Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ST. LOUIS BLUES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

begbeee píše:Žeby Satan prisiel posilnit presilovku? :)
to hádam nie :!: , nemyslím si že Miro (nič proti nemu, ale dlho nehral) bol hráčom, po ktorom by naše vedenie tak veľmi túžilo...

predpokladám, že ak sa pre nejakú výmenu GM a p. Davidson rozhodnú, tak bude stáť za to :yes:
Dúfam, lebo toto si už jednoznačne pýta zmenu !
nuž tak prebehol som fóra na stránkach Blues a len sa to tak hemží nespokojnosťou a prosbami o zmeny. Keďže viem, že vedeniu veľmi záleží na všeobecnej verejnej mienke a spokojnosti fanúšikov, dosť si tieto veci všímajú a neberú to na ľahkú váhu. Strata fanúšika, znamená strata peňazí za vstupné atd. Aj preto prišlo tak rýchlo vyhlásenie prezidenta Blues, že zmeny sú na spadnutie a prídu po sviatkoch. Docielil tak, aké také uspokojenie v radoch fans a zároveň rozprúdil vlnu špekulácii o aké zmeny pôjde. Je nedôstojné, aby náš team, v ktorom hráva viacero veľmi šikovných hráčov, kopec mladých talentov a zároveň skúsení borci podával takéto slabé výkony. :sad2:
To že tento team má na viac dokázal v zápasoch v ATL, ANA, DAL, či NSH, LAK a SJ, ktorí patria momentálne k špičke NHL, zahrali sme dobré zápasy doma s CGY, VAN, PHX aj MIN či DET. V takmer totožnom zložení sme valcovali všetkých v závere poslednej sezóny, tak kde je chyba..?
Nechcem sa venovať číslam, tie sú hrozné, skôr sa zamýšľam nad podstatou tohto problému z môjho pohľadu. Takže kde vidím problém..?

1. Kapitán tímu : Erik Brewer je síce solídny obránca s množstvom skúseností, no je večným maródom a to náš team neznáša veľmi dobre. Čo je nám platný kapitán, ktorého nie je cítiť v kabíne. Skutočnosť, že sa táto otázka dlhodobo nerieši nepridá na pohode v kabíne.
Veľmi dobre to bolo vidieť v závere minulej sezóny, keď to vzal do rúk Keith Tkachuk, ako toto mužstvo ožilo..!

2. TOP lajna : mala by to byť ozajstná úderka poskladaná z toho najlepšieho čo máme, ktorej jednotlivý hráči by viedli bodovanie tímu a ťahali tento team výsledkovo. Tá naša zatiaľ zaostáva za očakávaniami a tréner si s tým nevie rady. Prečo nezmení dlhodobo zloženie tejto lajny..? Ak môže Vinny Lecavalier hrávať v 2. útoku, ak mohol majo Gáborík v MIN, keď sa mu nedarilo sedieť na tribúne, prečo by sa to nedalo urobiť u nás..?
Momentálne by si zaslúžili hrávať v prvom útoku Perron - Tkachuk - Oshie a na 2. vidím Kariya - McDonald - Boyes tretí by som dalznova dokopy, lebo tá súhra bola neskutočná, teda Steen - McClemnt - Crombeen no a 4. u mňa by tam bol Backes - Berglund - Eller

3. Obrana : tá naša je na tom pomerne dobre, skvele si sadli Sydor s Erikom Johnsonom, z ktorého nám rastie skvelý D-man do budúcna a možno raz vedúca osobnosť tohto tímu (ak u nás zostane) Práve okolo Erika by som staval obranu a team do budúcich rokov. Dať priestor mladým, s touto sezónou už veľa zázrakov nenarobíme, tak prečo váhať (viď prípad Pietrangelo, či Junland) Ďalej by som rozdelil dvojičku Jackman - Polák, akosi im to nejde, skúsil by som Jackman - Weaver, Poláka dal na čas na farmu a dával šancu Pietrangelovi, Junlandovi, ktorí musia hrávať a nie vyčkávať. Na tribúne sa toho na nich veľa nenalepí. Dvojica Colaiacovo - Pietrangelo by bola fajn. Zaobchodoval by som z niektorým z dvojice Wagner, Strachan.

4. Brankári : tu by som v podstate nateraz nič neriešil, Chris je skvelý a predlženie zmluvy s ním je skoro povinnosť a Ty Conklin je skvelou dvojkou. Na farme máme Bena Bishopa a Toivonena, no a v juniorke rastie neskutočný talent Jake Allen.

5. tréner : tvrdenie, že v ňom chyba nieje a že je skvelým trénerom to predsa nemôže skončiť. majiteľ už dával hlasovať o vyslovení dôvery nášmu trénerovi a dopadlo to pre neho dobre, ale nič zásadné sa odvtedy nezmenilo a tak očakávam, že jeho dni sú u nás zrátané (aj napriek tomu, že sme s ním pred sezónou predlžili kontrakt na ďalšie 4. roky - do augusta 2013) Jednoducho to akosi nefunguje. Hráme dosť ustráchane a veľmi mi vadí, že pri získaní náskoku nehráme naďalej svoju hru, ale stiahneme sa a bránime tento výsledok. Tieto ťahy sa mi nepáčia, v našom tíme máme viacero skvelých, rýchlych hráčov s potenciálom hrať viac útočne a to treba využívať, zvlášť keď máme takú opru v obrane a brankárovi Masonovi.

6. Výmeny : v podstate sú potrebné, ak chceme niečo zmeniť, musíme oživiť zloženie tímu. V prvom rade, ako som už spomenul, musíme začať trénerom. Z hráčov by som vymenil Kariyu, je drahý, a Wichestera. Z obráncov by som pustil Poláka, ale ten nemá ešte veľkú hodnotu, takže asi len v balíku - dajme tomu s Kariyom.
N a koho získať..? Možností je veľa a je nesmierne ťažké priniesť hráča, ktorý zapadne a zžije sa s novým tímom, tak aby tá "chemystri" fungovala. Každopádne by som sa zameral na strelca, ako to urobili v NYR a dotiahli Maja Gáboríka. Pozdával by sa mi napr. Sjomin, či Kovaľčuk. jednoducho šikovný, rýchly hráč, skvelý strelec. Jednoducho nečakať, že raz nám vyrastie takýto hráč z našich mladíkov, ako Perron, Oshie, Eller a pod. ale siahnuť po istote. Fanúšik je hladný po výsledkoch a chce ich čo najskôr. No a v STL už včera bolo neskoro...
Perfektne si to vystihol :good: . V podstate to je celé zle. Máme kapitána, ktorý nevystupuje ako vodca a navyše je stále zranený to by bola 1.zmena. Ohľadom tých najúdernejších formácií. Myslím si, že je to aj tak trochu o taktike lebo keby sa nedarilo jednému, dvom tak to ešte pochopím. No slabí sú takmer všetci t.j. Kariya, Boyes, Backes, McDonald, Oshie, Berglund atď. A tomu teda absolútne nechápem. Navyše to tréner stále mixuje, 2. zmena. Brankári to je v pohode :good: . Obrana je viac menej tiež v pohode, niekedy ale dosť kiksuje, v poslednej dobe Polák a Jackman. Dosť sa špekuluje o výmene Colaiacova. Bola by to podľa mňa strata pretože je to 1 z 2. ofenzívnejšie ladených obráncov v našom tíme a navyše sú jeho platové podmienky v pohode. Tréner, to rozpytvávať príliš nebudem pretože absolútne nič nefunguje. 3.zmena. Nuž tak keď sa ako vraviš po vianociach chystajú zmeny, dúfam, že to bude stáť za to a Blues to pomôže.
V poslednom článku na našej stránke sa troška rozoberá súčasná situácia a je tam aj zopár vyjadrení z ktorých vyberám :

obranca Carlo Colaiacovo povedal." Je to naša práca. Hráči môžu ovládať len to, čo majú pod kontrolou, a to je ich výkon na ľade. Najhoršie, čo môžete urobiť, je myslieť si, že sa niečo stane a čakať na to. Mám rád túto partiu ľudí a naozaj som šťastný, že som súčasťou tohto tímu a to posledné, čo chcem vidieť, je že jeden z mojich dobrých priateľov odíde, alebo skvelý chlapík, akým je Andy (Murray) bude vyhodený ... to bude niečo drastické, ak sa to stane. Takže my ako hráči musíme začať sami od seba, byť zodpovední v svojej práci ... nehrať pre seba, hrať za všetkých vedľa vás a samozrejme hrať za logo na hrudi, nie za meno na chrbte."
"Kto vie, či odvolanie Murraya bude tou správnou odpoveďou" vraví Colaiacovo . "Pozrite sa na Philly ... rozhodli sa, že zmenia kouča a aký úžitok to prinieslo..?"

"Veril som v neho v LA a verím v neho aj tu" hovorí obránca Mike Weaver a ďalej povedal : "On nás pripravuje ako žiadny iný tréner a dáva nám to, čo potrebujeme. Snaží sa dať nám čo najviac znalostí o súperovom tíme. Záleží len na nás, aby sme to dostali na ľad. Každý je tu z nejakého dôvodu. Niektorí chlapci sú strelci gólov, niektorí sú zasa tvrdí chlapi, niektorí chlapci proste pre maličkosti ... toto je naša práca a my jednoducho musíme Andyho prípravu preniesť do hry. "

"Budeme mať šancu zmeniť to a posunúť sa "vpred" v nedeľu večer s Vancouverom, pondelok v Edmontone a v stredu v Calgary. Je to určite veľká cesta pre nás," povedal Alex Steen. "Vieme, čo je v stávke ... vieme, že tieto tri hry, sú pre nás veľmi dôležité. Sme rozhodnutí otočiť to a nastoliť cestu víťazstiev."

Prezident Blues John Davidson povedal "Je to veľmi emocionálny svet, svet športu. Ale my, ktorí máme na starosti, aby sme rozhodovali, sa musíme riadiť predovšetkým rozumom a urobiť také rozhodnutia, ktoré budú stabilné. Niektoré rozhodnutia prídu čoskoro. Snažíme sa robiť to, čo je správne pre tento klub. Keď ste na funkcii, ako sme my, tak sme všetci v průšvihu, "hovorí Davidson." Nemyslím si, že je spravodlivé povedať, jedna osoba je na palebnej čiare. Je to profesionálny šport, a všetci sme zodpovední. ".."
a toto je veľavravné :
"Nebolo by spravodlivé, aby bol obetným baránkom Murray a hráčom dáme voľnú vstupenku. Hráči, najmä naši veteráni, si ju určite nezaslúžia. Mali by byť v rozpakoch, musia sa pokúsiť niečo urobiť, podobný podnet, ktorý nás v minulej sezóne tak vzrušujúco posunul do play-off. Neverím, že títo hráči sabotujú Andyho Murrayho. Oni sabotujú svoje povolenie..! A my nesmieme dovoliť, aby im to prešlo..!"

tak k tomu hádam ani netreba komentár, počkáme si, ako sa to prejaví počas týchto najbližších troch zápasov... :yes:
Neverím, že sa zo dňa na deň všetko zmení a zrazu sa nám prebudia strelci, začneme hrať atraktívnejší hokej a víťaziť. Z týchto troch zápasov očakávam 1. výhru a 2. prehry. Najlepšie uhráme 3 body. Netypnem si s kým ale myslím si to. A dodám to svoje obľúbené, kiežby som sa mýlil :D .
Zopár doplňujúcich informácii :

- po zápase s Tampou prišli k hráčom do šatne náš GM Larry Pleau a prezident Blues p. Davidson, šatňa bola na 25. min. uzavretá pre novinárov a až potom mohli ísť dnu. Podľa vyjadrenia niektorých padli ostrejšie slová a hráči po odchode týchto pánov boli ešte stále v dresoch na svojich miestach v zjavne zlej nálade.
Davodson na tlačovke na otázku čo tam robili povedal : "prezentovali sme hráčom svoje pocity..." a viac to nekomentoval.
- padol aj termín, ktorý určil p. Davidson, po ktorom prídu s akýmsi vyhlásením ohľadom zmien a to je 2. január 2010 po domácom zápase s CHIC. Takže nás teda čaká zrejem posledných 8 zápasov v tomto zložení, podľa mňa. Najbližšie 4 hráme vonku - VAN, EDM, CGY, MIN a 4 doma - BUF, NSH, VAN a CHIC) Po týchto 8 zápasoch budeme mať 3 dni voľna a to bude čas, ktorý vedenie vužije na zmeny. Aké to budú netuším, ale rozhodne k nejakým dôjde.
- len tak pre informáciu, hrozne veľa fanúšikov volá po zmene na poste trénera a žiadajú si Al MacInisa :hmm:
Fúha tak som mimoriadne zvedavý na to čo sa chystá. Dúfam, že obráncovia všetci zostanú a z útočníkov...snáď neodídu Backes, Oshie a Perron. No a čo sa týka zmeny na trénerskom poste, MacInnis by bola podľa mňa zaujímava ale zároveň aj riskantná voľba :hmm: . Nuž každopádne by som minimálne do konca sezóny zohnal niekoho ostrieľanejšieho. Potom by sa mohlo poprípade experimentovať :) .
VAN - STL 1:3 :)

góly Backes 2x a Tkachuk, pomer striel 30 - 26, tretiny (1:1, 2:0, 0:0)
chytal Ty Conclin

tak pekne, znova potvrdzujeme, že vonku zahrať vieme, teraz máme ďalšie 2 zápasy na ľade súperov, tak by sme sa mohli nakopnúť. No uvidíme, ja osobne si počkám na domáce zápasy. Každopádne víťazstvo potešilo.
Výhra naozaj potešila a prišla vhod. Navyše po slušnom výkone tak som veľmi spokojný ( po dlhej dobe ) :good: . Kiežby hráčom tie varovania od vedenia klubu prospeli a hrali takto aj naďalej. Dnes to bola výhra dovolím si povedať Conklina, ktorý vyzerá byť naozaj v dobrej forme. Veľmi ma teší aj stúpajúca forma Backesa a Oshieho :) . Konečne sme dali góly aj po dôraze pred súperovou bránou, už som si myslel, že z našich to vie jedine Tkachuk. Čo viac dodať, teší ma výhra aj predvedená hra :) .

Snáď len jedno negatívum, v poslednej dobe Polák-Jackman nič moc. Vždy to pred našou bránou horí, možno by som túto dvojku rozdelil.
EDM - STL 2:7 :clap: :good:

super, tak sme vrátili EDM prehru z domáceho zápasu nedávno, góly dávali :

0:1 - 07:04 - D.Perron (P.Berglund, B.Crombeen)
1:2 - 22:52 - A.Mcdonald (K.Tkachuk, B.Jackman)
2:3 - 33:29 - B.Boyes (A.Steen) v presilovke 5:4
2:4 - 36:29 - P.Berglund (P.Kariya, T.Oshie) v presilovke 5:4
2:5 - 37:08 - J.Mcclement (A.Steen, M.Weaver)
2:6 - 42:01 - A.Mcdonald (B.Boyes, A.Steen) v presilovke 5:4
2:7 - 56:01 - A.Steen (D.Sydor, B.Winchester) v presilovke 5:4

tak zrejme sme sa konečne dostali z tej šlamastiky, ale ja si pre istotu počkám na prvý domáci zápas, po tej debatke hráčov z vedením...
Prosím charakterizujte mi, prečo ste sa takto z ničoho nič povzviechali. Ja celý čas tipujem proti vám a vy už aj sedmičky dávate. Jednak ma to neteší, lebo som nič netrafil, no gratulujem. A povedzte, čo je príčinou vašich posledných zápasových úspechov?
Vieš na to asi nikto nevie zodpovedať. Celý čas to bolo v hlavách hráčov a posledné dni to bolo v šatni dosť husté. Ak si prečítaš pozorne príspevky pár dní dozadu, tak čo to pochopíš. Ale tento obrat musel prísť. Vedenie hrozí výmenami, vrátane tej trénerskej a pod. a dalo jasne najavo, že žiaden hráč nemá miesto na súpiske isté..!
My máme káder, ktorý si nezaslúži takéto postavenie, ktoré už ani nieje aktuálne (posledné miesto v konferencii bolo hrôza) Hráči sú v pohode, len tam nebolo niečo v poriadku a tých informácii, ktoré by ten problém vedeli správne pomenovať bolo zúfalo málo. Údajne tam nastal problém medzi staršími a tými mladými hráčmi. Tréner tvrdohlavo presadzoval niektorých hráčov, ktorým to vôbec nešlo (Boyes, Kariya, McDonald, ) odmieta zmeniť kapitánske céčko, ktoré nosí Brewer (večne zranený z obrovským platom) a to sú detaily, na ktoré tí mladší poukazovali a chceli to zmeniť (Perron, Berglund, Oshie, Beckes, Johnson a pod.)
Veľký kus práce v komunikácii medzi staršími a mladými hráčmi robí Tkachuk a je celkom možné, že sa to už ako tak dalo do poriadku. Sú to profíci a tá posledná ostrejšia debata, keď do šatne neboli vpustení ani novinári, padla zrejme na úrodnú pôdu. Nastal obrat a vidieť obrovský rozdiel v hre. Sme aktívni, dávame góly a hlavne hráme s chuťou, čo doteraz príliš vidieť nebolo. Cez to všetko ja som ešte troška opatrný a počkám si na ďalšie zápasy, hlavne tie domáce, kde sme boli neskutočne žalostný. A až doma potvrdíme, že to zlé je za nami a budeme vyhrávať, budeme si môcť povedať, že tá herná kríza je za nami a uvidíme znova skvelý obrat smerom do PO.
Paráda, toto som snáď ani ešte u Blues nezažil aby 2X po sebe takto vyhrali :D . Je zaujimavé ako začali makať keď sa im povedalo, že sa bude trhať partia :D . No a som naozaj veľmi spokojný, že som sa konečne dočkal takej výhry, kde sme dali viac ako 4 góly :D . Konečne sa nám prebúdzajú hráči od ktorých to potrebujeme a čo som videl s VAN a podľa výsledku teda súdim aj dnes, že konečne hráme svižný hokej v ktorom je nejaká myšlienka :good: . Myslím tým, že to tempo je hore dole ako u väčšiny tímov, a ak dáme gól tak nestiahneme sa a nebránime, toto bol azda najväčší problém a v dnešnej NHL verejná samovražda !!! :D . Nuž tak začínam byť ako tak spokojný a dúfam, že toto všetko prenesieme aj do domácich zápasov, naši fans a manažment si to zaslúžia, tento tím musí byť vyššie.

No neodpustím si povedať, že ak by bol v bráne olejárov Khabibulin alebo Deslauriers tak nedáme 7 kusov. Pri všetkej úcte k našim útočníkom :D . Chytal nejaký Dubnyk, tak sme chlapcovi premiéru v NHL poriadne osladili :D .
Pri pohľade na hráčské štatistiky je jasné, že stále je čo zlepšovať. O góly sa delí celé mužstvo pretože bodovanie hráčov je dosť vyrovnané, no ale aby bol David Perron s 10. gólmi najlepší strelec tímu je slabota. Potrebujeme kanoniera.
perfektne sa nám rozohral Steen, ktorý normálne ožil a je ho na ľade vidieť, rovnako tak to platí aj o Backesovi. Johnson by mohol troška pritvrdiť a bude z neho skvelý zadák.
Konečne sme sa posunuli v tabuľke konferencie a sme na 11. mieste iba 4. body od postupovej osmičky.
Veľmi som zvedavý na výkon v najbližšom zápase s CGY, dôfam, že tam vyhráme, cítiť, že team sa naštartoval, ale nechcem to zakríknuť....
Inak sme si povolali z famy Strachana, aby bol k dispozícii v prípade, že by sa nám niektorí z obráncov zranil a 4-zápasovom výlete.
Na MSJ máme Pietrangela a brankára Allena v tíme CAN a Rundblad bude hrať v tíme SWE.
pre tých ktorých zaujíma viac dianie v našom klube, tu je odkaz na fajn článok, ktorý je troška dlhší a v angličtine, ale stojí za to... http://www.hockeybuzz.com/blog/Andy-Str ... ed/5/25026

- mimochodom GM Blues Larry Pleau začal rokovania s agentmi RFA hráčov Erik Johnsonom a Davidom Perronom ohľadom nových zmlúv, čo je dobrá správa.

- taktiež sa chystá nová zmluva pre Chrisa Masona na 3 až 4 roky v rozmedzí 4-5 mil. dolárov.

- môj skromný odhad mi nahovára, že nás po tejto sezóne opustia títo UFA hráči (Kariya, Tkachuk, Sydor, Winchester a Weaver) Podpísať by sme mali a mohli : Masona, Steena, Kinga, Armstronga a Colaiacova.
Ja som Alexovi veril od začiatku :good: . To je super, že sa rokuje o novej zmluve s Perronom a Johnsonom, v budúcnosti to tu budú mať na starosti :D . Podpísať zmluvu na 3-4 roky s Masonom a ešte k tomu za také money je trocha riziko. Predsa len má už svoj vek :hmm: . Hej tak nejak to s tými UFA vidím aj ja, no nevadilo by mi ak by sme podpísali Weavera s Carlom sa celkom dobre zohrali podľa mňa. Škoda Tkachuka :-( . A čo sa týka tých podpisov kľludne by mi stačili Mason,Steen a Cola :) .
No a Ivan rád by som ti poprial všetko najlepšie k narodeninám nech sa ti v živote vo všetkom darí :) . A samozrejme prajme tebe aj Danovi príjemne sviatky a bohatého Ježiška :) .
Bluesfan píše:No a Ivan rád by som ti poprial všetko najlepšie k narodeninám nech sa ti v živote vo všetkom darí :) . A samozrejme prajme tebe aj Danovi príjemne sviatky a bohatého Ježiška :) .
vďaka, tak isto aj tebe všetko dobré a veľa radostných chvíľ v Novom roku pri sledovaní zápasov (alebo výsledkov) Blues :yes:
Pekné sviatky, kopec darčekov, ktoré ti spravia radosť,. no a aby sme sa tu takto stretávali čo najdlhšie...
Nič iné si ani neprajem. Ďakujem aj ja :) .
Aj ja Vám prajem príjemné a pohodové sviatky :) Ivan narodeniny ..
Sledujem že posledné zápasy vonku boli super, dnes to natiahneme, Calgary chytí :P
čakal som, či sa neukáže aj Dano, no čo už, hádam inokedy...

A dnes má narodeniny aj náš T.J. Oshie a práve dnes 23.12. má presne 23 rokov, tak všetko naj... :cool:

- mimochodom, ak dnes porazíme CGY, stane sa tak vôbec po prvý krát, čo vyhráme vonku všetky tri zápasy po sebe u týchto troch súperov (VAN, EDM, CGY) z 27 pokusov, ktoré sme doteraz v 42 ročnej histórii absolvovali, tak to chlapcom neskutočne prajem, nech sa im to konečne podarí... :fan: :povzbudzovanie:

- Inak z doteraz odohraných zápasov u súperov sa nám veľmi darí, máme bilanciu 10 - 3 - 3 a patríme k najlepším v tomto hodnotení v celej NHL. :good: (kiež by sa nám takto darilo aj doma...)

- a ešte jedna potešujúca správa, na súpisku MSJ tímu USA sa dostali dvaja naši veľmi talentovaní hráči a to : Philip McRae a David Warsofsky, čo je super. Tu je komplet súpiska a odkaz na článok :
http://www.hockeybuzz.com/blog/Andy-Str ... er/5/25094
takže dnes v noci nás čaká zápas : CGY - STL

- v tomto roku sme sa s týmto súperom stretli 4x doposiaľ a 2x sme prehrali, rovnako tak sme vyhrali. Dnes by bodla aspoň remíza. V tejto sezóne sme s CGY odohrali zatiaľ jediný zápas, u nás doma a prekvapivo sme vyhrali 4:3.
CGY z posledných 5 zápasov vyhrali iba jediný a tak sa zdá, že majú menšiu hernú krízu, čo by mohlo byť v náš prospech, nakoľko vonku hráme dobre, uvoľnene a naviac sa nám celkom darí v posledných zápasoch. Verím, že to bude zaujímavý zápas a nepredáme kožu lacno. Môj tip na výsledok 2:3 pp.
Super, vyčistené žalúdky zdá sa pomáhajú. Konečne sme spravili 3 výhry po sebe :good: . Aspoň nám dali pekný darček. Teší ma, že sa chytá aj Berglund, progres nastal aj u Boyesa. :good: . Snáď nám to takto pôjde ďalej :) .

Takže Bluesmani vy ste takto vianoční? :D . Tak teda Dano aj tebe prajem všetko najlepšie k narodeninám a zároveň ti želám aj príjemne sviatky, veľa darčekov a nech ta tešia výkony Blues :) .
5276 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS