Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ST. LOUIS BLUES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

tak čítal som že Mason je na dva týždne z hry vonku ... ale strata to podla mna nie je kedže stabilnou jednotkou je a bude Manny Legacy no a na poste dvojky aspon dostane šancu nejaký "farmar" neviem či tam ešte chyta za farmu Bluesmanov Schwarz... pretože pravej eho by som rad videl znova v akcii
ST Louis opat dokazalo otocit takmer strateny zapas a opat to Manny vychytal v SO.......
Many ma formu ale hlavne utok
St.Louis stiahlo z waiver listiny bitkára Davia Kočího (ktorý hrával za Tampu - tejto sezóne)
Tak dneska Bluesmani zklamali na celé čáře a prohráli s LA 0:4!! :thumbsdown:
cepi píše:to si bluesmani robili prdel s tym celkovym poctom striel :doh: 15
tak pre zaujimavost, po uvodnej tretine Bruins - Thrashers bolo na domaceho Fernandeza vyslano 17 striel...naozaj nechapem co ti bluesmani pocas celeho zapasu strelecky stvarali :eek2:
Ben Bisho vychytal vitazstvo proti panters,ale pre zranenie tiez nedochytal.Nahradil ho Marek Schwarz,ktory takisto neinkasoval.....No vyzera to zaujimavo s tymi zraneniami brankarov....
cepi píše:
cepi píše:to si bluesmani robili prdel s tym celkovym poctom striel :doh: 15
tak pre zaujimavost, po uvodnej tretine Bruins - Thrashers bolo na domaceho Fernandeza vyslano 17 striel...naozaj nechapem co ti bluesmani pocas celeho zapasu strelecky stvarali :eek2:
No oni to robili asi tak, že v prvej tretina sa chvílu snažili a potom už len prišli na polku, odovzdali puk a čakali čo bude.
Teraz som si pozrel štatistiky a Boyes má 7 a Tkachuk 8 gólov. :shock: V tom zápase s Kings som si ich ani nevšimol. :o
Počúvajte nejako Bluesmani valia, v prvej desiatke naproduktívnejších hneď traja hráči (Kariya,McDonald,Boyes), k tomu ešte Keith Tkachuk a pár ďalších, je to asi útok nie na pohár, ale na play-off
Zaujímavý trejd

STEMPNIAK do TOR za Steena a Colaiacova !!!!!!!!

meskas 1 den :roll: sledovat sekciu NHL-)ostatne - trejdy.. :frajer2:
kanter píše:Zaujímavý trejd

STEMPNIAK do TOR za Steena a Colaiacova !!!!!!!!

meskas 1 den :roll: sledovat sekciu NHL-)ostatne - trejdy.. :frajer2:
viem :D
strelec 2 gólu v 9. min. Berglund, tak som si tipol správne, potešilo :yahoo:
škoda, po tom ako dali na 3:2 už to chcelo udržať a nie hneď o minútku dostať gól :( . Ten štvrtý z presilovky už pri účasti tých najlepších, (čo hydinka na presilovky má) bolo skôr otázkou času. Čo už, remíza by bola spravodlivejšia.
Najbližšie je zápas s diablami a to bude ťažké...
tak dnes po troch smolných prehrách (vždy o jediný gól) v rade, by mohli konečne zabodovať, ale či budú na rozbehnutých modrokabátnikov stačiť, to netuším.
Pradicka Blues, vyhra na lade Vancouveru je velmi dobra. Pomer striel 22:36 to je jasna dominancia :good:
Blues mali veľa šancí,LaBarbera čo to pochytal,ale 6 kúskov tam aj tak dostal :)
super výsledok, ani som tomu nechcel veriť... :good:
škoda tej smolnej prehry v EDM, remízu si STL za ten výkon určite zaslúžili. Na strely to skončilo 28-22, čiže nič divoké, no aj tak možno povedať, že svoje tímy podržali obaja brankári. Bol to vcelku vyrovnaný zápas, so šťastnejším koncom pre olejárov.
nádhera, príjemne ma tento výsledok potešil a hlavne, že nesklamali moju veľkú dôveru, keď som natipoval čistú 1. Brad Boyes znova zavesil, tak čo si viac priať, len tak ďalej páni. :good:
tak to ma podrž, výhra na ľade jastrabov, odkiaľ sa v tejto sezóne body príliš nenosia, tak to už hej... :good:
Zápas som nikde nesledoval, tak o priebehu zápasu neviem nič, ale už fakt, že jastraby nedali ani gól o niečom svedčí. Taktiež je vidieť zlepšenú hru Blusmanov. Dnes dal prvý gól v tejto sezóne obránca Woywitka, z presilovky ešte v prvej tretine a v záverečnej to poistil klasika Tkachuk po prihrávke od Boyesa.
Tak super, postupová osmička sa viditeľne priblížila (strata 7 bodov nie je nijak tragická) a v kútiku duše im ju prajem. Je to veľmi sympatický tím, ktorý na to podľa mňa má. Posledné tri sezóny od výluky sa im to ešte ani raz nepodarilo, tak hádam sa tento tím správne nakopol a dotiahne to do PO.
nuž ak nebudú zbierať body doma, s tímom, ako je OTT, tak na PO môžu veľmi rýchlo zabudnúť. Nerozumiem tomu, dokážu v predlžení vyhrať v BOS, poraziť CHI na jeho ľade a doma keď tieto výsledky treba potvrdiť, prehrajú s OTT a dajú iba jediný gól. :sad2: :thumbsdown:
S PHI to bude ešte o čosi ťažšie podľa mňa, o zápase v DET ani nehovorím...
tak nakoniec to bola pohodička, obával som sa zápasu s PHI, no nakoniec s čistým štítom pre Chrisa a dokonca s asistenciou na tretí gól :good: . Strely na bránu vyrovnané, ale ak si pozrieme premieňanie presiloviek :
STL zahrali 8 a premenili 2, myslím, že to je dobré :thumbsup:
PHI hrala 12 a nepremenila žiadnu, to je už horšie :thumbsdown:
v zápase bluesmani dominovali a vyhrali zaslúžene a s prehľadom, je dobré vidieť, že sa udomácnili v zostave mladí (Berglund, Perron, ako aj hráči s výmien (Weaver z VAN, či Colaiacocvo a Steen, ktorí prišli z TOR výmenou za Stempniaka, ukazuje sa, že to bol zasa jeden dobrý ťah). Za B. Salvadora došiel pred sezónou z NJ bitkár Janssen a ukazuje, že je dobrou náhradou za doteraz zraneného D.J. Kinga (dnes sa znova pobil s Ashamom).
Čo dodať, strata na postupovú osmičku nie je tak tragická, takže ak sa takéto výkony budú stupňovať a celý tím do toho dá všetko čo v nich je, verím, že po troch rokoch bez PO sa tam znova môžu dostať.
veľmi zaujímavý nápad, ako prilákať divákov do hľadiska vyšiel od vedenia STL smerom k fanúšikom. Na každom domácom zápase hranom v sobotu, vylosujú jedného diváka, ktorému uhradia náklady na bývanie po dobu 4 mesiacov a taktiež do konca sezóny na každý zápas predávajú 500 vstupeniek za cenu 25,- USD.
Nedávno som v jednom článku čítal, že príchod nového Prezidenta klubu : John Davidson, sa udialo viacero zaujímavých ťahov, ktoré prilákalo divákov do Scottrade Arény. Angažoval trénera Andyho Murrayho, do vedenia dotiahli Ala McInnisa (bývalého skvelého hráča), do siene slávy vymenovali Bretta Hulla a pomenovali po ňom časť ulice, na ktorej sa Aréna nachádza (Brett Hull Way) a priviedli do tímu množstvo zaujímavých hráčov (Paul Kariya z NSH, Brad Boyes z BOS, Mike Weaver z VAN, B.J. Crombeen z DAL, Andy McDonald z ANA, či bitkár Cam Janssen z NJ . Celkovo sa zvýšil záujem o hokej v tomto meste za posledné tri roky o 3 tisícky na súčasný priemer cca 17 200 na zápas, čo je celkom slušné.
Aj na základe takýchto krokov musí byť každému jasné, že v tomto klube, ktorý pôsobí v NHL od roku 1967, (kedy došlo k prvému rozšíreniu tejto súťaže o tímy STL, PIT, PHI, LA, Minnesota North Star a Oakland) ide zasa správnym smerom. Aj preto si postupne získavajú čoraz viac fanúšikov, nie len v Amerike a to aj napriek nie najlepšiemu postaveniu v súťaži. Ale žiaden úspech sa nerodil ľahko, takže vyčkajme, ja verím, že o nejaký čas ich uvidíme hodne vysoko. Možno už v budúcej sezóne... :smile03:
Mňa prekvapuje Mike Weaver. :thumbsup: Dostáva u vás priestor a čo som ho videl hrá dosť dobre. Síce nezbiera veľa bodov ale v obrane si svoje odohrá. 2 sezóny strávil u Kings a myslel som si o ňom, že je to taký farma/nhl hráč. My sme ho tušim aj ako útočníka využívali. :) Nie je náhodou asistent kapitána v Blues?
5276 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS