Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ST. LOUIS BLUES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Tréner Blues Andy Murray a Dan Bylsma z Pittsburghu sa navzájom dobre poznajú...

:arrow: tu je článok, kde je aj video a zostavy, nakoniec je to troška inak, ale uvidíme...
http://www.stltoday.com/blogzone/mornin ... ther-well/

Mason potvrdený a zostava údajne takáto :

Andy McDonald-David Backes-Brad Boyes

Paul Kariya-Patrik Berglund-David Perron

T.J. Oshie-Jay McClement-B.J. Crombeen

Brad Winchester-Keith Tkachuk-Cam Janssen

Darryl Sydor-Erik Johnson

Carlo Colaiacovo-Roman Polak

Mike Weaver-Tyson Strachan

a na toto som hrozne zvedavý :
"Keep an eye on Cam Janssen tonight. It’ll be his job to pester Pittsburgh’s skill players. The Penguins obviously aren’t keen on opponents messing with Crosby, Malkin, etc. Janssen has to walk a fine line, but if he’s successful, the Penguins are known to retaliate and draw penalties."
They are the third-most penalized team in the league. By comparison, the Blues are the third-least penalized team.
:arrow: to som ani netušil, že sme tak "slušný" team... :D
Tak nám skončila prvá tretina a bolo to hrozné :?
Hráči PIT boli vo všetkých činnostiach lepší, lepšie a častejšie strieľali, vytvárali si šance, boli lepší v hre do tela a vytvorili si prevahu, ktorú dokázali zúžitkovať.
Prvý gól nám dal Kennedy, nahrával mu McKee, ktorý dnes hrá s chuťou a je ho vidieť.
Druhý gól sme dostali už o minútku, keď hneď po inkasovanom góle šiel na trestnú McDonald a presilovku zúžitkoval Malkin po prihrávke od Guerina, tiež nášho bývalého hráča. Malkin je zatiaľ veľmi často strieľajúcim hráčom, hrá dobre a dostáva sa často do šancí.
Našou jedinou vážnejšou šancou bola strela Crombeena spomedzi kruhov v čase 14.30 min. !
V závere sa ešte troška naťahovali Backes s Corsbym :box:
:arrow: pomer striel v tejto tretine hovorí za všetko 20 - 3 ! :?

O niečo lepšia je druhá tretina aspoň herne sme sa ako tak tučniakom vyrovnali, len škoda tých dvoch oslabení a zbytočných gólov, dnes hrá PIT tie presilovky veľmi dobre.
Začali sme dobrou šancou oshieho, to boli ešte na trestnej Backes s Crosbym, potom nás vystrašil Malkin v dobrej šanci. V 5. min mal skvelú možnosť Boyes, ale neprekonal Fleuryho, o chvíľku to skúšal Winchester, keď ho parádne našiel Tkachuk, ale tiež nedal. V 8. min. to už ale bol 3:0, keď Masona prekonal Fedotenko (v tejto tretine asi najlepší hráč na ľade) Hneď na to prestrelil od modrej všetko Letang a bolo vymaľované 4:0 :?
Výsledok prikrášlil v 13. min. Kariya po prihrávke od Johnsona, ktorému sa v tejto sezóne zatiaľ bodovo darí, tak len tak ďalej. V závere sme mali ešte dobré šance v presilovke pri vylúčení Eatona, ale už sme Fleuryho neprekonali.
Hru sme troška vyrovnali, ale nie je to ono. Dnes sme horším tímom a tučniaci vedú zaslúžene.
Pomer striel v 2. tretine (14 -8) celkovo zatiaľ 34 -11 :sad2:
tak sme to nakoniec dohrali a pripísali si ďalšiu prehru s tučniakmi v pomere 5:1 :?

V článku k zápasu sa zniesla pochopiteľne kritika a myslím si že oprávnene. Čísla nepustia a naše opory v porovnaní s rovnakým obdobím minulého roka sú na tom o niečo horšie a tak by nebolo dobré v takomto trende pokračovať. Čo je však pozoruhodné prezident klubu to nechce brať osobne hráča po hráčovi, ale mieni situáciu hodnotiť kolektívne, čo je v podstate celkom dobré:
"I don't like to look at individually; I like to look at it as team play," Davidson said. "You can't point to it and say, 'If this guy was better, we'd win.' If we play better collectively, the individual stuff will fall into place."

Ja osobne som mal naposledy pocit, že tá tímová "chemystri" nie je celkom v optimálnej pohode. Nie čo tomu chýba, sme menej agresívni, málo strieľame, pomerne ľahko dostávame góly :sad2: Ale neklesám na duchu, PIT bol ťažký súper, jeho kvality a kvality ich útokov sú niekde na vyššej úrovni a bolo to cítiť. Škoda skôr straty bodov v zápase s ATL. Vsádyam na to, že tréner niečo vymyslí, hráči sa troška zobudia a domáce výhry nás posunú ďalej a zlepšia všeobecnú náladu v tíme, ktorá mám pocit momentálne nie je najlepšia...
:arrow: článok : http://www.stltoday.com/stltoday/sports ... enDocument

a zopár zaujímavostí : http://www.hockeybuzz.com/blog/Andy-Str ... lo/5/23797

Eric Brewer will not return until he receives clearance from the doctors. There is no timetable for that to happen.
D.J King will play for Peoria tonight before returning to St. Louis as his two week conditioning assignment will come to an end. King has received some positive reviews down there as he looks to bounce from shoulder and thumb injuries.
Some industry sources tell me the Blues are currently shopping King around for a potential trade.
:?:

a následné reakcie fans Blues :
:arrow: http://www.stltoday.com/forums/viewtopic.php?t=671708

Nuž otázok sa vynára dosť, poniektoré prekvapivé, tak bude celkom zaujímavé sledovať, čo prinesie najbližšie obdobie...
:!: D.J. King recalled :!:
"The St. Louis Blues have recalled left winger D.J. King rom Peoria, according to club president John Davidson. The Blues host Minnesota Friday night and Dallas on Saturday."
Tak dnes nás čaká duel s Minnesotou. Hráme doma a tak očakávam, že domáce prostredie bude našou výhodou a konečne domácemu publiku chlapci predvedú zodpovedný výkon s víťazným koncom v riadnom hracom čase. :yes:

:arrow: preview z nhl.com : http://www.nhl.com/ice/preview.htm?id=2 ... sb:preview

The Minnesota Wild got Martin Havlat back on Wednesday after he had missed two games with a groin injury, but the injury news is still pretty bleak in the State of Hockey. Abrasive winger Cal Clutterbuck is making amazing strides in his quest to return earlier than expected from a high ankle sprain. Petr Sykora has missed four games with a groin injury and Pierre-Marc Bouchard has been out since opening night because of concussion symptoms.
For St. Louis, D.J. King has returned from a conditioning assignment and should be ready to go, but Barret Jackman, Alex Steen and Eric Brewer remain out.

dnes troška rozoberali Boyesove trápenie, ale ja mám pocit, že sa v tíme trápia viacerí. Tu je článok :
http://www.stltoday.com/stltoday/sports ... enDocument
... zaujalo ma, ako to okomentoval tréner : "To me when I look at Brad, it's all based on whether he's moving his feet or not," Murray said. "It's like any sport, when you're moving your feet, you're an effective player. When you are not, you are not effective. Brad is a guy who at times will play the game with his hands rather than his legs. You have to play the game with your feet, and when he does, the other things are going to fall into place."

Pozrel som si ako znova Murray poprehadzoval útoky ( aj keď to nie je na 100%, že takto budeme hrať :?: )

Andy McDonald - David Backes - T.J. Oshie

Paul Kariya - Patrik Berglund - Brad Boyes

Cam Janssen/D.J. King - Keith Tkachuk - Brad Winchester

B.J. Crombeen - Jay McClement - David Perron

Murray said afterwards that the lines may not look like this for Friday’s game.

On whether McDonald-Backes-Oshie could seem time together, Murray said: “Possibility. What we like to do in practice sometimes is switch guys around so that they have a practice with that line so that if we go to it in a game, there’s familiarity. Sometimes we change them because it’s good to get repetitions with other people.”

On Perron playing on the defensive stopper line, Murray said: “Same kind of thing (possibility). We may do that. I don’t know if we’ll do it from the start, but it’s something we could go to. Right now, I’d say we’re not totally sure. We’ll watch practice tomorrow.”

No a konečne sa tréner odhodlal k odpovedi na otázky, či bude hrávať aj mladý Pietrangelo, ale na môj vkus je to veľmi "šalamúnska" odpoveď :?
"The one thing with (Alex Pietrangelo) right now is we’ve got two veteran guys playing,” Murray said. ”One guy being Mike Weaver and one guy being Darryl Sydor. We’re basically playing with four young guys if you consider Roman (Polak) is still a young player. Erik Johnson’s a young player. Carlo Colaiacovo, even though he’s been in the league for a while, take a look at the number of games he’s played. Not many. He’s a young player. And Tyson Strachan to me, Tyson’s 25, but the way we have to look at him … to me, he’s still 21. We can’t differentiate him from a 21-year-old player to a 25-year-old player because his hockey experience up until now is a 21-year-old player as far as maturity. We’re basically playing with four. That’s the issue with Petro. When (Eric Brewer) and (Barret Jackman) come back, then we’ve got some more veteran leadership on the blue line. We’re playing four young guys now, and it’s tough to play five.”

Nuž a pokiaľ ide o môj pohľad na dnešný zápas : očakávam zlepšenú hru, väčšiu chuť po víťazstve, to znamená zvýšenie efektivity v zápase a najmä úspešnosti v presilovkách :!: . Dúfam, že nás podrží brankár Mason a obrana zahrá lepšie, ako posledne. MIN sa mi nezdá byť v absolútnej pohode a taktiež ju trápia zranenia viacerých hráčov, tak by sme to hádam mali využiť. Veľmi reálne verím v naše víťazstvo (trebárs 4:2 :?: :roll: )
Tak LET´S GO BLUES! :povzbudzovanie: :povzbudzovanie: :povzbudzovanie:
:!: inak pri všetkej úcte chalani, ale začína mi to tu pripadať, ako ONE MAN SHOW... :sad2:
STL - MIN 3:1 :good:

GOAL SCORERS
MIN: C. Kobasew (18:42 - 2nd)
STL: J. McClement (00:56 - 1st) , D. Perron (05:21 - 2nd) , B. Boyes (19:45 - 3rd)
GOALIES
MIN: N. Backstrom (L) STL: C. Mason (W)

http://www.nhl.com/scores/htmlreports/2 ... 020128.HTM

a D.J. King nakoniec do hry nezasiahol :

očakávané víťazstvo potešilo a už sa tešíme na Dallásek...
Pekne pekne, konečne! :)

Už by to mohlo znamenať výkonnostný aj výsledkový rast, dúfam, že sa teraz chlapci odrazia a začnú hrať to na čo majú.

Ivan prepáč že neprispievam, ale naozaj nemám čo. :-D Robíš z našej témy lepšiu stránku ako blues.nhl.com a ja nemám čo dodať. Len tak ďalej. :smile03:
Bluesman píše:Pekne pekne, konečne! :)

Už by to mohlo znamenať výkonnostný aj výsledkový rast, dúfam, že sa teraz chlapci odrazia a začnú hrať to na čo majú.

Ivan prepáč že neprispievam, ale naozaj nemám čo. :-D Robíš z našej témy lepšiu stránku ako blues.nhl.com a ja nemám čo dodať. Len tak ďalej. :smile03:
hmmm šikovný ťah Dano, ale napísať svoje postrehy, či názor na vec, nech ide o čokoľvek je do istej miery žiadúce, bez toho je diskusia od veci. Mňa zaujíma váš názor, pohľad na dianie a pod. Páči sa mi, ako o všetkom možnom aj nemožnom rozoberajú fans Blues na stránke stltoday.
mňa to baví, ale ak si takto budem písať sám so sebou, môže sa stať, že to po čase pre mňa stratí zmysel. Ja si to jednoducho prečítam a bude mi to stačiť. Sem to posúvam, aby som ušetril čas tých, ktorí občas zavítajú do nášho topiku a zaujíma ich aspoň troška dianie v našom klube, no a samozrejme v prvom rade pre vás, nech to nemusíte ako ja pracne vyhľadávať :smile03:
St. Louis Blues bounce back, tame Minnesota Wild (dnešný titulok v stl.today)

hra sa páčila a diváci vo vypredanej hale museli byť konečne spokojný. Spokojný sa zdal byť aj tréner Andy murray .
"I like what I saw tonight a lot more than what I saw in Pittsburgh the other night," Blues coach Andy Murray said.

:arrow: inak je celkom pravdepodobné, že dnes už King do hry zasiahne :
"Blues forward D.J. King has returned from his conditioning stint in Peoria and says he’s ready to play. King won’t be in the lineup tonight against Minnesota, but there’s a chance he could suit up against Dallas on Saturday."

Dnešný zápas s DALLASOM bude veľmi špecifický hlavne pre Daryla Sydora, tak dúfam, že sa správne vyhecuje a predvedie sa svojmu bývalému zamestnávateľovi v tom najlepšom svetle a možno aj skóruje.
Inak obrana dnes ako posledne :

No change in the d-pairings tonight:

Darryl Sydor - Erik Johnson

Mike Weaver - Roman Polak

Carlo Colaiacovo - Tyson Strachan

no a útoky, tu si nie som celkom istý, ale možno to tréner nechá ako posledne, len dá do 4. lajny Kinga :

Andy McDonald - David Backes - T.J. Oshie

Paul Kariya - Patrik Berglund - Brad Boyes

David Perron - Jay McClement - B.J. Crombeen

D.J. King - Keith Tkachuk - Brad Winchester

no uvidíme, chcem si to dnes pozrieť, tak sa už neviem dočkať zápasu. Potom pridám report...
No mna dnes zaujimalo dianie vtomto topicu :)
Dnes ste si zasluzili vyhrat,pretoze Divosi az na druhu tretinu kde sme mali 3 velke sance,ale Mason paradne vychytal 2x Pouliota a raz Burnsa ale aspon v zavere tretiny Kobasew prekazil ciste konto
Tretia tretina bola takmer bez sancí na obidvoch stranach ocom svedcia aj strely 3:4 cakal som vacsi tlak.
Trocha sa dala aj ocakavat vyhra Bluesmenov,pretoze pred domacim publikom este nevyhrali a tiez vzhladom na trapenie Divochov na klziskach superov.Len ma dost mrzí ze sa v zapase trocha zranil Johnsson :-( a minimalne dnes proti Caroline este nenastúpy a nahradi ho Scott.
Hurá ide :thumbsup: Ivan ďakujem. Predtým mi to quick reply neišlo.
špatná zpráva: T.J. Oshie byl hospitalizován ze zánětem slepého střeva a na neurčito zůstává mimo hru. Očekává se, že by po operačním zákroku neměl chybět víe než dva týdny.
Doufám že se T.J. brzo uzdraví...
Uf uf, tak to je veľmi nepríjemnééé, najmä ak je to zasa niečo not conected with game ako to bolo aj u EJ. No hádam sa dlho v nemocnici nezdrží a všetko bude OK. TJ ideš!
A celý tím dneska v noci tiež! :povzbudzovanie: :fan: :wawe: LETS GO BLUES :fan: :povzbudzovanie:
takže nakoniec dnes zrejme nastúpi Ty :
BLUES PREVIEW — On the second night of back-to-back games, goalie Ty Conklin is expected to get the start. Conklin is 2-0 with a 1.71 goals-against average and a .940 save percentage this season.

INJURIES :
Blues — C Alex Steen (wrist), D Barret Jackman (ankle) and D Eric Brewer (back), out.
Stars — D Matt Niskanen (head), doubtful; C Mike Modano (rib) and RW Jere Lehtinen (groin), out.

tu je správička k T.J. Oshiemu : :sad2:

http://www.stltoday.com/blogzone/mornin ... endectomy/

každopádne je to veľmi nepríjemné a znova tak dôjde k preskupeniu útokov, ako to už vie asi len tréner... :?:

no a dosť podstatné bude aj to, koho namiesto T.J. povolajú z Peorie : Larsa Ellera alebo Armstronga..?
Ja osobne by som si želal aby to bol niekto z mladých. Aj napríklad spomínaný Eller, každopádne Oshie hraje aj oslabovky, takže zrejme to bude práve Armstrong no.
na stránke sa rozbehla diskusia, k téme kto nahradí T.J. Oshieho dnes v zostave :
:arrow: http://www.stltoday.com/forums/viewtopic.php?t=672272

a tu je postreh J.R. zo stránky stl.today ktorý zvykne mať veľmi správne postrehy aj info a vidí do zákulisia tímu...
"With the news today that T.J. Oshie will miss about 1-2 weeks after undergoing an appendectomy, many fans are hopeful the team will re-call a forward from Peoria.
Here’s the situation: The first two options are Yan Stastny and Derek Armstrong. First of all, Armstrong is sick with the flu, but I will get to that in a minute.
Neither Armstrong nor Stastny would have to clear waivers to join the Blues. However, because the team has 12 healthy forwards, they couldn’t be called up on an emergency basis. So, the Blues can call them up, but if they stay with the team for 10 games or 30 days, they would have to clear waivers again to be sent down.
It seems that Oshie would be back by then, but do the Blues want to start the clock on Armstrong or Stastny?
Armstrong isn’t fit to play right now anyway. He is one of five or so Peoria players with the flu. The Rivermen had to call up a few players from Alaska in order to have a lineup tonight. I am not certain whether Stastny has been affected.
The young propspects like Lars Eller and Aaron Palushaj are not ready for a call-up, according the people I spoke with.
That means D.J. King is expected to be in the Blues’ lineup against Dallas tonight. If any of this changes, I will post later."
:) Zaujímavé. Takže zrejme to naozaj bude DJ, čo môže byť fajn, určite je nabudený a teší sa na zápas. Nechcem nič zakríknuť, ale ak nastúpi King, Janssen, Crombeen, Winchester :D Tak Blues budú túto noc vyzerať ako boxing team :-D Chudáci hviezdy. Každopádne by som asi bol radšej keby tam bol Eller, ako to že nieje ready? Situácii Armstrong-Stastny rozumiem, ale ... :sad2:
Bluesman píše::) Zaujímavé. Takže zrejme to naozaj bude DJ, čo môže byť fajn, určite je nabudený a teší sa na zápas. Nechcem nič zakríknuť, ale ak nastúpi King, Janssen, Crombeen, Winchester :D Tak Blues budú túto noc vyzerať ako boxing team :-D Chudáci hviezdy. Každopádne by som asi bol radšej keby tam bol Eller, ako to že nieje ready? Situácii Armstrong-Stastny rozumiem, ale ... :sad2:
dosť to tam rozoberali v tom zmysle, že má ešte čas, vraj má málo skúsenosti a jeho čas ešte len príde... troška alibistické.
Ja osobne by som tam tiež videl najradšej Ellera, alebo potom Yana. Spomínali sa aj iné mená, ale najskôr dnes nikoho z Peorie zrejme nezavolajú.
Hrôza, tak sme zasa prehrali. :scare:

Čo bolo zrejme dôvodom? Našiel by som dva.
1.) Absolútna, ale dokonale absolútna nedôraznosť v obrannej činnosti. :evil:
2.) Strelecká neschopnosť. (Menovite McDonald, Boyes, Backes, Berglund) Nieje možné aby hráči takýchto mien strielali na bránku 5-6 krát za zápas z dobrých pozícií a nič. :bitka3:

Ty podal celkom dobrý výkon, zasa vytiahol nejaké super sejvy, až na ten prvý gól teda super. Obrana dosť slabá a nedôrazná najmä pred bránkou a pri dorážkach, ani útočníci nejako nepomohli viď štvrtý gól, Winchestrovi by som uši obkusal! :bitka3:

Musím sa ale priznať, že celkový dojem mi zlepšil gól Pietrangela a bitka D.J. Kinga to bol nářez teda KO as hell. Pobili sa aj Crombeen a Winchester, jediný slušák ostal Janssen :D Dnes sme dostali až 15 trestov čo je pekná nádielka samozrejme presilovky 0 bodov.

Zaujímavý bol ten návrat D.J.a :box: Prišiel na ľad v treťom striedaní myslím, pobil sa, resp. zlynčoval Barcha :razzi: a skončil. Total ice time 4 sekundy. :D
STL - DAL 1:4 :? :sad2:

tak to máme za sebou, zápas, ktorý sme pravdu povediac nezvládli najmä psychicky. Nerozumiem veľmi niektorým počinom našich hráčov, ale od toho tam majú trénera a realizačný štáb, aby ich vedeli na zápas čo najlepšie pripraviť. Ale k zápasu :
:arrow: D.J. King je po zranení palca na ruke a on vo svojom prvom striedaní nabehne na ľad, ako zmyslov zbavený a poďho rovno na Barcha. Bitku vyhral, to klobúk dole, ale za akú cenu :?: :!: Odohral v zápase, tak ako píše Bluesman 4s a už sa do hry nezapojil, vyzerá to na nejaké zranenie :
"D.J. King will not return to the game tonight. Blues are saying upper-body injury. Looked like his right hand." :doh: :ee:
:arrow: Janssen toho tiež veľa nepredviedol, jeho ice-time 4:12 a 3 tresty spolu za 14. min. hovoria za všetko
:arrow: Boysie, tak z neho som mal včera pocit, že bol mysľou niekde inde, toľko šancí a nič :sad2: a ešte k tomu sa tam zvalil v bránkovisku pri 3. góle ako školák. A to Keith skvele upratal ďalšieho hráča mimo bránkoviska.

No nič, to som len vytiahol tri moje najväčšie otázniky tejto noci...
1. tretina :
začala svižne, hra mala spád a okrem tej úvodnej bitky to bolo celkom v pohode a hokejové. Škoda tej Boysieho šance v 5. min, keď šli s McClementom v podstate sami na bránu, Boysie to mohol zakončiť gólovo podľa mňa :?
Následne sme mali šťastie keď TY vychytal Neala potom čo ho skvele našiel Richards.
Potom si Weaver pomýlil spoluhráča s hráčom súpera, keď nezmyselnou krížnou prihrávkou cez obranné pásmo :doh: :ee: kohosi chcel vysunúť, našťastie to Ty Petersenovi skvele vychytal :good: Podobne to Ty skvele vychytal v presilovke hostí v závere tretiny, keď sme zasa zabudli na Petersena, ale aj po úniku Wandella, keď Janssen v útočnom pásme súpera nezmyselne stratil puk a namiesto našej šance vznikol protiútok. V závere mohol otvoriť skóre McClement, ktorého na modrej čiare našiel obránca Weaver :thumbsup: , krásna šanca aj akcia.
2. tretina :
Hra bola pomerne vyrovnaná, mali sme aj sľubné šance, najmä Backesova bola na gól, no nevydalo :? potom prišiel ten nešťastný okamih, keď Ty pustil takú polostrelu z boku od kruhov Nealovi, ale mal som pocit, že Sydor tam mohol hrať viac do hráča, ktorý strieľal. O chvíľku bol sporný moment keď Ott hitoval Calaiacova :thumbsdown: a došlo k poriadnej potyčke, v nej sa ukázal najmä mladý Pietro. Dostal 4 min trestu, dokopy bolo 6 trestov a DAL hral presilovku. Tú využili, keď po prechode do pásma urobil Richards otočku, Berglund to nezvládol, porúčal sa na ľad a tak vzniklo veľa priestoru, následne Richards pekne našiel vľavo Erikssona a bolo 2:0 :?
Od tohto momentu hralo iné Blues. Boli sme zaskočení, frustrovaní a hrali sme menej koncentrovane, zaščali sme kopiť chyby a zákonite prišli aj vylúčenia. Už vtedy som začínal tušiť, že to nedopadne dobre.
Potešila ešte hra v presilovke, keď za bránou Turca skvele zahral McDonald, hodil si to s Backesom a potom nahral voľnému Boyesovi, no ten nemal v noci dobrú streleckú mušku a tak zasa nedal. Chviľku na to bolo rušno pred Ty Conklinom, keď ho Benn na dvakrát skúšal prekonať, no Ty vytiahol zázračne v páde na chrbte lapačku a už ani dobiedzajúci Morrow nedoklepol puk do našej brány. :good:
3. tretina :
Po chvíli sme hrali presilovku, to bol na trestnej Morrow a mohli sme zdramatizovať zápas, no šanca ktorú mal Backes aj Berglund zostali nevyužité a tak sme zasa dostali jeden lacný gól. Z nevinného protiútoku si súper pohral s našimi hráčmi, Keith tam skvele "upratoval" no Boyesie šiel na kolená a tak nebo problém pre osamoteného Wandella skórovať.
Potom ma ešte rozčúlil rovnako ako Dana Winchester, keď školácky stratil na modrej puk a Sutherby to skvele zakončil 4:0.
V závere sme už iba skorigovali výsledok pomerne náhodným gólom Pietrangela od modrej. Asi toho inak skvelý Turco veľa nevidel.
Ak mám dnes vybrať naj.. hráčov, tak musím povedať že naj lajna boli v noci jednoznačne Neal - Richards a Eriksson, naj hráč na ľade asi Richards a brankári boli úžasní obaja :good:
ivan23 píše:Ak mám dnes vybrať naj.. hráčov, tak musím povedať že naj lajna boli v noci jednoznačne Neal - Richards a Eriksson, naj brankár hráč na ľade asi Richards a brankári boli úžasní obaja :good:
To bylo pro tento špil asi klíčové,uhlídat elitní řadu Stars ... to se vám bohužel nepodařilo.Ale myslím,že se nemáte za co stydět.Co mi tak říkal kámoš,většinou jste ztroskotali na výborném Turcovi.Ten odchytal asi nejlepší zápas za poslední rok ... :!: i vzhledem k počtu vašich zraněných hráčů nemusíte být zklamaní,sezona je ještě dlouhá,já věřím že Blues v PO budou :)
kisin píše:
ivan23 píše:Ak mám dnes vybrať naj.. hráčov, tak musím povedať že naj lajna boli v noci jednoznačne Neal - Richards a Eriksson, naj brankár hráč na ľade asi Richards a brankári boli úžasní obaja :good:
To bylo pro tento špil asi klíčové,uhlídat elitní řadu Stars ... to se vám bohužel nepodařilo.Ale myslím,že se nemáte za co stydět.Co mi tak říkal kámoš,většinou jste ztroskotali na výborném Turcovi.Ten odchytal asi nejlepší zápas za poslední rok ... :!: i vzhledem k počtu vašich zraněných hráčů nemusíte být zklamaní,sezona je ještě dlouhá,já věřím že Blues v PO budou :)
v podstate áno, musím ti dať za pravdu, my sme vlastne dohrávali zápas s 5 D a 11 F a to sa potom už so zápasom ťažko niečo robí, zvlášť za stavu 0:4. Turco bol, ako píšeš naozaj neskutočný. Škoda, nezvládli sme to podľa predstáv, ale ideme ďalej. Už by som ale chcel zažiť obdobie, keď budeme hrávať v plnej sile.

:arrow: a zabudol som dodať, že sa mi páčilo, ako to Crombeen, keď už v zápase bolo všetko jasné, ešte "dovysvetľoval" Ottovi niektoré veci. Ott mi príde ako neskutočný drzák a v tomto zápase to predvádzal v plnej paráde.
tak sa po dnešnom nočnom zápase zrejme rozšíri zoznam našich zranených hráčov, uvidíme ako zle je na tom po tej bitke D.J.King a po nepríjemnom hite od Otta aj Carlo Colaiacovo. Tréner tak bude mať v obrane znova problémy aj preto, že dve naše opory ešte nie sú celkom fit :
It appears the Blues will be without defenseman Barret Jackman for at least the next two games and possibly longer. Jackman said last Sunday that he planned to rejoin the team in practice by Wednesday, but the team was off Wednesday and he was not on the ice today either.
Názor trénera : “We have to be sure that when he gets on the ice that he doesn’t re-injure himself, so we’re taking our time with it,” Murray said. ”It’s an injury that just requires time. We knew when he went out it would take awhile. He’s such a passionate player that he wants to get out there right away. We’ve got to work with him on that. He can only get out there when he’s ready to go.
Murray dal tiež aktuálne informácie o obráncovi Ericovi Brewerovi, ktorý trénuje s tímom pravidelne :
I think he’s knocking on the door,” Murray said. ”I think ‘Brew’ is getting real close to being able to play. He’s not ready right now, but he’s getting close."
Brewer said: “I feel better. I’m starting to get more of my feet under me. It’s still an open timetable and we’ll just keep it like that. When I get to a point where I’m wondering why I’m just practicing, then I’ll play. . . . We’re getting close.

Takže je pravdepodobné, že siahneme po niekom z Peorie a po posledných výkonoch si o to najvýraznejšie požiadal Jonas Junland : "Junland another Goal and 2 assists tonight..."
:arrow: a na fóre o tom živo diskutujú : http://www.stltoday.com/forums/viewtopic.php?t=672417

takže ak by bol tréner podobného názoru a tá situácia by bola tak zložitá, ako na prvý pohľad vyzerá, je veľmi pravdepodobné, že Jonas v najbližšom zápase v Carolíne nastúpi. Alebo je tu ešte jedna možnosť, ak si Jackman povie, že to predsa len skúsi.
V súčasnej dobe to máme s obranou asi takto :

Darryl Sydor - Erik Johnson

Alex Pietrangelo - Roman Polak alebo Jackman - Polak

Mike Weaver - Tyson Strachan

(7 D - Jonas Junland a v prípade, že Jackman nastúpi, tak tu bude Pietro.)

Nuž a v útoku to bude tiež nesmierne zaujímavé : ja to vidím nateraz takto :

Paul Kariya - David Backes - Brad Boyes

Andy McDonald - Patrik Berglund - Derek Armstrong

David Perron - Jay McClement - B.J. Crombeen

Keith Tkachuk - Yan Stastny - Brad Winchester

Na farme má ale niekoľko hráčov chrípku (napr. aj Palushaj, ktorý teoreticky prichádzal do úvahy) a tak nie je isté, ktorí hráči budú k dispozícii ak bude treba a to zrejme platí aj pre Armstronga, takže to ešte môže byť úplne inak... Lars Eller je vraj v pohode.
Na fóre sa rozbehla diskusia na tému D.J. King a v mnohom treba dať niektorým ohlasom za pravdu. Vyberám tieto :

"I'm sorry but to all of the Janssen bashers out there, what are you thinking?
The dude stepped up and played his role well last season and looks way better as a complete NHL player this season. He's not going around just hitting and making stupid plays, he actually moves his feet and keeps his head up to make plays and hit when the time is right.
DJ King so far looks to be an injury bug and should be rightly shopped. I mean you all are supporting a guy that is constantly fighting people in his head and not on the ice. Oh sure, it's cool when he fights but how many games has he played in the last 2 seasons and how many has Janssen played?"

"Last season he injured himself in the first period of the first game he played. Tonight he injured himself in his first shift of his first game.
Two years in a row: One and Done.
This is why we keep Janssen and let King go. I don't think any team in their right mind would even take him in a lopsided trade."

podľa mňa veľmi výstižné, načo nám je "vymletý" hráč, ktorý je síce dobrým bitkárom, ale v každej sezóne sa zraní hneď v prvom zápase a je vymaľované. Janssen či Crombeen sú v takomto meradle užitočnejšími hráčmi pre náš team...
5276 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2022 COLORADO AVALANCHE