Pekné videjká ivan
Taaakže dnes sa opäť raz nevyspíme, dúfam, že si užijem zápas s Vancouverom tak ako ten proti "Budajovcom". Pohľad na posledný zápas, kedy naši využili výpadok Canuks, vyhrali v Kanade 6:4 z našich sa presadili Backes, Berglund, Steen, Oshie, Boyes a Crombeen zo strany Canuks nám dal dva góly Mitchel. V bránke Blues bol Manny, tú náprotivú však hájil LaBarbera. Štatistiky sú Luongovi nakloné, celkovo vyhral proti Blues sedem zápasov, prehral dva (oba v Scottrade Center). Roberto dostal od Bluesmanov priemerne 2,17 gólu na zápas
pričom Chris Mason, vo svojej kariére ešte proti Canuks nevyhral. Chrisove štatistiky za posledných osem zápasov, sú však úchvatné, 5-1-2 a priemer gólu na zápas 1,20
Stačilo štatistiky.
Každopádne dúfam, že sa našim podarí udržať túto bodovú sériu a Obrana na čele s Chrisom bude odolávať trojke Kesler-Sundin-Demitra
K dobrým správam tiež patrí možné nasadenie Andyho McDonalda, ktoré závisí plne na coachovi.
Vancouver za posledné dva mesiace nevyhral tri krát za sebou a ja by som bol nerád, nejako narúšal túto ich sériu.
Ešte malá poznámka zo štatistík, VAN je 13. vo využívaní presiloviek, Blues 13. v ich odolávaní, ale naopak, Bluesmani sú v premieňaní presiloviek na 7. miste, zatiaľ čo Canuks 21. v penalty killing. To by mohlo znamenať pre nás výhodú.
SOm optimista, dúfam, že mi to vydrží. :smile03: