Pekne ste sa rozkecali . Já súhlasím aby sme sa z obráncov zbavili Sydora, prakticky je nám na nič, Carlovi ako Ivan spomenul reálne hrozí výmena ale taktiež by som bol najradšej ak by u nás zostal. Súhlasím s kisinom, berie málo a je veľmi spoľahlivý. Čo sa týka Jackmana tak môj názor je ten, že proste nejde to celému tímu a ani jemu. Ale je to asi fakt prvá sezóna, v ktorej môžem povedať, že hrá naozaj pod svoju úroveň. Inak je to spoľahlivý obranár, ktorý je v STL od začiatku, prežil tu aj to dobré aj to zlé a kľudne si viem predstaviť, že by tu bol do konca. Samozrejme s nižším platom . No a k posile do obrany, už dlhšie by som chcel Višňovského. Je to ofenzívny obránca, spoľahlivý aj dozadu ale tá jeho zmluva... . Ivan s tým Quinceym si to vystihol, všímal som si ho už v LA a vynikajúci je aj teraz u AVS. No a za tých 550 000 . Lenže je RFA a s cenou pôjde určite pekne hore. No a ešte k tomu nášmu ´´skvelému´´ kapitánovi...tam nie je príliš čo hodnotiť. Mám ten názor čo vy .
Inak Davidson si je vedomý, že nám veľmi chýba čistý strelec, kisin ak si si prečítal aj pár strán dozadu tak si sa dozvedel, že mal seriózny záujem o Gáboríka. Tak prečo nie? Áno šancu na SC si otvorene povedzme momentálne nemáme, no ak Davidson bude v tomto smere agresívny a predloží ponuku, ktorá sa bude ťažko odmietať je to reálne. My určite nepatríme tam kde momentálne sme a on by pomohol. Skratka do ATL by určite išli hráči, ktorích odchod by nás mrzel a navyše by Kovy mohol dostať v STL kráľovsky zaplatené keďže po sezóne nás pár miliónových opustí. No a 17tka je voľná, čo môže tiež trošku prispieť:).
Všetko v rámci teórie ale nereálne to určite nie je .
Inak Davidson si je vedomý, že nám veľmi chýba čistý strelec, kisin ak si si prečítal aj pár strán dozadu tak si sa dozvedel, že mal seriózny záujem o Gáboríka. Tak prečo nie? Áno šancu na SC si otvorene povedzme momentálne nemáme, no ak Davidson bude v tomto smere agresívny a predloží ponuku, ktorá sa bude ťažko odmietať je to reálne. My určite nepatríme tam kde momentálne sme a on by pomohol. Skratka do ATL by určite išli hráči, ktorích odchod by nás mrzel a navyše by Kovy mohol dostať v STL kráľovsky zaplatené keďže po sezóne nás pár miliónových opustí. No a 17tka je voľná, čo môže tiež trošku prispieť:).
Všetko v rámci teórie ale nereálne to určite nie je .