Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ST. LOUIS BLUES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Bluesfan píše:Ono s tými fanúšikmi sa ani neoplatí nejak extra zaoberať. Nadávajú na Montreal, že mu nedá šancu a že nech ide odtiaľ preč. Tak prestúpi do klubu, ktorý mu dá konečne tú šancu, čo si zaslúži tak už nadávajú, že prečo išiel do takého slabého klubu. :D Smiešne
No Montreal taky neni zadnej TOP team.Halak z nich v minule sezony udelal vic nez doopravdy jsou.To si ale asi fanousci a organizace Habs neuvedomuji.
Veď to. Je to ich chyba, že ho takto pustili ale vôbec ma to nehnevá :). A taký experti aký sa na fb, hokej.sk a tak objavujú ma vôbec neserú :) .
Wau.
Tak ja tu trávim za netom celé dni, špekulujem, smátram a keď sa rozhodnem na pár dni ani nepripojiť, nezapnuť TV ani rádio ... po príchode zistím takéto správy?!
Každopádne Jaro vitaj v klube, ktorí Ťa docení, vitaj v tíme, ktorý je mladý a perspektívny a vitaj v meste, ktoré má verných a stálych fanúšikov (na MTL nemáme, ale pasovalo mi to tu :P). Tejto výmene tlieskam, začali sme sa "obávať", resp sa nám začala črtať ďalšia sezóna s nevýraznými postavami, teraz sa však môže všetko veľmi rýchlo zmeniť. Takmer určite Jara podpíšeme, 4 mil. budú adekvátne a budeme mať v tíme hráča, ktorý nám zdvihne marketing, sebavedomie aj nádej. Samozrejme za predpokladu, že podá výkony, ktoré od neho očakávame. :)
K ľuďom ktorí sú s týmto prestupom nespokojní sa radšej nebudem vyjadrovať. V podstate aj majú dôvod, STL nieje CHI, DET and LAK či SJS ... ale čo nebolo môže byť to máte v NHL tak. Táto liga sa nedelí na dobré a slabé mužstvá, ale na dobré mužstvá a NYI. :twisted: :D Hore môže ísť hociktorú sezónu hociktorý tím. :)
S tým netom, nápodobne Dano :D .
uau, po dlhej dobe takto live pokope..? :)
Už to muselo prísť :D
nečítali ste niekto príspevky na hokej.sk ? jeden trapoš ma tam pekne na.ral :?

http://www.hokej.sk/nhl/clanok75001-Cor ... _Louis.htm
Ale vravím, takých si neterba všímať. Keby si sa ho opýtal, koľko klubov hrá NHL tak ti povie, že 2. Tam kde je Hossa a tam kde je Gáborík. Mňa takýto dementi tiež vedia pekne nasrať občas ale nemá to význam. Odjakživa to počúvam a čítam skoro na všetko čomu fandím :) .
Veru veru, konečne sa to rozprúdi a nielen tu. Treba povedať, že príchod Jara určite vyvolá veľký ohlas na Slovensku a zvýšený záujem o Blues. Ako vravíte, určite nám pôjde sledovanosť hore. :) Už teraz je to vidno ako sa nám do Blues trojky-štvorky pripojili aj komenty od ostatných užívateľov. :good:

Na druhej strane súhlasím s bluesmanom87 (ako sa to voláš? :pivo3: ), že hráči od ktorých sa niečo u nás očakáva zvyknú zhasnúť (Kariya, Boyes) dúfam, že v tomto prípade tomu tak konečne nebude.

Tiež nechápem že sa v MTL nevedeli zariadiť tak aby si ho nechali, čakal som, a myslím že minimálne Ivan tiež, že jeden z Montrealskej dvojky k nám pôjde ale väčšie šance som dával Priceovi, ale som rád že to vyšlo na Jara. Tu bude určite cenený oveľa viac.

Ale nechajme už túto tému, podebatujeme podrobnejšie po podpise zmluvy, určite to bude niekde v rozmedzí 2,5-4 mil. 2-4 roky.

K ostatným. Hirsch, žiadna citeľná zmena, len dúfam, že nenaučí Jara kiksy ala Toskala. :D
Hensick, nemám čo napísať, zrejme žiadna veľká výhra, Agostiny detto.
Fakt by to chcelo ešte jedno meno do útoku a spomínaný Marleau je zrejme to najlepšie čo chladničká má, ale pochybnosti sú veľké. :)

Kapitán. Tooo je naozaj ťažká pozícia. Momentálne nemáme v tíme žiadneho vysloveného lídra. Vekom, alebo odslúženými rokmi pre Blues by sa črtal Jackman, bodmi či charizmou lídra možno ako píšete Andy alebo David ... ja osobne by som však bol za to, aby sme podobne ako pred dvoma sezónami ostali bez kapitána. Neviem, podľa mňa tam nieje žiaden vhodný adept a najbližšie k tomu má podľa mňa Jackman. :-P
Bluesfan píše:Ale vravím, takých si neterba všímať. Keby si sa ho opýtal, koľko klubov hrá NHL tak ti povie, že 2. Tam kde je Hossa a tam kde je Gáborík. Mňa takýto dementi tiež vedia pekne nasrať občas ale nemá to význam. Odjakživa to počúvam a čítam skoro na všetko čomu fandím :) .
aj preto som rád, že toto forum je špecifické, myslím že najlepšie hokejové, to jednoznačne.
Kedysi som chodieval takmer na každé a prispieval sporadicky, ak bolo o čom. Práve kvôli podobným blbečkom, ktorí si nedajú ani tú námahu, aby sa prihlásili a radi rýpu a urážajú, pričom k veci nemajú čo napísať, som prestal chodiť.

To len tak na okraj, sorry za OT :smile03:
Mal si mu odpísať, že sa považuješ za člena stl a to viac ako oprávnene. :smile03:
v súvislosti s Jackmanom sa dnes na fore stl.today objavila špekulácia od fans WSH, že o neho má záujem Capitals a v hre je vraj Sjomin, ale beriem to s rezervou. Každopádne by išlo o skvelý trade, kde by (ak by na tom bolo niečo pravdy) bolo nutné niečo prihodiť, nejakého prospekta a výber, no každopádne by som to bral... :smile03: :)

dám to sem, ak budete mať chvíľku a chuť si to prejsť :
http://interact.stltoday.com/forums/vie ... p?t=728964
To by bol dobrý nápad Ivan, možno ten dotyčný bol až taký sprostý, že keby mu povieš, že patríš k tímu ako asistent trénera, možno by sa ti ospravedlnil a uveril by ti :D .
No ja neviem :hmm: . Jackman je podľa mňa stále dobrý obránca a určite by chýbal. Semin by mne osobne príliš nepasoval do mužstva.
Semin nie. Za Jackmana a draft možno, ale tam by sa určite do trejdu prikotúľal aj nejaký ďalší mladý hráč a to už by sa nepáčilo ani mne. Okrem toho, by to znamealo veľké presuny, lebo po takom trejde by sme museli byť aktívni na trhu s voľnými hráčmi a získať dobrého obrancu alebo podpísať aj Colaiacova s Weaverom. Nemyslím si že taký trejd spravíme.
Ak sa budeme snažiť o forwarda s bodovým prínosom, stačí nám obzerať sa rovno po voľnom hráčovi, to čo potrebujeme je skúsený vodca s bodom na zápas.

A drbom už veriť nebudem. To o čom sa špekuluje sa nikdy nepotvrdí. Príde zasa niečo nečakané. Alebo nič.
Walt píše:nečítali ste niekto príspevky na hokej.sk ? jeden trapoš ma tam pekne na.ral :?

" a ty sa co povazujes za clena stl ci co?trtko chces ukazat ako sa strasne moc vyznas do NHL " :lol2: sorry, musel som to sem dat. Ten ti ale "dal" ivane :hroza:

Ale inak, dobry trade s tym Jarom. Hadam to PO vyjde :smile03: (samozrejme, ak pridate do timu jedneho hraca typu napr. spominaneho Marleau)
kajo píše:
Walt píše:nečítali ste niekto príspevky na hokej.sk ? jeden trapoš ma tam pekne na.ral :?

" a ty sa co povazujes za clena stl ci co?trtko chces ukazat ako sa strasne moc vyznas do NHL " :lol2: sorry, musel som to sem dat. Ten ti ale "dal" ivane :hroza:

Ale inak, dobry trade s tym Jarom. Hadam to PO vyjde :smile03: (samozrejme, ak pridate do timu jedneho hraca typu napr. spominaneho Marleau)
no vidíš to, čo to máme dnes za mládež..? :D
fakt ma na chvíľku dosť rozladil, chcel som napísať a rozobrať niečo k veci, ale po tomto som stratil normálne chuť...
Bluesman píše:Semin nie. Za Jackmana a draft možno, ale tam by sa určite do trejdu prikotúľal aj nejaký ďalší mladý hráč a to už by sa nepáčilo ani mne. Okrem toho, by to znamealo veľké presuny, lebo po takom trejde by sme museli byť aktívni na trhu s voľnými hráčmi a získať dobrého obrancu alebo podpísať aj Colaiacova s Weaverom. Nemyslím si že taký trejd spravíme.
Ak sa budeme snažiť o forwarda s bodovým prínosom, stačí nám obzerať sa rovno po voľnom hráčovi, to čo potrebujeme je skúsený vodca s bodom na zápas.

A drbom už veriť nebudem. To o čom sa špekuluje sa nikdy nepotvrdí. Príde zasa niečo nečakané. Alebo nič.
jasné, podľa mňa jasný drb, treba to brať s veľkou rezervou, ja som len chcel troška poštekliť chalanov od iných tímov, nech zbystria pozornosť... :smile03: :D

ale ak už sme pri hráčoch, ktorí pripadajú do úvahy, tak mne by sa u nás celkom pozdával Matt Cullen os senátorov. A čo vy..?
Ešte by som rád poznamenal jednu vec a síce, že býva dobrým zvykom ku slovákovi slováka, alebo čecha. Ak vypustím Romana Poláka, dal by som šancu ešte niečomu veľkému ... návratu či fakt veľkému? :roll:

Na Cullena môžeme zabudnúť, je to center ako hrom a tých máme už teraz dostatok. Keď sa na to pozerám takto tak zrejme aj na Marleaua môžeme zabudnúť.
Chcelo by to krídlo a mne by sa pozdával napríklad Frolov. :ja_neviem:

Ale ako to poznám, zase to bude niečo úplne z iného kotlíka.
Bluesman píše:Ešte by som rád poznamenal jednu vec a síce, že býva dobrým zvykom ku slovákovi slováka, alebo čecha. Ak vypustím Romana Poláka, dal by som šancu ešte niečomu veľkému ... návratu či fakt veľkému? :roll:

Na Cullena môžeme zabudnúť, je to center ako hrom a tých máme už teraz dostatok. Keď sa na to pozerám takto tak zrejme aj na Marleaua môžeme zabudnúť.
Chcelo by to krídlo a mne by sa pozdával napríklad Frolov. :ja_neviem:

Ale ako to poznám, zase to bude niečo úplne z iného kotlíka.
tak to je, ale podľa teba by sa nám skvelý center nezišiel..? Ak sa dobre pozerám, tak takých čo stoja za to, máme iba 3 (Backes, Berglund a McClement a to Berglund s prižmúreným okom) centrom je síce aj Oshie, ale u mňa na krídle presvedčil, je to taký univerzál a d Agostini je do počtu.
Je to celé nejaké dosť rozhárané a pravdupovediac si neviem útočné formácie nijak raz poskladať. U nás môže hrať centra takmer každý :D Isto iste by som bol nesmierne rád za hocikoho zo spomínaných, len tomu moc neverím. Čas ukáže. Btw, ten Agostini mi nijak raz tam nesedí, to mi príde ako super zbytočný ťah. :ja_neviem:
každopádne to vyzerá tak, že sa ešte môžeme tešiť a tentokrát je viac ako jasné, že niekoho podpísať musíme. A nie len do počtu.
A na Berglunda sa teraz už sakra pozriem. Je jeden z tých hráčov ktorým to veľmi prajem, ale ako by amík povedal: "Patrik you´ve got a lot of work to do next season a lot of work."

Brad Boyes vs. Jaroslav Halak SHOOTOUT:
nuž ja som si to skúšal poskladať a vyšlo mi to takto :

Andy McDonald ($4.700m) - David Backes ($2.500m) - T.J. Oshie ($1.275m)
David Perron ($2.250m) - Matt Cullen ($3.000m) - Brad Boyes ($4.000m)
Alexander Steen ($2.500m) - Jay McClement ($1.450m) - B.J. Crombeen ($0.873m)
T.J. Hensick ( ? ) - Patrik Berglund ($1.247m) - Matt D\'Agostini ($0.550m)
D.J. King ($0.800m)

Eric Brewer ($4.250m) - Erik Johnson ($4.000m)
Barrett Jackman ($3.625m) - Roman Polak ($1.100m)
Alex Pietrangelo ($3.196m) - Mike Weaver ($0.900m)
Tyson Strachan ($0.900m)

Jaroslav Halak ($4.500m) / Ty Conklin ($1.300m)

bonusy : 3.175 mil.
všetky platy spolu = 48.366 mil.
Strop : 56,8 mil.

* tak čo vy na to..? troška som to upravil, ale aj tak to nie je ešte ono :hmm:
Stále tomu niečo chýba, chýba tam ten cveng mena v útoku. Cullen by mohol hrať s Andym, ale špekulujeme :D Chýbajúce pravé krídlo by mohol byť práve Demitra :roll: ale priznám sa že neviem ako je na tom s vyjednávaním, má ponuky? Strachan nahradený jedným z dvojice Weaver/Cola ...
inak ok. :)
Já myslím,že zisk TJ Hensicka byl od vašeho GM velmi chytrý tah.V Coloradu neměl vůbec špatné stats - 35 bodů v 99 zápasech při hodně omezeném ice-timeu.A letos dokázal v AHL udělat úctyhodných 70 bodů v 58 zápasech.Bud' u vás naplno prorazí nebo se zařadí mezi nadprůměrné hráče AHL,kteří ovšem nikdy nedokázali zazářit v NHL.Mohl bych jmenovat Bochenskiho z Tampy,například.Každopádně obětovali jste pouze druhořadého hráče z farmy a zisk může být obrovský ...
Presne, chýba niečo v útoku, podstate je to ´´slabšie´´ako to bolo. Cullen? No neviem, pravdu povediac až tak ho nepoznám. Veľmi rád by som videl naspäť niekoho zo stratených chlapcov, Demitra alebo Stempniak. :)
Walt píše:tak tiež ma to potešilo, je dobré že tento tréner zostane s tímom a bude ho môcť v lete poskladať tak, aby to bolo čo najlepšie. Verím v schopnosti tohto celkom charizmatického chlapíka, ktorému sa doteraz v podstate vždy darilo.
pokiaľ ide o nejaké vízie do budúcna, môj pohľad ne vec je takýto :

- najprv repodpísať dôležitých hráčov, ktorí sú RFA (Steen, Perron, Johnson, Junland) a taktiež oboch bijcov (King s Janssenom - za plat okolo 0.750 mil. odvádzajú pre team skvelé služby) :good:
- Kariyu by som už nepodpisoval, nech si ide...
- brankárska otázka je troška zložitejšia, ak by Mason, ktorý je UFA pristúpil na plat okolo 3.5 mil. tak možno áno, ale chcel by som už v tíme niekoho solídneho, ako napr. Halák, o neho by som teda zabojoval.
- z ostatných hráčov ktorí sú UFA by som podpísal iba Weavra (Colaiacovo, Sydor, Strachan, Winchester, Kariya - NIE)
- napevno by som zabudoval do tímu Pietrangela s Junlandom v obrane a Ellera v útoku
- pokúsil by som sa na letnom trhu získať kvalitného strelca za rozumné peniaze, nič viac nepotrebujeme
- samozrejme to chce zmenu aj na kapitánskom poste (Backes sa javí ako najvhodnejší kandidát)

Našu zostavu by som do budúcej sezóny teda videl takto :

? (ten strelec) - Backes C - Oshie
McDonald - Berglund - Perron
Steen - McClement - Boyes
King - Eller - Crombeen
(Janssen)

Pietrangelo - Johnson
Brewer - Weaver
Jackman - Polák
(Junland)

G- ? (Conklin)
ha ha, pozrite čo som objavil v starších príspevkoch, tak už aspoň viete chalani komu môžte ďakovať... :frajer2: :D
5276 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2018 WASHINGTON CAPITALS