tak super, nakoniec prekvapivá remíza (škoda, že som nepočúvol svoj ciťák a do tipovačky som dal 1 )
k zápasu, prvá tretina začala svižne a dlho sa hralo bez prerušenia, ale vážnejších akcií bolo poskromne. DET nastúpil bez zranených Holmstroma a Zetterberga a STL bez Romana Poláka, ktorý má zlomenú nohu, Kariyu a McDonalda, ktorí sú zranení. V 8 min. bol vylúčený hráč STL Strachan, ale DET to zahral hrozne. Ľudia ktorých prišlo pomenej sa chvíľami celkom nudili. Prvú vážnejšiu šancu si vypracovali po chybe Rafalského v obrannom pásme Boyes s Backesom, no Backes netrafil bránu, neskôr bol v super šanci Perron, ale neprestrelil Osgoooda. V závere tretiny hrali zasa presilovku Blues a po chvíli si vypracovali šance Berglund s Tkachukom aj Woywitka so Steenom, no nedali. Celkovo padlo málo striel, pomer 2:3 hovorí za všetko.
V druhej tretine sa začalo presilovkou DET, čo ich hráčov dostalo do tempa a to nakoniec vyustilo do prvého gólu, ktorý dal z tlaku individuálne Maltby, keď si spracoval chybnú rozohrávku. Hra troška ožila, bolo aj viac záživných akcií. Bluesmani predvádzali sympatický výkon a boli krídlam vyrovnaným súperom. Svoje úsilie korunovali v 16. min, keď v druhej presilovke nahadzovaný puk v útočnom pásme trafil Lidstroma, spracoval ho Oshie a jeho strelu si brankár vlastným betónom vrazil pomedzi nohy do brány. Dosť smolný okamih pre DET, ale aj také góly padajú. Celkovo včera brankári isto nepôsobili (okrem striedajúceho Ch. Masona). O chvíľku po inkasovanom góle si pred útočným pásmom STL nahodil Hossa puk, vystrelil zápästím a na prekvapenie všetkých prestrelil Legasího 2:1. V polovici zápasu bola ďalšia presilovka Blues (ktoré včera hrali naozaj dobre) nastúpili Boyes, Berglund, Tkachuk, Jackman a tuším Weaver. Zahrali ju skvele, vytvorili klasický zámok v obrannom pásme DET, Boyes si dobre spracoval puk, vytvoril si priestor a perfektne našiel na druhej strane medzi kruhmi Berglunda, ktorý z jednej prestrelil Ozího ponad rameno a bolo 2:2. (bola to tretia presilovka STL a dali v nej druhý gól ) Radosť však trvala iba chvíľku, v 12 min si Hossa obhodil na modrej Weavera, vošiel do pásma a popri brániacom Jackmanovi strelou zápästím prekvapil neistého Legasího, ktorý rezignoval a šiel von z brány 3:2. Do konca tretiny sa už nič mimoriadne neudialo, STL hrali ešte jednu presilovku, ale už bez úspechu. V závere zasa hrali v oslabení, no zahrali to veľmi dobre a krídla sa k vážnejšej akcii ani nedostali.
V tretej tretine začali aktívnejšie bluesmani, strieľali na Ozího z každej možnej príležistosti a pokúšali sa o vyrovnanie. Prvá vážnejšia šanca prišla už v 4. min. keď si narazili Woywitka s Tkachukom, no nebol z toho gól. V 7 min išiel na trestnú Hudler a pred skončením presilovky išiel na trestnú za podrazenie aj Lilja a tak sa hralo 10 s. 5 proti 3 (Lilja inak za tento faul, ktorý podľa mňa nebol tak hrozný 5 + DKZ) V tejto dlhej presilovke mali bluesmani dobré šance, za spomenutie stojí azda tá ktorú mal Colaiacoco, no prestrelil odkrytú bránu. V samom závere presilovky v poslednej akcii nahodil Tkachuk na modrú Jackmanovi a ten prestrelil všetko 3:3. Potom až do poslednej minúty si akoby obaja strážili daný stav, no posledné sekundy patrili tlaku krídel a bluesmani môžu ďakovať super zákrokom Masona, za to, že to nakoniec skončilo remízou.
V predlžení mali na moje prekvapenie viac z hry aj viac šancí blues, no nevyťažili z nich nič a tak prišli na rad trestné, v ktorých dominovali krídla a najmä majo Hossa, ktorý dal azda najkrajší gól švihom spomedzi kruhov do vinkla, nádhera. pred ním ešte skóroval Hudler a keďže za Blues dal iba Boyes vyhrali krídla celkovo: na ts.
Ešte strely na bránu (dúfam, že si to pamätám presne) :
1. tr. (2:3)
2. tr. (8:7)
3. tr. (9:18)
Dnes by bodlo v CBJ tento výsledok potvrdiť a priniesť všetky body.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
ST. LOUIS BLUES
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
tak to vyšlo (hlavne že ja idiot som prehodil výsledky v tipovačke a na NYR som dal 2 a na CBJ-STL 1 ) nevadí, už sa t nedá vrátiť späť, podstatný je ale výsledok a dobre som dúfal, že zlepšenou hrou máme na víťazstvo na ľade rivala z Columbusu. Začína sa to v tejto Konferencii pekne nahusťovať :
EDM prehral, NSH, LA aj DAL vyhrali. Dnes hrá MIN s ANA a DET s PHX, takže by bodli výhry DET a ANA.
Vo štvrtok hráme doma s dosť nevýrazným EDM, tak by sme mohli znova zabodovať naplno a ak NSH prehrá s ANA pôjdeme v tabuľke pred nich. Potom bude sobotňajší duel s COL omnoho zujímavejší.
A ešte poznámočka k blížiacemu sa termínu výmien (do 4.3.). Keďže Tkachuka v súčasnej forme si v týme asi z najväčšou pravdepodobnosťou neudržíme (určite sa bude snažiť získať miesto v tíme, ktorý má reálnejšie šance na PO, prípadne viac) bude zaujímavé sledovať, či sa nevráti niektorý z dvojice našich bývalých hráčov, ktorí v súčasnej dobe pôsobia v NYI a to Guerin a Weight. Tam ich už nechcú, nakoľko budú omladzovať a nám by sa podľa mňa celkom hodili - aspoň na jednu sezónu. Možno že vedenie pouvažuje nad touto alternatívou a vymyslí podobný krok, ako tomu bolo pred časom práve v prípade Tkachuka, ktorého predali do ATL a po roku sa vrátil späť, už ako voľný hráč. Myslím, že títo dvaja hráči v súčasnej forme, by boli (v prípade, že by sa tak naozaj stalo) oporou nášho tímu a dokonale by vyplnili dieru po Tkachukovi. Nehovoriac o skúsenostiach, ktoré by pri týchto dvoch mohli nabrať naši mladí hráči (Berglund, Perron, Oshie a ďalší.)
Tak uvidím, či podobná myšlienka napadla aj Johnovi Davidsonovi a ak áno, nakoľko sa ju aj podarí zrealizovať.
EDM prehral, NSH, LA aj DAL vyhrali. Dnes hrá MIN s ANA a DET s PHX, takže by bodli výhry DET a ANA.
Vo štvrtok hráme doma s dosť nevýrazným EDM, tak by sme mohli znova zabodovať naplno a ak NSH prehrá s ANA pôjdeme v tabuľke pred nich. Potom bude sobotňajší duel s COL omnoho zujímavejší.
A ešte poznámočka k blížiacemu sa termínu výmien (do 4.3.). Keďže Tkachuka v súčasnej forme si v týme asi z najväčšou pravdepodobnosťou neudržíme (určite sa bude snažiť získať miesto v tíme, ktorý má reálnejšie šance na PO, prípadne viac) bude zaujímavé sledovať, či sa nevráti niektorý z dvojice našich bývalých hráčov, ktorí v súčasnej dobe pôsobia v NYI a to Guerin a Weight. Tam ich už nechcú, nakoľko budú omladzovať a nám by sa podľa mňa celkom hodili - aspoň na jednu sezónu. Možno že vedenie pouvažuje nad touto alternatívou a vymyslí podobný krok, ako tomu bolo pred časom práve v prípade Tkachuka, ktorého predali do ATL a po roku sa vrátil späť, už ako voľný hráč. Myslím, že títo dvaja hráči v súčasnej forme, by boli (v prípade, že by sa tak naozaj stalo) oporou nášho tímu a dokonale by vyplnili dieru po Tkachukovi. Nehovoriac o skúsenostiach, ktoré by pri týchto dvoch mohli nabrať naši mladí hráči (Berglund, Perron, Oshie a ďalší.)
Tak uvidím, či podobná myšlienka napadla aj Johnovi Davidsonovi a ak áno, nakoľko sa ju aj podarí zrealizovať.
Ja sa ani moc nečudujem, mal by si vstúpiť do svedomia, určite mu za mnohé vďačíme, ale v poslednej dobe pôsobil nekoncentrovane. Nech si oddýchne, dá sa dokopy fyzicky aj psychicky a miesto jednotky v Blues by mu malo zasa patriť.
Dnes večer Colorado, teším sa na zápasík, v poslednej dobre Blues bodovali, dnes to treba pretaviť v plný bodový zisk aby sa potvrdila forma.
Ivan 23 čakal som na report zo zápasu s EDm a nedočkal som sa
V každom prípade Vás tu všetkých zdravím :frajer2:
Dnes večer Colorado, teším sa na zápasík, v poslednej dobre Blues bodovali, dnes to treba pretaviť v plný bodový zisk aby sa potvrdila forma.
Ivan 23 čakal som na report zo zápasu s EDm a nedočkal som sa
V každom prípade Vás tu všetkých zdravím :frajer2:
nuž Manny to ťahá posledný rok u Blues, jeho trojročná zmluva sa chýli ku koncu a hlavne svojimi výkonmi v posledných zápasoch (najmä s DET to po*ral) naznačil, že bude pre tento tím lepšie, ak pôjde. Ja to len schvaľujem, Chris sa nám rozchytal a tak bude otázkou iba nájsť vhodného kandidáta na kvalitnú "dvojku". Ešte pred začiatkom sezóny som tipoval, že to bude v takomto prípade Schwarz, ale odišiel nedávno späť do ČR (Mladá Boleslav). Predpokladám, že budú niekoho trejdovať, ale koho to naozaj netuším. Stará líška Davidson, si v tomto zatiaľ stále poradil, takže predpokladám, že to bude celkom kvalitka, nech si chris nemyslí, že bude v bránke s pocitom neohrozenej jednotky.
report nebol, lebo som to nemohol sledovať, takže ani netuším, čo bolo príčinou tak slabej efektivity Blues
Inak dnes očakávam veľmi vyrovnaný zápas so šťastnejším koncom pre našich, Budaj nebude mať deň dúfam.
report nebol, lebo som to nemohol sledovať, takže ani netuším, čo bolo príčinou tak slabej efektivity Blues
Inak dnes očakávam veľmi vyrovnaný zápas so šťastnejším koncom pre našich, Budaj nebude mať deň dúfam.
Ďakujem
Pozval ma tu cepi, tak reku čeknem to tu a celkom sa mi to tu páči. A 8 strán je na Blues slabé, takže dúfam, že to tu potiahneme akosi.
Máš pravdu, sám som zvedavý, že ako to bude s brankármi u Blues. Ja som strašne chcel, aby sa darilo Toivonenovi ale nanešťastie to nevyšlo a mladý čech sa tiež nejako neujal, takže očakávam aj ja nejaký trejd, kvalitnú dvojku, respektíve ešte ideálnejšie by bolo keby sme mali dve jedničky
Na dnešný zápas sa strašne teším, budem pozerať takže dúfam, že ma nesklamú.
Nenastúpi náš najlepší mladňár Berglund pre zranenie, tak som zvedavý kto bude hrať v prvej presilovkovej, žeby McClement?
Whatever it takes, we must win tonight.
Pozval ma tu cepi, tak reku čeknem to tu a celkom sa mi to tu páči. A 8 strán je na Blues slabé, takže dúfam, že to tu potiahneme akosi.
Máš pravdu, sám som zvedavý, že ako to bude s brankármi u Blues. Ja som strašne chcel, aby sa darilo Toivonenovi ale nanešťastie to nevyšlo a mladý čech sa tiež nejako neujal, takže očakávam aj ja nejaký trejd, kvalitnú dvojku, respektíve ešte ideálnejšie by bolo keby sme mali dve jedničky
Na dnešný zápas sa strašne teším, budem pozerať takže dúfam, že ma nesklamú.
Nenastúpi náš najlepší mladňár Berglund pre zranenie, tak som zvedavý kto bude hrať v prvej presilovkovej, žeby McClement?
Whatever it takes, we must win tonight.
nuž zranený by mal byť ešte stále celkom šikovne hrajúci Roman Polák, takže dnes asi znova zahrá Wagner (s DET nehral zle) a dlhodobo je zranený Kariya, kupodivu zatiaľ fakt veľmi nechýba, tak uvidíme na dnešnú zostavu, ale veľké zmeny oproti posledným dvom stretnutiam neočakávam.
Cepimu budem musieť dodatočne poďakovať, konečne niekto k veci a so správnym srdiečkom pre Blues
Cepimu budem musieť dodatočne poďakovať, konečne niekto k veci a so správnym srdiečkom pre Blues
Akurát skončil zápas tak pred spaním
Som spokojný strašne. Hrali veľmi dobre, resp Avs hrali strašne slabo. Čo ma potešilo, bolo, že avízované vynechanie zápasu zo strany Berglunda sa nekonalo. Naopak, počas zápasu sa zranil Hejduk. Prvý gól zápasu bol veľmi pekný, ale opraty prebrali Blues. Vďaka Boyesovi, sme otočili. Pred zápasom Brad Boyes číslo dresu 22, dal 22 gólov, 22 asistencií, v kolónke +/- má -22 a najväčšia sranda, že aj trestných minút má 22 To vylúčenie v zápase, videli ste to? To čo bolo? Držanie? rozhodcu. Bitka bola slabá, Crombeen mal pred Lapererom rešpekt, ale nesklamal. Som rád za dva bodíky, Budaj v prvej podržal, viac spraviť nemohol. Colaiacovo ten toho vytrpí posledné zápasy a Mason ak som komentátora dobre rozumel, tak za posledných 6 zápasov dostal 7 gólov?
Len tak ďalej Blues
Tak ten banner mi hneď aj zakázali Si to vedel? Nováčikovská chyba
Som spokojný strašne. Hrali veľmi dobre, resp Avs hrali strašne slabo. Čo ma potešilo, bolo, že avízované vynechanie zápasu zo strany Berglunda sa nekonalo. Naopak, počas zápasu sa zranil Hejduk. Prvý gól zápasu bol veľmi pekný, ale opraty prebrali Blues. Vďaka Boyesovi, sme otočili. Pred zápasom Brad Boyes číslo dresu 22, dal 22 gólov, 22 asistencií, v kolónke +/- má -22 a najväčšia sranda, že aj trestných minút má 22 To vylúčenie v zápase, videli ste to? To čo bolo? Držanie? rozhodcu. Bitka bola slabá, Crombeen mal pred Lapererom rešpekt, ale nesklamal. Som rád za dva bodíky, Budaj v prvej podržal, viac spraviť nemohol. Colaiacovo ten toho vytrpí posledné zápasy a Mason ak som komentátora dobre rozumel, tak za posledných 6 zápasov dostal 7 gólov?
Len tak ďalej Blues
Tak ten banner mi hneď aj zakázali Si to vedel? Nováčikovská chyba
fuu, tak to bola parádička . Tušil som, že v poslednej dobe trápiace sa lavíny na nás stačiť nebudú a veril som bluesmanom. Nezačali sme najlepšie, ale po úvodnom (inak peknom góle Stewarta) sa naši troška zobudili. Budaj zachytal polovicu zápasu dobre a ako som už avizoval, jeho slabšie výkony v záveroch zápasov sú povestné. Tentokrát mal slabšie chvíľky v druhej tretine, aj keď na druhej strane góly Tkachuka a Boyesa boli naozaj super. Páčilo sa mi ako hrali mladíci Perron, Oshie ale aj hráči, ktorí nás v tejto sezóne posilnili a to Steen a Colaiacovo, ktorému to v posledných zápasoch naozaj ide. Tá bitka bola taká nijaká, škoda, že nemôže v tejto kapitole prehovoriť náš najlepší a momentálne zranený D.J. King Tak ako som predpokladal nastúpil Wagner a znova zahral taký štandard, dokonca asistoval Boyesovi na tretí gól po prihrávke od maldého Perrona, ktorý mám taký pocit, začína byť zaujímavou personou v tomto tíme a v budúcnosti, ak si ho udržíme bude oporou.
Inak mi stále vrtá hlavou,koho naši dotiahnu na miesto dvojky v bráne..?
Teraz si chlapci dva dni oddýchnu a keďže rozlosovanie domácim praje (v STL si posledné dni teda hokeja užijú) tak v utorok privítame Dema s partiou a to som fakt zvedavý, ako to dopadne. V tabuľke sa to neuveriteľne mieša a rozdiely sú brutálne, idem si to ešte poriadne omrknúť a potom sa k tomu ešte vyjadrím.
k tomu baneru.., je v pohode, len si tam dal veľkosť, ktorá byť nesmie, tak si to uprav a bude v pohode. Tiež som zvažoval, že si ho dám, je to ten z titulnej strany Blues, ale ja som ho zmenšiť nevedel.
Inak mi stále vrtá hlavou,koho naši dotiahnu na miesto dvojky v bráne..?
Teraz si chlapci dva dni oddýchnu a keďže rozlosovanie domácim praje (v STL si posledné dni teda hokeja užijú) tak v utorok privítame Dema s partiou a to som fakt zvedavý, ako to dopadne. V tabuľke sa to neuveriteľne mieša a rozdiely sú brutálne, idem si to ešte poriadne omrknúť a potom sa k tomu ešte vyjadrím.
k tomu baneru.., je v pohode, len si tam dal veľkosť, ktorá byť nesmie, tak si to uprav a bude v pohode. Tiež som zvažoval, že si ho dám, je to ten z titulnej strany Blues, ale ja som ho zmenšiť nevedel.
Súhlasím, Perron je super hráč, zamakal na sebe hlavne dosť čo sa týka prehľadu a ťahá rozohrávku prvej presilovkovej, kde dobre zaplnil dieru po Erikovi Johnsonovi. Na modrej je hodne nebezpečný, vie dobre vystreliť (dôkazom by mohol byť gól na 4:3 v zápase s Bostonom, 1,5 minúty do konca zápasu) ak ešte na sebe popracuje a zosilnie, tak má pred sebou super kariéru.
Oshie zahral tiež celkom dobre, trošku za mojimi očakávaniami zaostal Berglund dnes. Colaiacovo sa vypracoval prakticky z ničoho na druhého obrancu po Jackamovi a má obrovský ice-time nie? Pozdáva sa mi tiež hodne. Myslím, že tým trejdom Steen Colaiacovo za Stempniaka sme až tak nestratili ako som si najprv myslel. :smile03:
Čo sa týka bitkárov, ja osobne Crombenovi veeeľmi fandím ale pre mňa v Blues ostane jednotkou D.J. pokiaľ ho v tíme máme. Je to skrátka HeavyWeight, a okrem toho vedel aj bodovať narozdiel od Janssena :beee: takže dúfam, že sa čo najskôr vráti k mužstvu.
Wagner odohral svoj štandard máš pravdu, ale vždy sa mi pozdáva viac ako Strachan
Tak čo, ideme ešte skúsiť PO? :frajer2:
Oshie zahral tiež celkom dobre, trošku za mojimi očakávaniami zaostal Berglund dnes. Colaiacovo sa vypracoval prakticky z ničoho na druhého obrancu po Jackamovi a má obrovský ice-time nie? Pozdáva sa mi tiež hodne. Myslím, že tým trejdom Steen Colaiacovo za Stempniaka sme až tak nestratili ako som si najprv myslel. :smile03:
Čo sa týka bitkárov, ja osobne Crombenovi veeeľmi fandím ale pre mňa v Blues ostane jednotkou D.J. pokiaľ ho v tíme máme. Je to skrátka HeavyWeight, a okrem toho vedel aj bodovať narozdiel od Janssena :beee: takže dúfam, že sa čo najskôr vráti k mužstvu.
Wagner odohral svoj štandard máš pravdu, ale vždy sa mi pozdáva viac ako Strachan
Tak čo, ideme ešte skúsiť PO? :frajer2:
hmm, tak myslím, že šanca je a ja stále verím, veril som, aj keď nás tu už viacerí odpisovali...
Strachan dnes vyrobil vlastne prvý gól zápasu, keď ideálne prihral lavínkam , inak ten ice-time hráčov Jackman, Colaiacovo a McKee o niečom svedčí, dnes boli najvyťaženejší. Berglund hral v rámci možností, ak si si všimol, tak v poslednej tretine hral centra Boyes s Perronom a Crombeenom na krídlach ak som dobre videl, asi fakt nie je Berglund fit, tak ho tréner vzhľadom na stav oprávnene šetril. Nezachytil si čo je s Brewerom..? Ohlásili akurát Weavera že je zranený a ešte nehral McDonald.
Strachan dnes vyrobil vlastne prvý gól zápasu, keď ideálne prihral lavínkam , inak ten ice-time hráčov Jackman, Colaiacovo a McKee o niečom svedčí, dnes boli najvyťaženejší. Berglund hral v rámci možností, ak si si všimol, tak v poslednej tretine hral centra Boyes s Perronom a Crombeenom na krídlach ak som dobre videl, asi fakt nie je Berglund fit, tak ho tréner vzhľadom na stav oprávnene šetril. Nezachytil si čo je s Brewerom..? Ohlásili akurát Weavera že je zranený a ešte nehral McDonald.
Našiel som na oficiálnej stránke:
Brewer naposledy hral proti LA 11. decembra, poranil si chrbát a po vyšetrení bolo jasné, že musí na operáciu s platničkami chrbtice. Operovaný bol 19. decembra v židovskej nemocnici v St. Louis a bude mimo hru na dobu neurčitú. Čo podľa mňa znamená na pekne dlho. Čo je s ním, neviem.
Dobre dobre že Berglunda šetril, dúfam, že sa dá teraz dokopy na 100%.
Sranda je, že Blues museli dať Legaceho na waiwers list, čo znamená, že na 24 hodín si ho môže hociktorý klub stiahnuť bez náhrady a nik tak neurobil. My sme tak "uchmatli" Dallasu Crombeena a hľa, ide mu a dokonca drží jediný hattrick Blues
Brewer naposledy hral proti LA 11. decembra, poranil si chrbát a po vyšetrení bolo jasné, že musí na operáciu s platničkami chrbtice. Operovaný bol 19. decembra v židovskej nemocnici v St. Louis a bude mimo hru na dobu neurčitú. Čo podľa mňa znamená na pekne dlho. Čo je s ním, neviem.
Dobre dobre že Berglunda šetril, dúfam, že sa dá teraz dokopy na 100%.
Sranda je, že Blues museli dať Legaceho na waiwers list, čo znamená, že na 24 hodín si ho môže hociktorý klub stiahnuť bez náhrady a nik tak neurobil. My sme tak "uchmatli" Dallasu Crombeena a hľa, ide mu a dokonca drží jediný hattrick Blues
vôbec som túto info nepostrehol...
inak je na stránke blues článok o Kariyovi, ešte to s ním bude zaujímavé. A taktiež a mladom Pietrangelovi, po MS mu to na farme ide nad očakávanie, myslím, že to môže byť hráč budúcej sezóny v našom tíme, je veľmi talentovaný a dobre stavaný obránca a presne takého potrebujeme.
inak je na stránke blues článok o Kariyovi, ešte to s ním bude zaujímavé. A taktiež a mladom Pietrangelovi, po MS mu to na farme ide nad očakávanie, myslím, že to môže byť hráč budúcej sezóny v našom tíme, je veľmi talentovaný a dobre stavaný obránca a presne takého potrebujeme.
nuž za týchto okolností to bude mať Polák ťažké, má tvrdú strelu a nehrá špatne, ale nemá ešte meno a troška si zabudol na McKeeho a Wagnera, ktorý sa celkom rozohral. Práve Mckee hrával s Brewerom, ale tiež predpokladám, že mladých bude dávať ku skúseným, takže to tvoje zloženie nemusí byť celkom od veci. Nuž uvidíme, trénera v decembri odhadovali na odchod od tímu, ale osobne si myslím, že je to skvelý chlapík a svojej práci rozumie a rozhodne ešte neskončil so svojím pôsobením v meste blues.
- páči sa mi jeho hra v presilovkách, keď dáva 4 útočníkov a iba jedného obráncu, čo našu efektivitu celkovo zlepšilo.
- páči sa mi jeho hra v presilovkách, keď dáva 4 útočníkov a iba jedného obráncu, čo našu efektivitu celkovo zlepšilo.
McKee hej hej, na neho som zabudol, ale tak uvidíme či sa ešte presadí, odvádzal kvalitnú prácu, eraz troška zaostáva za očakávaniami, aspoň u mňa, ale tak uvidíme ako to bude
A teraz rozmýšľam, Wagner či Weaver? Asi by som sa predsa len priklonil ku Wagnerovi nateraz.
No a Murray jednoznačne musí ostať pri tíme. Je to správny chlapík podľa mňa tiež, rozumie tomu čo robí a pokrok, ktorý spravili Blues pri presilovkách oproti minulému ročníku ... z najhoršieho tímu na 4. najlepší dáva znať, že odvádza dobrú prácu. Hej hej, jednoznačne dobrý ťah s tým Perronom hlavne, vravím, prebral úlohu po Johnsonovi a darí sa mu to nad očakávania to dorigovanie presiloviek. A páči sa mi tiež, že z Boyesa sa stal komplexný hráč a rozdáva aj prihrávky perfektné, nieje len koncový ako minulú sezónu. Veľmi mu fandím.
A teraz rozmýšľam, Wagner či Weaver? Asi by som sa predsa len priklonil ku Wagnerovi nateraz.
No a Murray jednoznačne musí ostať pri tíme. Je to správny chlapík podľa mňa tiež, rozumie tomu čo robí a pokrok, ktorý spravili Blues pri presilovkách oproti minulému ročníku ... z najhoršieho tímu na 4. najlepší dáva znať, že odvádza dobrú prácu. Hej hej, jednoznačne dobrý ťah s tým Perronom hlavne, vravím, prebral úlohu po Johnsonovi a darí sa mu to nad očakávania to dorigovanie presiloviek. A páči sa mi tiež, že z Boyesa sa stal komplexný hráč a rozdáva aj prihrávky perfektné, nieje len koncový ako minulú sezónu. Veľmi mu fandím.
podstatné bude pre tento tím, ako ho dokážu doplniť na nasledujúcu sezónu. Inak pokiaľ ide o obráncov v Peorii je ešte jeden veľmi šikovný mladučký SWE Jonas Junland, tak som zvedavý kedy sa mu podarí prepracovať sa do A tímu, je to hráč z draftu r. 2007. Z tých tvrdších hráčov je tam Andy Wozniewski, ktorý prišiel pred sezónou z TOR, ale asi trénera veľmi nenadchol, lebo zavčasu putoval na farmu a je tam dodnes.
Bodlo by pre tento tím nejaké oživenie nejakými 2 - 3konštruktívnymi hráčmi z výmien. Hráči z draftu sa zvyknú prejaviť až tak o rok najskôr, zväčša o dva, pokiaľ to nie je nejaký super talent. Tak bude zaujímavé sledovať, ako v tomto smere vedenie Blues pochodí...
Bodlo by pre tento tím nejaké oživenie nejakými 2 - 3konštruktívnymi hráčmi z výmien. Hráči z draftu sa zvyknú prejaviť až tak o rok najskôr, zväčša o dva, pokiaľ to nie je nejaký super talent. Tak bude zaujímavé sledovať, ako v tomto smere vedenie Blues pochodí...
Tak ja som si omrkol našich goalies a vyzerá to asi takto:
1. Manny Legace GP-29 W-13 L-9 OT-2 z 669 striel dostal 77 gólov = 3,18 góla na zápas
2. Chris Mason GP-27 W-8 L-14 OT-3 z 733 striel dostal 61 gólov = 2,54 -----//-----
3. Ben Bishop 5 1 1 1 z 109 striel dostal 12 gólov = 3,19 -----//------
4. Marek Schwarz 2 0 0 0 z 5 striel nedostal gól dokopy chytal len niečo vyše 15 minút ice time.
Samozrejme že tá tabuľka je trošku nedokonalá, jeden zaskakoval za druhého, ale podstatná je tá štatistika v tom, že Masonovi ide lepšie ako Mannymu, predsa len 3,18
1. Manny Legace GP-29 W-13 L-9 OT-2 z 669 striel dostal 77 gólov = 3,18 góla na zápas
2. Chris Mason GP-27 W-8 L-14 OT-3 z 733 striel dostal 61 gólov = 2,54 -----//-----
3. Ben Bishop 5 1 1 1 z 109 striel dostal 12 gólov = 3,19 -----//------
4. Marek Schwarz 2 0 0 0 z 5 striel nedostal gól dokopy chytal len niečo vyše 15 minút ice time.
Samozrejme že tá tabuľka je trošku nedokonalá, jeden zaskakoval za druhého, ale podstatná je tá štatistika v tom, že Masonovi ide lepšie ako Mannymu, predsa len 3,18
Díky milos76, budem sa snažiť.
Tak:
Chris Holt, narodený 5. júna 1985 vo Vancouvri, má veľkú postavu (Height: 6' 3" Weight: 229)a bol draftovaný NY Rangers v roku 2003 v 6. kole ako celková 180tka. Za Rangers "odchytal" jediný zápas v sezóne 05/06 proti Vancouveru (striedal predpokladám, lebo nemá štatistiky). St. Louis ho podpísali ako voľného hráča 30 Októbra 2008 a poslali ho do AHL. Za Peoriu Riverman odchytal túto sezónu 13 zápasov s bilanciou 7-5-0 s úspešnosťou zásahov 93,2 a 1,7 góla na zápas, čo je myslím si vcelku slušné.
Tak:
Chris Holt, narodený 5. júna 1985 vo Vancouvri, má veľkú postavu (Height: 6' 3" Weight: 229)a bol draftovaný NY Rangers v roku 2003 v 6. kole ako celková 180tka. Za Rangers "odchytal" jediný zápas v sezóne 05/06 proti Vancouveru (striedal predpokladám, lebo nemá štatistiky). St. Louis ho podpísali ako voľného hráča 30 Októbra 2008 a poslali ho do AHL. Za Peoriu Riverman odchytal túto sezónu 13 zápasov s bilanciou 7-5-0 s úspešnosťou zásahov 93,2 a 1,7 góla na zápas, čo je myslím si vcelku slušné.
nuž tak to je naozaj slušné, po tom čo odišiel Schwarz zrejme bude jeho adekvátnou náhradou a ak je pravda, že Mannymu naozaj nepredlžia zmluvu a pôjde do iného tímu, tak sa tento Chris Holt pobije o miesto dvojky v A tíme s Bishopom. Keď si pomyslím ako začínal Backstrom v MIN, tak uverím aj tomu, že o tomto chlapíkovi zrejme ešte budeme počuť. Ak samozrejme nevyhasne skôr, ako začne (viď Toivoinen).
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé