Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ST. LOUIS BLUES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Takže zajtra podstúpi Paul Kariya operáciu pravého boku v mieste bedra a bedrového kĺbu. Operácia sa vykoná v Colorade pod vedením toho istého doktora ktorý mu 5. Januára operoval tú istú časť tela na ľavej strane.

Davidson sa vyjadril, že operáciu si vyžiadal sám Paul a od GM si pýtal na ňu povolenie s odôvodnením, že sa po operácii ľavého boku cíti veľmi dobre nepociťuje bolesť ani žiadne iné problémy. Zákrok si pochvaľoval a vyjadril sa, že radšej sa podrobí podobnej operácii aj na pravom boku, aby v prípade jeho bolestí nemusel tráviť ďalšie návezné časové obdobie bez hokeja.

Davidson súhlasil a tak by sa mal Paul dať dokopy, zotaviť a v novej sezóne byť 100% pripravený ukázať, že peniaze ktoré mu Blues dávajú si zaslúži, bude mať čo robiť. :thumbsup: Drž sa Pali ;-)
Neni to nieco podobne,ako mal Gaborik,dokonca aj ten isty doktor?...Colorado atd...,ci to je podobnost cisto nahodna... :D
:coucou: Popradcan, som rád že po HP sa stretávame aj tu :pivo3:
Neviem neviem, môže byť že je to niečo podobné. Ten pán so zlatými ručičkami sa volá Dr. Marc Philippon a operácie sa robia vo Vail, Colorado, je to ten istý? Ak áno, tak asi je to riadny makáč v obore :cool:
A podobné "opotrebovacie" zranenia sú u rýchlych korčuliarov bežné u Kariyu prišlo neskôr, ale prečo Gáborík? :?
:coucou: Bluesman....

Tu som nieco nasiel.....Jan 18 Gaborik (hip) has been rehabbing his injury at the clinic where he had surgery in Vail, Colorado....

The knife in question belongs to Dr. Marc Philippon of Vail, Colorado. Monday, Philippon will operate on the left hip of Gaborik.

Takze to je ten isty doktor,ktory operoval Gaborika,Majo o nom prehlasil,ze je to najlepsi expert na svete vo svojom obore.Gaborik by mal zacaty uz korculovat koncom februara... :good:
Krásne, takže sa môžeme spoľahnúť, že ani jednému nohy neodpadnú. Ešte jedno ako Americky hovoriaci človek by si nám mohol vysvetliť. Počuj "hip". Čo si mám pod tým predstaviť? Bok, nejaký sval? bedro, pravé ľavé? :eek2: Bedrový kĺb? Čo to asi konkrétne znamená? Mne to pripadá ako hodne široký pojem. To repair labrum??? damage on his left hip?
Prepáč že Ťa zneužívam ako slovník :wink:
zdravím, dnes som toho v práci mal teda dosť, pozerám že si opravil baner a hneď to vyzerá živšie, musím na tom tiež troška popracovať a hodím si tu niečo.
S tým doktorom je to tak, robil oboch borcov a vraj je špička v danom obore,tak verím, že dá Paula do poriadku.
Vitaj ;-) Pomaly som začínal trpieť samomluvou, vieš, to nováčikovské nadšenie :-D
Hej banner sa podaril nakoniec, ale ani Tvoj nieje zlý. Ak chceš, kľude prevezmi ten čo mám aj ja.
áno tvoj je pravdu povediac krajší, ale ja som si baner nedával, je to zrejme cepiho iniciatíva, ale hrozne ma to potešilo. Dnes som sa dosť zdržal pracovne, preto tak dlhá odmlka. Už sa ale neviem dočkať zajtrajšej noci a zápasu s VAN :fan:
Bluesman píše:Krásne, takže sa môžeme spoľahnúť, že ani jednému nohy neodpadnú. Ešte jedno ako Americky hovoriaci človek by si nám mohol vysvetliť. Počuj "hip". Čo si mám pod tým predstaviť? Bok, nejaký sval? bedro, pravé ľavé? :eek2: Bedrový kĺb? Čo to asi konkrétne znamená? Mne to pripadá ako hodne široký pojem. To repair labrum??? damage on his left hip?
Prepáč že Ťa zneužívam ako slovník :wink:

http://www.zimmer.com/z/ctl/op/global/a ... /navid/127

alebo tu je dalsi link..

http://www.eorthopod.com/public/patient ... lasty.html

Panva??,alebo ako sa to povie po slovensky...bedro/a??
myslím, že je to bedrový klb konkrétne, ak si spomínam, mal podobný problém, ako Gáborík. Asi aj preto ich robí ten istý doktor.
JJ ivan akurát sme sa tu bavili o tom, že ich operoval ten istý, lebo boli rovnako zranený.
Popradcan tak ja zízam :-D Chcel som malíček mám celú ruku, už si viem spraviť predstavu o tom zranení a myslím si, že sa Paul dobre rozhodol keď si chce nechať spraviť obe pletence naraz.
Btw Gáborikovi robil tiež oba?
ja zasa zízam, ako je tu zrazu živo, konečne bude s kým hodiť reč o zápase a všetkom okolo tímu BLUES.
Ja som zasa rád, že niesom jediný fanda, lebo keď tam bol Demo, Hadzuš, aj Bartečko, tak mali Blues milión fans na SVK, ľudia nosili šiltovky BLUES a 80% Slovákov fandilo St. Louis, ale keď sa rozišli, všetci zmenili kluby a začali fandiť AVS, alebo Detroitu ... ešte pochopím prejsť na AVS, ale na DET??? :beee:
Tak to tu trochu rozprúdime, tých 10 stránok je na Blues slabota ;-)
A keď čoskoro začneme novú štvrťstoročnicu, tak to ešte len bude :-D
hej to mrzí aj mňa, ale je tam stále kopec skvelých ľudí, medzi hráčmi aj v predstavenstve (All McInnis či brett Hull budú večne ikony tohto športu) Mne DET nevadí, ale ako môže niekto fandiť Caroline, Tampe, NSH či Ducks, keď je tam kopec skvelých tímov s históriou a super hráčmi. Všímam si aj výkony MTL, CHI, CGY a WSH, ku každému z týchto tímov mám istý špecifický vzťah, no naj je samozrejme BLUES.
Ja neprajem žiadnemu tímu nič zlé, len nemám rád, keď nastane éra jedného tímu, vieš, keď je niekto príliš dlho hore, skrátka stráca to na zaujímavosti, viď dvojku Barca Real, Chelsea ManUtd, Bayern, Detroit, Slovan, to sú tímy, ktoré mi berú chuť, ale nie kluby, ale tímy, preto, že sú hore moc dlho a tie, ktorým fandím ja, Poprad, Leverkusen, Blues, sú stále dole, takže niečo ako závisť chápeš :-D
Budem nespokojný, kým Nemeckú ligu nevyhrá Leverkusen, Poprad neporazí vo finále Košice :smile03: a Blues neporazia vo finále Boston :-D
Boston, Montreal, Colorado mám rád, teraz u mňa hodne stúplo aj Chicago po odchode toho čecha blek :D
V podstate súhlasím s Tebou, ale tak aj tie nové kluby potrebujú nejakú fans základňu, predsa len ...
nuž mám na to svojský pohľad. Podľa mňa by každý klub v takejto súťaži mal mať kus histórie a pôsobiť v meste, ktoré hokejom žije a ľudia mu tam rozumejú, nech to nie je umelé a pre peniaze. Viem, že so mnou veľa ľudí nebude súhlasiť, ale prečo ťahať nejaký klub do PHX či Carolíny a neinvestovať ich do klubu, ktorý nejaký ten rok v tejto súťaži pôsobí. (prípad Hartfordu, Kansas City, či Quebecu). Vieš si predstaviť, že o dva roky niekto príde a povie, že kupuje ligovú licenciu PP a presťahuje klub napr. do Čadce..?
Možno ten príklad nebol najlepší, ale tak nejako to beriem a vnímam, preto mi niektoré kluby k srdcu neprirástli a niektoré vyslovene nemôžem. STL patrí k tímom, ktoré túto súťaž rozšírili v r. 1967, spolu s PIT, LA, PHI, Oaklandom a starou Minnesotou North Star, ktorá sa neskôr (v r. 1993) sťahovala do Dallasu. Má svoju históriu, skvelých hráčov, ktorí tam pôsobili a pod. Až je divné, že za tak dlhú dobu nikdy nezískali SC a pokúšali sa o to 3x :sad2:
:cool: Mňa si svojim názorom presvedčil. Chápem ho a v pohode by som sa pod neho podpísal. Hartford a Quebec jj :cry: Tam sa NHL hrať mala a mala by sa aj teraz. No čo už.
Hej hej, 3x no musíme dúfať, že sa toho ešte dožijeme :smile03:
Is this the year?
Ja by som to reálne videl tak v období 3-5 rokov.
Bluesman píše:JJ ivan akurát sme sa tu bavili o tom, že ich operoval ten istý, lebo boli rovnako zranený.
Popradcan tak ja zízam :-D Chcel som malíček mám celú ruku, už si viem spraviť predstavu o tom zranení a myslím si, že sa Paul dobre rozhodol keď si chce nechať spraviť obe pletence naraz.
Btw Gáborikovi robil tiež oba?
Ano,Gaborik mal najprv operaciu na jednej strane a potom mu doktor doporucil operovat aj druhu stranu...
veľmi som to prial najmä Demovi, tá partia okolo neho bola skvelá, no nepodarilo sa im to. Ale ja verím, že práve začína budovanie nového tímu, posledné drafty a posily do tímu mi dávajú za pravdu, tak ten horizont 3-5 môže byť celkom reálny, ja teda verím, že to tak bude. Príchod p. Davidsona ako prezidenta klubu a trénera Murrayho, angažovanie Ala McInnisa do štruktúr klubu, príchody hráčov, ako Boyes, Perron, Berglund či mladíkov Erik Johnson, Pietrangelo, T.J. Oshie a pod. Vidieť zlepšenie herných činností, presilovky sú tiež o hodne lepšie. Prestavba takého tímu trošku trvá, ale na základe týchto vecí vidieť, že sa tam niečo pohlo dopredu a výsledky pomaličky prídu o tom som presvedčený.
!!! Andy McDonald predĺžil zmluvu so St. Louis Blues o 4 roky !!!
Dnes to oznámil prezident Jonh "stará líška" Davidson, doslova sa vyjadril: Vlastíci klubu a ja sme zhodnotili, akú rolu má Andy v našom tíme a aký je dôležitý pre budúcnosť nášho klubu. Je to náš prvý center ktorý bude hrať najdôležitejšiu rolu pri stavbe a vývoji nášho tímu v budúcnosti.
Andy má 31 rokov a je to jeho ôsma sezóna v NHL. Bluesmanom sa stal 14. decembra 2007 výmenou za Douga Weighta, Michala Birnera a 7. výber v drafte 08.
V tejto sezóne odohral 16 zápasov s bilanciou 6+12

Takže ja :clap: Som s týmto ťahom spokojný, pozícia prvého centra je u nás zabezpečená, aj keď mi to do srdiečka vlieva trošku obáv o Breda Boyesa, nedávno sa Davidson podobne vyjadril aj o Bradovi aaa dúfam že ma niekto doplní v detajle jeho zmluvy ... :-)

Pripomeniem, že Andy je momentálne mimo hru kvôli zlomenej ľavej ruke?
Ano,Gaborik mal najprv operaciu na jednej strane a potom mu doktor doporucil operovat aj druhu stranu...
Skrátka nech žije Dr. Philippon, strážca kĺbov najlepších. :yes:
Predpokladám, že Kariya sa dolieči, dá sa dokopy, začne trénovať a ak sa predpoklady naplnia, tak bude na začiatku novej sezóny 100% fit a k dispozícii, takže ma to teší, ku Andymu máme ľavé krídlo :-D
V tíme týmto nastáva pretlak Centrov, neviem ako sú chlapci na tom so zmluvami, ale Boyes, Berglund, Steen, McClement, McDonald, Oshie a Stastny(ten tuším pred sezónou predĺžil o dva roky). Murray s líškou majú z čoho vyberať, to je super. Chlapcov ktorých ďalej ešte máme na súpiske ako centrov, menovite Whitfield, Porter a Paddock už asi ani nepočítam, Peoria to istí :coucou:
Najviac nás potom asi bude trápiť obsadenie postu pravého krídla, ostatné je uňo ňuňo. Na výber sú Backes a Crombeen + Hinote a Janssen btw všetko tvrdí muži.
Backesa si ako prvé pravé krídlo s Kariyom a McDonaldom viem predstaviť.
Ľavé krídla Perron, Tkachuk, Winchester a po doliečení zranení aj môj miláčik D.J.King, obrana taky dobrá ... :cool:
nuž ďalší skvelý ťah, na ktorom je vieieť, že tento pán D (ktorý kedysi robil analitika tel. spoločnosti a radil GM tímov NHL) vie čo robí a hokeju rozumie. Keď podpísali v min. sezóne Erika Brewera na 4. roky, už vtedy som tušil, že plánujú s týmto tímom niečo dokázať. Od výluky sa nedostali ani do PO, tak už myslím je na čase, aby svojím fanúšikom predviedli aj napätie zápasov v PO (už dlhšie tvrdím, že sa im to podarí už túto sezónu, tak uvidíme, či som sa mýlil) :frajer2:
Brad Boyes myslím podpísal na tri roky, ale predpokladám, že to bude hráč, na ktorom sa bude stavať, takže neverím, že kontrakt s týmto hráčom nepredlžia. Skôr sa zbavia menej výrazných hráčov...
Musím priznať že práca a politika p. Davidsona mi učarovala a veľmi mu fandím, rozhodne svoju prácu robí dobre. Aj preto som veľmi rád, že pracuje v tomto klube.
ale Boyes teraz hráva pravé krídlo pri Berglundovi a Tkachuk zrejme tím opustí...
posilniť nám treba v prvom rade obranu.
JJ Boyes je univerzál dosť. Minulú sezónu sa ukázal ako koncový hráč, túto má štatistiky vyyrovnané, takže je mu ťažko pripísať pozíciu. Pravdupovediac, Denis Wideman bol vždy môj miláčik a keď spravili tú výmenu tak som sa bil po hlave, ale líška to asi mala vymakané :-D
Obrana jo, pokiaľ by neboli zranenia, čo je u nás nemožné, tak je skvelá, ale za tohto stavu je ešte asi naozaj potrebné ju vystužiť.
v pohode sú Jackman - Colaiacovo, Brewer - Mckee, Wagner - Weaver
pre budúcu sezónu tam máme Erika Johnsona a Pietrangela, takže to s obranou vyzerá dobre, ale sú ešte mladí a neskúsení, tak uvidím, ako sa predvedú, veľmi im prajem, aby sa chytili a boli platnými hráčmi.
Zostáva Woywitka, Strachan a Polák. Mne osobne Strachan nesedí a tak aj s Polákom v tejto konkurencii budú zrejme na farme.
5276 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS