Dallas - St. Louis 1:6 (1:3, 0:1, 0:2)
Góly DAL:
1:1 - 15:16 - L.Eriksson (J.Neal, B.Richards)
Góly STL:
0:1 - 09:28 - P.Kariya
1:2 - 17:28 - B.Boyes (A.Steen, R. POLÁK)
1:3 - 17:45 - P.Kariya (T.Oshie, D.Backes)
1:4 - 21:50 - A.Steen (C.Colaiacovo)
1:5 - 43:55 - P.Berglund (D.Perron, A.Mcdonald)
1:6 - 53:58 - T.Oshie (P.Kariya, E.Johnson)
Celkom strely na bránu : 30-27.
Vylúčenia a trestné minúty: 6/18 - 6/18.
Brankári: K.Lehtonen 2/16 M.Turco 4/11 - C.Mason 1/30
Divákov : 17,132 at American Airlines Center.
3 hviezdy zápasu :
STL 9 P.Kariya
STL 50 C.Mason
STL 20 A.Steen
(ale poklona patrí celému tímu samozrejme... )
tak konečne zasa presvedčivé víťazstvo, ktoré dáva vedieť, že to s PO myslíme vážne a tak dúfam prichádzajú pre fans STL lepšie chvíle a pevne verím, že sa z nami začne vážne počítať. Tento team zjavne chytil druhý dych a začína predvádzať hokej po akom sme túžili od začiatku sezóny. Dnešným víťazstvom sme sa dostali na dostrel 8. DET, za ktorým sme jediný bodík a to je skvelé. Takýmto finišom, ale môžme pokojne pomýšľať aj na vyššie umiestnenie (ja neskromný )
Nakoniec som rád, že Kariya využil No Trade klauzulu a nebol vymenený. Zrejme z toho obchodu s VAN zišlo a inam asi nechcel. A možno to je aj o tom, že je tu konečne skvelá partia, ktorá je takto pokope poslednú sezónu a chcú si ešte niečo dokázať, čo by bolo skvelé, ak by sa to podarilo. Momentálne sme veľmi bojovne naladení a herne sme na tom neskutočne dobre, naviac sa nám darí strelecky, takže môžme poraziť kohokoľvek...
King hráva aj z toho dôvodu, že Cam Janssen má stopku na 5 zápasov za bitku (písal som o tom)
Teraz nás čakajú 4 ťažké zápasy u súperov. V COL to bude ťažký zápas, no od "ostrovanov" by sme si body mohli priniesť, rovnako tak z CBJ. MIN je stále nepríjemný súper a uvidíme, ako na tom budeme fyzicky a potom konečne doma, tak dúfam, že nám táto šnúra u súperov prinesie dosť bodov...
07.3.2010 : COL - STL
12.3.2010 : NYI - STL
14.3.2010 : CBJ - STL
15.3.2010 : MIN - STL
17.3.2010 : STL - COL
Góly DAL:
1:1 - 15:16 - L.Eriksson (J.Neal, B.Richards)
Góly STL:
0:1 - 09:28 - P.Kariya
1:2 - 17:28 - B.Boyes (A.Steen, R. POLÁK)
1:3 - 17:45 - P.Kariya (T.Oshie, D.Backes)
1:4 - 21:50 - A.Steen (C.Colaiacovo)
1:5 - 43:55 - P.Berglund (D.Perron, A.Mcdonald)
1:6 - 53:58 - T.Oshie (P.Kariya, E.Johnson)
Celkom strely na bránu : 30-27.
Vylúčenia a trestné minúty: 6/18 - 6/18.
Brankári: K.Lehtonen 2/16 M.Turco 4/11 - C.Mason 1/30
Divákov : 17,132 at American Airlines Center.
3 hviezdy zápasu :
STL 9 P.Kariya
STL 50 C.Mason
STL 20 A.Steen
(ale poklona patrí celému tímu samozrejme... )
tak konečne zasa presvedčivé víťazstvo, ktoré dáva vedieť, že to s PO myslíme vážne a tak dúfam prichádzajú pre fans STL lepšie chvíle a pevne verím, že sa z nami začne vážne počítať. Tento team zjavne chytil druhý dych a začína predvádzať hokej po akom sme túžili od začiatku sezóny. Dnešným víťazstvom sme sa dostali na dostrel 8. DET, za ktorým sme jediný bodík a to je skvelé. Takýmto finišom, ale môžme pokojne pomýšľať aj na vyššie umiestnenie (ja neskromný )
Nakoniec som rád, že Kariya využil No Trade klauzulu a nebol vymenený. Zrejme z toho obchodu s VAN zišlo a inam asi nechcel. A možno to je aj o tom, že je tu konečne skvelá partia, ktorá je takto pokope poslednú sezónu a chcú si ešte niečo dokázať, čo by bolo skvelé, ak by sa to podarilo. Momentálne sme veľmi bojovne naladení a herne sme na tom neskutočne dobre, naviac sa nám darí strelecky, takže môžme poraziť kohokoľvek...
King hráva aj z toho dôvodu, že Cam Janssen má stopku na 5 zápasov za bitku (písal som o tom)
Teraz nás čakajú 4 ťažké zápasy u súperov. V COL to bude ťažký zápas, no od "ostrovanov" by sme si body mohli priniesť, rovnako tak z CBJ. MIN je stále nepríjemný súper a uvidíme, ako na tom budeme fyzicky a potom konečne doma, tak dúfam, že nám táto šnúra u súperov prinesie dosť bodov...
07.3.2010 : COL - STL
12.3.2010 : NYI - STL
14.3.2010 : CBJ - STL
15.3.2010 : MIN - STL
17.3.2010 : STL - COL