Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ST. LOUIS BLUES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Neuveriteľné :shock:

2 zápasy po sebe doma s priateľnými súpermi a ani sme nestrelili gól. Žeby dnes ´´páni´´ hokejisti boli mysľou na helloweenskej párty? Neviem si to vysvetliť. Naše hviezdy to je kapitola sama o sebe. Myslím, že najvhodnejšie riešenie je poslať Boyesa, Backesa a spol. na farmu a poslať odtiaľ chlapcov, ktorí budú makať. Lebo toto je zatiaľ katastrofa. Zápas som nevidel a nemám chuť ani na highlights. Čo sa týka ofenzívy si to viem predstaviť a čo sa týka defenzívy dám na teba Dano :-P . Presne ako vravíš výkony ako na hojdačke. Dnes sme dokonca porušili trádíciu W,L,W,L a 2X po sebe sme dostali kefu. Tak snáď si chlapci čo najskôr vyčistia hlavy a začnú hrať to, čo sa od nich očakáva lebo je nad slnko jasné, že tento tím má na viac než to, čo momentálne predvádza.
ja ešte stále premýšľam, čo sem napísať... :hmm:

Dnes ráno, keď som si pozrel výsledky, som mal kopec nepublikovateľných myšlienok.., aj teraz som ešte stále veľmi rozladený. :x A to vzhľadom na fakt, že sme práve doma 2x po sebe pustili perie spôsobom, aký sa mi teda vôbec nepáči. :sad2: :? Nechcem byť nechutný a urážať, tak hľadám vhodné slová a nejako mi to nejde... :? :dole: :doh:
tak toto je výstižné :

The team has scored only seven goals in six games at Scottrade Center this season, and one was an empty-netter. The Blues registered a season-high 34 shots against Florida, giving them 66 in their last two games, but again they were kept off the board.
"Whatever it is, we have to put pucks in," said Blues forward Brad Boyes, who has 11 of those 66 shots and nothing to show for it. "Enough is enough here. ... The way things are going, at home, we're not playing tough. I don't have the answers, but we've got to keep going forward."

The Blues had lost only once on Halloween in their 43-year history, but Saturday was scary bad. Among the crowd of 17,943, many of whom were in costumes, there seemed to be ghosts from the 2005-06 and 2006-07 seasons lingering in the building. :sad2:

:!: no a ešte sa nám zrejme zranil ďalší hráč a to Andy McDonald, čo je samozrejme nepríjemné :?

In the third period, the Blues lost one of their co-leading scorers when McDonald went down. He was chasing the puck with Florida defenseman Keith Ballard when he fell forward into the end boards in the offensive zone, hitting his right shoulder and the side of his face.
McDonald was helped off the ice and didn't return to the game. The Blues had no update after the game.

po zápase sa Keith Tkachuk vyjadroval v tom zmysle, že budú hľadať nejaké riešenie, ako toto všetko zmeniť a potešiť fans.
"We've just got to find a way to work hard this week and find a way to get back," Tkachuk said. "You can be negative all you want. It's not the way we're supposed to be playing, and we need people stepping up ... there's no question about it, but we have to stick together somehow and find a solution."

Ja len dúfam, že nezostane zasa len pri slovách a prianiach, ale vstúpia si všetci hráči do svedomia a predvedú na 100% všetci čo v nich je. Inak sa začnú fanúšikovia Blues zo Scottrade Center vytrácať...

a ešte novinky z nášho tábora .

:arrow: http://www.stltoday.com/stltoday/sports ... enDocument
Takže Yanick aj Strachan naspäť do Peorie. Zasa raz je mi ľúto Stastnyho :cry: Hral veľmi dobre a ... nuž, čo už.
tak, tak... :yes:

The Blues assigned defenseman Tyson Strachan and center Yan Stastny to their American Hockey League affiliate in Peoria on Sunday. Strachan played six games with the Blues and had two assists, while Stastny played in two games and collected one goal.
The move was made in the anticipation that several players will be returning to the lineup on Thursday, including forward T.J. Oshie and defensemen Barret Jackman and Carlo Colaiacovo.

ako píšu, to sa dalo očakávať, v podstate iba vyplnili diery v zostave. Podstatné je, nech začneme zasa vyhrávať.
Inak po návrate Jackmana a Colaiacova dôjde k ďalším zmenám v obrane, ktorá posledne vyzerala takto :

Darryl Sydor - Erik Johnson

Eric Brewer -Alex Pietrangelo

Mike Weaver - Roman Polak

vzhľadom na posledné čísla a následné kritiky, to vidím na Weavra, že bude následovať Strachana a siedmym obráncom sa stane jeden z dvojice Pietrangelo, Sydor. Mohlo by to potom vyzerať nejako takto (môj odhad) :

Brewer - Johnson

Jackman - Polák

Colaiacovo - Pietrangelo

(7D - Sydor)

Návrat T.J. je potešujúcu, hlavne nech už sa nám začne dariť aj strelecky. Dúfam, že najbližší zápas s CGY sa nám nejako podarí vyhrať a troška sa nakopneme. Potom totiž prídu 2x ťažké zápasy vo PHI a ATL. Potom už príde séria 6 domácich zápasov a to by bolo dobré čo najviac zúžitkovať. kto nás to vlastne čaká..?

10.11. - VAN
12.11. - NSH
14.11. - SJS
19.11. - PHX
21.11. - NYI
23.11. - BOS

Ak mám byť optimistom, tak 8 b z týchto zápasov by potešilo.
Blues look to reignite fire from last season
(názov najnovšieho článku - veľmi výstižný)

Ak si to prečítate, budete mať asi ako ja pocit, že chalani vlastne poznajú príčiny, vedia čo treba urobiť, ako to zlepšiť a tak sa zrejme aj vám naskytne otázka, kedy to mienia aj realizovať..? Uvidíme, či im táto prestávka príde vhod, dajú si to v hlavách do poriadku a zdravo sa "naserú". Tá zdravá agresívna drzosť mi u našich veľmi chýba, je to presne to, čo nás zdobilo v závere predošlej sezóny. Aj to sa v článku spomína. Bolo by teda načase, aby sme sa konečne zobudili a začali produkovať takýto hokej, pretože káder máme ešte o čosi silnejší, než zo spomínaného obdobia a to sa nám darilo o poznanie lepšie...

takto to vidí Backes : "It's a mind-set," Blues forward David Backes said. "You set your mind to it before the game starts. It's not the puck bouncing over our sticks every single time. It's definitely not that. It's something we can control.
"We have most of the key pieces to the puzzle that we had last year, plus we have a few high-quality guys (back from injury). To not be as successful as we were in the second half, it's obviously not personnel. It's something within our locker room that we need to change, as far as our mentality.
"
"That's 66 bids at goals and we get zero out of it," Backes said. "There's a lot of guys in here maybe trying to do too much, trying to complicate the game too much, myself included." :?: :!:

I don't know if it's been used a lot in our room, but I think we've got to get back to what we were doing without them," Blues center Jay McClement said. "I don't think we can expect to be better just because we've added those types of players. We still have to do all the things we had to do to be successful last year."

Zaujímavé sú aj komentáre k tomuto článku, ak máte záujem prečítať si ho celý :
:arrow: http://www.stltoday.com/stltoday/sports ... enDocument

Veľmi chcem veriť tomu, že v najbližšom zápase s CGY budú naši hrať ako vymenení... :yes: :good:

LETS GO BLUES :povzbudzovanie: :fan: :povzbudzovanie:
Najnovšie správy o BLUES :

:arrow: Blues center Andy McDonald, who is said to be experiencing some stiffness after Saturday’s crash into the boards, is not practicing this morning. I will have an update on McDonald after practice.
That means the Blues are down to 11 forwards, after sending Yan Statsny to Peoria on Sunday.

:arrow: T.J Oshie is back at practice today and is expected to play Thursday against Calgary.
The Blues have eight defenseman on the ice today, after sending Tyson Strachan to Peoria.

:arrow: Carlo Colaiacovo, who has missed three games with the flu, is back today. And Barret Jackman continues to skate practice. Again,

a ešte posúvam jednu zaujímavú diskusiu na fóre : http://www.stltoday.com/forums/viewtopic.php?t=674272
...z ktorej vyberám jeden zaujímavý postreh :

The only thing the Blues could do is draft...which they have done a pretty decent job of the past few years. This team is still years away from being a Stanley Cup contender, and they won't be one under Murray, that is a given.
I think the real rebuilding starts next season when players like Kariya, Tkachuk, Steen, Sydor, Weaver, are gone and replaced with Eller, Pietrangelo, Junland. along with Perron, Oshie, Berglund, Johnson...we're going to be a younger/new-faced team...a team Murray won't be coaching. (skúsených borcov nám treba, o Kariyu a Steena by som ja osobne zabojoval... a Murray je myslím si dobrý tréner)
I don't think JD has done anything wrong other than overpaying for some players, but we'll need some good luck and good signings this off-season, and more good drafting, but most importantly, a better coach. (asi človek nepostrehol, že sme s tým našim pred sezónou podpísali nový 4r. kontrakt, takže to nehrozí podľa mňa)
Vzhľadom na posledné čísla a následné kritiky, to vidím na Weavra, že bude následovať Strachana a siedmym obráncom sa stane jeden z dvojice Pietrangelo, Sydor. Mohlo by to potom vyzerať nejako takto (môj odhad) :

Brewer - Johnson
Jackman - Polák
Colaiacovo - Pietrangelo

(7D - Sydor)
---------------------------------------------

... a presne k tomuto problému sa rozbehla ďalšia zaujímavá diskusia na fóre a je tam veľa zaujímavých príspevkov, ktoré sú v mnohom podobné môjmu odhadu :

:arrow: http://www.stltoday.com/forums/viewtopi ... c&&start=0

napr. : Brewer, Jackman, E.J., and Polak are locks as the top 4.

Petro stays and gets Perron type schooling.

Carlo stays and possibly becomes trade bait.

Sydor stays

Weaver goes thru waivers, and if he clears goes to Peoria.
práve že je :? , a aj to tam niekto spomínal v diskusii, veľmi by mu hrozilo, že si ho niekto stiahne... každopádne s obráncami problém nemáme, práve naopak. A to sú v zálohe ešte Strachan, Junland, Bell, Wagner,
:arrow: Although the Blues aren't sure if McDonald will return by Thursday, forward T.J. Oshie will be available after going through a full practice with the team again. Oshie has missed four games after having an appendectomy.
"I feel great, back to 100 percent," Oshie said.
He said that he lost eight or nine pounds after the surgery, but he's put half of that back on.
"He's flying out there, he's come to play and certainly we miss his aggressiveness in the lineup," Murray said.

:arrow: The Blues had eight defensemen at practice after the return of Carlo Colaiacovo. He missed three games with the flu.
"I felt a little winded at the start (of practice Tuesday)," Colaiacovo said. "My body has been completely shut down for about five days. But as the practice went on, I started to feel a lot better. It's tough to say … I'll know more (today) about how I feel, strength-wise and conditioning-wise."

:arrow: Andy McDonald skated Tuesday, showing some progress from Saturday's scary crash on the ice, but the Blues still aren't sure whether the veteran center can play Thursday against Calgary.
McDonald was injured in the third period of Saturday's 4-0 loss to Florida when he lost his balance and slid hard into the boards, absorbing most of the collision with his face and neck.
"He skated this morning, and that was encouraging," Blues coach Andy Murray said. "Today was the first time Andy was back on the ice. He took therapy for a couple of days and got back out there today."

Explore the 2009-2010 St. Louis Blues team roster

:arrow: http://www.stltoday.com/blogzone/multim ... am-roster/
- veľmi pekne spracované, paráda :good:

a ešte link na zaujímavú špekuláciu fans z fóra : "Boyes & Brewer Straight Up for Staal"
http://www.stltoday.com/forums/viewtopic.php?t=675053

tak čo ty na to Bluesman..?
Nikdy!

Ani za nič na svete. :beee:

Nemyslím si že zrovna takáto výmena je to čo by sme potrebovali, na druhej strane sa nebránim výmene, ale toto nie. Stále si myslím, že Boyesie má ohromný potenciál. Ale aj tak mám pocit, že ak sa naše výsledky čoskoro nezmenia, bude musieť nejaký trejd prísť. Ale viacmenej som si istý, že to Líška vymyslí opäť dobre ku spokojnosti fans a zlepšeniu morálky, ale nepredbiehajme. Čaká nás našlapaný súper, s ktorým by miimálne pre mňa boli body prekvapivé, ale zasa vôbec to nieje nemožné. V tomto čase som z našej hry dosť zmätený a ozaj neviem čo mám očakávať, takže dať tu tip môžem jedine z brucha...teda STL 2:3 CGY po nájazdoch. Kiežby som sa mýlil.
STL - CGY 1:2 (pp)

tak sme to nakoniec ustáli so cťou, potešil fakt, že strelecky sa presadil veľmi šikovný hráč s č. 61 Lars Eller keď veľmi šikovne tečoval dobrú strelu od modrej, od uzdraveného T.J. Oshieho a to v presilovke. O Ellerovi sa už pred sezónou písalo, že by mohol za A-čko niekoľko zápasov odohrať, nakoľko sa mu veľmi vydaril prípravný kemp. Som rád, že sa mu to podarilo a verím, že svojim výkonom oslovil aj trénera, takýchto hráčov práve teraz potrebujeme. Je priebojný, ide nebojácne do súbojov, cítiť z jeho hry chuť niečo dokázať a naviac skóruje, čo je pri dnešnej mizérii našich strelcov veľmi podstatný fakt. Takže len tak ďalej Lars... :good:
Škoda toho nešťastného prvého gólu, ktorý Mason mohol stiahnuť ešte pred čiarou, ale to ako ho tam dorazil Sydor ma nahnevalo, aj keď gól by už asi platil aj tak. Za ten gól v predlžení Mason nemohol, veľa toho nevidel a Phaneuf to trafil perfektne.

http://blues.nhl.com/club/recap.htm?id= ... L|STL|home

http://www.nhl.com/scores/htmlreports/2 ... 020213.HTM

http://www.nhl.com/scores/htmlreports/2 ... 020213.HTM
ivan23 píše:tak sme to nakoniec ustáli so cťou, potešil fakt, že strelecky sa presadil veľmi šikovný hráč s č. 61 Lars Eller keď veľmi šikovne tečoval dobrú strelu od modrej
A ja myslel ze kdyz jsi napsal sikovne tecoval tak ze ji nekaj sikovne tecoval padlem ale on se puku hokejkou ani nedotkl :-(
vlastne máš pravdu a to v tom, že šikovná teč je vlastne úmyselný dotyk, kde hráč cieľavedome mení smer strely, takto to Lars vlastne iba štrajchol ramenom a so šťastím to tam padlo, lebo brankár už nemal čas to vyhodnotiť a zmeniť pozíciu. Môj pohľad na túto situáciu bol o tom, že hráč dobre clonil a vlastne stál tak, že nakoniec vyrobil gól, čo je tiež dôležité...
Kopec vyložených šancí sme v zápase nevyužili a tak je človek rád aj za takýto gól :) :smile03:
ešte taká malá zaujímavosť :
z 20 hráčov, ktorí nastúpili v zápase proti CGY, boli až 6, ktorých sme draftovali z 1. kola v poslednom období...
" Blues forward Lars Eller, who was the 13th overall pick in the 2007 draft, played his first NHL game Thursday and scored his first goal to tie the game in the third period. With Eller in the lineup, nine of the team's 20 players in Thursday's game against Calgary were Blues' draft picks. Six of those nine were first-round picks: Eller, Johnson, Patrik Berglund, Alex Pietrangelo, David Perron and T.J. Oshie.

Ohlasy na Ellerovu hru : The Most Impressive Thing About Eller

:arrow: http://www.stltoday.com/forums/viewtopic.php?t=675430
ivan23 píše:vlastne máš pravdu a to v tom, že šikovná teč je vlastne úmyselný dotyk, kde hráč cieľavedome mení smer strely, takto to Lars vlastne iba štrajchol ramenom a so šťastím to tam padlo, lebo brankár už nemal čas to vyhodnotiť a zmeniť pozíciu. Môj pohľad na túto situáciu bol o tom, že hráč dobre clonil a vlastne stál tak, že nakoniec vyrobil gól, čo je tiež dôležité...
Kopec vyložených šancí sme v zápase nevyužili a tak je človek rád aj za takýto gól :) :smile03:
To je jasne :wink: I takovy gol dokaze hraci pozdvednout sebevedomi tak snad to Ellera nakopne a St.Louis vubec potrebovali byste to :wink:
Tak nás zajtra čaká veľmi nepríjemný súper PHILADELPHIA, ktorá je v súčasnosti na 6. mieste Východnej konferencie.
Naši na tom po troch po sebe idúcich prehrách nie sú najlepšie. Sme posledný vo svojej divízii a 13. v konferencii. Z 13. odohraných zápasov sme vyhrali iba v 5 zápasoch a prehrali zvyšné, z toho 2 až po predlžení. Veľmi málo strieľame, sme tretím najmenej strieľajúcim tímom :? Z 364 pokusov o gól sme uspeli zatiaľ iba v 30 prípadoch, čo je niečo cez 12% úspešnosti a to je žalostne málo :sad2:
Čo je tiež zarážajúce, už v troch zápasoch po sebe, sme nedali gól v hre 5 na 5 :!: :?:

Tu by mal tréner troška pritlačiť na hráčov, aby častejšie strieľali, tlačili sa do bránkoviska a skúšali cloniť, tečovať strely v priestore pred bránou a pod. Viem že zlepšenie nepríde samo od seba, v prvom rade sa musia nakopnúť hráči, ale verím, že potenciál máme na to, aby sme hrali lepšie. Nie je možné, aby tak dlho neskóroval Kariya, Boyes, McDonald, či Backes, Perron alb Tkachuk. Mason chytá spoľahlivo, veľa neinkasujeme, takže až začneme dávať viac gólov, verím tomu, že začneme aj vyhrávať.
V tom najbližšom zápase vo PHI si myslím neuspejeme, Philka je dobre rozbehnutá a má skvelú obranu aj útok, veľmi dobré hrá oslabovky a presilovkách ani nehovorím, je to ťažký súper. Niečo by ale sme mohli vymyslieť v ATL a prípadný úspech by nás mohol nakopnúť k lepším výsledkom, lebo potom nás čaká skvelá šnúra 6 domácich zápasov, ktoré by bolo dobré bodovo čo najviac využiť.

http://www.stltoday.com/stltoday/sports ... enDocument
PHI - STL 2:1 (ts)

skvelý zápas v ktorom dominovali obrany a brankári. Šnací bolo v zápase na oboch stranách pomerne dosť, no Mason aj Emery boli skvelí :good: (pomer striel bol 36-31)
V prvej tretine zaujala bitka Janssena s Ashamom, v ktorej mal mierne navrch Janssen, odporúčam pozrieť Highlights.
V druhej tretine sme mali skvelú šancu už na začiatku, keď bol na trestnej lavici Asham, skvele tam unikol po ľavej strane Tkachuk, ale neprestrelil Emeryho. Šancí bolo v tejto tretine pomenej oproti prvej tretine, ale nakoniec pri našom oslabení, keď sedel na trestnej pre zmenu Janssen, sme v jednom momente zle striedali, dokonca tam niekto pri mantinely spadol, Pronger to skvele rozohral na Girouxa, a ten našiel Hartnella, ktorý sa nemýlil. O tom som písal pred zápasom, Philka má smrtiace presilovky a toto bola ich tretia v poradí. Inak sa hralo pomerne slušne, nebolo veľa vylúčených (na naše šťastie)
V tretej sme na začiatku vyrovnali Oshiem, keď dostal puk ideálne pred Emerym a prestrelil ho. V tejto tretine zaujalo zopár skvelých šancí, najmä Crombeen mal na hokejke gól, no skóre sa už nezmenilo. V predlžení gól nepadol, ale jasne v ňom mali navrch hráči PHI, tá Hartnellova šanca v závere bola super, no Mason to zázračne udržal betónom pred čiarou. Škoda že sa tam zranil Polák, ktorý dobiehal Hartnella v plnej rýchlosti od modrej a vletel rovno do brány. Dúfam, že to nebude nič vážne, ale dosť kríval, tak neviem. :?
Prišli na rad trestné strieľania, svoje nájazdy premenili Giroux, potom Boyes a v poslednej sérii sa nemýlil Pyorala, naopak Backes nedal, tu je to podrobne : http://www.nhl.com/scores/htmlreports/2 ... 020231.HTM

pridávam Stats :
http://www.nhl.com/scores/htmlreports/2 ... 020231.HTM
http://www.nhl.com/scores/htmlreports/2 ... 020231.HTM

Čo dodať, zápas to bol parádny, naši nesklamali. Získať bod u tak silného súpera je pekný výsledok a ak by sme mali troška viac šťastia mohli byť body dva. Potešila najmä zlepšená hra. Ak tento výkon zopakujeme aj v ATL, tak verím, že si od nich prinesieme oba body :yes:
Tak do toho Blues : :povzbudzovanie: :fan: :povzbudzovanie:
No a na fóre sa rozbehla debata a ohlasy na praktiky nášho trénera Murraya :
http://www.stltoday.com/forums/viewtopic.php?t=675523

ja osobne by som jemu celú vinu za tento stav nedával, je to dobrý tréner, chce to podľa mňa len čas.

Brett Hull do siene slávy : A Hall of a career comes full circle for Brett Hull
http://www.stltoday.com/stltoday/sports ... enDocument

The Hockey Hall of Fame will induct a star-studded cast on Nov. 9 when Steve Yzerman, Brett Hull, Brian Leetch and Luc Robitaille are inducted as players and Lou Lamoriello is inducted as a builder.
http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=504636

Ocenenie dostane aj prezident Blues p. Davidson :
ST. LOUISJohn Davidson, currently in his fourth year as president of the St. Louis Blues, will be honored this Monday with the NHL’s prestigious Foster Hewitt Award. The honor, recognized by the NHL Hall of Fame, pays tribute to Davidson for his more than two decades of excellence behind the microphone for various national television partners, as well as for his dedication to the game and the National Hockey League.
St. Louis Blues fans will have their own opportunity to salute Davidson on Saturday, Nov. 14, when the Blues play host to the San Jose Sharks at 7 p.m.
The night’s pre-game ceremonies begin at 6:45 p.m., at which time Davidson will make remarks to the Scottrade Center crowd.
mimochodom tréner Andy Murray skúša na tréningoch pred zápasmi nové formácie na presilovky, kde do prvej zahrnul aj nováčika v A-tíme Larsa Ellera, čo je dosť prekvapivé (je na mieste Paula Kariyu, tak či to nie je tak troška aj psychologický ťah zo strany trénera na Paula, aby sa troška zobudil :sad2: ).
Eller will take Kariya’s spot on the power play. In Thursday’s loss to Calgary, Eller had the Blues’ only goal, which came on the power play. The goal ended a scoring drought of 168-plus minutes and also ended an 0-for-26 spell on the power play.
How much Kariya has been responsible for the Blues’ lack of success on the power play isn’t really clear. But in recent weeks, the team has made several changes on the unit, which currently ranks 25th in the NHL (7-for-48, 14.6 percent).

Už včera na tréningu vo Warchovia Center to skúšali v tomto zložení :

- Brad Boyes, Keith Tkachuk, Lars Eller, Darryl Sydor and Alex Pietrangelo

- David Perron, David Backes, Patrik Berglund, T.J. Oshie and Erik Johnson

Keďže sme včera nehrali zle, je celkom možné, že to takto zostane aj v dnešnom zápase s ATL...

Inak herne sa mi v poslednom zápase veľmi páčila naša lajna z mladíkmi Eller - Berglund - Oshie, ktorí hrali dravo a nebojácne, vôbec nepôsobili ustráchane a mali zopár skvelých šancí. Dnes by niektoré z nich mohli premeniť.
Ale musíme si zasa dávať pozor na oslabovky, pretože ATL má pomerne silnú presilovku (z doteraz odohraných 48 presiloviek, dokázali ich hráči premeniť 13 !)

:arrow: Pokiaľ ide o to zranenie Poláka z nočného zápasu s PHI, tak by to malo byť v pohode, čo je dobré :
I was told late last night that Roman Polak is OK and should have no problem playing today.

No a zaujímavé bude, koho dnes tréner postaví do brány, či ponechá Masona, ktorému to ide, alebo pristúpi k avizovanému nasadeniu Ty Conklina.
Chris Mason is expected to be in goal tonight for the Blues. The team may follow up with Ty Conklin Sunday in Atlanta, but if Mason plays well, he could get the nod in back-to-back games.

A ešte jedna otázka na dnes večer : With Jackman back today, who sits on defense? Sydor, Weaver, Pietrangelo??
tak na to som naozaj zvedavý, tipujem to na Weavra...

inak : Blues players Andy McDonald and Barret Jackman, both recovered from injuries, are expected to play today against Atlanta.
STL - ATL (23.00)

Preview : http://blues.nhl.com/club/preview.htm?i ... L|STL|home

Čo k zápasu..? Bolo by dobré, aby sme v tomto druhom tohtosezónnom vzájomnom zápase vrátili Atlante domácu prehru. Hrajú bez zraneného Kovaľčuka, čo je pre nich citeľná strata a naši po dvoch dobrých zápasoch v CGY a PHI by mohli konečne zabodovať naplno. Ja si myslím, že dnes to pre nás dopadne dobre, chalani sa zdajú byť v pohode, rozbehli sa a je otázkou času, kedy sa nám začne dariť aj strelecky. Nech už bude chytať Mason, či Conklin verím, že to bude v poriadku a budú ako vždy oporou, obranu máme tiež veľmi dobrú, tak len nach sa zadarí strelcom. Boyes a Perron by to dnes mali prelomiť, ak by sa pridal Paul, či Keith, Oshie alebo Eller bolo by to fajn.
Vidím to dnes na výhru našich v pomere 5:2 :smile03:

Tak ma nesklamte Blues :fan:
Ja si mysllím, že by sme určite mali v Atlante zabodovať naplno. Pri všetkej úcte k súperovi keď už tu nevyhráme tak...Bolo by dobré ak by sa prebudili strelecky naše najväčšie ´´hviezdy´´ Boyes,Kariya,Backes a spol. A ako Ivan napísal minimálne 5 by nebolo od veci :) . V útoku sme naďalej jaloví teší ma však obrana a Mason. Nuž nechajme sa prekvapiť a už iba dodám, zápas vysiela Nova sport o 23:05 tak poďme do toho lebo určite máme na viac než to čo momentálne predvádzame. :povzbudzovanie:
Takto to vidia na stránke nhlpro.cz :

Atlanta Thrashers - St. Louis Blues

Proč sledovat zápas? Atlanta po skvělém vstupu do letošní sezóny ve svých výkonech výrazně polevila, k čemuž určitě přispělo i zranění ruského kanonýra Iljy Kovalčuka. Dnes by však Thrashers chtěli navázat na výhru z 8. října, kdy St. Louis porazili 4:2 a odrazit se k lepším výkonům. I St. Louis se stále herně hledá a očekává se od něj výrazně více. Kdo si nakonec odnese důležité dva body?
Aktuální forma: Domácí tým zvítězil dvakrát z posledních pěti utkání, třikrát svému soupeři podlehl a připsal si čtyři body. Modří mají na svém kontě jednu výhru, dvě prohry po prodloužení a dvě porážky v normální hrací době, což znamená zisk čtyř bodů.
Zranění: Atlanta bude bez výpomoci Kari Lehtonena, Borise Valábika a Iljy Kovalčuka. St- Lous má na marodce Barreta Jackmana, Alexandera Steena, D. J. Kinga, Romana Poláka, Andy McDonalda a Carla Colaiacova.
(tu to celkom nesedí, lebo Polák, Jackman aj McDonald dnes nastúpia)
The Blues will get two of their top players back when defenseman Barret Jackman and left winger Andy McDonald return to the lineup today against Atlanta. (kvôli tomu majú dnes deň voľna naši dvaja najstarší hráči a to Sydor a Tkachuk)
Defenseman Roman Polak is OK after flying over goaltender Chris Mason and into the back of the net last night. He will be back in the lineup today.

Brankáři: Ondřej Pavelec se pravděpodobně postaví do brány Thrashers. Blues vloží důvěru do rukou Tye Conklina.
Zajímavosti: V mínulé sezóně se dnešní soupeři střetli dvakrát, oba duely vyhráli Bluesmani. Atlanta dnešním zápasem otevírá svoji zajímavou sérii tří nedělních utkání na domácím ledě v řadě. Při zranění Iljy Kovalčuka je jednou z hlavních postav centr Rich Peverley, jenž během 13 střetnutí nasbíral hned 17 bodů za sedm gólů a deset asistencí a má tak nakročeno k nejlepší sezóně v kariéře. Na straně St. Louis podává i přes nižší počet vstřelených branek stále slušné výkony veterán Keith Tkachuk, který získal za 14 zápasů tři góly a šest asistencí a v letošním duelu proti Atlantě vstřelil jeden gól.

Hrať by sme dnes mali takto :

Barret Jackman - Erik Johnson

Eric Brewer - Alex Pietrangelo

Mike Weaver - Roman Polak

1. McDonald - Backes - Boyes
2. Eller - Berglund - Perron
3. Kariya - Oshie - Janssen
4. Crombeen - McClement - Winchester

Tak LETS GO BLUES !
5276 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS