Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ST. LOUIS BLUES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

obávam sa, že najzaujímavejším artiklom sú práve mladí hráči, ako Johnson, Backes, Perron a Oshie a potom Mason, ktorý je naviac UFA. Mám veľké obavy, že niekto z týchto hráčov bude zahrnutý do niektorej z výmien spolu s predtým spomínanými hráčmi.
Možno sa podarí získať niekoho naozaj dobrého a tak sa kľudne môžeu porúčať aj traja hráči naraz, napr. Kariya, Sydor a Berglund za ? (Frolov, fakt netuším kto by to mohol byť :ja_neviem: )
Môže byť. Ale myslím si, že Johnson určite nie to je budúci kapitán :wink: , Backes to je podľa mňa náš najkomplexnejší hráč a výmena možno hrozí ale to by ma veľmi mrzelo. Perron možno veď už keď bolo deadline tak sa špekulovalo niečo ohľadom Prongera, ale jeho by bola takisto škoda. Oshie v žiadnom prípade. Tým pádom my to tiež vychádza na Berglunda, Kariyu a Sydora. Dobrý spánok nemusí mať ani McDonald... uvidíme čo z toho bude.

Len opakujem neviem či už mám z Kariyu komplexy alebo čo ale nenormálne ma tá situácia okolo neho vytáča. 6 mega ročne, minulú sezónu premarodil v tejto je stratený. Neviem či niekto bude ochotný mu platiť také peniaze a dúfať. Myslím si, že nikto sa nenájde taký ako GM Gainey, ktorý zobral Gomeza za 8 mega. Mali by sme ho vyplatiť zo zmluvy a bol by koniec všetkým problémom :D .

Teraz si sypem popol na hlavu, ešte nedávno som si ho zastával, že jeho spolupráca s Boyesom bola parádna a pred zranením zbieral viac ako bod za zápas. Všetko je preč.
Ivan nevieš o nejakej stránke kde si môžem pozrieť hráčov, ktorým končí po tejto sezóne zmluva?
v prvom rade je to biznis a z toho musíme vychádzať. V minulosti už odišli Pronger a to bol v tej dobe najobľúbenejší hráč u nás. Taktiež Demitra a spol, či Stempniak. Jednoducho nikto si nemôže byť istý.
Podobné pocity mám aj ja teraz, že sa nebude nikto pozerať na sympatie, ale na biznis, aby ten obchod priniesol prospech majiteľom klubu. V súčasnej dobe, ale paradoxne nie je problém, ako vo PHX s návštevnosťou, ale s predvádzanou hrou. Tak hádam budú prihliadať na túto skutočnosť. Zmena nech je akákoľvek, vždy prináša určitú nádej na zlepšenie a taktiež troška zvedavosti u fanúšikov, ktorí si radi prídu novú tvár v našom drese pozrieť.
Na fóre sa už premlelo toľko mien, že naozaj ťažko odhadnúť, kto sa trafil vo svojich prianiach do reality. Myslím, že budúci týždeň sa to vyrieši, možno už v pondelok.
Veď to. Chápem tomu, že sympatie idú bokom. Ale ja som len fanúšik tak mám právo to takto vnímať :D . No v prvom rade všetkým okolo klubu ide o to aby sme napredovali. Od manažmentu, cez hráčov až po fans. Ak bude klub úspešný všetko bude v poriadku.
Len tak medzi rečou, kde máte kontru Bluesmana?

A tak k téme. K výkonom St.Louis sa neviem vyjadriť. Raz hráte parádne a raz nie. Silných súperov viete potrápiť, alebo aj poraziť, no tých slabých nie. Je to smutné. Čo sa vami je? Ale chytáte formu, no je to ako na hojdačke. :?
No yzy momentálne s nami nieje nič. Ticho pred búrkou :D .
Bluesfan píše:Ivan nevieš o nejakej stránke kde si môžem pozrieť hráčov, ktorým končí po tejto sezóne zmluva?
http://www.stltoday.com/stltoday/sports ... enDocument
Ďakujem. Z ufa stačí ak by sa podarilo podpísať Colaiacova, Steena a Masona. Rád by som bol aj za Tkachuka ale ten už asi končí.
Tyto stránky jsou velmi dobré na smlouvy.
http://nhlnumbers.com/overview.php?team=STL&season=0910
Dawe4 píše:Tyto stránky jsou velmi dobré na smlouvy.
http://nhlnumbers.com/overview.php?team=STL&season=0910
To nerikas nic novyho :)
UFA : Mason, Weaver, Sydor - preč, Colaiacovo, Steen, Tkachuk- dokončí sezónu a zrejme ukončí kariéru, Kariya - preč, Armstrong - preč, Winchester - preč

RFA : Perron, Johnson - agenti oboch hráčov už rokujú o podmienkach nových zmlúv :good: King a Janssen - týchto potrebujeme a berú tak málo, že nemá význam ich niekam dávať,
ivan jak to dneska vidis?Budes se divat?
Dawe diky, toto som hľadal :) .
nuž dnes to ťažko odhadnúť, ak by sme hrali u vás, tak vyhráme :D
Dnes budú chalani určite makať a budete mať čo robiť, ale predpokladám, že to skončí remízou a vyhráte v predlžení.
ivan23 píše:nuž dnes to ťažko odhadnúť, ak by sme hrali u vás, tak vyhráme :D
Dnes budú chalani určite makať a budete mať čo robiť, ale predpokladám, že to skončí remízou a vyhráte v predlžení.
Ja si hlavne myslim ze moc golu nepadne....myslim ze to bude dost podobny nasemu zapasu s Yotes :wink:
Bluesfan píše:Dawe diky, toto som hľadal :) .
Není zač. Rád jsem pomohl.
my celkovo veľa gólov nedávame, najviac tak 3, aj to je už veľa, takže ako vravíš, pokojne to môže skončiť 1:2 pp
Ale môže aj padnúť viac gólov. My síce veľa nedávame ale za to v poslednej tretine veľa dostávame.
to je pravda, ale je zvláštne, že s VAN sa nám celkom darí v tejto sezóne (2x Výhra - doma 6:1 a u nich 3:1)
Hej možno im nejak extra nesedíme. Nuž malo sa nám proti VAN dariť v apríli :D
lenže pozor na nich, z posledných 10 zápasov majú neskutočnú bilanciu 7 -2 -1 a jedna z tých prehier je práve s nami doma 1:3. Myslím si, že prídu riadne motivovaní nad nami zvíťaziť a upraviť si tú nepriaznivú vzájomnú bolanciu, zvlášť keď mi doma hráme, ako by boli všetci po nočnej... :?
V tom prvom zápase, ktorý sme vyhrali 6:1 dal hattrick Perron, mohol by si na to dnes spomenúť :D

Dnes naozaj neviem odhadnúť, čo to bude za zápas. Aj preto tipujem, že bude remíza, dajme tomu 3:3 :ja_neviem:
Podľa mňa dnes krkolomne vyhráme a urobíme hrubú čiaru za to, čo sa deje od októbra. A do nového roka len dobré výsledky a predvedená hra :) .
škoda, že nehrá Palo Demitra, pre neho je ten zápas o to viac špecifický, že kedysi tu odohral parádne zápasy a ľudia na to nezabudli. Dodnes ich je v hľadisku veľa s jeho dresom. Ak už mse pri tých zraneniach, v drese hostí je ešte zranený a nenastúpi Ryan Johnson a u nás King s Kariyom.
No a keď som už spomenul Pala. On je tiež UFA a VAN ho bude chcieť určite vymeniť. Ja by som ho celkom bral... :yes:
Takže VAN dnes nemá k dispozícií 2. našich bývalých hráčov :D . Ja už by som ho nechcel. Podľa mňa ho netreba, úbytok bodov kompenzuje bojovnosťou a bojovníkov tam máme dosť. Jedine ak by pristúpil na oveľa menšie platové podmienky. Kedysi bol Palo môj obľúbený hráč, keď som bol malý som mal aj jeho dres a plagáty skratka môj TOP hráč. No odkedy odišiel som na neho nejak zanevrel. Keď išiel od nás preč tak to oddvôvodnil tým, že ho už nebaví vypadávať stále v 1. kole PO a chce hrať za tím, ktorý ma šancu na SC. A išiel do LA, ktorí nehrali PO od roku 98 :?: myslim... No skratka myslím si, že to hrá len pre peniaze.
5276 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES