Ivanove veštecké schopnosti nám teda okrem Haláka prideľujú aj Cullena. Tak uvidíme ako sa to vyvrbí, ale ak si trafil Haláka, trafíš aj Cullena a Backes bude kapitán ...
Ja sa budem naďalej modliť za jedného z dvojky Marleau - Frolov a Demitra - Stempniak.
Halák s nábehom na najlepšieho brankára Blues za posledných 15 rokov. Novinári sú riadne kačky, ešte nič a už http://osporte.sk/?id_cat=25&news=65567
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
ST. LOUIS BLUES
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Bluesman píše:Veru veru, konečne sa to rozprúdi a nielen tu. Treba povedať, že príchod Jara určite vyvolá veľký ohlas na Slovensku a zvýšený záujem o Blues. Ako vravíte, určite nám pôjde sledovanosť hore. Už teraz je to vidno ako sa nám do Blues trojky-štvorky pripojili aj komenty od ostatných užívateľov.
Na druhej strane súhlasím s bluesmanom87 (ako sa to voláš? :pivo3: ), že hráči od ktorých sa niečo u nás očakáva zvyknú zhasnúť (Kariya, Boyes) dúfam, že v tomto prípade tomu tak konečne nebude.
Tiež nechápem že sa v MTL nevedeli zariadiť tak aby si ho nechali, čakal som, a myslím že minimálne Ivan tiež, že jeden z Montrealskej dvojky k nám pôjde ale väčšie šance som dával Priceovi, ale som rád že to vyšlo na Jara. Tu bude určite cenený oveľa viac.
Ale nechajme už túto tému, podebatujeme podrobnejšie po podpise zmluvy, určite to bude niekde v rozmedzí 2,5-4 mil. 2-4 roky.
K ostatným. Hirsch, žiadna citeľná zmena, len dúfam, že nenaučí Jara kiksy ala Toskala.
Hensick, nemám čo napísať, zrejme žiadna veľká výhra, Agostiny detto.
Fakt by to chcelo ešte jedno meno do útoku a spomínaný Marleau je zrejme to najlepšie čo chladničká má, ale pochybnosti sú veľké.
Kapitán. Tooo je naozaj ťažká pozícia. Momentálne nemáme v tíme žiadneho vysloveného lídra. Vekom, alebo odslúženými rokmi pre Blues by sa črtal Jackman, bodmi či charizmou lídra možno ako píšete Andy alebo David ... ja osobne by som však bol za to, aby sme podobne ako pred dvoma sezónami ostali bez kapitána. Neviem, podľa mňa tam nieje žiaden vhodný adept a najbližšie k tomu má podľa mňa Jackman.
Ako prve, ja som Martin, a ak som sa spravne docital ty si Dano, tesi ma trosku ta poopravim, to nie je moj nazor ze sklamu, to su nazory na forach Blues...ja Jarovi verim, u mna urcite nesklame
Ivan to na hokej.sk si nevsimaj, sme dobre ste tu poznamenali ze tito nasi "tiezfanusikova" sa nam teraz trosku rozmnozia kedze je v time Slovensky golman...berme to tak ze zopar co nas tu je fandilo Bluesmanom davno predtym, a ak Jaro odide (snad nie) tak im budeme fandit aj dlho potom...a preto si myslim ze sa mozme pravom povazovat za FANUSIKOV Blues...
a ako reakcia, nedalo mi to, kedze vznikla skupina na fb s nazvom Som proti prestupu Halaka do St. Louis, kontroval som skupinou Teší ma že Jaro Halák bude konečne hrať v tíme ktorý si ho bude vážiť. Budem rad ak sa pridate, link je tu =) Ale ak sa prida Ivan tak odstupim miesto zakladatela, lebo taky prehlad ako on urcite nemam, aj ked Blues fandim uz 10 rokov...=)
http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 001&ref=ts
Spominali ste tu Frolova, na stltoday odpoveda JR (myslim ze je sportovym analytykom alebo redaktorom stltoday, Jeremy a druhe meno si nepamatam) v chate na otazky fanusikov a tiez sa ho tam na to pytali, pisal tam ze sa bavil aj s JD a ze prichodu frolova dava tak 30%...
Pytali sa ho aj na nazor ohladom dvojice Janssen - King...nevedel povedat koho si nechaju..tak uvidime...ale oboch asi nie..skoda.
Na com sa ale vsetci istotne zhodneme je ze nadchadzajuca sezona vyzera viac nez nadejne...este dotiahnut toho goalscorera a ideme na to =)))
Maťo oki
JJ, Jeremy Rutherford jméno jej, spolieham sa na jeho odhad a je jasné že v boji o takého hráča nebudeme sami a bude to ťažšie (zrejme) ako získať Haláka, keďže MTL vyslovene šiel po Ellerovi už dlhšiu dobu. Odsledujeme si to a necháme sa prekvapiť.
Tá stránka na fejse je super nápad a myslím si že si jej dal aj dobrý "nestranný" názov, raz dva nazbieraš/me fanúšikov. Zdieľam.
Mimochodom, keď Vy ste obaja z KE, aj sa poznáte? To už by sme fakt mali aj to pivo dohodnúť, len počkajme kým príde Cullen, že nám ho niekto zaplatí
Osobne si myslím, že by nemusel byť problém podpísať oboch bitkárov. Fakt .. neviem, je to moc problém? Taký bitkár veľa "nežerie" a obaja sú úplne odlišné povahy. Bol by to zaujímavý ťah ponúknuť zmluvy obom, ale ak sa majú veci tak ako sa majú ... myslím že všetko nahráva do kariet Janssenovi, aj keď myslím že Vám je jasné, že na Kinga nedám dopustiť.
Doteraz sme s biednymi výkonmi neboli na svetle. Teraz keď bude po každom zápase článok na aktualitách a na všetkých slovenských hokejových stránkach priamo o zápase Blues v noci a Halákovom výkone, nemôžeme si dovoliť takto zaostávať Bude to zaujímavé. Očakávam, že okruh fanúšikov sa ozaj zväčší, pôjde to po sinusoide ako doteraz.
JJ, Jeremy Rutherford jméno jej, spolieham sa na jeho odhad a je jasné že v boji o takého hráča nebudeme sami a bude to ťažšie (zrejme) ako získať Haláka, keďže MTL vyslovene šiel po Ellerovi už dlhšiu dobu. Odsledujeme si to a necháme sa prekvapiť.
Tá stránka na fejse je super nápad a myslím si že si jej dal aj dobrý "nestranný" názov, raz dva nazbieraš/me fanúšikov. Zdieľam.
Mimochodom, keď Vy ste obaja z KE, aj sa poznáte? To už by sme fakt mali aj to pivo dohodnúť, len počkajme kým príde Cullen, že nám ho niekto zaplatí
Osobne si myslím, že by nemusel byť problém podpísať oboch bitkárov. Fakt .. neviem, je to moc problém? Taký bitkár veľa "nežerie" a obaja sú úplne odlišné povahy. Bol by to zaujímavý ťah ponúknuť zmluvy obom, ale ak sa majú veci tak ako sa majú ... myslím že všetko nahráva do kariet Janssenovi, aj keď myslím že Vám je jasné, že na Kinga nedám dopustiť.
Doteraz sme s biednymi výkonmi neboli na svetle. Teraz keď bude po každom zápase článok na aktualitách a na všetkých slovenských hokejových stránkach priamo o zápase Blues v noci a Halákovom výkone, nemôžeme si dovoliť takto zaostávať Bude to zaujímavé. Očakávam, že okruh fanúšikov sa ozaj zväčší, pôjde to po sinusoide ako doteraz.
No a ja si pivo s Vami kedy dám. .
Mne by kľudne stačil jeden ´´zlý muž´´ a teda môj hlas má Janssen .
To je jasné, teraz bude STL v každých správach a ak nám niekto vyčítal, že sme ´´nudný klub´´ tak teraz sa to kompletne otočí. Už som zvedavý na tie reči od tých odborníkov na fórach .
Ak sa nám rozšíri okruh sympatizantov budem len rád, ale treba si dať pozor a spraviť rozdieľ medzi fanúšikmi St. Louis Blues a fanúšikmi Jaroslava Haláka .
Mne by kľudne stačil jeden ´´zlý muž´´ a teda môj hlas má Janssen .
To je jasné, teraz bude STL v každých správach a ak nám niekto vyčítal, že sme ´´nudný klub´´ tak teraz sa to kompletne otočí. Už som zvedavý na tie reči od tých odborníkov na fórach .
Ak sa nám rozšíri okruh sympatizantov budem len rád, ale treba si dať pozor a spraviť rozdieľ medzi fanúšikmi St. Louis Blues a fanúšikmi Jaroslava Haláka .
ja som neni z Kosic..teda aby som bol presny, narodil som sa tam takze sa povazujem za Kosicana (na rodne nedas dopustit :wawe: ) ale zijem v podstate cely zivot tu na zapade...alee na play off nasej uzasnej ligy chodim pravidelne do steelky to sa musim takto neslusne a sebecky pochvalit
ano Rutherford sa vola, dik a preferujem variantu nazbieraME fanusikov kludne pozvite aj kamosov, nech nas je co najviac =) Viac ako tych mudrlantov v nasej konkurencnej skupine...mali by sme ich nahlasit nech ich zablokuju =D
ono mozno pri tych bitkaroch nejde ani tak o tie platy, ale o to ze obaja asi chcu hravat a takto by sa oberali o prilezitosti...teda to je moj nazor...ale urcite by som ich najradsej videl oboch u nas...Battman a Robin Spolu budia neskutocny respekt...D.J. bol najlepsi bitkar uplynulej sezony ale mna osobne viac chytil za srdce Cam...bolo o nom viac pocut...a btw ak ste videli videa na stranke tak davnejsie este tak v jednom tak v zavere ked zdravil fanusikov sa "akoze" pochytil a hodil rukavice, bolo to super spravene, skusim to video najst...
co sa tyka novych fans asi ich fakt bude vela, ale len kym tam bude jaro...potom tu zase ostaneme tak 6-7 bodaj by som sa mylil...
ano Rutherford sa vola, dik a preferujem variantu nazbieraME fanusikov kludne pozvite aj kamosov, nech nas je co najviac =) Viac ako tych mudrlantov v nasej konkurencnej skupine...mali by sme ich nahlasit nech ich zablokuju =D
ono mozno pri tych bitkaroch nejde ani tak o tie platy, ale o to ze obaja asi chcu hravat a takto by sa oberali o prilezitosti...teda to je moj nazor...ale urcite by som ich najradsej videl oboch u nas...Battman a Robin Spolu budia neskutocny respekt...D.J. bol najlepsi bitkar uplynulej sezony ale mna osobne viac chytil za srdce Cam...bolo o nom viac pocut...a btw ak ste videli videa na stranke tak davnejsie este tak v jednom tak v zavere ked zdravil fanusikov sa "akoze" pochytil a hodil rukavice, bolo to super spravene, skusim to video najst...
co sa tyka novych fans asi ich fakt bude vela, ale len kym tam bude jaro...potom tu zase ostaneme tak 6-7 bodaj by som sa mylil...
Uvidíme ako to bude. Spravili sme slušnú revolúciu už teraz .
Aj ja to tak vidím s tými bitkármi ako Martin. Netreba zaberať miesto v zostave niekomu inému.
Inak nedočítali ste sa ako to vyzerá s predĺžením zmluvy pre Steenera? Jeho určite musíme podpísať a to ticho ma nejak znepokojuje .
Aj ja to tak vidím s tými bitkármi ako Martin. Netreba zaberať miesto v zostave niekomu inému.
Inak nedočítali ste sa ako to vyzerá s predĺžením zmluvy pre Steenera? Jeho určite musíme podpísať a to ticho ma nejak znepokojuje .
fuu ha, tak ste sa tu pekne rozpísali, to je dobre, konečne to tu žije, ako počas sezóny...
- súhlasím, že konečne bude o náš team väčší záujem, samozrejme hlavne kvôli Jarovi, ale ja verím, že ešte minimálne jedno zaujímavé meno pribudne :smile03:
- pokiaľ ide o to pivo, tak ma napadlo, že by sme mohli navrhnúť nejaký letný termín na víkend a dohodnúť si stretko, napr. v Tatrách kde viem zabezpečiť super ubytovanie, ak teda bude záujem (samozrejme ak by mali záujem aj iní chalani odtiaľ, tak nebudeme proti) Rád by som bol, ak by sa to podarilo, bolo by fajn sa bližšie spoznať.
- ohľadom JR, môžem len potvrdiť, že jeho prehľad je asi najlepší, pokiaľ ide o dianie v našom klube a jeho dohady či názory sú nesmierne k veci a dá sa podľa nich veľa odhadnúť, čiže ja si jeho názory vždy rád prečítam. Tiež som sa dočítal, že oboch bitkárov si nenecháme a napr. o Janssena je znova záujem v NJ. Ja ho mám rád, ale pokiaľ ide o jeho hru, tak tam veľa vody nenamúti, čiže ja som za ponechanie si Kinga, ktorý je super borec a dokáže aj hrať.
tak súste pomaličky chalani navrhnúť, aký termín by vám vyhovoval na to stretko, predpokladám, že to bude najlepšie teraz v lete, potom to už bude komplikované. Ja sa viem prispôsobiť, júl či august, nemám problém, predpokladám, že ani Dano, máme to najbližšie.
- súhlasím, že konečne bude o náš team väčší záujem, samozrejme hlavne kvôli Jarovi, ale ja verím, že ešte minimálne jedno zaujímavé meno pribudne :smile03:
- pokiaľ ide o to pivo, tak ma napadlo, že by sme mohli navrhnúť nejaký letný termín na víkend a dohodnúť si stretko, napr. v Tatrách kde viem zabezpečiť super ubytovanie, ak teda bude záujem (samozrejme ak by mali záujem aj iní chalani odtiaľ, tak nebudeme proti) Rád by som bol, ak by sa to podarilo, bolo by fajn sa bližšie spoznať.
- ohľadom JR, môžem len potvrdiť, že jeho prehľad je asi najlepší, pokiaľ ide o dianie v našom klube a jeho dohady či názory sú nesmierne k veci a dá sa podľa nich veľa odhadnúť, čiže ja si jeho názory vždy rád prečítam. Tiež som sa dočítal, že oboch bitkárov si nenecháme a napr. o Janssena je znova záujem v NJ. Ja ho mám rád, ale pokiaľ ide o jeho hru, tak tam veľa vody nenamúti, čiže ja som za ponechanie si Kinga, ktorý je super borec a dokáže aj hrať.
tak súste pomaličky chalani navrhnúť, aký termín by vám vyhovoval na to stretko, predpokladám, že to bude najlepšie teraz v lete, potom to už bude komplikované. Ja sa viem prispôsobiť, júl či august, nemám problém, predpokladám, že ani Dano, máme to najbližšie.
čo som počul vyjadrenia nášho vedenia, resp. p. Davidsona, prioritou budú podpisy EJ, Perrona a Steena, tak som kľudný a verím, že to tak bude, naviac EJ nám nemôže žiaden klub preplácať, lebo rok maródil s kolenom, v tomto smere sa to môže stať v prípade Steena, ale verím, že prípadnú cudziu ponuku náš klub dorovná.Bluesfan píše:Uvidíme ako to bude. Spravili sme slušnú revolúciu už teraz .
Teraz som zvedavý s kým podpíše Chris Mason a pre koho z dvojice obráncov Cola - Weaver si klub ponechá..?
Fúha tie Tatry by bol skvelý nápad, ja by som dajme tomu mohol až v auguste ale keď mi nevyjde brigáda tak asi nebudem môcť. Za to, čo mám našetrené idem do Prahy 20.7. tak uvidím.
Tak som teda pokojný, len som zvedavý, koľko nás budú títo traja stáť.
Uvidíme, či ešte niekto príde aj do obrany. Ja by som ale radšej chcel Colaiacova.
Tak som teda pokojný, len som zvedavý, koľko nás budú títo traja stáť.
Uvidíme, či ešte niekto príde aj do obrany. Ja by som ale radšej chcel Colaiacova.
tie Tatry by boli fakt super...ja asi budem moct az niekedy v Auguste tiez...ale keby tie tatry nahodou nevysli chalani tak na vychode budem v auguste urcite, tak mozme vybehnut aspon na to pivo ak uz nic ine, co vy na to?
Gonchar do obrany by nebola zla volba...len kolko si zapyta...spominal sa Semin do utoku..ale neviem on je dobry hokejista len ja sa neviem zbavit pocitu ze jeho dost taha aj Oveckin...ten Marleau by mi tu v utoku pasoval najviac asi..=) A osobne som z dvojice Cola - Weaver jednoznance za Carla...
Gonchar do obrany by nebola zla volba...len kolko si zapyta...spominal sa Semin do utoku..ale neviem on je dobry hokejista len ja sa neviem zbavit pocitu ze jeho dost taha aj Oveckin...ten Marleau by mi tu v utoku pasoval najviac asi..=) A osobne som z dvojice Cola - Weaver jednoznance za Carla...
Lidi sorry za off topic... ale já si nemůžu pomoct....
This goaltender never let us down...
can't go check this such a cloud...
...that you hear the news
our luck has been sent to the St.Louis Blues... :D:D
....we fall this shots stops that's say his name... tohle je úplně supr
kua to prostě nemá chybu... už jenom pro tenhle song vám toho Haláka přeju
já to teď posloucham furt :D
This goaltender never let us down...
can't go check this such a cloud...
...that you hear the news
our luck has been sent to the St.Louis Blues... :D:D
....we fall this shots stops that's say his name... tohle je úplně supr
kua to prostě nemá chybu... už jenom pro tenhle song vám toho Haláka přeju
už včera som chcel jednu poznámku, no po tom čo som sa rozpísal som úplne zabudol Maťo, tá fotka s dievčinou v drese Oshieho je naozaj skvelá, tak dokonalý zadoček sa len tak nevidí...bluesman87 píše:paradna je vsak? V Montreale su sikovni hudobnici...Bad romance by halak, potom Beatles prespievali Halakovi...teraz toto...dufam ze sa este mame na co tesit t
Ďakujem Ivan, dalo to dosť práce nájsť takú krásu na internete Ak si správne pamätám tak chvíľu u nás boli Ice Girls ale potom sa z toho projektu nejako ustúpilo...Ináč chalani dávam do pozornosti, zajtra ráno a potom večer na Rádiu Slovensko bude rozhovor s Jarom..dnes som kúsok počul v ukážke, nebol práve nadšený ale to asi len blbo vystrihli
A ešte k tej babe...to je ideálna frajerka pre fanúšika Blues, no nie??
na chvíľku som zaváhal, či to nieje fotené v mojej spálni, ale mi nemáme doma dres Oshieho.., jedine že by nás navštívil...bluesman87 píše:Ďakujem Ivan, dalo to dosť práce nájsť takú krásu na internete Ak si správne pamätám tak chvíľu u nás boli Ice Girls ale potom sa z toho projektu nejako ustúpilo...Ináč chalani dávam do pozornosti, zajtra ráno a potom večer na Rádiu Slovensko bude rozhovor s Jarom..dnes som kúsok počul v ukážke, nebol práve nadšený ale to asi len blbo vystrihli
Walt píše:na chvíľku som zaváhal, či to nieje fotené v mojej spálni, ale mi nemáme doma dres Oshieho.., jedine že by nás navštívil...bluesman87 píše:Ďakujem Ivan, dalo to dosť práce nájsť takú krásu na internete Ak si správne pamätám tak chvíľu u nás boli Ice Girls ale potom sa z toho projektu nejako ustúpilo...Ináč chalani dávam do pozornosti, zajtra ráno a potom večer na Rádiu Slovensko bude rozhovor s Jarom..dnes som kúsok počul v ukážke, nebol práve nadšený ale to asi len blbo vystrihli
niee keby to je fotene u vas tak sa ta najprv opytam ci to mozem dat na net =))) no a co s tym pivom nejako sa nikto k tomu navrhu nevyjadril? :ja_neviem:
nuž ponuka je na stole, tak sa vyjadrite, ja som za tie Tatry, ak dáme dokopy rozumný termín, viem zabezpečiť ubytko, samozrejme môžme aj improvizovať, ak by bol náhodou väčší záujem aj u ostatných chalanov. Ak by to nevyšlo, tak mi dáš vedieť, kedy to zavítaš do KE a určite si na teba čas nájdem a ukážem ti "krásy" nášho mesta... :pivo3:
Dakujem, aj keď košícké krásy mám zmáknuté, u babky som často..a bola by hanba nepoznať svoje rodné mesto Či to si myslel krásy ako krásne podniky kde to žije? No ja dúfam že tie Tatry sa podaria, ako som povedal ja v auguste môžem v podstate kedykoľvek, uvidíme čo povedia ostatní...
inak už je rozpis na ďalšiu sezónu a je to celkom zaujímavé, začíname 9.10. doma s Philkou...
http://interact.stltoday.com/blogzone/m ... -schedule/
Oct. 9 Philadelphia, 7:00 p.m.
Oct. 11 Anaheim, 1:00 p.m.
Oct. 14 at Nashville, 7:00 p.m.
Oct. 16 at Dallas, 7:00 p.m.
Oct. 18 at Chicago, 7:30 p.m.
Oct. 22 Chicago, 7:00 p.m.
Oct. 23 Pittsburgh, 7:00 p.m.
Oct. 28 at Nashville, 7:00 p.m.
Oct. 30 Atlanta, 7:00 p.m.
http://interact.stltoday.com/blogzone/m ... -schedule/
Oct. 9 Philadelphia, 7:00 p.m.
Oct. 11 Anaheim, 1:00 p.m.
Oct. 14 at Nashville, 7:00 p.m.
Oct. 16 at Dallas, 7:00 p.m.
Oct. 18 at Chicago, 7:30 p.m.
Oct. 22 Chicago, 7:00 p.m.
Oct. 23 Pittsburgh, 7:00 p.m.
Oct. 28 at Nashville, 7:00 p.m.
Oct. 30 Atlanta, 7:00 p.m.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé