Ďakujem

Ivan uži si to Chorvátsko.
No a máme to tu, dlho nič a kvalifikačné zmluvy vedenie vychrlilo rázom pre viacerých hráčov.
Halák, Steen, Perron, Junland, Johnson, Hensick, Strachan, Reaves, Drazenovic aaa obidvom
Janssenovi i Kingovi.
Uvidíme čo z toho vzíde, ale v podstate to znamená, že z RFA dostali ponuku všetci okrem
Bishopa ak sa nemýlim a to je tak trochu prekvapujúce.
V poslednej dobe sa veľa hovorí o stratégii klubu vzhľadom k prospektom a na stltoday vyšiel celkom fajn
článok o súčasnej situácii v klube s mladými útočníkmi. Ako viete pustili sme
Ellera i Palushaja. V skratke to vyzerá asi tak, že
Drazenovic bude mať šancu a dá sa pokladať za našu naj. nádej za morom :ja_neviem: . Dostal aj kvalifikačnú zmluvu, každopádne sa zrejme jedná o chlapca, ktorý sa bude dostávať "k slovu" len veľmi pomaly, nie je to hotový hráč.
Sone a Reaves budú v Peorii a túto sezónu sa k ním pridá aj
McRae.
Andronov zasa v Rusku (Lada) a KHL bude hrať aj
Lehtera.
Okrem Drazenovica by sa asi za najväčší talent dal považovať práve 22 ročný Lehtera, poslednú sezónu odohral vo Fínsku za Tappara a v 57 zápasoch nazbieral 19+50, čo je nielenže super ale stal sa lídrom ligy v počte nazbieraných bodov! Na tohto hráča si budúcu sezónu posvietim. Podpísal
zmluvu na dva roky Lokomotivu v KHL.
Ťažko povedať fakt na čom budeme stavať a ako sa rozhodneme na víkendovom drafte. JD povedal, že sa nebudeme sústrediť na útočníka a ak bude možné vziať vyhliadnutého obrancu spravia tak. Sám som zvedavý ako sa budú rozhodovať, určite ale bude potrebné situáciu riešiť. Niesme žiadna liaheň ... za posledné roky jedine Dennis Wideman. :ja_neviem: