Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ST. LOUIS BLUES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

na fb vypisali na stranku klubu vsetky zapasy na domacom lade...ludom to uz riadne ide na nervy ako citam ti komenty pod tym :D dufam ze budu celu sezonu pekne navstevy...
Walt píše:inak už je rozpis na ďalšiu sezónu a je to celkom zaujímavé, začíname 9.10. doma s Philkou...

http://interact.stltoday.com/blogzone/m ... -schedule/

Oct. 9 Philadelphia, 7:00 p.m.

Oct. 11 Anaheim, 1:00 p.m.

Oct. 14 at Nashville, 7:00 p.m.

Oct. 16 at Dallas, 7:00 p.m.

Oct. 18 at Chicago, 7:30 p.m.

Oct. 22 Chicago, 7:00 p.m.

Oct. 23 Pittsburgh, 7:00 p.m.

Oct. 28 at Nashville, 7:00 p.m.

Oct. 30 Atlanta, 7:00 p.m.
Zacinate prehrou :)
FLYERS FAN píše:
Walt píše:inak už je rozpis na ďalšiu sezónu a je to celkom zaujímavé, začíname 9.10. doma s Philkou...

http://interact.stltoday.com/blogzone/m ... -schedule/

Oct. 9 Philadelphia, 7:00 p.m.

Oct. 11 Anaheim, 1:00 p.m.

Oct. 14 at Nashville, 7:00 p.m.

Oct. 16 at Dallas, 7:00 p.m.

Oct. 18 at Chicago, 7:30 p.m.

Oct. 22 Chicago, 7:00 p.m.

Oct. 23 Pittsburgh, 7:00 p.m.

Oct. 28 at Nashville, 7:00 p.m.

Oct. 30 Atlanta, 7:00 p.m.
Zacinate prehrou :)

ja by som si nebol taky isty :)
:ahoj:
Tak chlapi, hlásim sa opäť.
Včera sa mi úspešne podarilo vykonať štátne záverečné skúšky (1. stupeň) a tak sa hlásim po prvý krát ako človek s písmenkami pred menom. :frajer2: :D
Čo sa mňa a Tatier týka, je mi to takmer jedno keďže tu bývam. V auguste mi dúfam, zrejme príde severanka, takže budem pod papučou :D ale či v Tatrách, v Poprade, alebo v Košiciach, tak či tak, čas si nájdem/e. :oslava:
Blahozelam novemu Bc. na nasom fore, parada, hned bude o jeden dovod navyse oslavovat :wawe: Predpokladam ze teraz sa zase tyzden neozves lebo ides zapijat a potom triezviet..ci..? :D
nuž tak taktiež gratulujem :poklona2: Je vidieť, že čas ktorý si venoval príprave, nevyšiel nazmar. :good:

k tomu stretku, predbežne sme sa zhodli na august a na tých Tatrách, tak dám po príchode z Chorvátska niečo do placu a vyberiete si z možností ktoré budú (myslím dátum). Pokiaľ ide o chatu, to nebude problém, zabezpečím.
Inak zajtra v noci odchádzam do Omišu a už sa celkom teším. Oddych mi príde vhod. Samozrejme dúfam, že sa tam niekde pripojím cez Wifi a pozriem čo nové. :smile03:
Ďakujem :good: Ivan uži si to Chorvátsko.

No a máme to tu, dlho nič a kvalifikačné zmluvy vedenie vychrlilo rázom pre viacerých hráčov. Halák, Steen, Perron, Junland, Johnson, Hensick, Strachan, Reaves, Drazenovic aaa obidvom Janssenovi i Kingovi. :roll:
Uvidíme čo z toho vzíde, ale v podstate to znamená, že z RFA dostali ponuku všetci okrem Bishopa ak sa nemýlim a to je tak trochu prekvapujúce.

V poslednej dobe sa veľa hovorí o stratégii klubu vzhľadom k prospektom a na stltoday vyšiel celkom fajn článok o súčasnej situácii v klube s mladými útočníkmi. Ako viete pustili sme Ellera i Palushaja. V skratke to vyzerá asi tak, že Drazenovic bude mať šancu a dá sa pokladať za našu naj. nádej za morom :ja_neviem: . Dostal aj kvalifikačnú zmluvu, každopádne sa zrejme jedná o chlapca, ktorý sa bude dostávať "k slovu" len veľmi pomaly, nie je to hotový hráč. Sone a Reaves budú v Peorii a túto sezónu sa k ním pridá aj McRae. Andronov zasa v Rusku (Lada) a KHL bude hrať aj Lehtera.

Okrem Drazenovica by sa asi za najväčší talent dal považovať práve 22 ročný Lehtera, poslednú sezónu odohral vo Fínsku za Tappara a v 57 zápasoch nazbieral 19+50, čo je nielenže super ale stal sa lídrom ligy v počte nazbieraných bodov! Na tohto hráča si budúcu sezónu posvietim. Podpísal zmluvu na dva roky Lokomotivu v KHL.

Ťažko povedať fakt na čom budeme stavať a ako sa rozhodneme na víkendovom drafte. JD povedal, že sa nebudeme sústrediť na útočníka a ak bude možné vziať vyhliadnutého obrancu spravia tak. Sám som zvedavý ako sa budú rozhodovať, určite ale bude potrebné situáciu riešiť. Niesme žiadna liaheň ... za posledné roky jedine Dennis Wideman. :ja_neviem:
hmmm, tak pekne, pekne, kvalifikačné ponuky hneď 11 hráčom...
"St. Louis Blues President John Davidson announced Wednesday the club has given qualifying offers to Nicholas Drazenovic, Jaroslav Halak, T.J. Hensick, Cam Janssen, Erik Johnson, Jonas Junland, D.J. King, David Perron, Ryan Reaves, Alex Steen and Tyson Strachan."

čo som čítal na fóre, tak práve o Draženovičovi sa veľmi pochvalne vyjadrovali ľudia, ktorí pravidelne sledujú zápasy Rivermans.
Samozrejme je dobré, že to vedenie zobralo od podlahy, ja osobne budem nesmierne zvedavý na TJ Hensicka, ktorý mi príde, ako celkom zaujímavý hráč a mám tušák, že sa u nás naplno prejaví. Ponuky zmlúv pre Steena, Johnsona a Perrona sa viacmenej čakali, samozrejme som rád aj za Kinga a Janssena (u ktorého to nebolo také jednoznačné)
V tejto sezóne sa inak po prvý krát objaví na súpiske v Peorii náš talentovaný prospekt Philip McRae, ktorý hral doteraz v OHL a do neho sa ohľadom budúcna vkladajú veľké nádeje, tak dúfam, že sa mu budú vyhýbať zranenia a ukáže čo v ňom je, držím mu palce.

- ešte raz rozpis zápasov, tentokrát už kompletný aj s prípravnými zápasmi, kde si to postupne, systémom doma - vonku postupne rozdáme s COL, MIN, DAL a CHIC.
:arrow: http://blues.nhl.com/club/schedule.htm

- a asi ste si už všimli, že zaujímavými úpravami prešla aj naša stránka stltoday.com :)
mimochodom, kvalifikačnú ponuku nedostal brankár Joe Fallon, ktorý k nám prišiel v rámci výmeny z CHIC :hmm: to môže znamenať, že nepresvedčil a naše vedenie sa rozhodlo, že v Peorii bude chytať dvojica Bishop a mladý Jake Allen, ktorý chytal spoľahlivo na posledných MS - 20.
A ak dobre pozerám, tak ani Pierre-Cedric Labrie, ktorého máme z trejdu za Stastnyho...
Ani Bishop nedostal. :eek2:
Bluesman píše:Ani Bishop nedostal. :eek2:
ale Bishop ide až teraz do tretej sezóny, takže má u nás ešte rok platný kontrakt, čiže tam je to v pohode... :smile03:
http://rivermen.net/team/players/
Si si istý? Nechal som sa zlákať k tomuto záveru chalanmi z blues fóra a veru som si to overil na stránke Peorie som našiel stats už za tri sezóny. :ja_neviem: Ale ak mi niečo ušlo, priznávam, tie zmluvné veci sú komplikované. Tak čo s tým Bishopom?
ale áno, určite, ten prvý rok sa mu nezarátava, kvôli malému počtu odohraných zápasov, takže až táto sezóna sa bude počítať ako jeho tretia, je to troška komplikované s tým zarátaním rokov, sám niekedy neviem komu sa koľko ráta, ale v tomto prípade je to naozaj tak...
dnes vyšiel zaujímavý článok k naším dvom "brawlers" King a Janssen, obaja síce dostali kvalifikačné ponuky, no dobre vieme, že to ešte nič zásadné nerieši a z článku tak troška cítiť, že v A-teame zostane iba jeden z nich. Ktorý to bude, to naozaj netuším, či rozhodnú parametre, alebo patriotizmus, ťažko povedať, nechajme sa prekvapiť.
Sám som tak troška na rozpakoch, ktorého z nich by som si ponechal... viac sa prikláňam ku Kingovi, no na druhej strane mi za Janssenom bude veľmi ľúto.

http://www.stltoday.com/sports/hockey/p ... 38c11.html
naozaj tazka volba...ja by som zase skor privital Cama...myslim ze poslednu sezonu mal super a ukazal co je v nom...=)
Ja mám tie isté dilemy ako ivan. Presne. Oboch brawlers je ťažko zrovnávať, lebo King je čistý bijec a ako najobávanejší bitkár celej ligy budí rešpekt, zatiaľ čo Cam je čistý zm*d, vytrvalec, ale vďačíme mu za body nepriamo, keď mal za úlohu hrať tvrdo na súperové útočné formácie ...
ťažko zhodnotiť, ale ak by som jedného vybrať musel ... tak D.J. :)
Btw Marleau ostáva v SJS ďalšie 4 roky. Tak on to nebude a zoznam kandidátov sa nám neuveriteľne kráti. :oops:
GRATULUJEM k ziskaniu Halaka...

To zas budu nase zapasy vyzerat :D .2 mlady brankari,kludasi+talent.....

Na dalsiu sezonu vidim nie len nasu diviziu,ale celu konferenciu este tazsiu,ako poslednu sezonu ..

STL,PHO,LA,COL....to budu boje..ufff
trochu od temy ale...toto ste videli? mne sa to strasne lubi :)

Obrázek
Nuž tak sen o Marleauovi sa nám rozplynul, uvidíme teda ako sa situácia vyvinie.
Kvalifikačný kontrakt pre Haláka je vraj 813 000 dolárov :-O :-O . To si snáď robia srandu.
Tak na drafte sme zatiaľ získali : JADEN SCHWARTZ C TRI-CITY (USHL)
STL VLADIMIR TARASENKO RW NOVOSIBIRSK (KHL)

Za tým Tarasenkom vedenie Blues očividne išlo keďže sme kvôli právam na neho obetovali Ottawe minulý rok draftovaného Rundblada.
Bluesfan píše:Kvalifikačný kontrakt pre Haláka je vraj 813 000 dolárov :-O :-O . To si snáď robia srandu.
je to len QO...bol resp je o tom pekny clanok na stltoday.com, prava na neho si tymto udrzali a teraz bduu o novej zmluve rokovat...takze to neznamena ze Jaro bude mat 800 tisic :)

a co sa draftu tyka...pekne :) dufam ze sa nam tento tah smerom do buducnosti vyplati a ukaze sa ako spravny :)
Jedním z hlavních důvodů Sobotkova odchodu do St. Louis byl víkendový draft, na kterém Boston z celkové druhé příčky získal talentovaného centra Tylera Seguina.

Ten bude s velkou pravděpodobností připraven naskočit do NHL už v nadcházející sezoně a Bruins pro něj potřebovali vytvořit prostor. St. Louis za českého útočníka, který je v současné době bez smlouvy a má tak status chráněného volného hráče, obětovali talentovaného amerického beka Davida Warsofskyho.

fuha, tu sa buduje mlady perspektivny tim
Slnečný pozdrav z Chorvátska zasielam všetkým, dorazili sme v pohode a je tu super, Karlovačko zachutilo :prines_pivo:

zmeny zatiaľ moc nesledujem, až dnes sme objavili prvý bar s Wifi, ale už to bude dobré. :smile03:
5276 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES