertom. Reddenom :D .

Líder je u mňa jasný. Backes ! Ako som už viac krát spomenul je to komplexný hráč. Že je ešte mladý na úlohu kapitána? Toews, Staal a Crosby sú jasný príklad, že vek nemusí nič riešiť. Navyše je to jeden z hráčov, okolo ktorích sa začalo budovať nové mužstvo v r. 2006. McDonaldovi prischne podľa mňa Ačko. Aj keď skôr ma zaujíma jeho produktivita. Kiežby nadviazal na r.2007 :) .

Skúsený borec chýba aj naďalej. Ani by som sa nebránil ak by zostal Kariya ale za výrazne menší plat. Bojím sa, že práve Brewer je u nás kvôli skúsenostiam...

Strelec, strelec...
Ak aj nepríde. Toto mužstvo už raz dokázalo, že to ide aj bez neho. A bolo to vo výrazne ťažšej situácii. Navyše je tu šanca, že sa zobudí spiaca ruženka Boyes. :frajer2:
Nič,spoliehajme sa na to, čo nás zdobilo predminulú sezónu. Tímový duch, ochota pobiť sa za každého stavu o výsledok. Zomknúť sa a makať na doraz. O góly sa bude deliť celé mužstvo. Dávam za príklad Montreal. Takisto nemajú nič extra (snáď tak Cammaleri, ale aj ten bol dlho IR), ale išli do toho, makali, bojovali a pozrite kam to dotiahli. Aj keď boli vo veľa zápasoch horší a mali Haláka :fucker: .
Hokej je tímová hra a aj keď nám chýba strelec, a možno teda aj niekto skúsenejší s vodcovskými vlastnosťami môžeme dosiahnuť dobrý výsledok. Každý sa musí chovať istým spôsobom ako líder, a verím, že aj s gólmi to bude OK :) .

Inak Kovalchuk, to je škoda reči. Absolútne nerieši ambície, šance na SC a podobne. Je to nenažraná ruská sviňa, ktorá ide tam, kde dajú najviac a je mu jedno, či to je Islanders alebo Chicago :D . Nech si ide, Petrohrad, CSKA alebo niekto iný z jeho vlasti mu tie jeho vysnívané prašule určite dá.
Tak Colaiacovo podpísaný na 2 roky...

"The Blues are keeping at least one of their unrestricted free-agent defensemen, re-signing Carlo Colaiacovo to a two-year, $4.25 million contract extension."

- s našou obranou to teda teraz vyzerá takto : Carlo Colaiacovo, Erik Johnson, Eric Brewer, Barret Jackman, Roman Polak, Alex Pietrangelo, Strachan a Ian Cole spolu s Ruským obráncom Nikitom Nikitinom, ktorí zrejme odohrajú väčšinu času na farme

- ďalší obránca Weaver ešte prostredníctvom agenta rokuje o novej zmluve, žiada predlženie o ďalšie tri sezóny, zatiaľ čo vedenie Blues ponúka 2r. kontrakt, uvidíme či sa dohodnú. Predpokladám, že s ním už vedenie nepodpíše, nakoľko sa vytvára priestor pre Pietrangela a ešte je v zálohe Strachan, Cole a Nikitin.

- Cam Janssen požiadal o arbitráž...
"Janssen filed for arbitration Monday after trying to work out a contract extension. Scott Norton, the agent for the Blues enforcer, said he still hopes to negotiate a multi-year deal even though the team made a one-year offer to the Eureka native."

- uvidíme ako to nakoniec dopadne s Halákom :
"In a somewhat surprising move, Halak likewise did not opt for arbitration despite coming off his best season in the NHL. The Blues goaltender, acquired June 17 from Montreal in a trade for forward prospect Lars Eller, was 26-13-5 with a 2.40 goals-against average and a .924 save percentage in the regular season. He had the fourth-best save percentage (.924) in the playoffs.
Halak, 25, made $775,000 last season with the Canadiens.
On June 23, the Blues made the goalie a qualifying offer of $813,750, which is figured by adding a 5 percent raise to last season's salary. By making a qualifying offer, the Blues retained Halak's rights, allowing them to continue negotiations.
Blues general manager Doug Armstrong and Halak's Los Angeles-based agent, Allan Walsh, were scheduled to talk last week in LA while the team was in town for the NHL draft, but it has not been confirmed whether those negotiations took place.
A source said Monday that Halak didn't file for arbitration because his camp wants to negotiate with the Blues without any deadlines attached.
The Blues have the option of club-elected salary arbitration with Halak. The deadline to file is today at 4 p.m.."

O Jarovej zmluve sa teda nerozhodne na arbitráži, pretože sa obe strany dohodli na tom, že si nechajú dostatočný priestor na rokovanie o budúcej spolupráci, či je jasným signálom, že Jaro bude u nás na 100% a ide iba o to, akú zmluvu podpíše. :good:
- jedna troška znepokojivá správa, vedenie sa zatiaľ nedohodlo na zmluve s Perronom, ktorého agent vraj predložil požiadavky, ktoré nie sú prijateľné. Celé to zaváňa jednou špekuláciou, že David by rád skončil v Montreale, kde je o jeho služby vážny interes. Perron je rodákom z neďalekého Sherbrooke a v MTL má vlastne celú rodinu, takže to môže byť ešte celkom zaujímavé a nemusela by to byť úplná "kačica"
Naviac sa povráva že náš nový GM p. Armstrong, ešte má v hľadáčiku zaujímavé meno do útoku, tak uvidíme. Zatiaľ má pod stropom závideniahodný priestor cca 24. mil, takže si to vlastne aj môže dovoliť. Potrebujeme podpísať vlastne už len Haláka a EJ, Kingova zmluva rozpočet nenaruší, takže ak by sme Perrona nepodpísali, mohli by sme si niekoho drahšieho dovoliť... (najlepšie ako súčasť obchodu, kde by bol aj zbytočne drahý Brewer :D ) :hmm:

- Paul Kariya to ma vraj namierené do Pittsburghu...

- "Sheldon Souray z EDM byl dán k dispozici na waiver list ostatním klubům, a jaké překvapení, že po něm nikdo nešáhl?! Oilers nabízeli převzetí smlouvy Erica Brewera za odchod Souraye do St. Louis. Blues neprojevili o tuto výměnu zájem..!?"
http://www.nhlpro.cz/clanek/17478-modan ... -arbitraze

- Alexander Frolov = kariéru v NHL strávil v týmu Los Angeles, po sedmi letech je k mání, hovoří se o zájmu právě Kings, dále New York Rangers, St. Louis Blues nebo Pittsburghu.
Já by som Frolova v pohode bral, ako náhrada na LW za Kariyu je celkom fajn...
Ja si myslím, že okolo Jarovej zmluvy sa už len dotvárajú nejaké detaily. Keď už aj Mason odišiel neverím, že podnikeme nejaký trejd v rámci, ktorého bude Jaro.

Obrana vyzerá v pohode, a znovu bude podľa mňa patriť k tým najlepším :good: .
Ja dúfam, že Janssen zostane. Ľudia ho zbožňujú, a na štadióne je vidieť veľa divákov s číslom 55 :D .

Ohľadom toho Perrona som trošku zarazený. Keď som ho mal ešte na fb v priateľoch vypisoval, ako miluje St.Louis a podobne. Takže verím, že to je naozaj len kačica. Aj keď v prípade frankofónneho kanaďana nie je vytrucovaný odchod do MTL ničím výnimočným. Ale prišli by sme o ďaľší veľký talent a to by už bolo alarmujúce. Myslím si, že zostane v STL.

Výmena Souray-Brewer? Všetko rovnaké. Zmluvy, forma, takmer aj vek, náchylnosť na zranenia :D - Zbytočné.

Ak by Kariya naozaj prešiel do PIT som zvedavý na ten plat. Oni to musia poriadne nabité a to ešte Shero podpísal Michálka a Martina. Síce končia Ponikarovsky a Guerin.

No tak už vážne neviem čo si mám myslieť. Príde niekto, nepríde? :D Ak si aj naozaj Armstrong robí potajomky zálusk na niekoho tak je to podľa mňa práve nami často spomínaný Frolov :) .
a je to tu, zmluva s Jarom Halákom...!

The Blues have agreed to terms with goaltender Jaroslav Halak, signing him to a four-year, $15 million contract. The cap hit will be $3.75 million per season.
Halak, 25, was acquired June 17 in a trade with the Montreal Canadiens. He had been a restricted free agent as of July 1 and declined to elect salary arbitration by yesterday's deadline.
A source close to the situation said that Halak's camp wanted to negotiate with the Blues without any deadlines attached. The two sides continued negotiations and today have announced the four-year deal.
Halak will be the Blues' starting goaltender when training camp opens in September.

no pekne, niečo také som očakával, takže spokojnosť... :yes: :) :good:

- a ďalšia novinka, klub sa dohodol aj s Janssenom, na ročnej zmluve za 600 tis. dolárov...
"One day after filing for salary arbitration, Blues forward Cam Janssen has agreed to a one-year, $600,000 contract extension with the club."
Tak teda veľká spokojnosť s podpismi oboch hráčov :yes: .

Dúfajme teda, že sa môžme tešiť na podobné kúsky ake zažívali ľudia v Montreale a slovenský fans na OH minulý ročník v podaní Jara Haláka.
A veľkú šou v podaní Cama Janssena :rocker: .

Teraz sa musíme koncentrovať na Perrona a možno teda aj na to záhadné meno, po ktorom túžime :) .
Walt píše:a je to tu, zmluva s Jarom Halákom...!

The Blues have agreed to terms with goaltender Jaroslav Halak, signing him to a four-year, $15 million contract. The cap hit will be $3.75 million per season.
:good: toto ma teší ... :clap:

Halak, 25, was acquired June 17 in a trade with the Montreal Canadiens. He had been a restricted free agent as of July 1 and declined to elect salary arbitration by yesterday's deadline.
A source close to the situation said that Halak's camp wanted to negotiate with the Blues without any deadlines attached. The two sides continued negotiations and today have announced the four-year deal.
Halak will be the Blues' starting goaltender when training camp opens in September.

to je zaroven aj odpoved na otazku preco halak nepoziadal o arbitraz :) zrejme uz boli rokovania o novej zmluve na dobrej ceste (dufam ze z rovnakeho dovodu nepoziadali o arbitraz ani RFA hraci colorada :) )
co sa samotnej zmluvy tyka, myslim ze obidve strany mozu byt spokojne. klub ma brankara o ktorom veri ze bude ich spolahlivou jednotkou podpisaneho na 4 roky za vcelku rozumny cap hit, ktory im navyse nezvazuje ruky ani keby sa po urcitom case rozhodli jara z hociakeho dovodu vymenit. no a jaro ma zase isty 15mil prijem aj v pripade ze by sa mu prestalo darit a zaznamenal by pokles vykonnosti. je mozne ze arbitrazny sudca by mu vymeral o trochu vyssi rocny prijem, ale urcite nie vyrazne a uz vobec nie na 4 roky...
tak nech sa mu dari ;)
petrik píše:

to je zaroven aj odpoved na otazku preco halak nepoziadal o arbitraz :) zrejme uz boli rokovania o novej zmluve na dobrej ceste (dufam ze z rovnakeho dovodu nepoziadali o arbitraz ani RFA hraci colorada :) )
co sa samotnej zmluvy tyka, myslim ze obidve strany mozu byt spokojne. klub ma brankara o ktorom veri ze bude ich spolahlivou jednotkou podpisaneho na 4 roky za vcelku rozumny cap hit, ktory im navyse nezvazuje ruky ani keby sa po urcitom case rozhodli jara z hociakeho dovodu vymenit. no a jaro ma zase isty 15mil prijem aj v pripade ze by sa mu prestalo darit a zaznamenal by pokles vykonnosti. je mozne ze arbitrazny sudca by mu vymeral o trochu vyssi rocny prijem, ale urcite nie vyrazne a uz vobec nie na 4 roky...
tak nech sa mu dari ;)
presne tak, ako píšeš, Jaro to už mal takmer dojednané a išlo už len o detaily. No môj názor je, že na arbitráži by mu takýto plat neprisúdili, vzhľadom na jeho predošlý príjem, takže predpokladám, že by to bolo o niečo menej. No to už je teraz bezpredmetné, podstatné je to, že spokojné sú určite obe strany aj fanúšikovia... a ké sú ich ohlasy..? " Good job Armstrong!" :good:

Teraz budem zvedavý na zmluvu s Erikom Johnsonom, dozvieme sa to v najbližších dňoch.
pekný článok s Jarom po podpise zmluvy :

" Od prvej chvíle som veril, že sa dohodneme na viacročnej zmluve. Som veľmi spokojný s dĺžkou i výškou zmluvy. Už sa teším na novú sezónu. Všetky rokovania o kontrakte riešil môj agent. Dohodli sme sa, že keď sa objaví reálna ponuka, potom mi hneď zavolá. Keď prišla, dal mi vedieť a zobrali sme ju. Teším sa do nového tímu, na nových spoluhráčov a verím, že budúca sezóna dopadne minimálne rovnako ako posledná."
"Nechcel som ísť na arbitráž, chcel som sa normálne dohodnúť. Nevyzeralo by to dobre, ak by som išiel hneď po výmene na arbitráž s novým klubom. Som rád, že sa všetko podarilo bez nej "

Svoje nové pôsobisko prakticky vôbec nepozná, s Montrealom prišiel do tohto mesta len ako hosť a po odohraní súboja mieril hneď ďalej. Prvé informácie mu poskytli jeho reprezentační kolegovia Michal Handzuš a Pavol Demitra.
"Zo St. Louis poznám prakticky iba štadión. Bude to iné mesto, zmena je však život. Montreal žil jednoznačne hokejom, St. Louis nie je až tak hokejové mesto. S klubom sa určite budeme chcieť dostať do play-off, čo je primárny cieľ. Blues majú v mužstve mix mladých a starších hráčov. Už sa neviem dočkať novej sezóny," dodal Jaroslav Halák.

http://www.hokej.sk/nhl/clanok75276-Hal ... _Louis.htm
tak, Jaro je nas, je velmi sympaticke ze uz pred podpisom CHCEL hrat v St. Louis, verim ze sa stane jednym z milacikov publika a ze v STL sa bude citit dobre...Zo vsetych stran znie chvala na tahy nasho vedenia, osobne by som este privital tolko krat omielanu posilu do utoku...potesilo ma vsak co povedal Keith:
“I expect them, 100 percent, to be in the playoffs next year.” Velmi pekne povedane :)

uz nech tu mame novu sezonu... :biglol:
hmm, tak u nás je teraz také divné ticho, nič sa nedeje a to sa mi veľmi nezdá, zvlášť keď boli avizované nejaké podpisy hráčov ako D.J. King, Erik Johnson či rozuzlenie príbehu Perron... :hmm:
V súvislosti s Perronom som objavil na našom fóre ďalší rumor, tak vám ho sem dávam ( už len pre oživenie tej nudy, lebo nič zaujímavejšie tam aj tak nie je :) ) Mne jeho dochod do Buffala príde veľmi pritiahnutý za vlasy a hlavne nie v tkomto prevedení, ako je to uvedené v tej špekulácii. To už mi príde pravdepodobnejší jeho dochod do MTL, ako som spomenul minule, už aj preto, že Perron má stejného agenta, ako Jaro Halák a tak isté prepojenie na kontakty s vedením MTL je a dosť silné. Ale tu je ten rumor :
http://interact.stltoday.com/forums/vie ... p?t=733238

Spomína sa tam aj možný príchod Pala Demitru, ale to sa mi momentálne nezdá, ako nejako veľmi pravdepodobné...

Hlavným bodom programu sa mne osobne javí podpis s Erikom Johnsonom. Čo som sa mal možnosť dočítať, tak vraj prostredníctvom agenta požaduje najviac 2r. zmluvu a naše vedenie by si ho rado poistilo na dlhšie, tak údajne len v tomto je problém. Takže som zvedavý na čom sa dohodnú. (3 ročná zmluva by mi v tomto prípade prišla, ako malá výhra nášho vedenia).

Ohľadom zmluvy s D.J. Kingom, je to na spadnutie a údajne to bude rovnaká zmluva, ako v prípade Janssena.

Inak nič nové, celkom som zvedavý kde nakoniec skončí Simon Gagne, ktorého mám ako hráča veľmi rád, je to bojovník a samozrejme kedy sa rozhýbu obchody s ostatnými hráčmi, ktoré stoja aj vďaka nerozhodnosti jedného nenažraného ruského blbečka... :?
Neviem, či to tu bolo:
rozhovor s Tarasenkom v angličtine: http://www.russianprospect.com/intervie ... to-america . Pre toho, komu ide lepšie ruština je originál tu: http://hcsibir.ru/forum/showthread.php?t=40502
dnes sme podpísali dvoch obráncov pre farmu v Peorii a to Evans a Oystrick.

viac v tomto článku : http://www.pjstar.com/sports/x41629812/ ... -toughness

ale ten Oystrick je celkom zaujímavý hráč :
http://en.wikipedia.org/wiki/Nathan_Oystrick
Darryl Sydor do hokejového dôchodku...

http://www.stltoday.com/sports/hockey/p ... 78c22.html

- myslím si, že sa to dalo očakávať, s predlžením jeho zmluvy u nás už v podstate nik nerátal, skôr sa čakalo či nezakotví ešte v inom tíme.
Blues' salary cap figures for 2010-11 (priebežný)

http://www.stltoday.com/sports/hockey/p ... 78c22.html
Tak zatiaľ stále veľká nuda :dole:

Podpísali sme Hensicka a Strachana. Inak asi nič. Či?
nuž nuda na trhu to áno, ale pokiaľ ide o náš team, tak už tam takmer nie je čo vylepšovať, to podstatné máme podpisom Hensicka hotové a team kompletne podpísaný a zostalo už len niekoľko otáznikov :

1. výška zmluvy u Erika Johnosna (predpoklad je okolo 4.25 mil aj s bonusmi)
2. či podpíšeme aj D.J. Kingom..? (ak áno, tak jeho plat by mal byť rovanký ako v prípade Janssena 0.600 mil.)
3. čo s Perronom..? (lebo sa pošuškáva, že je naozaj o neho eminentný záujem)
4. kde skončia Kariya a Weaver..?

Troška som sa pozrel na to, ako by to mohlo vyzerať so zostavou za súčasných podmienok a vyšlo mi to takto (samozrejme je to len môj pohľad na vec a tak to berte s veľkou rezervou... :smile03: )

McDonald - Backes - Oshie
Steen - Berglund - Boyes
Hensick - Sobotka - D Agostini
Winchester - McClement - Crombeen (Janssen)

Brewer - Johnson
Jackman - Polák
Colaiacovo - Pietrangelo
(Strachan, Nikitin) - v tomto prípade sa počas letného kempu rozhodne, kto bude 7D, ja osobne to viac vidím na Nikitina a Strachan pôjde na farmu

G - Halák (Conklin)

tak čo vy na to..?
nuž a takto to vyzerá s platmi našich hráčov pre budúcu sezónu 2010/2011 :

Útočníci :

Andy McDonald : 4,7 mil. dolárov
Brad Boyes : 4 mil. dolárov
Alex Steen : 3,362 mil. dolárov
David Backes : 2,5 mil. dolárov
David Perron : 2,150 mil. dolárov
Jay McClement : 1,450 mil. dolárov
TJ Oshie : 1,275 mil. dolárov (vrátane bonusov)
Patrik Berglund : 1,246 mil. dolárov (vrátane bonusov)
BJ Crombeen : 872.000 dolárov
Vladimír Sobotka : 750.000 dolárov
Brad Winchester : 700.000 dolárov
T.J. Hensick : 600.000 dolárov
Cam Janssen : 600.000 dolárov
Matt D'Agostini : 550.000 dolárov

Hráčov : 14
Cap hit: 24.755.000 mil. dolárov

Obráncovia :

Eric Brewer : 4,25 mil. amerických dolárov
Barret Jackman : 3,625 mil. dolárov
Alex Pietrangelo : 3,166 mil. dolárov (vrátane bonusov)
Carlo Colaiacovo : 2,125 mil. dolárov
Roman Polák : 1,1 mil. dolárov
Nikita Nikitin : 800.000 dolárov
Tyson Strachan : 600.000 dolárov
Erik Johnson : 2.6 mil. dolárov

Počet obrancov: 8
Cap hit: 18.266.000 mil. dolárov (+ 1.333 mil Jay McKee)

Brankári :

Jaroslav Halák : 3,75 mil. dolárov
Ty Conklin : 1,3 mil. dolárov

Počet brankárov: 2
Cap hit: 5.050.000 mil. dolárov
5276 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2022 COLORADO AVALANCHE