Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ST. LOUIS BLUES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Pozrel som si naše najbližšie zápasy, ktoré odohráme do konca tohto mesiaca a je to celkom zaujímavé :

24.1.2009 STL - ANA
26.1.2010 CGY - STL
28.1.2010 VAN - STL
29.1.2010 EDM - STL
31.1.2010 STL - CBJ

vzhľadom na to, že momentálne strácame na postupové 8. miesto 7 bodov, to začína byť už dosť zaujímavé a rozhodne si nemôžme dovoliť prehrávať. Tieto zápasy vyzerajú v pohode (ak som si pozrel tie vo FEBRUARI skoro ma vystrelo :doh:
Doma s kačičkami nesmieme zaváhať a tam verím, že naplno zabodujeme, u CGY sa nám tiež darí a tak to vidím aspoň na bodík, lebo Kiprussof je blázon, vo VAN asi veľa vody nenamútime, ale bolo by fajn prekvapiť, zápasy s nimi sú stále vyrovnané, do EDM by sme si mali ísť pre 2 body a na záver mesiaca by som rád videl, ako vrátime nedávnu prehru Columbusu. Ak dobre rátam, tak z najbližších 5 zápasov by sme mali získať 7 bodov, v lepšom prípade 8. :smile03:
Ja to vidím na 6 bodov :hmm: . Tipujem, že kachny zvládneme, s CGY vyjdeme zo súboja naprázdno vo VAN uhráme bod, v Edmontone tiež bod a CBJ porazíme :) .
na našom fóre som sa dočítal, že sa niečo pošuškáva o možnej výmene s VAN.
http://www.stltoday.com/forums/viewtopic.php?t=694245

Zrejme na tom niečo bude, pretože na stránke theglobeandmail.com vyšla správa, že GM VAN Mike Gillis spolu so svojim asistentom p. Laurence Gilmanom boli na zápase v MTL, kde hrali domáci s nami a boli zvedaví práve na našich hráčov. Nič nekonkretizovali, takže bude zaujímavé sledovať, čo z toho vznikne a či vôbec. Ak som sa pozeral, kto by pre nás s VAN prichádzal do úvahy, tak mi reálne pripadajú tieto mená :
Raymond, Kesler, Wellwood a dajme tomu že Demitra. (my potrebujeme hráčov predovšetkým do útoku)
O koho z nášho tímu má záujem GM VAN som sa nedozvedel, ale veľmi sa špekuluje a McClementovi, nakoľko vraj potrbujú šikovného centra do 3. lajny a taktiež tam padli mená, ako Kariya, Junland, Colaiacovo a Berglund.
Tak to by bolo zaujímavé. Všetkých spomenutých z VAN by som si vedel predstaviť, snáď len Demitru by som moc nebral. No a z našich by ma najviac mrzelo ak by do tých výmien boli zaradení Cola a McClement. Nuž uvidíme či z toho niečo bude ale ten VAN sa na nás v poslednej dobe nejako zameral :D .

Inak ten článok o možnej výmene Backes-Schneider je aj na oficiálnej stránke VAN.
obávam sa, že práve o McClementa majú asi najväčší záujem a ak za neho dostaneme solídnu náhradu očakávam, že nebude problém ho pustiť...
McClementa mám rád ale ak by to malo byť za Keslera tak by som to bral :) . Ale škoda by to určite bola pretože McClement je veľký bojovník a cenený hráč.
áno práve Kesler napadol aj mňa, za neho by ma to až tak nemrzelo, len nakoľko to bude reálne neviem, asi budeme musieť niečo prihodiť...
Hej, včera som si to pozrel. Úplná blbosť :nervy2: . Ak za Keslera prihodíme K McClementovi aj Sydora s Winchestrom stále sa to oplatí :D
V poslednej dobe som rozmýšľal, že by sa mi veľmi páčilo ak by k nám prišiel Višňovský. V Edmontone je to bieda, a určite si zaslúži trošku lepší klub. A ofenzívny obránca by sa nám hodil pretože tam takého máme len Johnsona a ako tak Colaiacova.
čítal som aj vyjadrenie nášho GM, kde na otázku, kdey prichádza do úvahy najaká hráčska výmena, povedal, že až po skončení ZOH, čo bude 28.2. Keďže výmeny prichádzajú do úvahy iba do 3. marca, budú na to mať nejaké necelé 3 dni. Tak to som zvedavý, koľko výmien sa za ten čas uskutoční...
Samozrejme najviac ma budú zaujímať tie mená :hmm:
Tipujem, že ak niečo bude tak sa to bude týkať maximálne 1-2 hráčov.
no tento rok máme pomerne dosť hráčov UFA a taktiež RFA, musíme podpísať Steena, Perrona, EJ a predpokladám, že aj Kinga. Avizované odchody Kariyu a Tkachuka po sezóne sú jasná vec, takže hráči ako Colaiacovo, Winchester, Weaver, Mason, Sydor patria do kategórie vymeniteľných. Koho si necháme a kto pôjde, teraz ťažko odhadnúť. Naše predstavy a potreby GM, či prezidenta klubu budú určite značne odlišné...
Steen, Perron a Johnson sú jasní. Kinga by som kľudne pustil preč, Janssen s Crombeenom to v pohode zvládajú a navyše King je aj tak stále out. No a z UFA by mi kľudne stačilo ak by sme o rok, dva predĺžili Masona a ak nevymeníme Colaiacova do marca tak aj jeho. Ostatní mi nevadia ak odídu.
Sydor pôjde určite, rovnako tak rátam s odchodom Weavra, na ich miesta dosadiť Junlanda a Pietrangela. Na miesto Kariyu máme šikovného Ellera a ak sa nám podarí získať toho Keslera, budeme myslím si v pohode.
Dočítal som sa aj také, že v hľadáčiku ja aj Rich Peverley z ATL, tak uvidíme.
McClement za Keslera je tedy sakra málo.Osobně si myslím,že Kesler má z Canucks ( nepočítám-li Sediny a Luonga ) nejvyšší tržní hodnotu.Je považován za jednoho z nejlépe bránicích centrů ligy,navíc je velmi produktivní a stále i celkem mladý.McClement je sice taky dobrý defenzivní centr,ale ani zdaleka není tak produktivní jak Kesler.Navíc pochybuji,že by chtěli Canucks měnit centra za centra.Jestli je Kesler k mání ( čemuž nevěřím ),zájem bude mít určitě celá řada týmů.A cena bude vysoká ...
Áno s dosadením Ellera, Junlanda a Pietrangela súhlasím. Lenže v prípade ak nepríde niekto výraznejší tak podľa mňa postup do PO sa opäť odkladá. Predsa len opäť traja mladíci, ktorí majú v NHL odohraté minimum a Tkachuk s Kariyom sú skúsení a povedzme, že majú dôležité úlohy. Weaver ma minulý rok tiež svojimi výkonmi tešil. Preto si myslím, že treba priniesť niekoho ostrieľanejšieho, najlepšie Kovalchuka :D .

Peverley je v pohode 16G, 24A v 50. zápasoch za pol mega je paráda. Len aby mu to takto vydržalo. Podľa mňa to je taký hráč, že tento rok žiari a budúci može skončiť sezónu s bilanciou 5G 6A :D
Stať sa môže hocičo. Aj Anaheim k nám poslal McDonalda, ktorý im výrazne pomohol k zisku SC 78. bodmi. A prišiel za Weighta, nejakú voľbu v drafte a tuším Birnera. Síce to bolo kvôli Niedermayerovi ale príliš sa im to neoplatilo. Neviem aké ma VAN úmysly...
kisin píše:McClement za Keslera je tedy sakra málo.Osobně si myslím,že Kesler má z Canucks ( nepočítám-li Sediny a Luonga ) nejvyšší tržní hodnotu.Je považován za jednoho z nejlépe bránicích centrů ligy,navíc je velmi produktivní a stále i celkem mladý.McClement je sice taky dobrý defenzivní centr,ale ani zdaleka není tak produktivní jak Kesler.Navíc pochybuji,že by chtěli Canucks měnit centra za centra.Jestli je Kesler k mání ( čemuž nevěřím ),zájem bude mít určitě celá řada týmů.A cena bude vysoká ...
však preto som v príspevku vyššie uviedol, že budeme musieť niečo prihodiť...
napr. McClement, Colaiacovo za Kesler (to by hádam šlo :smile03: )
Bluesfan píše:Áno s dosadením Ellera, Junlanda a Pietrangela súhlasím. Lenže v prípade ak nepríde niekto výraznejší tak podľa mňa postup do PO sa opäť odkladá. Predsa len opäť traja mladíci, ktorí majú v NHL odohraté minimum a Tkachuk s Kariyom sú skúsení a povedzme, že majú dôležité úlohy. Weaver ma minulý rok tiež svojimi výkonmi tešil. Preto si myslím, že treba priniesť niekoho ostrieľanejšieho, najlepšie Kovalchuka :D .

Peverley je v pohode 16G, 24A v 50. zápasoch za pol mega je paráda. Len aby mu to takto vydržalo. Podľa mňa to je taký hráč, že tento rok žiari a budúci može skončiť sezónu s bilanciou 5G 6A :D
obranu budeme mať v pohode, očakávam niečo takéto :
Brewer - Johnson
Jackman - Pietrangelo
Wagner - Polák
(Junland)

no a v útokoch to budeme musieť niečím dobrým vystužiť a poskladať tak, aby tá chemistry fungovala a verím, že do 2 r. budeme niekde úplne inde. Potenciál tam rozhodne je, len ho vedieť správne využiť...
To se mi zdá pořád málo ... Canucks beka nepotřebují :)
kisin píše:To se mi zdá pořád málo ... Canucks beka nepotřebují :)
uvidíme priateľu, uvidíme... mne to príde tak, že to stačí, sú to obaja solídni hráči zo skúsenosťami, naviac VAN bude potrebovať centra do 3. útoku a na toto miesto je McClement ako stvorený.
Samozrejme my sa o tom bavíme, ako o hotovej veci a ono sa dovtedy môže prihodiť ešte čokoľvek...
V pohodě.Přesně jak píšeš,my se můžeme pouze domnívat :) já jen poznamenal,že z mého pohledu neutrálního fandy se mi zdá Carlo s Jayem za Ryana málo.Což může být i nemusí být pravda.Stejně vůbec nerozumím tomu,proč by Canucks Keslera chtěli měnit.Hraje prakticky zadarmo ( letos bere něco přes 1 mil. ) a po sezoně je RFA.Já si myslím,že k žádné výměně Keslera nedojde :wink:
OK ale bavíme sa o Keslerovi a nie o Ovechkinovi. Určite za neho nebudeme musieť obetovať pol tímu :D.

Ivan tá obrana mi príde ako taký mix mladosti a skúsenosti. Paradox však je, že tí skúsení vyrábajú školácke chyby :D. Ale OK dajme tomu, že malo by to stačiť, je veľa tímov, ktoré nemajú ani len takúto obranu. Skôr ten útok treba posilniť.
kisin píše:V pohodě.Přesně jak píšeš,my se můžeme pouze domnívat :) já jen poznamenal,že z mého pohledu neutrálního fandy se mi zdá Carlo s Jayem za Ryana málo.Což může být i nemusí být pravda.Stejně vůbec nerozumím tomu,proč by Canucks Keslera chtěli měnit.Hraje prakticky zadarmo ( letos bere něco přes 1 mil. ) a po sezoně je RFA.Já si myslím,že k žádné výměně Keslera nedojde :wink:
pozri sa na ich platový strop - katastrofa, musia ísť do výmien a musia niečo obetovať...
5276 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO