Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ST. LOUIS BLUES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

zdravim vas pani...dlhsie ma tu nebolo, ale jednym ockom som to tu stale sledoval =))) tak udiala sa nam obrovska vec, vyzera to ze v time nam pribudne Jaro Halak, konecne budeme mat opat v time Slovaka, a hned golmana =)))

Treba sice poznamenat ze zatial vlastnime len prava na vyjednavanie s nim, Jaro bude od 1. jula RFA...ale osobne si myslim ze je to na 99% jasne ze pride k nam...JD by nenechal odist dva mlade talenty aby napokon z toho nic nemal...Ak by aj Jaro dostal 4 - 4,5 miliona za sezonu, stale sa nam tento trade oplatil, ak to porovname s platom ktory mal Chris Mason...Jaro je ale o 9 rokov mladsi, a chyta dovolim si povedat solidnejsie ako Chris...aj ked nezabudajme na to ze pocas sezony aj Chris ukazal co vie...nanestasatie nebolo toho dost na play off...

Mrzi ma ze sme prisli o Ellera, mozno buducu hviezdu, ale na druhej strane, nie jeden hrac ktory bol draftovou jednotkou nakoniec pohorel...aj ked si nemyslim ze to bude Ellerov pripad...ja som s tymto tradeom nadmieru spokojny, dufam ze Jaro nadviaze na uspesnu sezonu a pomoze Bluesmanom v celej nasledujucej sezone minimalne tak ako pomohol Habs v play off...
:arrow: TJ Hensick (COL) do St. Louis Blues

no uvidíme, na neho budem veľmi zvedavý, ako sa mu u nás bude dariť...
Viem že moje nadšenie je adekvátne vzhľadom na skutočnosť, že fandím práve Blues, ale mám pocit, že aj Jaro je svojim spôsobom spokojný minimálne z toho, že opúšťa Montreal, kde nikdy nebol akceptovaný ako 1. Konečne je v tíme, kde ho budú všetci v tejto pozícii akceptovať a vážiť si jeho prácu v takom rozsahu, ako si zaslúži. Bude v meste miláčikom a pritiahne do arény viac divákov, takže to bol jednoznačne skvelý trade. Do nášho mladého tímu určite zapadne a ja konečne začínam mať pocit, že sa to pohýna správnym smerom. Samozrejme očakávam ešte nejakú zaujímavú výmenu, ktorou k nám dotiahneme ozajstného strelca.
A či sa nemôže stať, že Jaro u nás nezostane..? Je to možné len v prípade, že ho budeme chcieť sami vymeniť a to sa isto nestane. Veľa sa dá vydedukovať zo slov nastávajúceho GM p. Armstronga :
" My sme ešte nehovorili o zmluve s Jarom. Mal som dlhší rozhovor s hráčom a jeho agentom a povedal som mu, ako sme nadšení, že bude súčasťou rodiny Blues. On je hráčom, ktorý spadá priamo do vekovej skupiny väčšiny našich hráčov ... Myslíme si, že sme doplnili tím o ďalšieho zaujímavého mladého hráča, ktorý má len 25 rokov, môže zapadnúť a hokejovo porastie s týmto tímom."

A reakcia Jara :
"Zatiaľ neviem veľa o Blues, ale hovoril som s ich GM a on mi povedal niečo o tíme, ... že majú mladý tím," povedal Halák. Som veľmi šťastný, že budem môcť byť súčasťou ich tímu."
Gratuluji k získaní Jara. Dostali jste ho velmi lacino. Velice dobrý trade.
Dawe4 píše:Gratuluji k získaní Jara. Dostali jste ho velmi lacino. Velice dobrý trade.
suhlas :thumbsup:

Uz sa tesim na nase zapasy, ved viete ake su vzdy horuce :wawe:
Steven píše:
Dawe4 píše:Gratuluji k získaní Jara. Dostali jste ho velmi lacino. Velice dobrý trade.
suhlas :thumbsup:

Uz sa tesim na nase zapasy, ved viete ake su vzdy horuce :wawe:

:super:
práve v tejto situácii ma napadlo, koho z našich dvoch bitkárov si necháme do budúcej sezóny (King - Janssen) :?:
Celkom živo sa o tom začalo diskutovať aj na našom fóre : http://interact.stltoday.com/forums/vie ... p?t=728867
Práve v tak ťažkých zápasoch, ako sú napr. súboje s rivalmi z Chicaga boli obaja vždy veľmi platnými hráčmi a dokázali skvele odprezentovať svoje schopnosti. :box:
Pre Kinga hovoria v jeho prospech lepšie fyzické parametre a o niečo lepšia hra. Naopak pre Janssena zasa jeho neskutočná výdrž a oddanosť materskému klubu (inak je rodákom zo STL a má neskutočné množstvo fans) Každému kto pravidelne sleduje NHL a zaujíma sa aj o bitkárske súboje je jasné, že Janssen bol v poslednej sezóne neskutočným oživením na tomto poli a pravdu povediac ja by som sa ho vzdával nerád, no to isté platí aj o Kingovi, ktorý je síce fyzicky na tom omnoho lepšie, ale na strane druhej veľmi veľa času je PN :?
Takže voľba koho z týchto dvoch hráčov (obaja sú RFA) pustiť nebude vôbec ľahká a som zvedavý, ako to naše vedenie nakoniec vyrieši. Najlepšou možnosťou by samozrejme bolo nechať si oboch (ich platy náš rozpočet až tak veľmi nezaťažia).
Blues Sign Matt D'Agostini
(Matt D'Agostini agreed to a one-year, $550,000 contract extension...)

http://blues.nhl.com/club/news.htm?id=532023

Tak sme podpísali aj D Agostiniho, ktorý sa u nás zatiaľ veľmi nepredviedol, tak dúfam, že o svojich schopnostiach dokáže v najbližšej sezóne naplno presvedčiť, nakoľko neverím, že mu vedenie ponúklo predlženie zmluvy kvôli tomu, aby hrával na našej farme.
Chlapy ako keby si vaše príspevky čítalo vedeniu klubu, keď ste sa sťažovali na nudu :D . Halák, Hensick, Hirsch, D´Agostini. Ako som ešte počas sezóny písal, že sa spolieham na to, že nový GM bude trochu agresívnejší na trhu. Takže som maximálne spokojný. Tieto udalosti sú dobrý predpoklad na to, že sa ešte môžme dočkať podpisu niekoho zaujímavého a následne vydarenú sezónu. Nech to takto ide ďalej, už sa teším na sezónu :) .
Na NHL.cz vyšlo 25 najžiadanejších voľných hráčov. Sú tam zaujímavé mená a ak by sa podarilo pritiahnuť napríklad ešte Marleaua, Hamhuisa alebo Martina bola by to pecka :) .
Bluesfan píše:Na NHL.cz vyšlo 25 najžiadanejších voľných hráčov. Sú tam zaujímavé mená a ak by sa podarilo pritiahnuť napríklad ešte Marleaua, Hamhuisa alebo Martina bola by to pecka :) .
hmm, tak Marleau je z kategórie vysnívaných, dokonca by som ho chcel radšej ako "veľkého Ilju" a o záujme nejakého dobrého obráncu, akým Paul Martin bezpochyby je, sme tu už tiež písali.
Ak by sme sa zbavili Colaiacova, podpísali Weavra a získali Martina, bola by naša obrana veľmi zaujímavá :yes: :hmm:

- no stále očakávam, kam sa poberia Karyia..?
Bluesfan píše:Chlapy ako keby si vaše príspevky čítalo vedeniu klubu, keď ste sa sťažovali na nudu :D . Halák, Hensick, Hirsch, D´Agostini. Ako som ešte počas sezóny písal, že sa spolieham na to, že nový GM bude trochu agresívnejší na trhu. Takže som maximálne spokojný. Tieto udalosti sú dobrý predpoklad na to, že sa ešte môžme dočkať podpisu niekoho zaujímavého a následne vydarenú sezónu. Nech to takto ide ďalej, už sa teším na sezónu :) .
ešte zareagujem na tú správu o získaní trénera brankárov...
Potom čo sa nečakane rozhodol odísť Ed Belfour, bolo nutné tento post doplniť, čo som počul, tak záujem bol aj o služby bývalého trénera brankárov Ottawy Eliho Wilsona, no napokon sa vedenie dohodlo s Correy Hirschom z Totonta. Tak len dúfam, že u nás pobudne dlhšie a že sa mu tu bude dariť.
http://www.hokej.sk/nhl/clanok75001-Cor ... _Louis.htm
Aj ja by som bral radšej Marleaua. Kovalchuk je síce špička a cez TD som ho veľmi chcel, ale keď sa tak zamyslím nejak by mi nepasoval do mužstva. Na rusov niesom v Blues zviknutý :D . Marleau v tejto sezóne ukázal, že je komplexný hráč, ktorý vie udrieť. Dokonca mal konečne aj celkom slušné čísla v playoff, tak uvidíme, či do toho pôjdeme. Každopádne príchodom takéhoto typu hráča by sme sa okamžite zaradili k favoritom na postup do PO. A to všetci určite chceme. Kam pôjde Kariya ma úprimne až tak veľmi netrápi, hlavne, že pôjde preč :D . No a k tým obráncom, stále by som radšej videl Colaiacova v tíme ako Weavera. Svoje si odohrajú obaja, ale Cola vie aj zaútočiť. Weaver v tejto sezóne podľa mňa dosť kiksoval. Čo však aj Colaiacovo ale predsa len. Nuž uvidíme, ale som rád, že sa veci konečne pohli :) .
no a konecne by sme mohli zmenit aj kapitana...Ja osobne nevidime Erica Brewera ako lidra timu...ako citam tak nespokojnost s nim je coraz vacsia...

http://interact.stltoday.com/blogzone/m ... uld-blues/
bluesman87 píše:no a konecne by sme mohli zmenit aj kapitana...Ja osobne nevidime Erica Brewera ako lidra timu...ako citam tak nespokojnost s nim je coraz vacsia...

http://interact.stltoday.com/blogzone/m ... uld-blues/
Backes by to mel prevzat podle meho.
to je aj moj nazor, David na to ma...tak uvidime...ja by som sa vobec nebranil ani odchodu Brewera =)
áno táto téma je na mieste a pred časom sme to po príchode nového trénera rozoberali. Samozrejme tento krok nemohol prísť v rozbehnutej sezóne, takže sa to očakáva teraz v lete. Nový tréner zrejme dá v šatni hlasovať za nového kapitána, nakoľko Brewer, nenaplnil na tomto poste očakávania, za čo ho občas kritizoval aj Tkachuk. A tak ako píšeš, najčastejšie sa spomína Backes, ktorý by mohol byť tým správnym lídrom nášho tímu. Mne osobne by sa na tomto poste pozdával aj Andy McDonald.
teraz trochu odbočím od témy ohľadom kapitánskeho "C" ale narazil som na článok ktorý ma naozaj dostal...nemôže sa týkať nikoho iného ako našej novej (brankárskej) hviezdy...Na fóre Blues zopár fanúšikov upozorňovalo na to že u Blues sa často stáva že hviezda od ktorej očakávame že nás konečne pohne dopredu, nakoniec sklame...ako posledný príklad tam spomínali Paula Karyiu...

Nie že by som predtým nejako pochyboval, ale keď som ten článok dočítal, môžem povedať že som si istý že nás nesklame. Ak budete mať pár minút, odporúčam...

http://www.stltoday.com/stltoday/sports ... enDocument
tak toto vas dorazi..krasna pesnicka =DDDD To musite pocut:

http://blog.fagstein.com/wp-content/upl ... -Trade.mp3
bluesman87 píše:tak toto vas dorazi..krasna pesnicka =DDDD To musite pocut:

krásne, Daniel Powter by sa nestačil čudovať... :D
Čo sa týka kapitána tak jednoznačne Backes. Tam ani nechcem diskutovať o tom kto :rocker: .
Inak mám tí ľudia pekne závidia Jara. Svedčí o tom aj pesnička :good: a na facebooku som si všimol skupinu : Som proti prestupu Haláka do St. Louis. :evil: . Takže najprv všetci hovorili nech ide preč, lebo cez Pricea sa nedostane a teraz ked je v klube kde bude 1 zas nadávajú. No bohužiaľ, čistá závisť :fucker: :fucker: :fucker: :fucker:
a keď tento rok prejdeme do play off a eventuálne spravíme aj dobrý výsledok (pevne v to verím), tak všetci tí čo momentálne považujú STL za "hokejovú riť" budú strašný "fanúšikovia" Blues =DDD
bluesman87 píše:tak toto vas dorazi..krasna pesnicka =DDDD To musite pocut:

:lol: :lol: :good:
bluesman87 píše:a keď tento rok prejdeme do play off a eventuálne spravíme aj dobrý výsledok (pevne v to verím), tak všetci tí čo momentálne považujú STL za "hokejovú riť" budú strašný "fanúšikovia" Blues =DDD
súhlas, za čias keď Slovak-line valcovala súperov, bolo tých Blues fans, ako maku a dnes..? Ja tiež verím, že táto sezóna bude pre nás omnoho veselšia a spravíme v nej dobrý výsledok.
Ono s tými fanúšikmi sa ani neoplatí nejak extra zaoberať. Nadávajú na Montreal, že mu nedá šancu a že nech ide odtiaľ preč. Tak prestúpi do klubu, ktorý mu dá konečne tú šancu, čo si zaslúži tak už nadávajú, že prečo išiel do takého slabého klubu. :D Smiešne
5276 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS