Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ST. LOUIS BLUES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

tak vitaj, kde že si bol doteraz..? :)
no len nedávno som objavil fórum :D
ty si tiež z KE..? no toto :frajer2:

raz som videl jedného chalana v Steelke v drese Blues, ale nenapadlo ma ho osloviť, bol z takým starším pánom, tuším v drese DET. Inak ti odporúčam prejsť si niekoľko strán dozadu, budeš tak troška viac v obraze o čom to tu je...
hej, niečo som si už prešiel :) teda viacero tém, ale hlavne St. Louis... najobľúbenejší klub už asi odmalička :good:
škoda, že sa nám tu v poslednom období tak troška vytratil Bluesman, ale on príde, asi toho má eľa v škole, takto sme si tu písali len my s bluesfanom a občas niekto z iných topikov.
Teda vitaj ešte raz, píš čokoľvek čo ťa zaujíma, všetky názory sú vítané, vulgárne poznámky radšej vynechaj, to tu nemáme radi.
OK, tie ani nepoužívam :D ... A tak všimol som si, že najviac príspevkov tu je asi od teba a bluesmana, neviem prečo nemá STL toľko fans mimo Ameriky :?
ivan23 píše:škoda, že sa nám tu v poslednom období tak troška vytratil Bluesman, ale on príde, asi toho má eľa v škole, takto sme si tu písali len my s bluesfanom a občas niekto z iných topikov.
Teda vitaj ešte raz, píš čokoľvek čo ťa zaujíma, všetky názory sú vítané, vulgárne poznámky radšej vynechaj, to tu nemáme radi.
Veru pekne si privítal noveho uzivatela :good: :good: :thumbsup:
vieš ako to chodí, prídu úspechy, prídu aj fans... ja som rád aj za tých pár, čo nás tu je :) Stále verím, že časom to bude lepšie, mnohí ani nevedia o tomto fóre, ako doteraz ty.
Vítam ťa aj ja :coucou:

No pekne sa nám to tu rozrastá :) . K 3. tradičným prichádzajú ďalší dvaja noví. Ešte musím zlomiť jedného kamaráta nech to tu celé ovládneme :D .
ahoj, tak ako po šibačke, v pohode..?
tak teda ďakujem za privítania :D a mohlo by sa to tu rozrásť, lenže väčšina ľudí má St. Louis za dosť slabý tím, keby prišiel postup do PO, možno by boli "obľúbenejší" :)
Ivan v pohode po šibačke neprehnal som to :D , čo ty?. Postupne nás bude dosť si myslím :) .
vydrž, uvidíš v budúcej sezóne, to budú čumieť... :hit: :D

ak v lete vhodne doplníme, títo mladíci začnú predvádzať parádny útočný hokej... :good:
ak v lete vhodne doplníme, títo mladíci začnú predvádzať parádny útočný hokej... :good:[/quote]

v tomto tíme je velky potenciál :yes: Backes, Berglund, Erik Johnson, Polák, Pietrangelo, Oshie, Perron :good: tito hraci budu v buducnosti kostrou Bluesmanov
Bluesfan píše:Ivan v pohode po šibačke neprehnal som to :D , čo ty?. Postupne nás bude dosť si myslím :) .
ja tiež v pohode, šofér :)

až príde Bluesman (už mi tu chýba) budeme v pohode... :)
Ešte sa postupne presadia aj Allen, Bishop, Eller, Rundblad...A na to sa veľmi teším :twisted: . Plus bude zmena na poste GM, ten nový by mohol mať trošku viac voľnosti od Davidsona a byť agresívnejši na trhu s hráčmi cez leto. Peniaze určite budú, keďže nám pár hráčov končí medzi nimi aj Kariya, Tkachuk, Cola, Weaver...Verím, že budúci ročník to bude ofenzívny uragán našich mladíkov a PO im neunikne :) .
uvidíme, Davidson bude troška optrnejší s tými mladíkmi, jeho vyjadrenia sú také, že momentálne ich máme dosť, možno ešte Eller a určite Pietrangelo, maximálne Junland budú nastupovať, ostatní časom, ale určite nie v budúcej sezóne. No a k Weavrovi, dosť sa píše o tom, že možno si ho necháme, tak som zvedavý.
Ja by som bol rád ak by sme podpísali Carla a Steena.

Tak dnes definitívne zhasli naše nádeje na PO, ale dalo sa to čakať. V PO doprajem úspech najmä mužstvám LA Kings, Phoenix Coyotes a práve Colorado Avalanche :) .
hej nádeje na PO dnes definitívne pohasli, ale to nič... ZČ dohráme v pokoji a uvidíme čo sa bude diať potom. Leto bude zdá sa celkom zaujímavé. Očakávam celkom rušno v rámci zmien v kádri, lebo máme pomerne veľa UFA a RFA hráčov, no a samozrejme chceme posilniť. Rozoberať to ešte bude čas, tak sa venujme najbližším zápasom.

- Dnes tréner oznámil, že zdravotné ťažkosti majú Berglund, Jackman a Tkachuk a hrozí že v dnešnom zápase nenastúpia. Na otázku či povolá niekoho z farmy sa vyjadroval dosť neisto a tak sa zdá, že títo hráči budú nahradení Sydorom, D Agostinim a Winchestrom alebo Janssenom.

- na stránke stl.today je pekný článok s našim mladým obráncom Erikom Johnsonom, ktorému sa v poslednom období celkom darí, z posl. 11 zápasov má bilanciu 4g a 4a :good:
Tu je ten článok : http://www.stltoday.com/stltoday/sports ... enDocument

- v tých posledných zápasoch sa Steen (zatiaľ 47 bodov) a Oshie (zatiaľ 46 bodov) ešte pokúsia prekonať hranicu 50 bodov za sezónu, zatiaľ jediný komu sa to podarilo je v našom tíme McDonald (23g - 29as)

- dnešný zápas v CHICAGU bude ako inak zasa celkom zaujímavý a určite budú nejaké bitky, nastúpi King a ak tréner nasadí aj Janssena, bude určite živo... :box:
Tak teda keď už sme my nepostúpili tak aspoň osladíme život iným :D .
ivan23 píše: dnešný zápas v CHICAGU bude ako inak zasa celkom zaujímavý a určite budú nejaké bitky, nastúpi King a ak tréner nasadí aj Janssena, bude určite živo... :box:
Bluesfan píše:Tak teda keď už sme my nepostúpili tak aspoň osladíme život iným :D .
:D :box:
Nemôžem si pomôcť ale ten pocit, že sezóna sa už iba dohráva a že šancu sme stratili ma totálne vysušila :-( .
tak ja ta tiez vitam, aspon tu nie som sam novy bazant =) uplna parada ze nas tu je cim dalej tym viac...aj ked sme uz mimo PO, skoda, ale myslim si ze buduca sezona by mohla byt zaujimavejsia, uvidime co sa udeje v lete...
tak a je to tu oficiálne : Keith Tkachuk po tejto sezóne odchádza do hokejového dôchodku !

Všetci sme to tak nejak tušili, už dlhšie sa o tom špekulovalo, ale teraz keď už je to oficiálne, tak mi prišlo troška ľúto. Je to pán hráč, ktorý nielen za naše farby odohral veľa skvelých stretnutí. V St. Louis sa mu darilo veľmi dobre a sám sa vždy vyjadroval, že sa tu cítil skvele. V podobnom duchu sú aj jeho slová, ktorými sa v stredu na tlačovke lúčil.
Tu je článok :

http://blues.nhl.com/club/news.htm?id=5 ... L|STL|home
Chicago - St. Louis 6:5 (4:1, 2:1, 0:3)

Góly CHI:
1:1 - 06:17 - D.Keith (K.Versteeg, D.Byfuglien)
2:1 - 07:13 - B.Eager (P.Kane, D.Byfuglien)
3:1 - 07:43 - B.Bickell (A.Ladd, J.Hendry)
4:1 - 09:25 - K.Versteeg (P.Sharp) v oslabení 4:5
5:1 - 25:54 - A.Ladd (K.Versteeg, D.Keith)
6:1 - 30:56 - J.Hendry (B.Sopel, K.Versteeg)

Góly STL:
0:1 - 04:22 - D.Perron (A.Mcdonald, T.Oshie)
6:2 - 35:52 - R. POLÁK (D.Backes)
6:3 - 43:43 - B.Winchester (E.Johnson, D.Backes)
6:4 - 53:44 - T.Oshie (P.Kariya, A.Mcdonald)
6:5 - 59:29 - B.Boyes

Celkom strely na bránu : 26-31
Vylúčenia a trestné minúty : 10/42 - 9/29.
Brankári : A.Niemi 5/31 - T.Conklin 3/22 C.Mason 3/4
Divákov : 22,155 at United Center.

3 hviezdy zápasu :
CHI 32 K.Versteeg
CHI 16 A.Ladd
STL 42 D.Backes

zápas kde nám už vlastne o nič nešlo bol ako na hojdačke. Dali sme úvodný gól a potom to bolo na dlho všetko. Zopár pekných hitov, osobných súbojov a hlavne excelentné šance v podaní domácich, niektoré boli naozaj ukážkové. Bitka Winchester - Seabrook bola po dosť nebezpečnom narazení Hossu na mantinel. (Hossa je údajne po tomto zákroku zranený a do zápasu už potom nenastúpil :? ) Padlo teda veľa gólov, zápas bol skvelý a my sa už môžme tešiť na posledný domáci zápas s ANA, ktorý vlastne bude rozlúčkou Keitha Tkachuka s domácim publikom a jeho hokejovou kariérou.
5276 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES