Bluesfane: proč se Růžička sekl s výběrem Poláka to nechápu?? ten vlastní gol to se stane každému za to nemohl
Jinak fakt škoda vést 3:0 to se musí pohlídat už
Jinak čekal jsem jestli dojde k souboji Janssena a Rypiena ( podle mě 2 nej bitkaři na západě) a došlo k tomu....perfektni bitka
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
ST. LOUIS BLUES
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Tak sa troška pozrel po našej stránke a je tam "veselo". V prvom rade ešte upresním zostavu zo zápasu s VAN, tréner nakoniec troška upravil formácie a vyzerali celkom v pohode :
Keith Tkachuk - David Backes - Brad Boyes
David Perron - Patrik Berglund - T.J. Oshie
Alex Steen - Jay McClement - B.J. Crombeen
Brad Winchester - Derek Armstrong - Cam Janssen
obranné dvojice boli ako som písal , ale chytal nakoniec Mason, aj keď sa písalo, že pôjde Conklin.
- divákov : 19.150
- včerajší zápas mi pripomenul zápas s EDM, kde sme tiež vyhrávali 3:0 a vtedy sme dokonca prehrali 3:5 (11.decembra 2009)
- naša terajšia bilancia doma 4 -13 -3, posledných 10 zápasov 1 – 7 – 2 ! (4x sme si to prehrali v posl. tretine)
- ešte k tej bitke Rypien – Janssen, prečo bol Rypien vylúčený a dostal vyšší trest, tu to pekne popisujú, ja som si to v zápase ani nevšimol : http://www.hockeyfights.com/fights/90662
------------------------------------------------------------------------
- v predošlom zápase s NSH nehral Erik Johson, keď ho tréner nedal na súpisku nakoľko nebol spokojný s jeho efektivitou a hrou celkovo. Tu je hráčovo vysvetlenie čo bolo príčinou .
" Ten čas som využíval na študovanie jednotlivých herných činností v obrannom pásme z videa. "Bolo to všetko veci, ktoré musím robiť lepšie. Pri niektorých momentoch sa naozaj rozžiarila žiarovka v mojej hlave. Bolo to veľmi poučné. Myslím, že to bolo pre mňa veľmi pozitívne, boli to všetko veci, ktoré môžem ľahko napraviť a v zápase robiť lepšie. Budem sa musieť v zápasoch na to viac sústrediť. "
- Team USA zverejní svoju 23-člennú súpisku pre olympijské hry v roku 2010 po zápase medzi Bostonom a Philadelphiou vo Fenway Parku. Traja hráči Blues - Erik Johnson, David Backes a TJ Oshie - sú kandidátmi do tohto tímu.
- Začiatkom tohto týždňa bola hráč Blues Roman Polák vymenovaný do tímu Českej republiky. Budú to jeho prvé olympijské hry. Tu sú jeho dojmy :
"Je to sen každého z nás, aby si zahral na olympijských hrách a mal na sebe reprezentačný dres s vlajočkou. NHL bola môj prvý sen. Ale olympiáda, to je niečo iné. Je to len raz za štyri roky, tak sa nemôžem dočkať, až si tam zahrám."
Keith Tkachuk - David Backes - Brad Boyes
David Perron - Patrik Berglund - T.J. Oshie
Alex Steen - Jay McClement - B.J. Crombeen
Brad Winchester - Derek Armstrong - Cam Janssen
obranné dvojice boli ako som písal , ale chytal nakoniec Mason, aj keď sa písalo, že pôjde Conklin.
- divákov : 19.150
- včerajší zápas mi pripomenul zápas s EDM, kde sme tiež vyhrávali 3:0 a vtedy sme dokonca prehrali 3:5 (11.decembra 2009)
- naša terajšia bilancia doma 4 -13 -3, posledných 10 zápasov 1 – 7 – 2 ! (4x sme si to prehrali v posl. tretine)
- ešte k tej bitke Rypien – Janssen, prečo bol Rypien vylúčený a dostal vyšší trest, tu to pekne popisujú, ja som si to v zápase ani nevšimol : http://www.hockeyfights.com/fights/90662
------------------------------------------------------------------------
- v predošlom zápase s NSH nehral Erik Johson, keď ho tréner nedal na súpisku nakoľko nebol spokojný s jeho efektivitou a hrou celkovo. Tu je hráčovo vysvetlenie čo bolo príčinou .
" Ten čas som využíval na študovanie jednotlivých herných činností v obrannom pásme z videa. "Bolo to všetko veci, ktoré musím robiť lepšie. Pri niektorých momentoch sa naozaj rozžiarila žiarovka v mojej hlave. Bolo to veľmi poučné. Myslím, že to bolo pre mňa veľmi pozitívne, boli to všetko veci, ktoré môžem ľahko napraviť a v zápase robiť lepšie. Budem sa musieť v zápasoch na to viac sústrediť. "
- Team USA zverejní svoju 23-člennú súpisku pre olympijské hry v roku 2010 po zápase medzi Bostonom a Philadelphiou vo Fenway Parku. Traja hráči Blues - Erik Johnson, David Backes a TJ Oshie - sú kandidátmi do tohto tímu.
- Začiatkom tohto týždňa bola hráč Blues Roman Polák vymenovaný do tímu Českej republiky. Budú to jeho prvé olympijské hry. Tu sú jeho dojmy :
"Je to sen každého z nás, aby si zahral na olympijských hrách a mal na sebe reprezentačný dres s vlajočkou. NHL bola môj prvý sen. Ale olympiáda, to je niečo iné. Je to len raz za štyri roky, tak sa nemôžem dočkať, až si tam zahrám."
a ešte som zabudol na ohlasy zo šatne tesne po zápase, ale pre nás nič nové :
Keith Tkachuk - " Nemali by sme prehrať, keď vedieme 3-0 v našej aréne. Jednoducho to vyzerá tak, ako by sme si urobili prestávku a všetko sa začne vyvíjať proti nám. "
Carlo Colaiacovo : " Je ťažké to prehltnúť. Ak máme 3-0 vedenie v zápase na domácom ľade, musíme nájsť spôsob, ako to urobiť, aby sme ten zápas vyhrali. Vyzerá to jednoducho, ale dnes sme sa v závere nevedeli dostať z nášho pásma ... a to je to, čo nás zničilo.“
tréner Blues Andy Murray povedal :" Nemáme nárok takto prehrať. Bolí to rovnako ako každá prehra, ktorú sme si doteraz pretrpeli. "
Murray mal po zápase býči výraz, povedal nespočetnekrát na pozápasovej tlačovej konferencii, že hráči Blues sa teraz predovšetkým budú musieť sústrediť na najbližší zápas s Chicagom - doma v sobotu.
Ale nálada v šatni bola zlá, hráči nemohli uveriť tomu, ako sa to mohlo stať znova... (pozn. redaktora)
Myslím si, že Murray toho už musí mať plné zuby a vôbec by som nechcel byť v jeho koži. Včera sme naozaj hrali dve tretiny veľmi dobre a držali sme si súpera od tela s pekným náskokom. Potom prišiel nepochopiteľný obrat v obraze našej hry, stiahli sme sa a bolo to jasné. Tie góly boli už iba otázkou času. Pravdou je, že aj toho šťastia sme v závere veľa nemali. V minulej sezóne bývali zápasy, kedy sme jasne ťahali za kratší koniec a predsa sme po húževnatom výkone a vďaka skvelému Masonovi dokázali vyhrať. Teraz to akosi nejde...
Keith Tkachuk - " Nemali by sme prehrať, keď vedieme 3-0 v našej aréne. Jednoducho to vyzerá tak, ako by sme si urobili prestávku a všetko sa začne vyvíjať proti nám. "
Carlo Colaiacovo : " Je ťažké to prehltnúť. Ak máme 3-0 vedenie v zápase na domácom ľade, musíme nájsť spôsob, ako to urobiť, aby sme ten zápas vyhrali. Vyzerá to jednoducho, ale dnes sme sa v závere nevedeli dostať z nášho pásma ... a to je to, čo nás zničilo.“
tréner Blues Andy Murray povedal :" Nemáme nárok takto prehrať. Bolí to rovnako ako každá prehra, ktorú sme si doteraz pretrpeli. "
Murray mal po zápase býči výraz, povedal nespočetnekrát na pozápasovej tlačovej konferencii, že hráči Blues sa teraz predovšetkým budú musieť sústrediť na najbližší zápas s Chicagom - doma v sobotu.
Ale nálada v šatni bola zlá, hráči nemohli uveriť tomu, ako sa to mohlo stať znova... (pozn. redaktora)
Myslím si, že Murray toho už musí mať plné zuby a vôbec by som nechcel byť v jeho koži. Včera sme naozaj hrali dve tretiny veľmi dobre a držali sme si súpera od tela s pekným náskokom. Potom prišiel nepochopiteľný obrat v obraze našej hry, stiahli sme sa a bolo to jasné. Tie góly boli už iba otázkou času. Pravdou je, že aj toho šťastia sme v závere veľa nemali. V minulej sezóne bývali zápasy, kedy sme jasne ťahali za kratší koniec a predsa sme po húževnatom výkone a vďaka skvelému Masonovi dokázali vyhrať. Teraz to akosi nejde...
Za co tedy dostal ten vyssi trest?Ja vim akorat ze mel Janssen rozbity nos a roztrhlou ruku- ešte k tej bitke Rypien – Janssen, prečo bol Rypien vylúčený a dostal vyšší trest, tu to pekne popisujú, ja som si to v zápase ani nevšimol : http://www.hockeyfights.com/fights/90662
Rypien mal zabandážovaný palec, čo by až tak nevadilo, ale je to zakázané v prípade, že sa zapojí do bitky. Takže preto to bol ešte v zápase vysvetľovať rozhodca na lavičku. Tiež som o tom nevedel...leo píše:Za co tedy dostal ten vyssi trest?Ja vim akorat ze mel Janssen rozbity nos a roztrhlou ruku- ešte k tej bitke Rypien – Janssen, prečo bol Rypien vylúčený a dostal vyšší trest, tu to pekne popisujú, ja som si to v zápase ani nevšimol : http://www.hockeyfights.com/fights/90662
Janssen si ruku rozrezal na Rypienovej prilbe.
To se mysli tak ze kdyz je bitkar zraneny tak nesmi do bitky?Tim zraneny myslim ten zabandazovany palec.ivan23 píše:Rypien mal zabandážovaný palec, čo by až tak nevadilo, ale je to zakázané v prípade, že sa zapojí do bitky. Takže preto to bol ešte v zápase vysvetľovať rozhodca na lavičku. Tiež som o tom nevedel...leo píše:Za co tedy dostal ten vyssi trest?Ja vim akorat ze mel Janssen rozbity nos a roztrhlou ruku- ešte k tej bitke Rypien – Janssen, prečo bol Rypien vylúčený a dostal vyšší trest, tu to pekne popisujú, ja som si to v zápase ani nevšimol : http://www.hockeyfights.com/fights/90662
Janssen si ruku rozrezal na Rypienovej prilbe.
Nie neviem, či tomu rozumiem správne, ale údajne táto bandáž zvýhodňuje účastníka bitky a tak hráč s bandážou by sa vlastne mal bitkám vyhýbať, lebo mu hrozí takýto trest. Inak je bandáž povolená.
Asi aj kvôli tomu, teraz nehráva náš D.J. King, nosí ešte bandáž. Na tréningoch je už v plnej záťaži, ale do zápasov ešte nenastupuje.
Asi aj kvôli tomu, teraz nehráva náš D.J. King, nosí ešte bandáž. Na tréningoch je už v plnej záťaži, ale do zápasov ešte nenastupuje.
To by me zajimalo vcem muze takova bandaz zvyhodnovat bitku dvou hracu No ale nechme to bejt....ivan23 píše:Nie neviem, či tomu rozumiem správne, ale údajne táto bandáž zvýhodňuje účastníka bitky a tak hráč s bandážou by sa vlastne mal bitkám vyhýbať, lebo mu hrozí takýto trest. Inak je bandáž povolená.
stalo sa v minulosti, že hráč mal špeciálnu bandáž, (niečo ako fixačná lepiaca páska) a pri bitke spôsobil protihráčovi nepríjemnú tržnú ranu na tvári, normálne ho touto páskou vlastne porezal. Odvtedy je preto zakázané pri ich používaní zapájať sa do bitiek. Myslím, že tak nejako to je... Ale hrať s takouto bandážou zakázané nie je. Podľa toho sa Rypien nemal vôbec do bitky zapojiť. Ale to ide asi dosť ťažko...leo píše:To by me zajimalo vcem muze takova bandaz zvyhodnovat bitku dvou hracu No ale nechme to bejt....ivan23 píše:Nie neviem, či tomu rozumiem správne, ale údajne táto bandáž zvýhodňuje účastníka bitky a tak hráč s bandážou by sa vlastne mal bitkám vyhýbať, lebo mu hrozí takýto trest. Inak je bandáž povolená.
Zaplat pan buh ze se do te bitky dal pac byla paradniivan23 píše:stalo sa v minulosti, že hráč mal špeciálnu bandáž, (niečo ako fixačná lepiaca páska) a pri bitke spôsobil protihráčovi nepríjemnú tržnú ranu na tvári, normálne ho touto páskou vlastne porezal. Odvtedy je preto zakázané pri ich používaní zapájať sa do bitiek. Myslím, že tak nejako to je... Ale hrať s takouto bandážou zakázané nie je. Podľa toho sa Rypien nemal vôbec do bitky zapojiť. Ale to ide asi dosť ťažko...leo píše:To by me zajimalo vcem muze takova bandaz zvyhodnovat bitku dvou hracu No ale nechme to bejt....ivan23 píše:Nie neviem, či tomu rozumiem správne, ale údajne táto bandáž zvýhodňuje účastníka bitky a tak hráč s bandážou by sa vlastne mal bitkám vyhýbať, lebo mu hrozí takýto trest. Inak je bandáž povolená.
tak a máme tu súpisku USA na Olympiádu v ktorej sú aj dvaja hráči STL Blues a to Backes a Johnson. Tu je celá súpiska :
Brankári: Ryan Miller (Buffalo Sabres), Jonathan Quick (Los Angeles Kings), Tim Thomas (Boston Bruins)
Obráncovia: Erik Johnson (St. Louis Blues), Jack Johnson (Los Angeles Kings), Mike Komisarek (Toronto Maple Leafs), Paul Martin (New Jersey Devils), Brooks Orpik (Pittsburgh Penguins), Brian Rafalski (Detroit Red Wings), Ryan Suter (Nashville Predators)
Útočníci: David Backes (St. Louis Blues), Dustin Brown (Los Angeles Kings), Ryan Callahan , Chris Drury (oba New York Rangers), Patrick Kane (Chicago Blackhawks), Ryan Kesler (Vancouver Canucks), Phil Kessel (Toronto Maple Leafs), Jamie Langenbrunner (New Jersey Devils), Ryan Malone (Tampa Bay Lightning), Zach Parise (New Jersey Devils), Joe Pavelski (San Jose Sharks), Bobby Ryan (Anaheim Ducks), Paul Stastny (Colorado Avalanche)
Oshie sa tam teda nevošiel, ale to sa aj dalo čakať, jeho čas ešte príde...
Brankári: Ryan Miller (Buffalo Sabres), Jonathan Quick (Los Angeles Kings), Tim Thomas (Boston Bruins)
Obráncovia: Erik Johnson (St. Louis Blues), Jack Johnson (Los Angeles Kings), Mike Komisarek (Toronto Maple Leafs), Paul Martin (New Jersey Devils), Brooks Orpik (Pittsburgh Penguins), Brian Rafalski (Detroit Red Wings), Ryan Suter (Nashville Predators)
Útočníci: David Backes (St. Louis Blues), Dustin Brown (Los Angeles Kings), Ryan Callahan , Chris Drury (oba New York Rangers), Patrick Kane (Chicago Blackhawks), Ryan Kesler (Vancouver Canucks), Phil Kessel (Toronto Maple Leafs), Jamie Langenbrunner (New Jersey Devils), Ryan Malone (Tampa Bay Lightning), Zach Parise (New Jersey Devils), Joe Pavelski (San Jose Sharks), Bobby Ryan (Anaheim Ducks), Paul Stastny (Colorado Avalanche)
Oshie sa tam teda nevošiel, ale to sa aj dalo čakať, jeho čas ešte príde...
na fóre to niekto spomenul, ale iba ako možnosť. Končí v TOR a nepredpokladá sa, že s ním podpíšu, čiže zrejme bude vymenený. Ono nie je vylúčené, že sa môže vrátiť, TOR chce späť Colaiacova, ten ale má podpísať novú zmluvu, tak je to hrozne zamotané...
Ja by som im dal Sydora
Ja by som im dal Sydora
dnešný deň bude možno veľmi zaujímavý, je 2.1. a tak sa dá očakávať, že na tlačovke, ktorá sa chystá oznámia to čo sa pošuškáva, že bude odvolaný tréner Andy Murray. Meno jeho nástupcu samozrejme nevieme, ani to, či naozaj bude odvolaný (no bolo by veľkým prekvapením, ak by to tak nebolo).
Prečo dnes..? Po zápase s CHIC prídu 3 dni voľna a tak bude dostatok času, aby sa team s novým trénerom, prípadne po nejakej hráčskej výmene dal dokopy a pokračoval ďalej.
Tak uvidíme, čo nám dnešok prinesie...
Prečo dnes..? Po zápase s CHIC prídu 3 dni voľna a tak bude dostatok času, aby sa team s novým trénerom, prípadne po nejakej hráčskej výmene dal dokopy a pokračoval ďalej.
Tak uvidíme, čo nám dnešok prinesie...
Na našej stránke vyšiel článok, kde sa ešte rozoberá ten súboj Rypien - Janssen a je tam aj vyjadrenie trénera VAN aj Janssena, tu to je :
Tréner Vancouveru Alain Vigneault povedal novinárom po štvrtkovom víťazstve 4:3 nad Blues, že Rick Rypien nemal dostať trest 5 minút a do konca zápasu, po boji s Janssenom.
"Rypien dostal trest za bitku s páskou na ruke. NHL Pravidlá stanovujú, že "každý hráč alebo brankár môže nosiť pásku, alebo iný materiál, na ruke (alebo pod zápästím), ale ak znevýhodňuje alebo poškodí protivníka pri bitke, dostane trest do konca zápasu."
"(Pravidlo) jasne uvádza, že je potrebné poraniť," povedal Vigneault. "Janssen nebol porezaný, on má zlomený nos. Páska bola na pravej ruke Rypiena a on udieral ľavou, dobre ho párkrát trafil a zlomil mu nos. A to predsa nie je rezná rana."
Janssen ktorý nevykazuje žiadne známky zlomeného nosa odpovedal: " Dobre! Hráme onedlho (27.1.) opäť vo Vancouveri, a ja si budem pamätať, čo povedal ich tréner. "
Tréner Vancouveru Alain Vigneault povedal novinárom po štvrtkovom víťazstve 4:3 nad Blues, že Rick Rypien nemal dostať trest 5 minút a do konca zápasu, po boji s Janssenom.
"Rypien dostal trest za bitku s páskou na ruke. NHL Pravidlá stanovujú, že "každý hráč alebo brankár môže nosiť pásku, alebo iný materiál, na ruke (alebo pod zápästím), ale ak znevýhodňuje alebo poškodí protivníka pri bitke, dostane trest do konca zápasu."
"(Pravidlo) jasne uvádza, že je potrebné poraniť," povedal Vigneault. "Janssen nebol porezaný, on má zlomený nos. Páska bola na pravej ruke Rypiena a on udieral ľavou, dobre ho párkrát trafil a zlomil mu nos. A to predsa nie je rezná rana."
Janssen ktorý nevykazuje žiadne známky zlomeného nosa odpovedal: " Dobre! Hráme onedlho (27.1.) opäť vo Vancouveri, a ja si budem pamätať, čo povedal ich tréner. "
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé